bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Koalina kocaman olmuş oğlun hayy maşallah büyümüşte iş yaparmış delikanlı olmuş annesi

3H tan 9B ye kadar var. :)
Bekliyorum.

Benim komşular da halıyı çamaşır suyuyla silip, her gün temizlik yapıyorlar. Eltim, kayınvalidem ve görümcem olur kendileri. "silinecek eşya kalmadı daha neyi siliyorsun merak ettim" dedim görümceme, tekrar siliyorum aynılarını dedi. Bu arada anne kız yaşıyorlar ve eve giren çıkan yok. Virüs gelse bile çamaşır suyu kokusundan "ben rahatsızlık vermeyeyim abla" deyip gidecek. Delirdiler.

Ben evlendiğimden beri ilk defa bu kadar sık yemek pişirdim.hamur yoğurdum bee hamur.

Ben yeni evlenip, evime hayırlı olsuna gelen misafirleri 12 çeşitli bir ikram tabağı, içinde içli köfte, mantı falan olan bir konseptle ağırladım.
Manyak mıyım neyim kime ne ispatlıyorsam!
Hadi birine yaptın, gelen 60 tur misafire niye yapıyorsun?

Evlendiğimden beri mutfaktayım, daha çıkamadım.
Başıma bir yemeni, elime bir oklava, yere bir örtü serip foto çeksem, tam halim o yani hiç yadırgamaz kimse

O biliyorsan bak sen de bana öğret, ben taramalardayım daha.
Herkese taramaları öğretirim, portakal elma muz çizdiririm gölge haritası veririm tamam. 2 aya yayarım bunu çaktırmadan. Planım bu.
Benim alan farkli.
İstiyorsan ogretirim yine de.
Elmaları ayvaları geçtim.
Dm den kuru soğan paylastiydim.
Benim genel resim tekniklerine ihtiyacım var.
Manzara, perspektif ya da sulu boya gibi.

Kendi durumu nedeniyle sizin dediğiniz şey olmuş. Biz insanlardan uzak dururken, o hergün insanların ağzının içinde. Çocuğundan da ayrılmış. Kesinlikle sağlıklı düşünemiyor şu anda.
ama sizinle böyle konuşmasına anlayış göstermek zorunda değilsiniz. Çünkü yakıcı cümleler kullanıyor. Sonuçta hepimiz aynı trendeyiz. Korkuyoruz az veya çok. Kimsenin negatifliğini çekmenize sabretmenize gerek yok.
bir de şu ölüm güzellemesi yapmak beni sinirlendiriyor. “Ölürüz ne olacak” . “Hepimiz öleceğiz bir gün. “ bu laflar empatiden uzak. Acımasız resmen. Her insan çok güçlü bir hayatta kalma içgüdüsü ile doğar. Ölüm üzücüdür. Çok acıdır. İnsan hayatı değerlidir.
onlar da biliyorlar bunları , karşı tarafı üzmek için söyledikleri cümleler. Hastaların şu anda doktorlara ihtiyacı var. Diş ağrısı çekilecek dert değil bir de ağzınızda ağrı enfeksiyon olursa bağışıklığınız zayıflatabilir. Ki korkunç virüsün tek ilacı bizim bağışıklığımız. Yani görümcenizin görev bilincinde olması güzel ama bunun acısını sizden çıkarmamalı.

Bu döneme özel bir kafayı yeme durumu var gibi geldi bana.

Bi prof. Adını kaçırdım ya az önce tv de gösterdi.

Tv'ye çıkan 10 uzmanın 6sı boş konuşuyor ya. Daha önce yalanlanmış ya da eksik olduğu söylenmiş şeyleri popüler olmak için hâlâ kesinmiş gibi sabah programına çıkıp anlatan var. Virüsün izi hasta etmiyor, yüzeyde 72 saat yaşıyor olsa ne olacak tezgahı mı yalıyorsunuz evde? Evindekileri sileceksin, dışarıda da dokunmayacaksın bu kadar yani. Valla bana bile daral geliyor bazen hocaları düşünemiyorum.

Cevap çok net yalnız.
"Yok."

Kadına çok soru geliyor ya, herkesi ayrı ayrı cevaplıyor. Bazı sorular çok saçma ve karşısında profesör kesilen bile oluyor yani. "Yok yauuvv o öyle değil" falan. E çok biliyorsan soru da sorma.

Kafayı sıyırmışlar resmen,virüs görese dediğin gibi anında topuklar kaçar oradan.

Sabah saat 8 gibi
Nefes almıyorum biri sıkıştırıyor
Yanımda 18 yaşında olan büyük sıpa ayak ucumda 16 yaşındaki küçük sıpa 4 kişiyiz
Bizim adam düştü düşecek yataktan
Tek gözümü açtım yavrum gidin yatağınıza
Yukardakilerden adam fülüt çalıyor kadın temizlik yapıyor
Anne ne olurrrr
Adam yastığını aldı salona bende kızların odasına
Tabi uyku mini mini bir kuşla bitti

Ben hamur yoğurur, evde makarna falan yaparım kendim. Bir de ona sararsam şu an, karantina sonrası evden vinçle almaları gerekir

Cevap çok net yalnız.
"Yok."
Vaay ne kadar zıt karakterleriz. Ben tam bir ikizler burcuyum. Çocukken aldığım kitapçıkta ikizler burcu arabası varsa yürümez yazıyordu. Hakkaten yaa niye yürüyeyim diye tepki vermiştim.

2 gün öncede hayatımda ilk defa ekmek yaptım:))
Elinize sağlık ^_^ Ben hala market ekmeğine devam.

Vaay ne kadar zıt karakterleriz. Ben tam bir ikizler burcuyum. Çocukken aldığım kitapçıkta ikizler burcu arabası varsa yürümez yazıyordu. Hakkaten yaa niye yürüyeyim diye tepki vermiştim.
Ben de zevkine yapıyorum. Mesela normalde evde oturup makarna yoğuran insanım. Şu koşullarda elimi hamura sürmüyorum amaaan diye Asıl şimdi yapmam lazım.

Benim alan farkli.
İstiyorsan ogretirim yine de.
Elmaları ayvaları geçtim.
Dm den kuru soğan paylastiydim.
Benim genel resim tekniklerine ihtiyacım var.
Manzara, perspektif ya da sulu boya gibi.

Onlara gelemeden daha Corona geldi ya :/
Tam başladım, bak göstereyim sana da bunlar 3 günlük derste aldıklarım:

5 obje çizimi yaptırdı hoca, durumuma baktı "Sen çabuk kaparsın" dedi yığdı sağ olsun.
Bunu da 3. günde yaptırdı:

İşte ara vermeyeydik eyiydi... Bunlara sağlam 1 hafta devam edip, ardından resim yerleştirmeyi gösterecekti sanırım. 9 kareye bölüyoruz, orta ölü alan filan yavaştan anlatacaktı.
Resim dersi de döndürelim cidden gerilemeyiz, ilerletiriz evde, meraklıları da ilerler. Hobi alanı oluşturmak iyi olacak.
Ben bilemedim nere açabiliriz. "Corona günlüğü" diye herkesin görüp yazacağı. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…