bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Moderatörler yardımcı olur herhalde, kütüphanem ve dikiş odamla yanınızdayım :)))

Allah korusun diyelim. Olmek degil surunmek kötü. Ben bu hastaliktan olecegimi her ne kadar dusunmesem de okudukca deliriyorum artik. Haber izlemicem burayi takip etmicem diyorum. Aksam oldu mu bakiyorum saglik bakaninin aciklamasini ariyorum. Yuksek olan bagisikligimizi da bu stres dusurecek yani.

geçmiş olsun turuncu..

Dün arkadaşlarımla görüntülü arama yaptık gece, konuya 2 gündür ara ara girip, tüm yorumları okumadan sadece göz gezdiriyorum.
Biraz uzaklaşmak, dizi izleyip sohbet edebilmek iyi geldi inanın!

Artık bu gerçekle yaşamayı öğrenip, biran önce hayatımıza entegre şekilde olağan akış içinde kaybolmamız gerek.

Ölmekten öte çocuk küçük benim düşüncem de o açıkçası. Ben ölür giderim de çocuğum nolur, kimlere kalır filan...
Neyse içimiz çekilmesin daha konuyu çok deşmeyelim. :)

Bende tv izlemywrm.pek girmemeye basladim.burayada cunku dusun dusun. Olmuuor

Ölmekten öte çocuk küçük benim düşüncem de o açıkçası. Ben ölür giderim de çocuğum nolur, kimlere kalır filan...
Neyse içimiz çekilmesin daha konuyu çok deşmeyelim. :)

Malesef benimki de daha 3 yasinda yok. Bakacak kimse olmadigi icin onsuz hicbir sey yapamiyorum.
Haklısın konudan uzaklasmak en iyisi galiba.

bende her geldiğimde son sayfaya bakıyorum.
hele sosyal medya falan hiç..
gömülmemek lazım..
başımıza ne gelecekse o.

Önceki msjlarini göremiyorum ama bence korona sürecine özel profilini aç senin de katkin olsun bu sürece )

ben zaten bakıp bakıp ağlıyorum. Allah bizi ayırmasın diye dua ediyorum kafayı sıyırdım yani. zaten benim psikolojimden çok etkileniyorlar. ben mutluysam çok mutlular hareketliler. o yüzden 1 haftadır çok tedirginler , keyifsizler.
işin garibi aynı evin içinde eşimle hiçbir bağları yok. bana yapışıklar. ben yatınca yatıp ben kalkınca kalkıyorlar. heryerde peşimdeler. annelerini kaybettikleri için bu 4 kardeşi 3 yıl önce almıştım evime. biberonla besleniyorlardı o zaman o kadar küçüklerdi.şimdi diyorum ki almasaydım en azından belki bir şekilde hayatta kalıp şimdi böyle risk altında olmazlardı.
insan ne düşüneceğini şaşırıyor.

@turuncupijama şimdi okudum ailenle ilgili durumu. Çok geçmiş olsun. İyi düşün, en azından mevsimsel grip sadece. Kardeşlerin olabildiğince e anne babana yaklaşmasınlar bir süre. İki metre uzakta dursunlar sık sık el yıkasınlar. Aynı havluyu ve sofrayı kullanmasınlar. İnşallah hasarsız atlatırlar bu süreci.

Allah sifa versin canim. Bende bu kıs cok agir domuz gribi atlattim. benimde gece azıyordu. Tavuk suyuna corba tarhana corbasi cok iyi geldi. bol bol uyumaya calış

bende her geldiğimde son sayfaya bakıyorum.
hele sosyal medya falan hiç..
gömülmemek lazım..
başımıza ne gelecekse o.
İlk zamanlar panik, korku ve bilinmezlikle içine düştük bu durumun.
Ama artık zerresine kadar hakimiz, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz.
Korunma yolları, sosyal izolasyon falan ezberledik.
Sohbet evet çok güzel, yer yer rahatlatıcı bir dostla dertleşme gibi, yer yer kahkaha ama genel hava olarak endişe içinde geçiyor.

İzalosyon günlüğü geyik sohbeti gerekli artık

Öyle düşünme
Kendine yuva bulabilmiş her kedi çok şanslı bence
Sokakta olsalar üç yıl yaşamayacaklardı
Bak biraz açıldım şu an hafif gülümser gibiyim
Her yarattığı cana sahip çıkıyor Rabbim, bizlere bir şey olursa elbet onlara da bir hal çaresi verecektir, bizim düşünmekle yetişemeceğimiz bir düzen var dünyada. Kedilerimizi evlat gibi baktık, rahat ettirdik, koruduk elimizden geleni yaptık öyle düşünmeye çalışalım, gayret edelim en azından

Geçmiş olsun turuncu çabucak iyileşir umarım.

Yokuspokus kızzz goygoy başlığııııı da olabilirr

Ondan geyik muhabbeti-mizah kısmında var, sohbet bölümünde. Bu daha Coronaya özel ev günlüğü gibi, herkes hobilerini, gününü evde nasıl geçtiğini paylaşacak gibi bir şey olur diye düşünmüştüm ama illa benim açmam gerekmiyor. Ben kafamı zor topluyorum şu ara grip de olunca, takmadığım gözlüklerimi takar oldum çift görüyorum resmen. Aklınızda varsa bir şeyler açın, ben hemen damlarım. Oğlan annemde, adam mecbur işte, ben full evde sıkıntıdan bi bacağıma tuz ekip yemeye çalışmadığım kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…