Hangi bölüme açmamız uygun olur? Sanırım burası olmaz ya da Corona günlerinde evde napıyoruz, hobiler diye bu bölüme olur mu ki?
Açalım nereye açacağımızı bilemedim ben. Günlük gibi yazarız, foto ekleriz istersek.
Aslında okumamak bizim elimizde de dayanamıyor okuyoruz ondan oluyor hep. Ben söz vermiştim kendime "Daha bu konuyla ilgili okumayacağım" diye ama okuyorum işte, buraya her girdiğimde, sıradan geçiyorum. Mümkün mertebe paniğe girmem ben kolay kolay, 2 gündür grip oldum yine panik değilim ama burada her belirtiye bi "Corona mıyız?" dendikçe, kendimi sorgulamaya başladım acaba bende mi sorun var diye. Hoş, bende de olsaydı bir şeyler ben sağ çıkamam, farkındayım. Coronadan ölecek adaylardan biriyim.
Babamı hastaneden içeri almamışlar.
Acilde annemin haricinde 2 kişi varmış
Biri bebek, ishal kusma
Diğeri de corona şüphelisi değilmiş.
Ebeveyn banyolu odaları, Zaten banyo malzemeleri ayrı yerlerde,
Odasından çıkmamış şimdilik annem. Maske olmadığı için alamamışlar. Ama zaten sanmıyorum ki 14 gun boyunca kullanabilsin
Sofra malzemelerini ayırsınlar madem.
Kardeşlerimden biri 14 yaşında, astımı var.
Açıkçası evde onları bu kadar sıkmak yerine onun bu surede bende kalması daha kolay olur dedim ama bakalım.
Allah korusun diyelim. Olmek degil surunmek kötü. Ben bu hastaliktan olecegimi her ne kadar dusunmesem de okudukca deliriyorum artik. Haber izlemicem burayi takip etmicem diyorum. Aksam oldu mu bakiyorum saglik bakaninin aciklamasini ariyorum. Yuksek olan bagisikligimizi da bu stres dusurecek yani.
Bende tv izlemywrm.pek girmemeye basladim.burayada cunku dusun dusun. OlmuuorAllah korusun diyelim. Olmek degil surunmek kötü. Ben bu hastaliktan olecegimi her ne kadar dusunmesem de okudukca deliriyorum artik. Haber izlemicem burayi takip etmicem diyorum. Aksam oldu mu bakiyorum saglik bakaninin aciklamasini ariyorum. Yuksek olan bagisikligimizi da bu stres dusurecek yani.
Ölmekten öte çocuk küçük benim düşüncem de o açıkçası. Ben ölür giderim de çocuğum nolur, kimlere kalır filan...
Neyse içimiz çekilmesin daha konuyu çok deşmeyelim. :)
Ben hala haber bulteni saatinde cizgi film kanali aciyorum. Izlemiyorum. Ama bakanin aciklamasina bakmadan gecmiyorum.Bende tv izlemywrm.pek girmemeye basladim.burayada cunku dusun dusun. Olmuuor
Dün arkadaşlarımla görüntülü arama yaptık gece, konuya 2 gündür ara ara girip, tüm yorumları okumadan sadece göz gezdiriyorum.
Biraz uzaklaşmak, dizi izleyip sohbet edebilmek iyi geldi inanın!
Artık bu gerçekle yaşamayı öğrenip, biran önce hayatımıza entegre şekilde olağan akış içinde kaybolmamız gerek.
Önceki msjlarini göremiyorum ama bence korona sürecine özel profilini aç senin de katkin olsun bu süreceSevgili korona günlüğüm
Bugün oğlum normal uyandı. İnanılır gibi değil ama ne otobüs ne kamyon. Güzeeeel dedim, gün iyi geçecek demek ki. Günün gidişatı ile ilgili böyle minnak varsayımlarda bulunuyorum ki delirmeyeyim.
Kayınvalidem bakla yapmış sepetle yolladı aşağı. Kırmızı bir balkon sepetimiz var. İçindekini alınca "hooooov" diyorum görümcem çekiyor hemen yukarı. Beyim olacak medeniyetsiz sen bir gömül baklaya, normalde yapsam bu ne yaa diye burun kıvıracak adam artık kıtlık korkusundan mı, ay sonu parasızlığından mı bilinmez yedi bitirdi hepsini. "suyunu bana bırak da eppek banam" dedim. Zoruma gitti demesem yiyecekti hepsini.
Bir ara koşar adımlarla markete gitti beyim. Bir tane benim pek sevemediğim içecekten almış. Bir tane almış inanabiliyor musunuz? Hemen trip attım. O da sen zaten sevmiyordun bunu diye aptalca bir savunma yaptı. Bahaneye bak hele hele. Dedim tamam bana da sevdiğimden alsaydın, zıkkım iç dedim. Bencilsin dedim. Kötü adam, kötüüğ diye göğsünü yumruklamak istedim ama "ruh hastası git başımdan" deyip kaçtı. Trip yapamadım gönlümce. Trip yapacak konu bulamıyorum, bir tane bulmuştum o da kursağımda kaldı.
Akşama doğru kanepede içim geçmiş. Oğlum ağzıma arabasını sokarken uyandım. "yeter artık benim uyumaya hakkım yok mu, hepiniz bencilsiniz" diyerek yatak odasına gittim. Beyim "oğlum bırak uyusun elleme" diye söylendi, duydum hepsini. Bir saat kadar uyudum ki üstümde tepinen bir adet evlatla uyandım. Rüyamda çok param olmak üzereydi, bırakmadılar. Rüyada bile...
Görümcemle kaynanam kavga ettiler bugün yine. Mutfak camından kafamı çıkarıp onları dinliyorum. En son görümcem "Allah korona bulaştırsın da kurtulayım" diyordu. Canım benim, çok Mutsuz o da.
ben zaten bakıp bakıp ağlıyorum. Allah bizi ayırmasın diye dua ediyorum kafayı sıyırdım yani. zaten benim psikolojimden çok etkileniyorlar. ben mutluysam çok mutlular hareketliler. o yüzden 1 haftadır çok tedirginler , keyifsizler.Bir kedi de bende var, ilk kedim öldükten sonra 7 yıl almadım eve başka bir can, kızım eşimi kandırıp geldi:)) şimdi en çok onun için tedirginim, kimse bakmaz, karantina, hastane durumları olursa ne yaparız, ölecek olursak kuzum ne olacak evde, hayvan bakmanın böyle bir zor yanı var. Herşeyden korkan garip bir can, biri ilgilenmeye kalksa bile iletişim kuramaz, eve yabancı biri girdiğinde bile saklanıyor, ona baktıkça ağlayasım geliyor, off bugün çok duygusalım bok gibi ağlıyorum her şeye valla kendimden sıkıldım
Selamlar hanımlar, ancak kendime gelebildim; gribim aynı seyrinde, burun dünden daha açık, akşama ağırlaşıyor klasik; göz akıntım var, iştah kaybı yok, halsizlik var, ağrı yok, öksürük var... Devam. :/
İlk zamanlar panik, korku ve bilinmezlikle içine düştük bu durumun.bende her geldiğimde son sayfaya bakıyorum.
hele sosyal medya falan hiç..
gömülmemek lazım..
başımıza ne gelecekse o.
ben zaten bakıp bakıp ağlıyorum. Allah bizi ayırmasın diye dua ediyorum kafayı sıyırdım yani. zaten benim psikolojimden çok etkileniyorlar. ben mutluysam çok mutlular hareketliler. o yüzden 1 haftadır çok tedirginler , keyifsizler.
işin garibi aynı evin içinde eşimle hiçbir bağları yok. bana yapışıklar. ben yatınca yatıp ben kalkınca kalkıyorlar. heryerde peşimdeler. annelerini kaybettikleri için bu 4 kardeşi 3 yıl önce almıştım evime. biberonla besleniyorlardı o zaman o kadar küçüklerdi.şimdi diyorum ki almasaydım en azından belki bir şekilde hayatta kalıp şimdi böyle risk altında olmazlardı.
insan ne düşüneceğini şaşırıyor.
Yokuspokus kızzz goygoy başlığııııı da olabilirr
Geçmiş olsun turuncuBabamı hastaneden içeri almamışlar.
Acilde annemin haricinde 2 kişi varmış
Biri bebek, ishal kusma
Diğeri de corona şüphelisi değilmiş.
Ebeveyn banyolu odaları, Zaten banyo malzemeleri ayrı yerlerde,
Odasından çıkmamış şimdilik annem. Maske olmadığı için alamamışlar. Ama zaten sanmıyorum ki 14 gun boyunca kullanabilsin
Sofra malzemelerini ayırsınlar madem.
Kardeşlerimden biri 14 yaşında, astımı var.
Açıkçası evde onları bu kadar sıkmak yerine onun bu surede bende kalması daha kolay olur dedim ama bakalım.
Yokuspokus kızzz goygoy başlığııııı da olabilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?