bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hobilere çocuk yapbozları, hama boncuk gibi şeyler de dahil oluyorsa bende gelebilirim virüs öncesi yaptığım şeyler vardı ama şuan kitap bile okuyamıyorum, grupta bir aşka şevke gelirim belki

ben de kızıma etkinlikle yaptırıyordum. şimdi ise hiç hevesim kalmadı. güya bugün karar vermiştim eski hayatıma döneceğime.hergün olumsuz haber alınca heves de kalmıyor.
kız da iyice sıkıldı. en iyisi birbirimizi motive edip cesaretlendirelim. hayat devam ediyor.

Şuan sosyal medyada bakan hakkında bir yazı okudum, doğruluğunu bilen var mı acaba?

Kendisi hiçbir siyaset bağlantısı olmadan özel bir hastane zinciri sahibiyken dışarıdan atanmış, doğru mudur?

Allahını seven beni de alsın gruba

Şuan sosyal medyada bakan hakkında bir yazı okudum, doğruluğunu bilen var mı acaba?

Kendisi hiçbir siyaset bağlantısı olmadan özel bir hastane zinciri sahibiyken dışarıdan atanmış, doğru mudur?
Doğrudur ben bunu duyunca sevinmiştim daha objektif kararlar alır ve daha yumusak olur diye
Çünkü bakanlık olmasa da hastaneler sahıbı

Bugün bizim okulda etkinlik marakas verildi.
Pet şişe içine kuru gıda, üzeri süslenecek yapıştırılacak falan.
Kendi müzik aletleri olcakmış, ritm duyusu gelişcekmiş falan.

Benimkiler zaten koca bir orkestra olduğundan tabi ki yapmayacağım
Bıktım bu ödevlerden günde 10 tane geliyor ya...

Doğrudur ben bunu duyunca sevinmiştim daha objektif kararlar alır ve daha yumusak olur diye
Çünkü bakanlık olmasa da hastaneler sahıbı
Tüm ülke olarak neden sempati duyduğumuzu şuan anlamış oldum.
Çünkü hekimliği ön planda, ister a düşünsün ister b, senelerdir bu ülkede kanaat önderi olup halkı birleştirmede zorluk yaşanıyordu.
Umarım siyasiler biraz örnek alır, elbet yanlışları vs vardır ama hepimiz akşam 10 11 i bekliyor, konuşma yapacak diye ekrana kitleniyorsak, ülkemiz adına sevindirici gelişmeler.

Daha sessiz şeyler yok muymuş? Çim adam bakımı filan. :)
Bizimkine arada veriyoruz tableti Allah affetsin, bisikletli uzun atlama oyunu indirdik, ona bitiyor, metre saymayı öğretiyoruz oyun sayesinde. Babanın bir adımı bir metre filan diye ahaha. Tablet oyunları ile matematik filan öğrendi toplama çıkarmayı çözdü. Mensa mıydı bir oyun var günlük tavsiye ederim. Bakayım hatta bi tablete. Başında biz de sıra bekleriz, "Sıra bende ben oynayacağım şimdi" diye. İşte ben grip olunca, mümkün mertebe oğlanı uzak tutuyorum şu ara yine.

Siz bizim velimiz olabilir misiniz?

Sürekli geliyor, sürekli.

Biz kreş çağı çocuklular için şuan bir handikap var, nisan ayı ücretleri
Ödenecek mi ödenmeyecek mi, meçhul.
Ama bizim kreş günde 1026373939 etkileşim kurarak ‘aaa uzaktan eğitim efendim program aynen devam ediyor’ diyerek tabi ki ücret talep edecek.
Kocamı tanıyorsam sevabını verir, parasını vermez.
Hep müşteri kaçırmamak için bunlar diyor

Kızım 4 yaşında, bizim kurtaricilarimiz, kutu ve kart oyunları oldu, çok seviyor onları, matematik seti sipariş etmiştim yaşına uygun, kendi karantinamızın ikinci günü geldi, kendime yaptığım en büyük iyilik oldu sanırım ha birde okuldan verilen incikli boncuklu etkinlikler var

Tüm iş 20 aylık oğlumda, çabuk sıkılıyor ve sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor ve tabi birde ablasının oyunlarını bozmak en büyük hobisi

Canımsın idrak

Yazı tahtası aldık..
Adam asmaca, sos,matematik yarışları yapıyoruz..

Küçüklerle öğretmencilik, kitap okuma,evcilik..
Ama favorileri.. saklambaç, leğen de batar batmaz oyunu..

Osman aba nin 2-3 yaş dikkat geliştirme setlerini almıştık.. onunla uzun süre duruyorlar

Maalesef eşim kullandırmıyor.
Bazen telefon o da haftada 2 dk falan.
Ama tv hep açık, orası ayrı.
Evdeki bir birey gibi trt çocuk kanalı
Neremiz doğru ki bu düzgün olsun diyesim geliyor.

Ankara’ya özel herhalde bu durum.
Arkadaşlarımın çocuklarını da rahat bırakmıyorlar yahu
Biz nasıl kuralım evde okul ve etkinlik düzeyini sayın öğretmenim?
Biz İstanbul'dayız bugünkü etkinliğimiz tesadüfen aynı olmuş, ilginç.
Şöyle ki hiç takip etmediğimizde,
etkinlik tavsiyesinde bulunmadığımızda da ilgisiz ve takipsiz olmakla itham ediliyoruz.
Amaç veliyle ve çocuklarla irtibat halinde kalmak
Bir de Çocuğunun okul öncesinde yüksek lisans hatta doktora yaptığını zanneden velilerimiz var.
Aman çocuğu geri kalmasın, Allah muhafaza.

Evde bulunabilecek malzemelerle, kolay uygulanabilecek etkinlikler planlıyoruz.
Bizde planın çatısı eba'daki etkinlikler,
ordan haftalık seçtiklerimizi sınıflarımızla paylaşıyoruz, kendi ürettiğimiz içerikle de plana ek yapıyoruz.

Bana da uzaktan eğitim için ücret alınacak mı? sorusu soruldu elbette ki almayacağız.
Nisan ayında okullar açılmazsa, kalan üç aylık aidatı da talep etmeyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…