- 27 Şubat 2013
- 14.878
- 42.494
- 798
Hobilere çocuk yapbozları, hama boncuk gibi şeyler de dahil oluyorsa bende gelebilirimvirüs öncesi yaptığım şeyler vardı ama şuan kitap bile okuyamıyorum, grupta bir aşka şevke gelirim belki
Allahını seven beni de alsın grubaOndan geyik muhabbeti-mizah kısmında var, sohbet bölümünde. Bu daha Coronaya özel ev günlüğü gibi, herkes hobilerini, gününü evde nasıl geçtiğini paylaşacak gibi bir şey olur diye düşünmüştüm ama illa benim açmam gerekmiyor. Ben kafamı zor topluyorum şu ara grip de olunca, takmadığım gözlüklerimi takar oldum çift görüyorum resmen. Aklınızda varsa bir şeyler açın, ben hemen damlarım. Oğlan annemde, adam mecbur işte, ben full evde sıkıntıdan bi bacağıma tuz ekip yemeye çalışmadığım kaldı.
Hani sen bu verilerle aslında çok da korkulacak bir şey değil anlamında bir yazı atmıstın burayaNe yazisi sekerim?
Doğrudur ben bunu duyunca sevinmiştim daha objektif kararlar alır ve daha yumusak olur diyeŞuan sosyal medyada bakan hakkında bir yazı okudum, doğruluğunu bilen var mı acaba?
Kendisi hiçbir siyaset bağlantısı olmadan özel bir hastane zinciri sahibiyken dışarıdan atanmış, doğru mudur?
Evet doğru.Şuan sosyal medyada bakan hakkında bir yazı okudum, doğruluğunu bilen var mı acaba?
Kendisi hiçbir siyaset bağlantısı olmadan özel bir hastane zinciri sahibiyken dışarıdan atanmış, doğru mudur?
Bugün bizim okulda etkinlik marakas verildi.Kesinlikle olmalı bence, 2 gündür karton kesiyoruz biz de, kesiyoruz boyuyoruz ve karton resimler yapıyoruz. Kırmızı bir kutu bulmuşlar evde boş, kestiler küçük küçük elmalar yaptılar onu, bir kartonu yeşile boyadık bulut gibi kesip ağaç yaptık, borcam kutularını kestik ağaç dalları, gövdeleri yaptık ohhoğğ... Bunlar hep 7-24 ev günlüğü, elbette olur, fikir de olur, espri de olur moral hep. :)
Tüm ülke olarak neden sempati duyduğumuzu şuan anlamış oldum.Doğrudur ben bunu duyunca sevinmiştim daha objektif kararlar alır ve daha yumusak olur diye
Çünkü bakanlık olmasa da hastaneler sahıbı
Bugün bizim okulda etkinlik marakas verildi.
Pet şişe içine kuru gıda, üzeri süslenecek yapıştırılacak falan.
Kendi müzik aletleri olcakmış, ritm duyusu gelişcekmiş falan.
Benimkiler zaten koca bir orkestra olduğundan tabi ki yapmayacağım
Bıktım bu ödevlerden günde 10 tane geliyor ya...
Siz bizim velimiz olabilir misiniz?Bugün bizim okulda etkinlik marakas verildi.
Pet şişe içine kuru gıda, üzeri süslenecek yapıştırılacak falan.
Kendi müzik aletleri olcakmış, ritm duyusu gelişcekmiş falan.
Benimkiler zaten koca bir orkestra olduğundan tabi ki yapmayacağım
Bıktım bu ödevlerden günde 10 tane geliyor ya...
Sürekli geliyor, sürekli.Daha sessiz şeyler yok muymuş? Çim adam bakımı filan. :)
Bizimkine arada veriyoruz tableti Allah affetsin, bisikletli uzun atlama oyunu indirdik, ona bitiyor, metre saymayı öğretiyoruz oyun sayesinde. Babanın bir adımı bir metre filan diye ahaha. Başında biz de sıra bekleriz, "Sıra bende ben oynayacağım şimdi" diye. İşte ben grip olunca, mümkün mertebe oğlanı uzak tutuyorum şu ara yine.
Ankara’ya özel herhalde bu durum.Siz bizim velimiz olabilir misiniz?
Kızım 4 yaşında, bizim kurtaricilarimiz, kutu ve kart oyunları oldu, çok seviyor onları, matematik seti sipariş etmiştim yaşına uygun, kendi karantinamızın ikinci günü geldi, kendime yaptığım en büyük iyilik oldu sanırımben de kızıma etkinlikle yaptırıyordum. şimdi ise hiç hevesim kalmadı. güya bugün karar vermiştim eski hayatıma döneceğime.hergün olumsuz haber alınca heves de kalmıyor.
kız da iyice sıkıldı. en iyisi birbirimizi motive edip cesaretlendirelim. hayat devam ediyor.
Ama olmaz ki yahu. Hemen kasvet, hemen panik. Bir sakin olun yahu. Elimizden geldiğince evde kalıyoruz gerisini de bırakıyoruz. Farz edelim kaptık hastalığı. Ya iyileşip Atlatacağız ya da Öleceğiz. Ölüm konusunda kendi adıma kaderciyim. Ölüm şeklinin ve saatinin değişeceğini düşünmüyorum. Dolayısıyla bu konuda panik yapmıyorum.
Yakınlarım için elbette endişe ediyorum ama maalesef ki onlar için de geçerli bu durum. Benim tek kaygım var. Ben ve eşim hastanede yatarken oğlumuza ne olacak, kim bakacak yanımızda mı olacak vs. Bu konuda bir bilgiye sahip olsam rahatlayacağım. Muhtemelen yanımızda olacak çünkü bakacak kimse olmayacak topluca karantinaya alınacağımız için.
Bildiğim kadarıyla çocuk ölümü yok. Yanımda olur ne yapayım. En kötü ihtimal ölmem ve annesiz kalması. En iyi ihtimal hafif atlayıp evimize dönmek. Ne yapayım şimdi ben bu ihtimalleri düşünüp karalar bağlayınca ne değişecek? Anda kalın yahu. Şu an var sadece. Bol bol vakit geçirin sevdiğiniz eşiniz, aileniz, çocuğunuzla. Kasvetle korkuyla var olan zamanı da harcamayın yok yere.
Elbette birileri ölecek, birileri hasta olacak, birileri üzülecek. Ayakta kalmak lazım. Sağlam kalmak lazım. Ne yaşanırsa yaşansın olması gereken bu. Salmayın hemen, hala yaşıyoruz :)
Maalesef eşim kullandırmıyor.filmdelisi "MentalUp" oyun, saatli, günlük belli bir oyun hakkı harici vermiyor çocuklara yaşına göre; reklam içermiyor, tavsiye ederim tableti kullandıran ebeveynlere. Oyunları açıp inceleyebilirsiniz içindeki.
Biz İstanbul'dayız bugünkü etkinliğimiz tesadüfen aynı olmuş, ilginç.Ankara’ya özel herhalde bu durum.
Arkadaşlarımın çocuklarını da rahat bırakmıyorlar yahu
Biz nasıl kuralım evde okul ve etkinlik düzeyini sayın öğretmenim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?