bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kurabiye yapıcammm şöyle kebelekli falan bitmezse hobi konusu açarsa biri oraya atarım
Ee bazılarının hobisi yemek

Çocuklarınızdan uygun yaştakilere Survivor parkuru yapsanıza evde. Ödül de çikolata falan olur.
Hayır ben kendime yaptım, oradan biliyorum
Bize her yer survivor
Hayatımızda bir değişiklik olmaz yani, yaşam biçimimiz o.
Mesela ayağına bir şey girmeden oda değiştirebiliyorsan ya da kafana herhangi bir uçan cisim çarpmadan 10 dk durabiliyorsan kazanansın

Birkaç sayfa önce Soylu'nun açıklamalarını koymuştu bir üye, şehirlerarası seyahat yasağı falan diye. Resmi bir sokağa çıkma yasağı ilan etmeden, de facto bir yasak gelecek herhalde.
Bizim bi akraba istanbuldan gelmişler bu tarafa köye. Bikaç gün de diğer köydeki aileye gideceklermiş jandarma durdurmuş geri göndermiş ilk geldikleri köye. 14 gun karantinada kalacaklarmış ceza keseriz bi daha çıkarsanız demişler

Ayol oyalarsınız işte ne güzel. Engel atlamasıydı, bir şeyler devirmesiydi, puzzledı sürünmeydi derken geçer vakit. Ama oylama yapıp birini evden gönderme boyutuna getirmeyin işi

Anacım biz doğal yaşantımızda yapıyoruz onları zaten. Oğlum yemek yerken bir zıplıyor kurt var kıçında çünkü, devriliyor bardak çanak. Bir şeyleri devirmeden yemek yiyebilirse ödülü hak ediyor. Soframız parkur. Uykuya geçmeden önce kıçı başı ayrı oynadığı için yataktan düşmeden uyuması ödül oyunu mesela. Bizim her yerimiz sörvayvır olmuş.

Ayol oyalarsınız işte ne güzel. Engel atlamasıydı, bir şeyler devirmesiydi, puzzledı sürünmeydi derken geçer vakit. Ama oylama yapıp birini evden gönderme boyutuna getirmeyin işi
Ay nolur beni elesinler, çakmağımı alıp üfleyip kapıdan başbaş yapıp koronanın ortasına sokağa salsınlar.

Ben kendime parkur yaptım. Tam merdivenden koşarak çıkıp yan koyduğum iki sehpadan atlamış mutfağa koşuyordum ki annem "kızım ev sallanıyor yabma" dedi O esnada bileğimi burkunca zaten "ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey" diyerek parkuru bozdum. Ama ödülümü alıp yedim çünkü ben kendimin Acunuyum

Peki daha küçükleri ne yapalım, ne kesebiliyor ne yapıştırabiliyor.
Evde deneysel çalışmalar yapıyoruz biz de
Eki Görüntüle 2608861
Bnm kizimda 16 aylik hergun ne yapacagimi sasiriyorum fikir verirseniz sevinirim
Cidden neler yapıyorsunuz kaç aylık sizinki benim kız 19 aylık ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Çokk tatlı
Bnm kizimda 16 aylik kucuk ponponlar almistim kuyuya delikler actim 3 parmak onlari attik cok eglenmisti renkli renkli ponponlar olunca ama biri kutuya biri agiza girdi
Bizimkide evi supurup silmeye bayiliyor bnm kontrolumde tabi hepsi. Kum nasil yaptiniz bizede soylermisiniz kizim 16 aylik etkinlik bulamiyoruz

Çocuklarınızdan uygun yaştakilere Survivor parkuru yapsanıza evde. Ödül de çikolata falan olur.
Hayır ben kendime yaptım, oradan biliyorum
Çikolata yemek için türlü bahanelere ihtiyacım vardı diyorsun ben öyle dümdük yiyorum, parkura ihtiyaç duymadan

Ben şu oyun konsollarına bakmaya başladım, x box mu ne zıkkımsa.
Tenis menis oynarım, hopla zıpla bir şeyler yapmak lazım.
Gelecek gri görünüyor, bu şekilde evde 2 hafta daha kalırsak gerçekten 10 kilo eklenmiş olacak ve zaten hali hazırda verilmesi gereken dünya kadar kilo var iken, istesem de kapıdan çıkamayacağım artık.

El lezzeti yemin ediyorum bir ceza insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…