- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.252
- 1.423
- 60
Ayrıca ev işi de yaptırıyorum, su falan dökerse çoğunlukla kendine sildiriyorum, kırıntı döktüyse süpürtüyorumsüpürmeye bayılıyor o tıkır tıkır ses hoşuna gidiyor, bazen boş boş mercimek çekiyor süpürgeye(israfın dibi).
Evde irmik, yağ, undan kum yaptık onlarla oynadık epeyce. Tabi yere kocaman bir örtü serdim. Kaplara aktardı, kamyonuna koydu, karıştırdı, mıncıkladı... Oyun hamuru yaptık ama sevmedi hiç. Bugün su oyunu yaptık havuzunda. Yarını daha düşünemedim
3H tan 9B ye kadar var. :)Evde kurşun kalem var mı? Meraklısına online resim kursu dersi vereyim ben de buradan hobi başlığı açılınca, insanın sinirini alıyor taramalar. Ben öğrendikçe duruma göre sizlerle paylaşayım. Profesyonel başlamıştım bu sene (Seneye Güzel Sanatlara da girerim diye) 3. derse kadar çabuk öğrenen bir öğrenci olduğum için iki haftalık eğitimi aldım ve bu baya götürür meraklısını, üzerine eklersiniz biraz da netten search ederek. Bir kalem bir kağıt, kendi natürmort çalışmalarımızı yapar sonrasında sokağa çıkınca çerçeveletip kara kalem, mutfak duvarlarımıza asarız? Hem süreçte kafa dağılır, hem hatıra kalır.
Ayy virüs hapşırıkla ya da öksürükle saça yapışır diyor yaa.
Benim çocuklar büyük
Onlar kendi başlarının çaresine bakıyor
Lakin üst komşum adam fülüt çalıyor mani söylüyor çocuk şarkıları ne ararsan var
Corona tedbirleri devam ederse ya adam kafayı yiyecek ya ölü ozanlar derneğini kuracak
Ben evlendiğimden beri ilk defa bu kadar sık yemek pişirdim.hamur yoğurdum bee hamur.
3H tan 9B ye kadar var. :)
Bekliyorum.
Benim alan farkli.O biliyorsan bak sen de bana öğret, ben taramalardayım daha.
Herkese taramaları öğretirim, portakal elma muz çizdiririm gölge haritası veririm tamam. 2 aya yayarım bunu çaktırmadan. Planım bu.
Bi prof. Adını kaçırdım ya az önce tv de gösterdi.Kim diyor yahu? :)
Ben hamur yoğurur, evde makarna falan yaparım kendim. Bir de ona sararsam şu an, karantina sonrası evden vinçle almaları gerekirBen evlendiğimden beri ilk defa bu kadar sık yemek pişirdim.hamur yoğurdum bee hamur.
Cevap çok net yalnız.Kim diyor yahu? :)
Kendi durumu nedeniyle sizin dediğiniz şey olmuş. Biz insanlardan uzak dururken, o hergün insanların ağzının içinde. Çocuğundan da ayrılmış. Kesinlikle sağlıklı düşünemiyor şu anda.Yeni konu açmayım diye buraya yazıyorum şimdi iç dökmek şeklinde: Benim eşim KOAH ve buna rağmen çok sigara içiyor hali ile ona bulaşmasından korkuyorum, bulaşırsa ölüm istatistiklerine sayı olur anca, çok büyük olasılıkla atlatamaz yani. Çocuğum yok beni hayata bağlayacak kimsem de yok bencilce de sayılsa endişeleniyorum yani. Görümcemi severim aslında ve iyi geçiniriz ama o da dış hekimi, tedavisi bitmeyen ve dış ağrısı olan hastaları varmış diye çalışmaya devam ediyor. Kendi kızını boşandığı eşinin yanına gönderdi tedbir amacıyla çünkü risk altında çalışıyor. Sanırım bu onda "alt tarafı ölürüz ne yapalım" diye bir savunma geliştirdi.
Şimdi görümcemden inciler:
Eşim çok mutsuzmuş, mutsuz olduğu için bu kadar sigara içip intihar ediyormuş aslında.
Sonra ben eşime bulaşmasın diye endişeliyim ve biraz obsessif kompulsif bir şekilde her şeyi dezenfekte ediyorum ya bana diyor ki "niye bu kadar takıyorsun alt tarafı ölürsün"
Ben de dedim ki "keşke öleceğimi bilsem bu kadar takmazdım. Ben atlatırım ama x "(eşim) atlatamaz ondan korkuyorum" dedim. Bana "O da ölsün o zaman" dedi. Çok bozuldum. Hani kendi kardeşi olması ona benim kocama ölsün deme hakkı mı veriyor? Telefon görüşmesini yine sevgi sözcükleri ile bitirdik, güzel kapattık ama görümcem benim için bitti artık. Aklıma geldikçe öfkeleniyorum ya. Abartıyor muyum? Yoksa görümcem kendi durumu nedeniyle kafayı mı yedi hoş mu görmeliyim bu laflarını?
Bu döneme özel bir kafayı yeme durumu var gibi geldi bana.Yeni konu açmayım diye buraya yazıyorum şimdi iç dökmek şeklinde: Benim eşim KOAH ve buna rağmen çok sigara içiyor hali ile ona bulaşmasından korkuyorum, bulaşırsa ölüm istatistiklerine sayı olur anca, çok büyük olasılıkla atlatamaz yani. Çocuğum yok beni hayata bağlayacak kimsem de yok bencilce de sayılsa endişeleniyorum yani. Görümcemi severim aslında ve iyi geçiniriz ama o da dış hekimi, tedavisi bitmeyen ve dış ağrısı olan hastaları varmış diye çalışmaya devam ediyor. Kendi kızını boşandığı eşinin yanına gönderdi tedbir amacıyla çünkü risk altında çalışıyor. Sanırım bu onda "alt tarafı ölürüz ne yapalım" diye bir savunma geliştirdi.
Şimdi görümcemden inciler:
Eşim çok mutsuzmuş, mutsuz olduğu için bu kadar sigara içip intihar ediyormuş aslında.
Sonra ben eşime bulaşmasın diye endişeliyim ve biraz obsessif kompulsif bir şekilde her şeyi dezenfekte ediyorum ya bana diyor ki "niye bu kadar takıyorsun alt tarafı ölürsün"
Ben de dedim ki "keşke öleceğimi bilsem bu kadar takmazdım. Ben atlatırım ama x "(eşim) atlatamaz ondan korkuyorum" dedim. Bana "O da ölsün o zaman" dedi. Çok bozuldum. Hani kendi kardeşi olması ona benim kocama ölsün deme hakkı mı veriyor? Telefon görüşmesini yine sevgi sözcükleri ile bitirdik, güzel kapattık ama görümcem benim için bitti artık. Aklıma geldikçe öfkeleniyorum ya. Abartıyor muyum? Yoksa görümcem kendi durumu nedeniyle kafayı mı yedi hoş mu görmeliyim bu laflarını?
Bi prof. Adını kaçırdım ya az önce tv de gösterdi.
Cevap çok net yalnız.
"Yok."
Benim komşular da halıyı çamaşır suyuyla silip, her gün temizlik yapıyorlar. Eltim, kayınvalidem ve görümcem olur kendileri. "silinecek eşya kalmadı daha neyi siliyorsun merak ettim" dedim görümceme, tekrar siliyorum aynılarını dedi. Bu arada anne kız yaşıyorlar ve eve giren çıkan yok. Virüs gelse bile çamaşır suyu kokusundan "ben rahatsızlık vermeyeyim abla" deyip gidecek. Delirdiler.
Ben hamur yoğurur, evde makarna falan yaparım kendim. Bir de ona sararsam şu an, karantina sonrası evden vinçle almaları gerekir
Cevap çok net yalnız.
"Yok."
Benim komşular da halıyı çamaşır suyuyla silip, her gün temizlik yapıyorlar. Eltim, kayınvalidem ve görümcem olur kendileri. "silinecek eşya kalmadı daha neyi siliyorsun merak ettim" dedim görümceme, tekrar siliyorum aynılarını dedi. Bu arada anne kız yaşıyorlar ve eve giren çıkan yok. Virüs gelse bile çamaşır suyu kokusundan "ben rahatsızlık vermeyeyim abla" deyip gidecek. Delirdiler.
Vaay ne kadar zıt karakterleriz.Ben hamur yoğurur, evde makarna falan yaparım kendim. Bir de ona sararsam şu an, karantina sonrası evden vinçle almaları gerekir
Cevap çok net yalnız.
"Yok."
Elinize sağlık ^_^ Ben hala market ekmeğine devam.2 gün öncede hayatımda ilk defa ekmek yaptım:))
Vaay ne kadar zıt karakterleriz.Ben tam bir ikizler burcuyum. Çocukken aldığım kitapçıkta ikizler burcu arabası varsa yürümez yazıyordu. Hakkaten yaa niye yürüyeyim diye tepki vermiştim.
Benim alan farkli.
İstiyorsan ogretirim yine de.
Elmaları ayvaları geçtim.
Dm den kuru soğan paylastiydim.
Benim genel resim tekniklerine ihtiyacım var.
Manzara, perspektif ya da sulu boya gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?