bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Püüü
Yakında ağlıcam yahu hiç mi üniye giden genç kardeşlerimiz yok gozunuzun yağını yiyeyim
Tamam çooooooooooooook önemli bir virüs var hayatımız da

Ama bu virüs geçtiği zaman bu ünideki sınavlar ne olacak hayır ortalamam kıl üstünde olmasa koy g....tüne diyecegım ama
Diyemiyorum yusufum sadece

Yok, hepsi dışarda arkadaşlarıyla buluşuyor. Bir sen burdasın Vandeeeer.

Ben bu seneden sonra 2. üni düşünüyordum niye genç vurgusu yapıyorsun Vander ayıp olmuyor mu, biz ihtiyar mıyız aşkolsun? Tamam üni.den 13 yıl önce mezun olmuş olabilirim ama yani 2.yi okumayak mı? Ölek mi?
Hatta 2.ye gitmedim açıktan 2.yi bitireyim dedim 1. sınıfım duruyorum o bölüm istemiyormuşum seçince anladım, yine girecektim seneler sonra sıralara oturacaktım. :/

Siz alkol virüsü öldürüyor olayını yanlış anlamışsınız.
İlk vaka açıklandıktan sonra, henüz bu kadar teyakkuzda olmadığımız o güzel günlerde, "gel ya bi daha ne zaman çıkarız belli olmaz" diye biraya gitmiştik arkadaşla, daha tabii kafeler barlar açık. Teey tey.
O günkü geyiğimizdi o, "dışımızı kolonya içimizi bira" diye

birayi ne cok ozledim. Ah ahh
Biranın kendisi bir yana, sohbetini özledim ben

Ne oldu idrak ablaya ben bilmiyorum?
O kehanetlerin çoğu çıkmıyor, çıkanlar ise konu oluyor büyütülerek.
Geçmiş olsun, sakin kalmaya çalışın paniğin kimseye bir faydası yok.

hastaneye gitmeyi birakin disari cikmaya korkarken disimi kirdim bilenler vardir ozeller bu tarz hizmetleri veriyormu simdi hani dolgu olan disdi bide (

Yok canım aşk olsun hem ben dsö yü kendime kılavuz alıyorum
Sizin yaş da orada genç oluyor dkdkdkdk
Ben hiç öyle şeyler yaparmıyız

Biz seninle aynı yaş grubundayız

Fatih Altaylı, Fahrettin Koca ile Olan Konuşmasını Köşesine Taşıdı: 'Yetki Elinde Olsa Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edecek'

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile koronavirüs salgını dolayısıyla yaptığı konuşmayı köşesine taşıdı. Altaylı, Koca’nın kendisine sokağa çıkma yasağı ile ilgili bir ifade kullanmadığını belirterek “Yetki kendisinde olsa sanki çok sıkı bir sokağa çıkma yasağı ya da kontrollü çıkış izni uygulayacağından eminim” yorumunu yaptı.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı "Sağlık Bakanı ile uzun bir sohbet" başlıklı yazısında Fahrettin Koca ile gerçekleştirdiği telefon konuşmasını kaleme aldı. Koca'nın kendisini kendi adına açılan sahte bir hesapta yapılan paylaşımlar nedeniye aradığını söyleyen Altaylı, Çin'den gelen hızlı tanı kitleri hakkında konuştuklarını belirtti.
"Türk firmaların aylık 2 milyona yakın üretim kapasitesi var"

Çin'den alınan kitlerin ardından ABD'ye satılan kitlerin yanlış bilgiye neden olduğunu yazısında belirten Altaylı, Kocanın açıklamalarını şöyle aktardı:
"Peki bizim Çin’den aldığımız kitler ne?"

Koca Çin'den gelen kitleri ise şöyle anlattı:
"Sayıların artacağını düşünüyor"

Altaylı yazısının sonunda Koca ile yaptığı konuşmadan elde ettiği izlenimleri belirtti. Koca'nın asıl mücadeleye daha başlanmadığı fikrinde olduğunu belirten Altaylı'nın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Şuan neye üzüldüm
Pasta yapmayı öğrenirsem malzemeleri alacak insan yok
Bunu da mı çaldın benden yahu doğumgunume öğrenip yapacaktım

Aktivite bile yapamıyorum

Cidden neler yapıyorsunuz kaç aylık sizinki benim kız 19 aylık ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Çokk tatlı
15 aylık, oyuncaklarına zerre ilgisi yok araba hariç. Adım adım ve dikkat geliştirme setini kullanıyoeuz kitap okuyoruz. Böyle suyla oynamayı seviyor. Suyun içinde ponpon taşımaca, kaşıklamaca, bakliyat ayıklama, balık tutma oyunu, renk eşleştirme, kuklalar, şekil çalışmaları vs. Bir de öğrenme kulesi var onun tepesinde her şeyime maydanoz. Veriyorum önüne böyle ıvır zıvır, katıp karıştırıyor artık yemek mi yapıyor napıyor bilemiyorum

Haklı da işte o sağlığı daha çok düşünüyor doktor tabiki
Hükümette ekonomiye düşünüyor
Ama şuan çooooooooooooook sert tedbirler almazsak hem hastalık hem de ekonomi daha kötü olacak

Kademe kademe alarak ekonominin kötüleşmesini yavaşlatmaya çalıştık ama şuan bence sokağa çık yasağı olmalı kesinlikle

Cidden neler yapıyorsunuz kaç aylık sizinki benim kız 19 aylık ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Çokk tatlı
Çubukları oyun hamuruna ya da genis delikli süzgece batırabilirsiniz, bir kaseye misir,fasulye gibi şeyleri koyup kaşıkla aktarma yapabilir yapabildiği kadar. Şekil eslestirebilirsiniz kâğıda çizip, wc kağıdı rulolarını kapiya yapıştırıp içinden top atabilirsiniz. Parmak boyasiyla kagida el baskisi,kitap okuyabilirsniz. Hamur yoğurunca bir parca verın oymasın. Plâstik leğenler kasikla oymasın

Çok güzel fikirler verdiniz ya teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…