- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
Bunlardan biri malesef kocam polisi aradımannemin arkadasi bir suredir virusten yogun bakimda yatiyordu, dun konusmuslar cikmis yogun bakimdan bir kac gune taburcu olacakmis cok iyiymis.
ancak dun abimlerim bir elemani vefaat etti yine virusten.
artik yakinlarimdan bizzat hikayeler duymaya basladim.
ancak bir kac gundur test sayilarina ve vaka sayilarina baktigimda sacma mi bilmiyorum ama kontrollu yayildigini dusunuyorum. yakinda zaren iyilesmeler de cikar...
bu arada pazar gunu arabayla gezelim bari diye disari ciktik esimle. sokaktaki insanlari gorunce agzim acik kaldi. boyle bisey olamaz, sarilan tokalasip opusen mi ararsin coluk cocuk park bahce dolasan mi? sokaga cikma yasagi gelirse cok ciddi zarara ugrar ulke ekonomisi, keyfi cikmalar olmasa gerek kalmayacak, ama keyfi sokakta dolaniyor millet
Burada @Milana22 nin attığı coronavirüsle alakalı yazı vardı bana bulup atarmısınız kaybettım
Ben siyasi yönünü hic düşünmedim görevine odaklandim ve başarılı gittigini dürüst oldugunu düşünüyorum saatlerce oturup detay verecek zamani da yok adamın. Vaka sayısı mutlaka patlayacak ama ölüm sayısı gayet iyi seyrediyor umarim böyle sürer ve her sey düze çıkar.Gerçekten bu ülkede siyasi olmak zor, yani ne dese ne yapsa suç... Vakalar azken, saklıyor yalan söylüyor dendi. Şimdi yaş aralığı veriyor yok niye yaşlı deniyor, yok hedef gösteriyor... Hedef gösteriyorsa da iç işleri hedefe kalkan elleri kelepceliyor.... Bu dönemde ben turknhalkindan zaten siyasi bakacaklarini beklemiyorum ama bu laflar cidden beni şaşırtıyor. İyice halüsinasyonlardayiz, herşeyden bir nem kapma.... Edep başka şeydi hanımlar bunu aile verir, bakanı,devleti,okulu ne yapsa olmaZ.
Bunlardan biri malesef kocam polisi aradım
Kocam sürekli geziyor şimdide piknikte bende 10 gündür sokağa çıkmiyorum.sonuçta hayatımızı tehlikeye atıyor
Sizi anliyorum ama Şu an bişey yapamayız
İsterseniz ben arayıp uyarabilirim dedi
Aramış saolsun bakalim ne olacak
. Haberleri izlemiyorum. O evet sıtma ilacı. Ben de bir kutu var. Benim kronik hastalık için denemiştik. ( sıtma değil başka hastalık ) çok yan etkisi olmuştu. Kalmıştı elimde atmamıştım. Duruyor.Sıtma ilacı olan mi ?Doktorlara veriliyormuş ve insanlar duyup eczaneleri aramışlar devlet toplatmis akşam haberlerde verildi izledik.
Bilmiyordum kiEtiketleyene kadar etikete tıklayıp mesajlarını gör diyip son mesajında bulabilirsin
Bilmiyordum ki
ohh içimi ferahlattın. çok güzel yazmışsın.benim de kaygım kızım.bize bir şey olursa kızım yalnız kalır diye
Yok onun ilk kuralı hep daha fazla yemek fkdkdkÜşendin zannettim yarmagül olmanın birinci kuralı üşenmek :))
Valla ya gözlerim doldu kocamdan iyi anladı beniKıyamam yaa polisler de artık herşeyimize koşar oldular
Teşekkür ederim etiketlemissiniz..Bulmaya çalıştım ama kaldırılmış sanırım, bulursam göndereceğim :)
Teşekkür ederim etiketlemissiniz..
Bonus size de teşekkürler..
Video ya gelince nutkum tutuldu.. diyecek bir şey yok
Umarım. 21 gün koruyormus oncelik doktorların saglik calisanlarinin olsun tabi .Sizin evde olmasi bir şans.. Haberleri izlemiyorum. O evet sıtma ilacı. Ben de bir kutu var. Benim kronik hastalık için denemiştik. ( sıtma değil başka hastalık ) çok yan etkisi olmuştu. Kalmıştı elimde atmamıştım. Duruyor.
joker ilaç gibi bişey. Benim sle ( lupus ) için vermişlerdi. Birçok hastalıkta işe yarıyor. Umarım işe yarar. dünya bir nefes alır.
Teşekkür ederim etiketlemissiniz..
Bonus size de teşekkürler..
Video ya gelince nutkum tutuldu.. diyecek bir şey yok
Birde pavyon müdavimi abi vardı, pavyonlar kapatıldı mağduruz diyorduYani insan önce bi gülüyor, sonra üzülmeye başlıyor :) bakış açısı maalesef bu çoğunlukla, oturduğum mahallede de aynı. Kaynanam farklı bir şehirde şu an onunla konuşuyoruz insanlar caminin kapanmasına tepkiliymiş. İnsanı kendisinden korumak bile zor
Birde pavyon müdavimi abi vardı, pavyonlar kapatıldı mağduruz diyordu
Cidden aradın mı :)Valla ya gözlerim doldu kocamdan iyi anladı beni
Üzülme yenge dedi.kocamada yenge biraz etkilenmiş yanında ol demiş
Benim annem diyaliz doktoru. 190 hastası var. Hergün sabah çıkıyor akşam geliyor. Pazarları hariç. 66 yaşında. Hastalarımı terk edemem dedi. O işe gitmese hastalar çok zor duruma düşer. Biz de hak verdik. Meslek ahlakı. Ama çok telaşlanıyorum. Onun için. Aklım hep onda.Umarım. 21 gün koruyormus oncelik doktorların saglik calisanlarinin olsun tabi .Sizin evde olmasi bir şans.
Ahhahahahaha ya çok güldüm iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?