bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evde ekmek yaptığım günleri de gördüm Ya Rabbi
Fellik fellik tarif aradım bugün

Bazlama denedim sıra fırında ekmeğe geldi

Ben öğretmenim ve genç nesili taniyorum maalesef ne derseniz diyin iş ailede bitiyor .... Burada insanlar bakan yüzünden neredeyse diyorlar?
Bende sosyal medyayı kullananlarin yaş ortalamasını düşününce,sadece ileri yaş diye belirtilmesini doğru bulmuyorum.
Bu mesajlar yeterli gelmiyor ki dün gençlere yönelik ayrıca mesajlar verildi.

Gençlerle ilgili fikir sahibi olmak için ila öğretmen olmaya da gerek yok sanırım.

Şimdi tabii şehir şehir belirtmiyorlar ufak bir yer zaten. Tüm öğrenciler de Türkiye’ye kaçtı zaten.
Burası büyük şehir. Büyük şehirlerde vaka vardır. Kesin. Zaten küçük şehirlerden buraya sevkediliyor da olabilirler.
ben Ankara’da yaşadığım için burdan örnek verdim.

resmen bir sürü kul hakkıyla gitmiş. Allah affetsin

Bence artık yaş vurgusu yapılmasın, 7 vatandaşımızı kaybettik diyip geçebilirler, çok soru olursa ölenlerin herbirinin yaşını paylaşabilirler, şeffaflıksa eğer amaç onu sürekli belirttikleri için söylüyorum, onu yapabilirler, ölenlerin hepsi yaşlıydı vurgusu kötü niyetli olmasa da yanlış anlamaya çok müsait, yanlış anlayacak karakterde çok insan var, insanları umursamazlığa sürüklüyor.

Yazık en çok da sağlık personellerine üzüldüm. Göz göre göre yalan söyleyip muayene olmuş.

Mecburen grafik ile ortaya koyacaklar yaş aralığını.. hepimiz öğreneceğiz..sanırım tedbir noktasında genç nüfusa daha fazla güveniyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama..

hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz aslında yaşlısı genci çoluğu çocuğu hepimiz tedbirimizi alsak.. bu ifadelere de gerek duymayacaklardir

Teşekkür ederim iki küçük çocuğum var
Kolay bi tarif buldum onu denedim fırında şimdi
Umarım olur :)
Ben ekmeğimi evde yapıyorum diye övünenleri çook becerikli zannediyordum, kendim yapınca dedim bu muymuş? Benim zıpırlar hamburger istiyorlar şimdi de, sıra hamburger ekmeğinde, kolay geliyor artık :)

Yazık en çok da sağlık personellerine üzüldüm. Göz göre göre yalan söyleyip muayene olmuş.
Yalnız şu kuluçka dönemindeki iki testin negatif çıkması da çok sakat bir durum.
Kimbilir testler bile negatif çıkarken kimler kimler dışarılarda geziyor.

Evet ama işte olmuyor, alınmıyor. Adam o gün resmen yalvardı insanlara basın toplantısında evde kalın diye, ben üzüldüm yahu ama yok kimse dinlemiyor ya da dinleyemiyorlar dışarı çıkmak zorundalar. O yüzden yaşlı vurgusunun herhangi bir iyi getirisi olduğunu zannetmiyorum kimsenin yaşlıları koruyalım diye düşündüğüne de inanmıyorum bugün gördüğüm videolardan sonra. Ben de gencim 26 yaşındayım ama gençliğe inancım hiç yok

Yalnız şu kuluçka dönemindeki iki testin negatif çıkması da çok sakat bir durum.
Kimbilir testler bile negatif çıkarken kimler kimler dışarılarda geziyor.
Aynen öyle mesela bugün 3000 civari test yapılmış orada negatif çıkanların da garantisi yok.

Benim rahatsız olmamin sebebi gençlerin iki gündür yaşlılar üzerinden eğlence çıkarmaları kendilerine. Kendileri boş boş etrafta dolanırken hiç sorun yok gibi algılıyorlar.

Dünkü basın açıklamasında, ayrıntılı bilgi vereceğiz demişti, tek bir yere vurgu yapmaktansa öylesi daha iyi olacak gibi duruyor.

Hepimiz aynı şeylerden endişe ediyoruz aslında, genci yaşlısı demeden herkes ciddiye alsın bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…