bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Bunun cevabını bende bekliyorum özellikle şu kısmı
"Mesela nezlede burun akıntısı hapşırık varken ciğerlerde hafif hırıltı yanma oluyor mu"

Ben de bu sekilde bir şey gördüm ama. Eki Görüntüle 2608802

Bu yazının çok da ciddiye alınacak türden olmadığı başlığından belli. Klasik ilgi çekme başlığı.

Dünya sağlık örgütünün verilerine göre : Erkek vaka sayısı %51
Çin CDC ye göre ise her 100 kadın hastaya karşı 106 erkek hasta var.

Yukarıda verdiğim rakamlar ölüm oranlarıydı. Bu rakamlar ise vaka oranları.

Ölüm oranı ile vaka oranı arasındaki oransızlık ise belki yukarıdaki paylaştığınız alıntının en doğru cümlesini destekliyor.
Erkeklerin daha az dayanıklı olduğu....

Bunun cevabını bende bekliyorum özellikle şu kısmı
"Mesela nezlede burun akıntısı hapşırık varken ciğerlerde hafif hırıltı yanma oluyor mu"
Sizde var mı hırıltı ?

Bana gelen yazıdan sonra ben kendimden korkmaya başladım yaa. Hemen ayaklarıma limon sürdüm zencefil çayı içtim ateşime baktım tuzlu gargara yaptım

Faranjit grip nezle alerjik nezle ve bu hastalığın belirtileri çok benziyor.

Ateş kara ise Corona hastalarının yüzde 80'inde yüksek ateş olduğunu söyledi.. O yüzden ateş belirtisinde şüphelendikleri söyledi.

Bu hastalığı geçirenlerde de farklı şekillerde başlamış o yüzden ben artık kendimi dinlemiyorum..çünkü burada herkeste burun akıntısı hapşırık boğaz ağrısı var

Benm annem sıklıkla bana kızdığında ciğerinden yanasıca derdi...

Şimdilerde bağışıklık sistemimi baskılayıcı ilaçlar kullanıyorum. Yani bu virüsü kolaylıkla kapabilirim.
Bu hastalık da insanı ciğerinden vuruyor. Çok çok korkuyorum... annemin bedduası tutarsa diye...

Bilerek mi ürettiler diyosunuz.esim de öyle biseyler söylüyor aslında

Ateş kara ise kısmını anlayamadım.

Evet herkes hapşırıyor burnu akıyor bu da kafa karıştırıcı.

Zaten bu tip söylemler oluyor. Iste dünyada erkek nüfusunu azaltmaya çalışılıyor o yüzden tup bebekte erkek cocuk oranları arttı gibi. Yani aslında neyin ne olduğu çok açık ama buraya yazamıyorum

Bu video da gün gün belirtiler var.Yardımcı olabilir belki

evde küçük çocuğu olanlar için de bu geçerli. çok çok zor tabi ama Allah rızasi için çocuğa emaneten bakacak bulunur da kediye kimse bakmaz, bizim de kedimiz var, hem de 4 tane bir tane olsa neyse ve komşular sevmiyor. Seven bir komşunuz varsa merak etmeyin. Hem aklınıza kötü şeyler getirip durmayın. Moralinizi yüksek tutun. Mümkün olduğunca korunun. İyi şeyler düşünün. İşveçli bilim adamlarının bir makalesi varmış, memeli hayvan besleyenlerde bağışıklık sistemi bu virüse karşı daha dirençli oluyormuş diye. Tabi buna güvenip de tedbiri elden bırakmamak lazım. Sadece moral vermek için yazdım, geçenlerde bunu yazdığımda burada kıyamet koptu polemik olmasın lütfen.

Bu video da gün gün belirtiler var.Yardımcı olabilir belki
Teşekkğr ederim bunun yazılı halini okudum. O yüzden grip nezle corona belirti farklarona baktım ama farklı şeyler yazmışlar birinin var dediğine birisi yok demiş. O yğzden daha detay bilgi arıyorum.

kıza hep vitamin kulanıyorduk. beslenmesinde sebze yemiyor. eşimle de bu olayı duyduğumuz gibibaşladık vitamine.yemek konusunda da dikkatl diyoruz.pancar suyunu bilmyordum.kırmızı pancarmı.
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz

Allah göstermesin öyle bir durumda siz de sefil olursunuz. Korkmayın veteriner kliniğinde kediye bir şey olmaz. Olumlu düşünün lütfen. Şimdi hasta değilsiniz bir şey değilsiniz ama koruyun kendinizi.

Arkadaşlar evsizler konusun da yazmıştım daha önce

Az önce bir evsiz ile görüştüm markete giderken

Sığınma evi dolu alınmıyorlarmış ayrıca hastane gibi kapalı alanlardan virüs var diye kovuluyorlarmış.

Aş evi de kapalı durumdaymış

Bu insanlar için bir çalışma var mı bilgisi olan yazarsa sevinirim

Biz eve kapandıkta bunlara da içim sızladı benim

Teşekkğr ederim bunun yazılı halini okudum. O yüzden grip nezle corona belirti farklarona baktım ama farklı şeyler yazmışlar birinin var dediğine birisi yok demiş. O yğzden daha detay bilgi arıyorum.

Bunu en iyi hastalığa yakalanıp iyileşenler bilir sanırım.

Birbirimize Dua Edelim rabbim bebeginizi korusun sizi esinizi korusun

Dün gece kardeşim mesaj atmış, annemle babamla hastaneye gidiyor diye.
Sabah 5 de gördüm mesajı..aradım, uyuyorlardi diye açan olmadı. O saatten bu zamana kadar kendi kendimi yedim.
Annemin gece ishal ve kusma şikayetleri başlamış.
Göğüs ağrısı da vardı bir kac gündür. Öksürük yeni başlamıştı.
Normalde 2 kişi kolundan tutup götürürüz hastaneye.
Bu sefer kendisi ben ölüyorum diyip gitmiş.
Çok şükür şimdi o iyi.
Gastroenterit +mevsimsel grip
Ama o hastaneye girdiler artık.
Hastanede corona vakaları var. Kim bilir giren çıkan kaç kiside var.
Aynı evin içinde 2 de kardeşim var.
Nasıl izole yaşayabilirler?
Var mı bununla ilgili bir bilgilendirme?
14 gün evden çıkmamak kolay, ama 14 gün aynı evde yaşayanlar ne yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…