bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çikolata yemek için türlü bahanelere ihtiyacım vardı diyorsun ben öyle dümdük yiyorum, parkura ihtiyaç duymadan
Dedim parkurla bari çikolatanın on gramını hak etmiş olayım

Gelecek gri görünüyor, bu şekilde evde 2 hafta daha kalırsak gerçekten 10 kilo eklenmiş olacak ve zaten hali hazırda verilmesi gereken dünya kadar kilo var iken, istesem de kapıdan çıkamayacağım artık.
Sus sus , zaten bir yığın fazla kilom varken 3 kilo daha almış olduğumu öğrendim bugün.

Bir su bardağı irmiğe biraz yağ ve istediğim kıvama gelene kadar un kattım. Ağıza götürse de sorun olmayacak kum oldu ama ortalık çok fena oluyor dikkat edin:) benimki ağzına almadığı için daha rahatım etkinlik konusunda. Minik deliklerden kürdan atmaca, pet şişeye pipet atmaca gibi şeyler de basit ama oyalayıcı

Aynen canim gitmiyorsa ödemeyeceksin tabi. Bizimki kolej biz mecbur odicez

Prens charles a corona teşhisi konmuş. Kraliçe yine sağlam. Tövbe yaa, allah şifa versin.
Elizabeth bizi de gömecek bu gidişle

O bir sürü pandemi gormustur fkkddk neden ingiliz hükümetine bilgi vermıyor
İspanyol gribi pandemisini kıl payıyla kaçırdım diye uzuluyordur
Ahafhha onu Ajda Pekkan için yazmışlardı.

Aynen canim gitmiyorsa ödemeyeceksin tabi. Bizimki kolej biz mecbur odicez
Kolejler fena oldu gerçekten.
Neredeyse tek dönem gidildi ve uçuk ücretler söz konusu.
Hele anaokuluysa tövbeler olsun, yazık günah yani.
Aslında geri ödeme yapılması(eğer tek seferde ödendiyse) gerekir ya da ikinci dönem alınmaması.
Çünkü herhangi bir eğitim yok, eba herkese açık, tüm eşitsizliği ortadan kaldıram güzel bir platform oldu.
Yani koleje yabancı dil, aktivite, sosyal çevre için para ödeniyor, eğitimse benzer eğitim.
Devlet okullarımıza ne denli başarılı öğretmenler var, şuan aynı eğitimi hepsi alıyorken buna ücret ödemek oldukça can sıkıcı.

Bir düzenleme yapacaklarına inanıyorum ama, gerçekten çok saçma çünkü.

Kardeşine karsi nasil bir uslup bu cok sasirdim ve yakistiramadim.

Hep bebelerin aktivitelerinden konuştuk da biz de evde kilo vermek için önerilerde mi bulunsak? Egzersizler fa... amaaan kim yapacak şimdi üşendim.
Kilo VERMEK mi? Vermeyi geçtim almasam yeter

Vay arkadaş ya, dans etmeyi falan doğal olarak bırakınca nasıl löp löp aldım hemen. Bu kederle gidip biraz tavuklu mantarlı tagliatelli yemem lazım, üzerine kaşar rendeleyip

Hep bebelerin aktivitelerinden konuştuk da biz de evde kilo vermek için önerilerde mi bulunsak? Egzersizler fa... amaaan kim yapacak şimdi üşendim.
Bem aktivite hareket olsun diye bir sürü yemek yapıyorum, günde abartısız 6 7 saat ayakta mutfak mesaim var.
Ama yaptığımı yiyorum, bu girdaptan çıkamıyorum.

Kaşar dedin de, fettucini yaparım diyordum yarına evde parmesan olmadığını fark ettim.

Bu setten ben de dun siparis verdim. Insallah yarin gelecek. Memnun musunuz?

Şimdi kimsenin normal davranmasını beklemeyin
Hele bu bir sağlıkçıysa
Bencede doğru alt tarafı ölürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…