Bana bir önceki dr um yazmıştı sanrm evde var ama taeihi geçmiş olabilirPlequenil diye bir ilaç var duyan oldu mu aranızda. . Bana gelen habere göre kırmızı reçeteye girmiş. ( kesin değil )
Bu ilaca covid - 19 için etkili diyorlar.
BunuCurly ara ara bu takip başlığını kilitleseniz ve belli saatlerde mi açsanız ki?
Buraya yazıldıkça, okumayayım diyorum, espriye vuruyorum full kendi moralim ve diğer insanların morali yükselsin diye. Hemen hemen hiç kayda değer bir şey yazmadım buraya ama sürekli birileri bir şeyler yazdıkça bana da geliyorlar sanki, içim bi düşüyor. Toparlıyorum ama düşmeye başladı benim kale burada.
Bence herkes durumu kavradı, arada kilit atsanız bi dursa mı ki burası, kötü bir fikir mi? Gün içi biraz uzak durulsa bu başlıktan belli saatlerde filan? Bi hobi başlığı gibi bir şey daha oluşturulsa, insanlar evdeki hobilerinden fotolar paylaşsa vs?
bulasicilik olur mu olmaz mi o tespit edilmemis daha yani eger 17 gun yasayip bulasicak kadar inatciysa insanin gel bulas sende rahat bende diyesi geliyor
Curly ara ara bu takip başlığını kilitleseniz ve belli saatlerde mi açsanız ki?
Buraya yazıldıkça, okumayayım diyorum, espriye vuruyorum full kendi moralim ve diğer insanların morali yükselsin diye. Hemen hemen hiç kayda değer bir şey yazmadım buraya ama sürekli birileri bir şeyler yazdıkça bana da geliyorlar sanki, içim bi düşüyor. Toparlıyorum ama düşmeye başladı benim kale burada.
Bence herkes durumu kavradı, arada kilit atsanız bi dursa mı ki burası, kötü bir fikir mi? Gün içi biraz uzak durulsa bu başlıktan belli saatlerde filan? Bi hobi başlığı gibi bir şey daha oluşturulsa, insanlar evdeki hobilerinden fotolar paylaşsa vs?
Curly ara ara bu takip başlığını kilitleseniz ve belli saatlerde mi açsanız ki?
BENİM DE 4 kedim var ve onlar için çok tedirginim. bana bşy olsa kimse bakmaz onlara .kimsesiz kalırlar. yüküm çok ağır bu süreç mahvetti benievde küçük çocuğu olanlar için de bu geçerli. çok çok zor tabi ama Allah rızasi için çocuğa emaneten bakacak bulunur da kediye kimse bakmaz, bizim de kedimiz var, hem de 4 tane bir tane olsa neyse ve komşular sevmiyor. Seven bir komşunuz varsa merak etmeyin. Hem aklınıza kötü şeyler getirip durmayın. Moralinizi yüksek tutun. Mümkün olduğunca korunun. İyi şeyler düşünün. İşveçli bilim adamlarının bir makalesi varmış, memeli hayvan besleyenlerde bağışıklık sistemi bu virüse karşı daha dirençli oluyormuş diye. Tabi buna güvenip de tedbiri elden bırakmamak lazım. Sadece moral vermek için yazdım, geçenlerde bunu yazdığımda burada kıyamet koptu polemik olmasın lütfen.
Dunun haberiKimdi hatirlamiyorum ama yuzeylerden bulasmanin cok mumkun olmadigini nadir olsugunu soylemisti. Yani bu yalanlanmisti. Herkes baska bir sey soyluyor. Artik gercekten de delirecek seviyeye geldik.
Bence guzel fikir. Okuya okuya 2.5 haftadir gecmwyen soguk alginligimi corona sanmaya başlıyorum bazen. Hos oyle olsa 2.5 haftada coktan ölürdüm herhalde ama asiri moral bozuklugu yapiyor bazen.
Zaten gunlerdir delirmenin eşiğinde yasiyoruz. Oglum enerji patlamasi yasiyor
Her gun baska bir seybulasicilik olur mu olmaz mi o tespit edilmemis daha yani eger 17 gun yasayip bulasicak kadar inatciysa insanin gel bulas sende rahat bende diyesi geliyor
Geçmiş olsun. Mesafeye dikkat etmek, yeterli oda varsa onlara dağılmak ve aynı ortamda 10 dakikadan fazla bulunmamak. Evi sürekli havalandırmak, kap kacak, çatal kaşık gibi şeyleri mutlaka ayırmak. Aynı sofrada oturup yemek yememek, mümkünse farklı tuvaletler kullanmak. Havlu gibi kişisel eşyaları, diş fırçalarını vs. izole etmek. Bunlar bence önleyici olabilir. Bir de şüpheli kişi olduğu için sürekli yüzeyler dezenfekte edilmeli.
Nickim le uyumluyumdur canim vardır atarYeter ama bu kadar dedin yani:)
Hobi başlığı iyi fikir aslında :)
3 saat asili kalma olayini acikladi bilim kurulu en fazla 2 metre yukselebiliyormus 3 saat havada kalamazmisHer gun baska bir seykimisi de diyor havada 3 saat asili kaliyor. Sonra da diyorlar ki maske takmayin. Neye inanalim ne yapalim artik bilemiyoruz.
BENİM DE 4 kedim var ve onlar için çok tedirginim. bana bşy olsa kimse bakmaz onlara .kimsesiz kalırlar. yüküm çok ağır bu süreç mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?