geçmiş olsun turuncu..
3nity şimdi okudum ailenle ilgili durumu. Çok geçmiş olsun. İyi düşün, en azından mevsimsel grip sadece. Kardeşlerin olabildiğince e anne babana yaklaşmasınlar bir süre. İki metre uzakta dursunlar sık sık el yıkasınlar. Aynı havluyu ve sofrayı kullanmasınlar. İnşallah hasarsız atlatırlar bu süreci.
Ondan geyik muhabbeti-mizah kısmında var, sohbet bölümünde. Bu daha Coronaya özel ev günlüğü gibi, herkes hobilerini, gününü evde nasıl geçtiğini paylaşacak gibi bir şey olur diye düşünmüştüm ama illa benim açmam gerekmiyor. Ben kafamı zor topluyorum şu ara grip de olunca, takmadığım gözlüklerimi takar oldum çift görüyorum resmen. Aklınızda varsa bir şeyler açın, ben hemen damlarım. Oğlan annemde, adam mecbur işte, ben full evde sıkıntıdan bi bacağıma tuz ekip yemeye çalışmadığım kaldı.
Gunluk hobili goygoy fkdjfkd olmaz mıııOndan geyik muhabbeti-mizah kısmında var, sohbet bölümünde. Bu daha Coronaya özel ev günlüğü gibi, herkes hobilerini, gününü evde nasıl geçtiğini paylaşacak gibi bir şey olur diye düşünmüştüm ama illa benim açmam gerekmiyor. Ben kafamı zor topluyorum şu ara grip de olunca, takmadığım gözlüklerimi takar oldum çift görüyorum resmen. Aklınızda varsa bir şeyler açın, ben hemen damlarım. Oğlan annemde, adam mecbur işte, ben full evde sıkıntıdan bi bacağıma tuz ekip yemeye çalışmadığım kaldı.
Benim erkek kardeşim var djddjd koca gibi kendisi bana sinir geliyorEvdeki kocalarida çekistirebiliriz. Zira dünden beri çok gözüme batmaya başladı.
ligone kıza da kendimize de onu kullanıyoruz. ek olarak möllers balık yağı omega 3 kullanıyorum kıza.Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Kazen den yardım isteyebiliriz bu konuda.
Nasıl konuları birleştirip bizi tek burada topladıysa, konu dışı korona günlükleri gibi bir alanı da o açarsa, yine kimsenin boynuna yük binmeden ilerleyebiliriz konuda.
Bacağa tuz mu sjshshskdkdkdm
Gunluk hobili goygoy fkdjfkd olmaz mııı
Hazır evdeyım diyorum fkkdkdk
Belki bir şeyler öğrenirim
Aynen ya psikolojim bozuldu bir kahkaha bir somurtma emojisi koymaktan.Acın açın
Hem kafamız dağılır, hem burada vefat haberleri ve endişeler yanında geyik yaparken utanıyoruz
İdrak ablaya üzüldüm o kehanetler insana iyi gelmiyorTabi olur niye olmasın,Idrakyollariiltihabi uykudan uyandırılma şekillerini hobi edinmiş bir gadın mesela, ne yazacak garibim okuduğu kitapları mı? Kocası Baba Vanga'ya bağlamış, adam kehanet okuyor. Elbette gelip goygoyunu yazacak, sen de yaz. Benim son yediğim iğneyle beraber eller olmuş rahmetli Azer Bülbül, resim yaparım kayar, size onları sanat eseri gibi nasıl atayım, elbette kendimi tiye alıp atacağım "Corona günlerinde üç buçuk atarken sanat" diyerek belki. Hobili goygoy da olur hunimizi takarız, ciddili hobi de olur düğme de ilikleriz. Ciddili komikli hobiler olur hunimize düğme dikeriz sorun yok.
Al işte. İki gülüp eğleniyoruz şak biri yine 10 milyar dolar daha bozduruyor.kızlar banka kredi erteleme fazile oluyormuş bilginiz olsun. yani anlayacğınız yien bir fayda sağlayan bir şey yok.yine insanlar zorda yine faiz ödeyecek
İdrak ablaya üzüldüm o kehanetler insana iyi gelmiyor
Biz de 2 gecedır ambulansla hastaneye gidiyoruz
Herkes kendini corona zannedıyor djdjjd kardeşim panik atak geçirdi ondan önceki gün
Bizim evde de var kehanet okuyannn
Biz genelde ‘o öleceğine sen öl, gurban ol gardaşıma’ tarzı görümcelere alışkın olduğumuzdan, beynim error verdi.Yeni konu açmayım diye buraya yazıyorum şimdi iç dökmek şeklinde: Benim eşim KOAH ve buna rağmen çok sigara içiyor hali ile ona bulaşmasından korkuyorum, bulaşırsa ölüm istatistiklerine sayı olur anca, çok büyük olasılıkla atlatamaz yani. Çocuğum yok beni hayata bağlayacak kimsem de yok bencilce de sayılsa endişeleniyorum yani. Görümcemi severim aslında ve iyi geçiniriz ama o da dış hekimi, tedavisi bitmeyen ve dış ağrısı olan hastaları varmış diye çalışmaya devam ediyor. Kendi kızını boşandığı eşinin yanına gönderdi tedbir amacıyla çünkü risk altında çalışıyor. Sanırım bu onda "alt tarafı ölürüz ne yapalım" diye bir savunma geliştirdi.
Şimdi görümcemden inciler:
Eşim çok mutsuzmuş, mutsuz olduğu için bu kadar sigara içip intihar ediyormuş aslında.
Sonra ben eşime bulaşmasın diye endişeliyim ve biraz obsessif kompulsif bir şekilde her şeyi dezenfekte ediyorum ya bana diyor ki "niye bu kadar takıyorsun alt tarafı ölürsün"
Ben de dedim ki "keşke öleceğimi bilsem bu kadar takmazdım. Ben atlatırım ama x "(eşim) atlatamaz ondan korkuyorum" dedim. Bana "O da ölsün o zaman" dedi. Çok bozuldum. Hani kendi kardeşi olması ona benim kocama ölsün deme hakkı mı veriyor? Telefon görüşmesini yine sevgi sözcükleri ile bitirdik, güzel kapattık ama görümcem benim için bitti artık. Aklıma geldikçe öfkeleniyorum ya. Abartıyor muyum? Yoksa görümcem kendi durumu nedeniyle kafayı mı yedi hoş mu görmeliyim bu laflarını?
Yeni konu açmayım diye buraya yazıyorum şimdi iç dökmek şeklinde: Benim eşim KOAH ve buna rağmen çok sigara içiyor hali ile ona bulaşmasından korkuyorum, bulaşırsa ölüm istatistiklerine sayı olur anca, çok büyük olasılıkla atlatamaz yani. Çocuğum yok beni hayata bağlayacak kimsem de yok bencilce de sayılsa endişeleniyorum yani. Görümcemi severim aslında ve iyi geçiniriz ama o da dış hekimi, tedavisi bitmeyen ve dış ağrısı olan hastaları varmış diye çalışmaya devam ediyor. Kendi kızını boşandığı eşinin yanına gönderdi tedbir amacıyla çünkü risk altında çalışıyor. Sanırım bu onda "alt tarafı ölürüz ne yapalım" diye bir savunma geliştirdi.
Şimdi görümcemden inciler:
Eşim çok mutsuzmuş, mutsuz olduğu için bu kadar sigara içip intihar ediyormuş aslında.
Sonra ben eşime bulaşmasın diye endişeliyim ve biraz obsessif kompulsif bir şekilde her şeyi dezenfekte ediyorum ya bana diyor ki "niye bu kadar takıyorsun alt tarafı ölürsün"
Ben de dedim ki "keşke öleceğimi bilsem bu kadar takmazdım. Ben atlatırım ama x "(eşim) atlatamaz ondan korkuyorum" dedim. Bana "O da ölsün o zaman" dedi. Çok bozuldum. Hani kendi kardeşi olması ona benim kocama ölsün deme hakkı mı veriyor? Telefon görüşmesini yine sevgi sözcükleri ile bitirdik, güzel kapattık ama görümcem benim için bitti artık. Aklıma geldikçe öfkeleniyorum ya. Abartıyor muyum? Yoksa görümcem kendi durumu nedeniyle kafayı mı yedi hoş mu görmeliyim bu laflarını?
ayy bu paniği nasıl atacağız nasıl hayatımıza çeki düzen vereceğiz ne izler bırakacak kimbilir.İdrak ablaya üzüldüm o kehanetler insana iyi gelmiyor
Biz de 2 gecedır ambulansla hastaneye gidiyoruz
Herkes kendini corona zannedıyor djdjjd kardeşim panik atak geçirdi ondan önceki gün
Bizim evde de var kehanet okuyannn
Hobilere çocuk yapbozları, hama boncuk gibi şeyler de dahil oluyorsa bende gelebilirimTabi olur niye olmasın,Idrakyollariiltihabi uykudan uyandırılma şekillerini hobi edinmiş bir gadın mesela, ne yazacak garibim okuduğu kitapları mı? Kocası Baba Vanga'ya bağlamış, adam kehanet okuyor. Elbette gelip goygoyunu yazacak, sen de yaz. Benim son yediğim iğneyle beraber eller olmuş rahmetli Azer Bülbül, resim yaparım kayar, size onları sanat eseri gibi nasıl atayım, elbette kendimi tiye alıp atacağım "Corona günlerinde üç buçuk atarken sanat" diyerek belki. Hobili goygoy da olur hunimizi takarız, ciddili hobi de olur düğme de ilikleriz. Ciddili komikli hobiler olur hunimize düğme dikeriz sorun yok.
Ya amaa ne yapalım hayat böyle geçmez djddjıdayy bu paniği nasıl atacağız nasıl hayatımıza çeki düzen vereceğiz ne izler bırakacak kimbilir.
aklımda o konu varken ve ülkede insanlar bu hastalıkla ekonomiyle mücadele ederken hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.
bir yolunu bulup kafamı toparlamalıyım.
Hobilere çocuk yapbozları, hama boncuk gibi şeyler de dahil oluyorsa bende gelebilirimvirüs öncesi yaptığım şeyler vardı ama şuan kitap bile okuyamıyorum, grupta bir aşka şevke gelirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?