bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Evde bilmem kaçıncı gün.....
Normalde televizyon izlemem akşamları eşimle birlikte haber kanallarını izliyordum , bıraktım artık onları da izlemiyorum
Sosyal medya kullanmıyorum, sosyal medya sayılırsa bir tek KK var hayatımda
Watss up yoluyla kardeşlerimle haberleşiyorum, önce ki gün ortancanın doğum günüydü görüntülü aramayla kutladık
İlk zamanlar depreşen temizlik evde orayı burayı dökme işlerim bitti, sadece doymayan kocam için yemek yapıyorum
Stresten uzayan regl im bitti ve namaza başladım çok şükür, bu salgın işi olmadan kuran derslerine gidiyordum, tam kurana geçmişken salgın patlak verdi, iki gündür öğrendiklerimi unutmamak için çalışıyorum
Eşim hala işe gidiyor, iş yerinin kapısına ateş ölçen bir personel koymuşlar, şaka gibi... Adamı bütün gün dolaştır, ordan oraya sok sonra şirkete gelince ateşini ölç te Allahım ya....
Zaten normalde gürültülü olan üst komşumun çocukları dışarı çıkmakta kalkınca evi tepeme yıkma durumundalar anneleri ile birlikte ağlaşıyoruz zaman zaman, kadına ikrah geldi kendi çocuklarından
Kedimin hiç tadı yok, bir duygusal takılıyor, normalde pek sevdirmez kendini , çok sıcak değildir, iki gündür yapışık yaşıyoruz, içini çeke çeke uyuyor nedendir bilmem....
Eşime baktıkça endişem artıyor, her işe uğurladığımda yüreğim daralıyor, kardeşlerimle konuştum herkes eşini bir şekilde izole ediyor evde dışarıdan hastalık getirir diye ama ben yapamam , yüreğim dayanmaz, bizim için çalışan adama git ötede yat diyemem asla, belki zamanımız yoktur, belki ecel yakındır diye ellerini tutarak uyuyorum, kokusunu içime çekiyorum bu bana güç veriyor
Haberleri yazdıklarınızdan takip ediyorum, artık hiç bir bakana, devlete bilmem neye inancım yok, tüm dünya bir kaos içinde ve bu politikadan komplodan öte bir şey o yüzden siyasi eleştirilerimi bir yana bıraktım, düşünmüyorum artık
Tek duam tüm dünya en az hasarla atlatsın bu durumu, millet, ırk ayrımı yok içimde Rabbimin şifası herkese yetişsin inş
Velhasıl bizde durum bu, çok iyi değil ruhum ama şükrüm sonsuz alerji mevsimi yorsa da beni iyiyim hamdolsun, hepinizde iyi olun bana çok iyi geliyorsunuz, iyi ki varsınız

Bunu Kazen karar versin...

Ama hobi basligini siz acabilirsiniz ...

Bence guzel fikir. Okuya okuya 2.5 haftadir gecmwyen soguk alginligimi corona sanmaya başlıyorum bazen. Hos oyle olsa 2.5 haftada coktan ölürdüm herhalde ama asiri moral bozuklugu yapiyor bazen.
Zaten gunlerdir delirmenin eşiğinde yasiyoruz. Oglum enerji patlamasi yasiyor

Hobi başlığı iyi fikir aslında :)

BENİM DE 4 kedim var ve onlar için çok tedirginim. bana bşy olsa kimse bakmaz onlara .kimsesiz kalırlar. yüküm çok ağır bu süreç mahvetti beni

Kimdi hatirlamiyorum ama yuzeylerden bulasmanin cok mumkun olmadigini nadir olsugunu soylemisti. Yani bu yalanlanmisti. Herkes baska bir sey soyluyor. Artik gercekten de delirecek seviyeye geldik.
Dunun haberi Aynen herkes baska bir sey soyluyor kime inanacagimizi sasirdik..

Aslında okumamak bizim elimizde de dayanamıyor okuyoruz ondan oluyor hep. Ben söz vermiştim kendime "Daha bu konuyla ilgili okumayacağım" diye ama okuyorum işte, buraya her girdiğimde, sıradan geçiyorum. Mümkün mertebe paniğe girmem ben kolay kolay, 2 gündür grip oldum yine panik değilim ama burada her belirtiye bi "Corona mıyız?" dendikçe, kendimi sorgulamaya başladım acaba bende mi sorun var diye. Hoş, bende de olsaydı bir şeyler ben sağ çıkamam, farkındayım. Coronadan ölecek adaylardan biriyim.

bulasicilik olur mu olmaz mi o tespit edilmemis daha yani eger 17 gun yasayip bulasicak kadar inatciysa insanin gel bulas sende rahat bende diyesi geliyor
Her gun baska bir sey kimisi de diyor havada 3 saat asili kaliyor. Sonra da diyorlar ki maske takmayin. Neye inanalim ne yapalim artik bilemiyoruz.

Babamı hastaneden içeri almamışlar.
Acilde annemin haricinde 2 kişi varmış
Biri bebek, ishal kusma
Diğeri de corona şüphelisi değilmiş.
Ebeveyn banyolu odaları, Zaten banyo malzemeleri ayrı yerlerde,
Odasından çıkmamış şimdilik annem. Maske olmadığı için alamamışlar. Ama zaten sanmıyorum ki 14 gun boyunca kullanabilsin
Sofra malzemelerini ayırsınlar madem.
Kardeşlerimden biri 14 yaşında, astımı var.
Açıkçası evde onları bu kadar sıkmak yerine onun bu surede bende kalması daha kolay olur dedim ama bakalım.

Bunu Kazen karar versin...

Ama hobi basligini siz acabilirsiniz ...

Hangi bölüme açmamız uygun olur? Sanırım burası olmaz ya da Corona günlerinde evde napıyoruz, hobiler diye bu bölüme olur mu ki?

Hobi başlığı iyi fikir aslında :)

Açalım nereye açacağımızı bilemedim ben. Günlük gibi yazarız, foto ekleriz istersek.

Her gun baska bir sey kimisi de diyor havada 3 saat asili kaliyor. Sonra da diyorlar ki maske takmayin. Neye inanalim ne yapalim artik bilemiyoruz.
3 saat asili kalma olayini acikladi bilim kurulu en fazla 2 metre yukselebiliyormus 3 saat havada kalamazmis

BENİM DE 4 kedim var ve onlar için çok tedirginim. bana bşy olsa kimse bakmaz onlara .kimsesiz kalırlar. yüküm çok ağır bu süreç mahvetti beni

Bir kedi de bende var, ilk kedim öldükten sonra 7 yıl almadım eve başka bir can, kızım eşimi kandırıp geldi:)) şimdi en çok onun için tedirginim, kimse bakmaz, karantina, hastane durumları olursa ne yaparız, ölecek olursak kuzum ne olacak evde, hayvan bakmanın böyle bir zor yanı var. Herşeyden korkan garip bir can, biri ilgilenmeye kalksa bile iletişim kuramaz, eve yabancı biri girdiğinde bile saklanıyor, ona baktıkça ağlayasım geliyor, off bugün çok duygusalım bok gibi ağlıyorum her şeye valla kendimden sıkıldım

Ama olmaz ki yahu. Hemen kasvet, hemen panik. Bir sakin olun yahu. Elimizden geldiğince evde kalıyoruz gerisini de bırakıyoruz. Farz edelim kaptık hastalığı. Ya iyileşip Atlatacağız ya da Öleceğiz. Ölüm konusunda kendi adıma kaderciyim. Ölüm şeklinin ve saatinin değişeceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla bu konuda panik yapmıyorum.

Yakınlarım için elbette endişe ediyorum ama maalesef ki onlar için de geçerli bu durum. Benim tek kaygım var. Ben ve eşim hastanede yatarken oğlumuza ne olacak, kim bakacak yanımızda mı olacak vs. Bu konuda bir bilgiye sahip olsam rahatlayacağım. Muhtemelen yanımızda olacak çünkü bakacak kimse olmayacak topluca karantinaya alınacağımız için.

Bildiğim kadarıyla çocuk ölümü yok. Yanımda olur ne yapayım. En kötü ihtimal ölmem ve annesiz kalması. En iyi ihtimal hafif atlayıp evimize dönmek. Ne yapayım şimdi ben bu ihtimalleri düşünüp karalar bağlayınca ne değişecek? Anda kalın yahu. Şu an var sadece. Bol bol vakit geçirin sevdiğiniz eşiniz, aileniz, çocuğunuzla. Kasvetle korkuyla var olan zamanı da harcamayın yok yere.

Elbette birileri ölecek, birileri hasta olacak, birileri üzülecek. Ayakta kalmak lazım. Sağlam kalmak lazım. Ne yaşanırsa yaşansın olması gereken bu. Salmayın hemen, hala yaşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…