Tüm ülke olarak neden sempati duyduğumuzu şuan anlamış oldum.
Çünkü hekimliği ön planda, ister a düşünsün ister b, senelerdir bu ülkede kanaat önderi olup halkı birleştirmede zorluk yaşanıyordu.
Umarım siyasiler biraz örnek alır, elbet yanlışları vs vardır ama hepimiz akşam 10 11 i bekliyor, konuşma yapacak diye ekrana kitleniyorsak, ülkemiz adına sevindirici gelişmeler.
Ben İstanbul’dayım ;bize de marakas geldiAnkara’ya özel herhalde bu durum.
Arkadaşlarımın çocuklarını da rahat bırakmıyorlar yahu
Biz nasıl kuralım evde okul ve etkinlik düzeyini sayın öğretmenim?
Ayni seyleri bu olaylar patlak verdiginde beri ben de dusunuyordum. hatta arkadasima da soyledim. Normalde iktidar partisi asla denk dusmedigim bir parti ama bu adam cidden isini iyi yapiyor su donemde demistim. Demekki bundanmis.Tüm ülke olarak neden sempati duyduğumuzu şuan anlamış oldum.
Çünkü hekimliği ön planda, ister a düşünsün ister b, senelerdir bu ülkede kanaat önderi olup halkı birleştirmede zorluk yaşanıyordu.
Umarım siyasiler biraz örnek alır, elbet yanlışları vs vardır ama hepimiz akşam 10 11 i bekliyor, konuşma yapacak diye ekrana kitleniyorsak, ülkemiz adına sevindirici gelişmeler.
Benim erkek kardeşim var djddjd koca gibi kendisi bana sinir geliyor
Atabilsem dışarı atıcam kendisini ama eve sokmam
Biz İstanbul'dayız bugünkü etkinliğimiz tesadüfen aynı olmuş, ilginç.
Şöyle ki hiç takip etmediğimizde,
etkinlik tavsiyesinde bulunmadığımızda da ilgisiz ve takipsiz olmakla itham ediliyoruz.
Amaç veliyle ve çocuklarla irtibat halinde kalmak
Bir de Çocuğunun okul öncesinde yüksek lisans hatta doktora yaptığını zanneden velilerimiz var.
Aman çocuğu geri kalmasın, Allah muhafaza.
Evde bulunabilecek malzemelerle, kolay uygulanabilecek etkinlikler planlıyoruz.
Bizde planın çatısı eba'daki etkinlikler,
ordan haftalık seçtiklerimizi sınıflarımızla paylaşıyoruz, kendi ürettiğimiz içerikle de plana ek yapıyoruz.
Bana da uzaktan eğitim için ücret alınacak mı? sorusu soruldu elbette ki almayacağız.
Nisan ayında okullar açılmazsa, kalan üç aylık aidatı da talep etmeyeceğiz.
Biz de arkadasimla "bulusup" bira icecegiz bu aksamDün arkadaşlarımla görüntülü arama yaptık gece,
Sürekli geliyor, sürekli.
Biz kreş çağı çocuklular için şuan bir handikap var, nisan ayı ücretleri
Ödenecek mi ödenmeyecek mi, meçhul.
Ama bizim kreş günde 1026373939 etkileşim kurarak ‘aaa uzaktan eğitim efendim program aynen devam ediyor’ diyerek tabi ki ücret talep edecek.
Kocamı tanıyorsam sevabını verir, parasını vermez.
Hep müşteri kaçırmamak için bunlar diyor
Gezmek.icin mi alışveriş , ihtiyaç almak için mi?Benim esim 37 oglum 6 yasinda. Ama esimi daha zor zabdediyorum. Laftan anlamiyor dışarı çıkmak istiyor bunaldim valla
Onu okumadim.. Tesekkur ederim hemen arastirayim. Bu konuda Icimi rahatlatacak bilgiye ihtiyacim var cunku.3 saat asili kalma olayini acikladi bilim kurulu en fazla 2 metre yukselebiliyormus 3 saat havada kalamazmis
Aman dikkat kapali alanda buluşmayın dağ bayir olsun. Aldınız seylere pit pit kolonyaBiz de arkadasimla "bulusup" bira icecegiz bu aksam
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Ben küçüklere evde kesme yapıştırma çok yaptırmıyorum.
Oğluma çok yaptırmıştım ve kreşte cok sıkılmışti.. netten bakıp bakıp yaptırıyordum..
Küçüklerle şimdi daha çok oyun oynuyorum, dans, emekleme yarışı, yastık savaşı, minder ve örtülerle çadırlar, araba yarışı, sandalyeden trenler, basketbol, halka atmaca, alışveriş oyunu( genelde oyuncakçı dükkanı oluyor ve her şeyi 3 TL oluyor:)), taklit oyunu, eşya saklamaca sıcak soğuk oyunu var ya onun daha basiti gibi..
Bu sorunun cevabını da hep merak etmişimdirderin sularda etkinlik yapılmalı mı? Ne kadar makas yapıştırıcı verilmeli kreş öncesi çocuklara 3 yaş grubu için soruyorum
Ayni seyleri bu olaylar patlak verdiginde beri ben de dusunuyordum. hatta arkadasima da soyledim. Normalde iktidar partisi asla denk dusmedigim bir parti ama bu adam cidden isini iyi yapiyor su donemde demistim. Demekki bundanmis.
Gezmek.icin mi alışveriş , ihtiyaç almak için mi?
Benim esimde haftada 1 ise gidiyor evden yapiyor ama cuma günü gideyim 1-2 saat biseyler yapayim diyor ve bu hafta 3 gün gitmis olacak. Çıkartması gerekn seyler var. Aman ise gidince cok endise ediyorum
Fiziken buluşmayacagiz. Filmdelisi görüntülü konustuk dedigi icin ona cevaben "bulusacagiz" dedim cunku kameralari acip kendi evlerimizde olacagiz.Aman dikkat kapali alanda buluşmayın dağ bayir olsun. Aldınız seylere pit pit kolonya
Siz alkol virüsü öldürüyor olayını yanlış anlamışsınız.Biz de arkadasimla "bulusup" bira icecegiz bu aksam
Biz de arkadasimla "bulusup" bira icecegiz bu aksam
Derin Sularda Hocamızı online bulmuşken, ben de alayım bu sorunun cevabını, 3 buçuk yaş benim çocuk da; kesme yapıyoruz ama makas bizde. Ondaki oyuncak hamur makası kesermiş gibi yapıyor motor becerisi kavraması olsun diye ama makas kullandırmıyoruz. Zamanı bilemedik korkuyoruz da. Bir de oyuncak meyveler, oyuncak bıçak ve kesme tahtası seti vardı, A101de denk getirip almıştık. O oyunu bilhassa istedi, kendisi "Aşçı usta" olacakmış. Yani hem aşçı hem araba tamircisi, kararlı imiş. (Babasını arabasını kurcalarken, annesini bir şeyler doğrarken izleyip katıldığı için tabi çocuk naapsın, seçemedi de) Ben de destekledim, yemek yapıyor sürekli oyun halinde, makas ve bıçaklara da ilgili. Biz kesinlikle vermiyoruz, oyuncak olarak var ama. İlgisi bu yöne. Ya da bu genel bir çocuk hareketi midir, gelişimde böyle mi ilerlenir bilemiyorum. :/
Onlar her türlü ruh halinizi anlarlar, onlar da strese girer sizin üzüntünüzden tedirginliğinizden. Benim kedilerimin bir tanesi, bana en düşkün olanı, mantar oldu stresten tahminen, diğerlerinde bir şey yok. Lütfen üzülmeyin siz olmasaydınız 3 yılda ölürlerdi onlar sokakta zaten, ne güzel kurtarmışınız, sizinle yaşıyorlar, daha çok yaşayacaksınız beraber. Şimdiden olmayan bir şey için kendinize strese sokmayın ama kendinizi koruyun. Ben düşünmüyorum artık bize bir şey olursa ne olacak kedilerime diye. Komşu bakarsa bakar bakmazsa yapacak bir şey yok. Bir tanesi yaşlı onu yavru iken otobüs motorundan kurtarmıştım, 11 yıldır benimle, bir tanesini (bana düşkün olanı) zehirlenmeden kurtardım. Bir diğerini köpeğin ağzından aldım, diğerini de açlıktan donacakken sokaktan aldım. Ben olmasaydım öleceklerdi, ya da başka bir hayvansever kurtaracaktı. Yarın öbür gün ben ölürsem yine aynı şey olacak.ben zaten bakıp bakıp ağlıyorum. Allah bizi ayırmasın diye dua ediyorum kafayı sıyırdım yani. zaten benim psikolojimden çok etkileniyorlar. ben mutluysam çok mutlular hareketliler. o yüzden 1 haftadır çok tedirginler , keyifsizler.
işin garibi aynı evin içinde eşimle hiçbir bağları yok. bana yapışıklar. ben yatınca yatıp ben kalkınca kalkıyorlar. heryerde peşimdeler. annelerini kaybettikleri için bu 4 kardeşi 3 yıl önce almıştım evime. biberonla besleniyorlardı o zaman o kadar küçüklerdi.şimdi diyorum ki almasaydım en azından belki bir şekilde hayatta kalıp şimdi böyle risk altında olmazlardı.
insan ne düşüneceğini şaşırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?