- 8 Nisan 2017
- 57.379
- 308.842
- 698
Bu yorumu görüce nedir ne değildir diye arattım baktım sanırım benim kullandığım ilaca benzer bir ilaçPlequenil diye bir ilaç var duyan oldu mu aranızda. . Bana gelen habere göre kırmızı reçeteye girmiş. ( kesin değil )
Bu ilaca covid - 19 için etkili diyorlar.
Evet. İtihaplı romatizma hastalarına veriliyor. Sıtma hastaları dışında başka hastalıklar için kullanılıyor.Bu yorumu görüce nedir ne değildir diye arattım baktım sanırım benim kullandığım ilaca benzer bir ilaç
Romatizmal iltihap da kullanılıyormuş doğru mu anladım ..
Bu gelişme, antikorların koruyucu serum olarak kullanılabilmesinin mümkün olabileceğini, çıkacak bir aşının da işe yarayacağını gösterir. Serumla tedaviyi Çin uygulamıştı, belki iyileşen hastaların antikorlarını biz de bu şekilde kullanabiliriz. Tek dezavantajı serumla iyileşen hastaların aşıyla olduğu gibi bağışıklık kazanmaması. Yani tekrar hastalanabilirler. Ama hayatları kurtulacak. Öncelikle enfekte olan sağlık personellerine bu testler uygulanacaktır muhtemelen. Hep kötü haberler okuyoruz biraz da güzel gelişmelerden bahsedelim. Gerisi de gelir umarım.
Bence de ahlak ve terbiye veremeyen aileler yüzünden gençler bu halde ve ben bu gençlikten umudumu kestim çünkü insanlar kendi yetiştirdiği bireyle ilgili benim yüzümden demeyip kabahati başka yerde arıyorsa bunları düzeltmek imkansız. Sorun bizlerde, onları yetiştiren ana ve babada, bize yazıklar olsun ki böyle bir nesil yetiştirmişiz ve hala kendimize kör bakıyoruz nerede yanlış yaptığımızı bulup düzeltmek yerine.Gerçekten bu ülkede siyasi olmak zor, yani ne dese ne yapsa suç... Vakalar azken, saklıyor yalan söylüyor dendi. Şimdi yaş aralığı veriyor yok niye yaşlı deniyor, yok hedef gösteriyor... Hedef gösteriyorsa da iç işleri hedefe kalkan elleri kelepceliyor.... Bu dönemde ben turknhalkindan zaten siyasi bakacaklarini beklemiyorum ama bu laflar cidden beni şaşırtıyor. İyice halüsinasyonlardayiz, herşeyden bir nem kapma.... Edep başka şeydi hanımlar bunu aile verir, bakanı,devleti,okulu ne yapsa olmaZ.
Sanmıyorum , gerçek değildir.Kehanetler diye bi kitap yazısı dolanıyor ortada
2020lerde salgın hastalıklar olacak
Mayısta bilmem ne olacak vs tarzı şeyler yazıyor
Böyle bi kitap gerçekten varmıymış ben inandırıcı bulmadım oturup bi kitap sayfası tasarlamak zor şey değil neticede
İngilizce pdf'ini bulmuştum ben o kitabın az önce indirdim, isteyene gönderebilirim. Gerçekten kitapta akciğer iltihabı benzeri bir hastalığın 2020'li yıllarda dünyaya yayılacağı yazıyor.Kehanetler diye bi kitap yazısı dolanıyor ortada
2020lerde salgın hastalıklar olacak
Mayısta bilmem ne olacak vs tarzı şeyler yazıyor
Böyle bi kitap gerçekten varmıymış ben inandırıcı bulmadım oturup bi kitap sayfası tasarlamak zor şey değil neticede
Kitap gerçek ve paylaşılan çevirisi doğru. Güvenilir akademik bir kaynaktan indirdim İngilizcesini, yukarıda orijinal metnini paylaştım.Sanmıyorum , gerçek değildir.
Kaçıncı sayfasında? Mayısta ne oluyormuş?Kitap gerçek ve paylaşılan çevirisi doğru. Güvenilir akademik bir kaynaktan indirdim İngilizcesini, yukarıda orijinal metnini paylaştım.
Mayısla ilgili bir şey görmedim. 191. sayfada. Paylaşılan çevirilerinde ciddi hatalar var yalnız, şimdi fark ettim bunu. Aşağıda kendi mesajımı alıntılayarak kendim çevireceğim.Kaçıncı sayfasında? Mayısta ne oluyormuş?
Bahsettiğiniz bu kitap mı?Çevirisi doğru mu bilmiyorum ama daha önce videosunu izlemiştim.Mayısla ilgili bir şey görmedim. 191. sayfada. Paylaşılan çevirilerinde ciddi hatalar var yalnız, şimdi fark ettim bunu. Aşağıda kendi mesajımı alıntılayarak kendim çevireceğim.
Paylaşılan çeviride ciddi hatalar var. İngilizce öğretmeniyim ve anadil seviyesinde hakimim, doğrusunu çevirmek isterim.İngilizce pdf'ini bulmuştum ben o kitabın az önce indirdim, isteyene gönderebilirim. Gerçekten kitapta akciğer iltihabı benzeri bir hastalığın 2020'li yıllarda dünyaya yayılacağı yazıyor.
İlgili kısmın orijinalden alıntısı : "In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely. "
Evet kitap bu kitap.Eldiven maske kısmı çevirmeninin uydurması. Bu yıl yayıldığı hızla kaybolacağı, 10 yıl sonra tekrar çıkacağı ve tamamen yok olacağı öngörülmüş kitapta. Detaylı olarak yazdım buraya çevirisini.Bahsettiğiniz bu kitap mı?Çevirisi doğru mu bilmiyorum ama daha önce videosunu izlemiştim.
Evet kitap bu kitap.Eldiven maske kısmı çevirmeninin uydurması. Bu yıl yayıldığı hızla kaybolacağı, 10 yıl sonra tekrar çıkacağı ve tamamen yok olacağı öngörülmüş kitapta. Detaylı olarak yazdım buraya çevirisini.
Herkesi hemen karantinaya almıyorlar diye biliyorum, önce yurtdışına gittiniz mi? Son 15 gün içerisinde yurtdışından gelen biriyle temasınız oldu mu, önlenemeyen yüksek ateş, öksürük sorununuz var mı siye soruyorlar sanırım, eğer varsa test yapılıyor, testiniz pozitif çıkarsa izolasyon odasına alınıyorsunuz, eşi hemen karantinaya almıyorlar galiba, çünkü Burak Akkul karantinadayken eşi kendi test sonucunu evde karantinadaydı.Bu karantina işi nasil oluyor biri beni aydinlatabilir mi?
Diyelim supheyle hastaneye gittim Allah korusun koronadan karantinaya almak istediler diyelim. Bu durumda eşimi de karantinaya alirlar. Evde kedim var bakacak kimse de yok ne olur boyle bir durumda, kendimi geçtim zavallo kedim aklima geldi bize bulaşsa ne yapar kedimiz
Bu konuda tam bir netlik yok sanırım. Hastaneye ya da risk grubuna göre hareket ediliyor olabilir.Bu karantina işi nasil oluyor biri beni aydinlatabilir mi?
Diyelim supheyle hastaneye gittim Allah korusun koronadan karantinaya almak istediler diyelim. Bu durumda eşimi de karantinaya alirlar. Evde kedim var bakacak kimse de yok ne olur boyle bir durumda, kendimi geçtim zavallo kedim aklima geldi bize bulaşsa ne yapar kedimiz
Herkesi hemen karantinaya almıyorlar diye biliyorum, önce yurtdışına gittiniz mi? Son 15 gün içerisinde yurtdışından gelen biriyle temasınız oldu mu, önlenemeyen yüksek ateş, öksürük sorununuz var mı siye soruyorlar sanırım, eğer varsa test yapılıyor, testiniz pozitif çıkarsa izolasyon odasına alınıyorsunuz, eşi hemen karantinaya almıyorlar galiba, çünkü Burak Akkul karantinadayken eşi kendi test sonucunu evde karantinadaydı.
Bu konuda tam bir netlik yok sanırım. Hastaneye ya da risk grubuna göre hareket ediliyor olabilir.
Karantinada olanların yakınlarından bazılarına evde izole olun belirti gösterirseniz arayın demişler. Fakat hastanede karantinada olduğunu duyduğum biri var. Bugün kızıyla konuştuğumda ilk testi negatif fakat 14 günü tamamlamadan çıkarmayacaklarını anlatıyordu.
Burada korona pozitif çıkan biri var diye binadaki herkesi karantinaya aldıklarını da yazmışlardı.
Allah korusun.Yurtdisina cikmadim, aileler dahil hic kimseyle gorusmedik zaten ama en kotu senaryoyu dusunuyorum.
Diyelim aldilar ikimizi 14 gun en iyi ihtimalle ne yapar ki kedi?Allah korusun eve gelemesek açliktan aglaya aglaya mi ölecek evde
Anahtarı bırakabileceğiniz komşunuz, arkadaşınız yok mu hiç aynı şehirde? 3-4 günde bir eve gelip ilgilenirler mamasını suyunu tazeler biraz oynarlar.Yurtdisina cikmadim, aileler dahil hic kimseyle gorusmedik zaten ama en kotu senaryoyu dusunuyorum.
Diyelim aldilar ikimizi 14 gun en iyi ihtimalle ne yapar ki kedi?Allah korusun eve gelemesek açliktan aglaya aglaya mi ölecek evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?