- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
Seni bunları yazarken görmekten çok mutlu oluyorum koalinaA.ö ve a.s diyorum, analıktan önce ve analıktan sonra
Çikolata yemek için türlü bahanelere ihtiyacım vardı diyorsunben öyle dümdük yiyorum, parkura ihtiyaç duymadan
Sus sus , zaten bir yığın fazla kilom varken 3 kilo daha almış olduğumu öğrendim bugün.Gelecek gri görünüyor, bu şekilde evde 2 hafta daha kalırsak gerçekten 10 kilo eklenmiş olacak ve zaten hali hazırda verilmesi gereken dünya kadar kilo var iken, istesem de kapıdan çıkamayacağım artık.
Bir su bardağı irmiğe biraz yağ ve istediğim kıvama gelene kadar un kattım. Ağıza götürse de sorun olmayacak kum oldu ama ortalık çok fena oluyor dikkat edin:) benimki ağzına almadığı için daha rahatım etkinlik konusunda. Minik deliklerden kürdan atmaca, pet şişeye pipet atmaca gibi şeyler de basit ama oyalayıcıBnm kizimda 16 aylik hergun ne yapacagimi sasiriyorum fikir verirseniz sevinirim
Bnm kizimda 16 aylik kucuk ponponlar almistim kuyuya delikler actim 3 parmak onlari attik cok eglenmisti renkli renkli ponponlar olunca ama biri kutuya biri agiza girdi
Bizimkide evi supurup silmeye bayiliyor bnm kontrolumde tabi hepsi. Kum nasil yaptiniz bizede soylermisiniz kizim 16 aylik etkinlik bulamiyoruz
Yok, kolej değil.
Çocuk yuvası, bakım evi, kreş vb türde bir yere.
Kolej olsa aklımda soru kalmaz çünkü senelik ücretler mevcut zaten, ona göre kayıt ettiriyorsunuz.
Ama kreşler istediğiniz an çocuğunuzu alabileceğiniz, isterseniz sadece yaz okuluna 2 ay gönderebileceğiniz alanlar.
Aylık ödeme yapılıyor vs, sıkıntı oradan çıkıyor.
Ve benim yolladığım kreşte zaten aktiviteler ücretli, atıyorum benim çocuğum jimnastik, müzik, at binme, futbol gibi derslere ücret ödüyor.
E biz onları almadık, çocuk gidemiyor, etkinlik yaptı diye sadece düz parayı mı ödeyeceğim ya da hiç mi ödemeyeceğim?
Karışık yani.
Elizabeth bizi de gömecek bu gidişlePrens charles a corona teşhisi konmuş. Kraliçe yine sağlam.Tövbe yaa, allah şifa versin.
Ahafhha onu Ajda Pekkan için yazmışlardı.O bir sürü pandemi gormustur fkkddk neden ingiliz hükümetine bilgi vermıyor
İspanyol gribi pandemisini kıl payıyla kaçırdım diye uzuluyordur
Teşekkür ediyorum :)Seni bunları yazarken görmekten çok mutlu oluyorum koalina
Kolejler fena oldu gerçekten.Aynen canim gitmiyorsa ödemeyeceksin tabi. Bizimki kolej biz mecbur odicez
Yeni konu açmayım diye buraya yazıyorum şimdi iç dökmek şeklinde: Benim eşim KOAH ve buna rağmen çok sigara içiyor hali ile ona bulaşmasından korkuyorum, bulaşırsa ölüm istatistiklerine sayı olur anca, çok büyük olasılıkla atlatamaz yani. Çocuğum yok beni hayata bağlayacak kimsem de yok bencilce de sayılsa endişeleniyorum yani. Görümcemi severim aslında ve iyi geçiniriz ama o da dış hekimi, tedavisi bitmeyen ve dış ağrısı olan hastaları varmış diye çalışmaya devam ediyor. Kendi kızını boşandığı eşinin yanına gönderdi tedbir amacıyla çünkü risk altında çalışıyor. Sanırım bu onda "alt tarafı ölürüz ne yapalım" diye bir savunma geliştirdi.
Şimdi görümcemden inciler:
Eşim çok mutsuzmuş, mutsuz olduğu için bu kadar sigara içip intihar ediyormuş aslında.
Sonra ben eşime bulaşmasın diye endişeliyim ve biraz obsessif kompulsif bir şekilde her şeyi dezenfekte ediyorum ya bana diyor ki "niye bu kadar takıyorsun alt tarafı ölürsün"
Ben de dedim ki "keşke öleceğimi bilsem bu kadar takmazdım. Ben atlatırım ama x "(eşim) atlatamaz ondan korkuyorum" dedim. Bana "O da ölsün o zaman" dedi. Çok bozuldum. Hani kendi kardeşi olması ona benim kocama ölsün deme hakkı mı veriyor? Telefon görüşmesini yine sevgi sözcükleri ile bitirdik, güzel kapattık ama görümcem benim için bitti artık. Aklıma geldikçe öfkeleniyorum ya. Abartıyor muyum? Yoksa görümcem kendi durumu nedeniyle kafayı mı yedi hoş mu görmeliyim bu laflarını?
Kilo VERMEK mi? Vermeyi geçtim almasam yeterHep bebelerin aktivitelerinden konuştuk da biz de evde kilo vermek için önerilerde mi bulunsak? Egzersizler fa... amaaan kim yapacak şimdi üşendim.
Bem aktivite hareket olsun diye bir sürü yemek yapıyorum, günde abartısız 6 7 saat ayakta mutfak mesaim var.Hep bebelerin aktivitelerinden konuştuk da biz de evde kilo vermek için önerilerde mi bulunsak? Egzersizler fa... amaaan kim yapacak şimdi üşendim.
Çocuklarınızdan uygun yaştakilere Survivor parkuru yapsanıza evde. Ödül de çikolata falan olur.
Hayır ben kendime yaptım, oradan biliyorum
İcat çıkarma başımıza. Sörvayvırmış.
Kadin kazik cakti dunyayaPrens charles a corona teşhisi konmuş. Kraliçe yine sağlam.Tövbe yaa, allah şifa versin.
Kaşar dedin de, fettucini yaparım diyordum yarına evde parmesan olmadığını fark ettim.Kilo VERMEK mi? Vermeyi geçtim almasam yeter
Vay arkadaş ya, dans etmeyi falan doğal olarak bırakınca nasıl löp löp aldım hemen. Bu kederle gidip biraz tavuklu mantarlı tagliatelli yemem lazım, üzerine kaşar rendeleyip
Ben evlendiğimden beri ilk defa bu kadar sık yemek pişirdim.Bem aktivite hareket olsun diye bir sürü yemek yapıyorum, günde abartısız 6 7 saat ayakta mutfak mesaim var.
Ama yaptığımı yiyorum, bu girdaptan çıkamıyorum.
Bu setten ben de dun siparis verdim. Insallah yarin gelecek. Memnun musunuz?Yazı tahtası aldık..
Adam asmaca, sos,matematik yarışları yapıyoruz..
Küçüklerle öğretmencilik, kitap okuma,evcilik..
Ama favorileri.. saklambaç, leğen de batar batmaz oyunu..
Osman aba nin 2-3 yaş dikkat geliştirme setlerini almıştık.. onunla uzun süre duruyorlar
Şimdi kimsenin normal davranmasını beklemeyinYeni konu açmayım diye buraya yazıyorum şimdi iç dökmek şeklinde: Benim eşim KOAH ve buna rağmen çok sigara içiyor hali ile ona bulaşmasından korkuyorum, bulaşırsa ölüm istatistiklerine sayı olur anca, çok büyük olasılıkla atlatamaz yani. Çocuğum yok beni hayata bağlayacak kimsem de yok bencilce de sayılsa endişeleniyorum yani. Görümcemi severim aslında ve iyi geçiniriz ama o da dış hekimi, tedavisi bitmeyen ve dış ağrısı olan hastaları varmış diye çalışmaya devam ediyor. Kendi kızını boşandığı eşinin yanına gönderdi tedbir amacıyla çünkü risk altında çalışıyor. Sanırım bu onda "alt tarafı ölürüz ne yapalım" diye bir savunma geliştirdi.
Şimdi görümcemden inciler:
Eşim çok mutsuzmuş, mutsuz olduğu için bu kadar sigara içip intihar ediyormuş aslında.
Sonra ben eşime bulaşmasın diye endişeliyim ve biraz obsessif kompulsif bir şekilde her şeyi dezenfekte ediyorum ya bana diyor ki "niye bu kadar takıyorsun alt tarafı ölürsün"
Ben de dedim ki "keşke öleceğimi bilsem bu kadar takmazdım. Ben atlatırım ama x "(eşim) atlatamaz ondan korkuyorum" dedim. Bana "O da ölsün o zaman" dedi. Çok bozuldum. Hani kendi kardeşi olması ona benim kocama ölsün deme hakkı mı veriyor? Telefon görüşmesini yine sevgi sözcükleri ile bitirdik, güzel kapattık ama görümcem benim için bitti artık. Aklıma geldikçe öfkeleniyorum ya. Abartıyor muyum? Yoksa görümcem kendi durumu nedeniyle kafayı mı yedi hoş mu görmeliyim bu laflarını?
İdrakgillerin evde oylamalar açıklanıyordu. Evden gidecek kişi:
Eki Görüntüle 2608885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?