bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
3nity geçmiş olsun size de. :/
Allah korusun hepimizin büyüklerini.
geçmiş olsun turuncu..

Teşekkür ederim.
Hastaneye girdiler diye virüsü kapacak değiller.
Ufaklık hariç risk grubunda olan da yok aslında.
Ama gerçekten şu zaman hiç hastane zamanı değil.
Aksi gibi diğer kardeşimde sabah aradı,
Diş ağrısından duramıyorum diye
Diş hekimi bir arkadaşım var, tedbirler konusunda güvendiğimiz için ona gidecek o da.
Gerçekten ne zormus hastanelerden el ayak çekmek.

Kazen den yardım isteyebiliriz bu konuda.
Nasıl konuları birleştirip bizi tek burada topladıysa, konu dışı korona günlükleri gibi bir alanı da o açarsa, yine kimsenin boynuna yük binmeden ilerleyebiliriz konuda.

Bacağa tuz mu sjshshskdkdkdm

Gunluk hobili goygoy fkdjfkd olmaz mııı
Hazır evdeyım diyorum fkkdkdk
Belki bir şeyler öğrenirim

Acın açın
Hem kafamız dağılır, hem burada vefat haberleri ve endişeler yanında geyik yaparken utanıyoruz

Hobili şey açtığınızda beni etıketlermisiniz acaba oje üstüne şekil yapıyorlar ya yetenekli insanlar kfjjffkf kaç gunden beri onu yapmaya çalışıyorum

Belki böyle şeyler yapan vardır

Gunluk hobili goygoy fkdjfkd olmaz mııı
Hazır evdeyım diyorum fkkdkdk
Belki bir şeyler öğrenirim

Tabi olur niye olmasın, Idrakyollariiltihabi uykudan uyandırılma şekillerini hobi edinmiş bir gadın mesela, ne yazacak garibim okuduğu kitapları mı? Kocası Baba Vanga'ya bağlamış, adam kehanet okuyor. Elbette gelip goygoyunu yazacak, sen de yaz. Benim son yediğim iğneyle beraber eller olmuş rahmetli Azer Bülbül, resim yaparım kayar, size onları sanat eseri gibi nasıl atayım, elbette kendimi tiye alıp atacağım "Corona günlerinde üç buçuk atarken sanat" diyerek belki. Hobili goygoy da olur hunimizi takarız, ciddili hobi de olur düğme de ilikleriz. Ciddili komikli hobiler olur hunimize düğme dikeriz sorun yok.

İdrak ablaya üzüldüm o kehanetler insana iyi gelmiyor
Biz de 2 gecedır ambulansla hastaneye gidiyoruz
Herkes kendini corona zannedıyor djdjjd kardeşim panik atak geçirdi ondan önceki gün

Bizim evde de var kehanet okuyannn

kızlar banka kredi erteleme fazile oluyormuş bilginiz olsun. yani anlayacğınız yien bir fayda sağlayan bir şey yok.yine insanlar zorda yine faiz ödeyecek

Yeni konu açmayım diye buraya yazıyorum şimdi iç dökmek şeklinde: Benim eşim KOAH ve buna rağmen çok sigara içiyor hali ile ona bulaşmasından korkuyorum, bulaşırsa ölüm istatistiklerine sayı olur anca, çok büyük olasılıkla atlatamaz yani. Çocuğum yok beni hayata bağlayacak kimsem de yok bencilce de sayılsa endişeleniyorum yani. Görümcemi severim aslında ve iyi geçiniriz ama o da dış hekimi, tedavisi bitmeyen ve dış ağrısı olan hastaları varmış diye çalışmaya devam ediyor. Kendi kızını boşandığı eşinin yanına gönderdi tedbir amacıyla çünkü risk altında çalışıyor. Sanırım bu onda "alt tarafı ölürüz ne yapalım" diye bir savunma geliştirdi.
Şimdi görümcemden inciler:
Eşim çok mutsuzmuş, mutsuz olduğu için bu kadar sigara içip intihar ediyormuş aslında.
Sonra ben eşime bulaşmasın diye endişeliyim ve biraz obsessif kompulsif bir şekilde her şeyi dezenfekte ediyorum ya bana diyor ki "niye bu kadar takıyorsun alt tarafı ölürsün"
Ben de dedim ki "keşke öleceğimi bilsem bu kadar takmazdım. Ben atlatırım ama x "(eşim) atlatamaz ondan korkuyorum" dedim. Bana "O da ölsün o zaman" dedi. Çok bozuldum. Hani kendi kardeşi olması ona benim kocama ölsün deme hakkı mı veriyor? Telefon görüşmesini yine sevgi sözcükleri ile bitirdik, güzel kapattık ama görümcem benim için bitti artık. Aklıma geldikçe öfkeleniyorum ya. Abartıyor muyum? Yoksa görümcem kendi durumu nedeniyle kafayı mı yedi hoş mu görmeliyim bu laflarını?

Bizim evde bir kehanet okuyan olsaydı ağzını keserdim o yüzden Allah'ım dağına göre kar veriyor. Bizim evde gamsız var, o kadar gamsız ki siyah eldiven almış "Kiralik katil gibi oldum ehehe" diye elini silah yapıp bana doğrultuyor "Dıkşin"diyor ve yanımızda çocuk var "Çocuğun yanında yapma" diyerek tekme atacakken çocuğu hatırlayıp duruyorum. Bizim iletişim bu. Coronada dövüş günlükleri.

Biz genelde ‘o öleceğine sen öl, gurban ol gardaşıma’ tarzı görümcelere alışkın olduğumuzdan, beynim error verdi.
Ne manada diyebileceğini kestiremedim, koca adam kendi düşünsün demek istemiş olabilir.

Görümcen bir hekim olarak büyük riskli gurupta sanırım o yüzden böyle bir yaklaşım geliştirmiş, içinde fırtınalar koptuğuna eminim, kimse kardeşi ölsün istemez buna inanmam
Bir de sigara içenlerle ilgili doktorların genel olarak böyle bir yaklaşımı var, kendi kendilerine ediyorlar elden ne gelir gibi

ayy bu paniği nasıl atacağız nasıl hayatımıza çeki düzen vereceğiz ne izler bırakacak kimbilir.
aklımda o konu varken ve ülkede insanlar bu hastalıkla ekonomiyle mücadele ederken hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden.
bir yolunu bulup kafamı toparlamalıyım.

Hobilere çocuk yapbozları, hama boncuk gibi şeyler de dahil oluyorsa bende gelebilirim virüs öncesi yaptığım şeyler vardı ama şuan kitap bile okuyamıyorum, grupta bir aşka şevke gelirim belki

Ya amaa ne yapalım hayat böyle geçmez djddjıd
Resme başlıcam cin ali çizme aşamasındayım
İleride coronavirüs portesi yapacam
Sanat aşkı işteeee

Hayır fark ettim de dünyadaki en vasıfsız insanım yetenek yok kesınlıkle

Hobilere çocuk yapbozları, hama boncuk gibi şeyler de dahil oluyorsa bende gelebilirim virüs öncesi yaptığım şeyler vardı ama şuan kitap bile okuyamıyorum, grupta bir aşka şevke gelirim belki

Kesinlikle olmalı bence, 2 gündür karton kesiyoruz biz de, kesiyoruz boyuyoruz ve karton resimler yapıyoruz. Kırmızı bir kutu bulmuşlar evde boş, kestiler küçük küçük elmalar yaptılar onu, bir kartonu yeşile boyadık bulut gibi kesip ağaç yaptık, borcam kutularını kestik ağaç dalları, gövdeleri yaptık ohhoğğ... Bunlar hep 7-24 ev günlüğü, elbette olur, fikir de olur, espri de olur moral hep. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…