bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bunlardan biri malesef kocam polisi aradım
Kocam sürekli geziyor şimdide piknikte bende 10 gündür sokağa çıkmiyorum.sonuçta hayatımızı tehlikeye atıyor
Sizi anliyorum ama Şu an bişey yapamayız
İsterseniz ben arayıp uyarabilirim dedi
Aramış saolsun bakalim ne olacak

Ben siyasi yönünü hic düşünmedim görevine odaklandim ve başarılı gittigini dürüst oldugunu düşünüyorum saatlerce oturup detay verecek zamani da yok adamın. Vaka sayısı mutlaka patlayacak ama ölüm sayısı gayet iyi seyrediyor umarim böyle sürer ve her sey düze çıkar.

Kıyamam yaa polisler de artık herşeyimize koşar oldular

Sıtma ilacı olan mi ?Doktorlara veriliyormuş ve insanlar duyup eczaneleri aramışlar devlet toplatmis akşam haberlerde verildi izledik.
. Haberleri izlemiyorum. O evet sıtma ilacı. Ben de bir kutu var. Benim kronik hastalık için denemiştik. ( sıtma değil başka hastalık ) çok yan etkisi olmuştu. Kalmıştı elimde atmamıştım. Duruyor.
joker ilaç gibi bişey. Benim sle ( lupus ) için vermişlerdi. Birçok hastalıkta işe yarıyor. Umarım işe yarar. dünya bir nefes alır.

ohh içimi ferahlattın. çok güzel yazmışsın.benim de kaygım kızım.bize bir şey olursa kızım yalnız kalır diye

Bu virüsle savaşan şey bağışıklık.
Onu yüksek tutun yeterli olur Allahın izniyle.
Elimizden gelen bu çünkü.
Eşiniz çalışıyorsa özellikle ona yüklenin.
Cvit, sarımsak, propolis, zencefil, zerdeçal tükettirin.
Pancar suyu, portakal mandalina suyu sıkıp için.
Gerisi Allaha emanet.
Hepsi geçecek az kaldı

Teşekkür ederim etiketlemissiniz..

Bonus size de teşekkürler..

Video ya gelince nutkum tutuldu.. diyecek bir şey yok

Yani insan önce bi gülüyor, sonra üzülmeye başlıyor :) bakış açısı maalesef bu çoğunlukla, oturduğum mahallede de aynı. Kaynanam farklı bir şehirde şu an onunla konuşuyoruz insanlar caminin kapanmasına tepkiliymiş. İnsanı kendisinden korumak bile zor

Umarım. 21 gün koruyormus oncelik doktorların saglik calisanlarinin olsun tabi .Sizin evde olmasi bir şans.

Birde pavyon müdavimi abi vardı, pavyonlar kapatıldı mağduruz diyordu

Umarım. 21 gün koruyormus oncelik doktorların saglik calisanlarinin olsun tabi .Sizin evde olmasi bir şans.
Benim annem diyaliz doktoru. 190 hastası var. Hergün sabah çıkıyor akşam geliyor. Pazarları hariç. 66 yaşında. Hastalarımı terk edemem dedi. O işe gitmese hastalar çok zor duruma düşer. Biz de hak verdik. Meslek ahlakı. Ama çok telaşlanıyorum. Onun için. Aklım hep onda.
benim kronik hastalıklarım var evdeyim.
şimdi sizinle konuşunca kalkıp baktım. İlaç yerinde yok. Astım ilaçlarından son kullanma tarihi geçenleri atmıştım acaba onunda mı geçmişti. Çok uzun süre önce denediğim bir ilaç.Başka oda da poşetlerde değilse yok yani. Bende ki şans. Hayatımın özeti bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…