- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Şuan neye üzüldüm
Pasta yapmayı öğrenirsem malzemeleri alacak insan yok
Bunu da mı çaldın benden yahu doğumgunume öğrenip yapacaktım
Aktivite bile yapamıyorum
geçmiş olsun hangi şehirdesiniz?hastaneye gitmeyi birakin disari cikmaya korkarken disimi kirdimbilenler vardir ozeller bu tarz hizmetleri veriyormu simdi hani dolgu olan disdi bide (
15 aylık, oyuncaklarına zerre ilgisi yok araba hariç. Adım adım ve dikkat geliştirme setini kullanıyoeuz kitap okuyoruz. Böyle suyla oynamayı seviyor. Suyun içinde ponpon taşımaca, kaşıklamaca, bakliyat ayıklama, balık tutma oyunu, renk eşleştirme, kuklalar, şekil çalışmaları vs. Bir de öğrenme kulesi var onun tepesinde her şeyime maydanoz. Veriyorum önüne böyle ıvır zıvır, katıp karıştırıyor artık yemek mi yapıyor napıyor bilemiyorum
Aaa bu ben kuru fasulye pişirirken, temsili değil.Peki daha küçükleri ne yapalım, ne kesebiliyor ne yapıştırabiliyor.
Evde deneysel çalışmalar yapıyoruz biz de
Eki Görüntüle 2608861
Keske benimkide kucuk olsaydi :) çünkü o zamanlar daha güzel seyler yapıyorduk simdi olmuyor, 5.5 yaşında ve yerinde duramıyor evdeyken iyice kafayi tirtlatti. Dgs seti aldim gelecek bakalim yapacaz mi evde baska seyler var istemiyor bakalim artik HayrlisiÇok güzel fikirler verdiniz ya teşekkür ederim :)
Ayrıca ev işi de yaptırıyorum, su falan dökerse çoğunlukla kendine sildiriyorum, kırıntı döktüyse süpürtüyorumÇok güzel fikirler verdiniz ya teşekkür ederim :)
Canımsın idrak ❤
Bizlerde biraz aşırı ilgi söz konusu.Biz İstanbul'dayız bugünkü etkinliğimiz tesadüfen aynı olmuş, ilginç.
Şöyle ki hiç takip etmediğimizde,
etkinlik tavsiyesinde bulunmadığımızda da ilgisiz ve takipsiz olmakla itham ediliyoruz.
Amaç veliyle ve çocuklarla irtibat halinde kalmak
Bir de Çocuğunun okul öncesinde yüksek lisans hatta doktora yaptığını zanneden velilerimiz var.
Aman çocuğu geri kalmasın, Allah muhafaza.
Evde bulunabilecek malzemelerle, kolay uygulanabilecek etkinlikler planlıyoruz.
Bizde planın çatısı eba'daki etkinlikler,
ordan haftalık seçtiklerimizi sınıflarımızla paylaşıyoruz, kendi ürettiğimiz içerikle de plana ek yapıyoruz.
Bana da uzaktan eğitim için ücret alınacak mı? sorusu soruldu elbette ki almayacağız.
Nisan ayında okullar açılmazsa, kalan üç aylık aidatı da talep etmeyeceğiz.
Evde kurşun kalem var mı? Meraklısına online resim kursu dersi vereyim ben de buradan hobi başlığı açılınca, insanın sinirini alıyor taramalar. Ben öğrendikçe duruma göre sizlerle paylaşayım. Profesyonel başlamıştım bu sene (Seneye Güzel Sanatlara da girerim diye) 3. derse kadar çabuk öğrenen bir öğrenci olduğum için iki haftalık eğitimi aldım ve bu baya götürür meraklısını, üzerine eklersiniz biraz da netten search ederek. Bir kalem bir kağıt, kendi natürmort çalışmalarımızı yapar sonrasında sokağa çıkınca çerçeveletip kara kalem, mutfak duvarlarımıza asarız? Hem süreçte kafa dağılır, hem hatıra kalır.
Yok, kolej değil.Sanirim koleje gidiyor .bizimkide kolejde bizde takip ediyoruz haberleri ücretler ne olacak diye
Birkaç sayfa önce Soylu'nun açıklamalarını koymuştu bir üye, şehirlerarası seyahat yasağı falan diye. Resmi bir sokağa çıkma yasağı ilan etmeden, de facto bir yasak gelecek herhalde.Haklı da işte o sağlığı daha çok düşünüyor doktor tabiki
Hükümette ekonomiye düşünüyor
Ama şuan çooooooooooooook sert tedbirler almazsak hem hastalık hem de ekonomi daha kötü olacak
Kademe kademe alarak ekonominin kötüleşmesini yavaşlatmaya çalıştık ama şuan bence sokağa çık yasağı olmalı kesinlikle
Ayrıca ev işi de yaptırıyorum, su falan dökerse çoğunlukla kendine sildiriyorum, kırıntı döktüyse süpürtüyorumsüpürmeye bayılıyor o tıkır tıkır ses hoşuna gidiyor, bazen boş boş mercimek çekiyor süpürgeye(israfın dibi).
Evde irmik, yağ, undan kum yaptık onlarla oynadık epeyce. Tabi yere kocaman bir örtü serdim. Kaplara aktardı, kamyonuna koydu, karıştırdı, mıncıkladı... Oyun hamuru yaptık ama sevmedi hiç. Bugün su oyunu yaptık havuzunda. Yarını daha düşünemedim
Ayrıca ev işi de yaptırıyorum, su falan dökerse çoğunlukla kendine sildiriyorum, kırıntı döktüyse süpürtüyorumsüpürmeye bayılıyor o tıkır tıkır ses hoşuna gidiyor, bazen boş boş mercimek çekiyor süpürgeye(israfın dibi).
Evde irmik, yağ, undan kum yaptık onlarla oynadık epeyce. Tabi yere kocaman bir örtü serdim. Kaplara aktardı, kamyonuna koydu, karıştırdı, mıncıkladı... Oyun hamuru yaptık ama sevmedi hiç. Bugün su oyunu yaptık havuzunda. Yarını daha düşünemedim
Yaa bu neeee?Ayrıca ev işi de yaptırıyorum, su falan dökerse çoğunlukla kendine sildiriyorum, kırıntı döktüyse süpürtüyorumsüpürmeye bayılıyor o tıkır tıkır ses hoşuna gidiyor, bazen boş boş mercimek çekiyor süpürgeye(israfın dibi).
Benim o üye.Birkaç sayfa önce Soylu'nun açıklamalarını koymuştu bir üye, şehirlerarası seyahat yasağı falan diye. Resmi bir sokağa çıkma yasağı ilan etmeden, de facto bir yasak gelecek herhalde.
Senin mesaj yazan, kopyala yapıştır yapan ellerine gurbanBenim o üye.
Ahaha öyle cidden, oyuncak falan topluyor, kendi bezini gidip ayrı çöp kovasına atıyor. Bazen yerde br şey bulsa pis pis diye gidip normak çöpe atıyorÇocuk işçi ya bu bildiğin. "Koalina'nııın oğlunaaağ öözz güüür lüüük"
Maşallah Allah bağışlasın
Kocaman oldu ya ben bile şaşırıyorum hele suratı falan, doğunca aynı babasıydı şu an gören kendini doğurmuşsun diyorAy koalina ne kadar buyumus , daha dun gibiydi hamile kalman , ne cabuk geçiyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?