bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende öyle düşünüyorum bir sağlıkçı olarak.
~Kronik hastalığının olup olmadığı, sigara kullanıp kullanmama ve en önemlisi de doğru beslenme ile bağışıklık sistemi güçlendirilmiş mi~ bana göre de bunlar belirliyor yaşayıp yaşamayacağını....

Aşı olsa da farklı bir türü çıkabilir diye korkuyorum.komplo teorileri çok fazla Önümüzdeki kış bu virüs mutasyon geçirirse napacagiz.Cok garip

Hiç belirti göstermeden ölen hastalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunun anlamı ne?

Hiç belirti göstermeden ölen hastalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunun anlamı ne?
Hiçbir belirti göstermeden hastalığı atlatanları duydum.
Ancak belirti vermeden ölmesi imkansız, çünkü ölenler nefes alamadıkları için ölüyorlar, bu çok bariz bir belirti...
Sizin dediğiniz işin birazda psikolojik boyutu olabilir, korku da öldürür, panikte öldürür..

Bu 40 yasinda ölen kisi mesela normal, hastaligi olmayan, spora giden biriymis. Yani sen ile ben gibi biri. Bu adamin ölmesi kim bilir sans olarak 0.1tir kim bilir. Bilmiyorum ben. Ama iste gidip bu adami bulmus. Yani sans azda olsa, var. Ondan dolayi biz gençlerde önlem almamiz lazim. Bizlerede birsey olabilir. Ölmesek bile, hastanelik olmakta korkunç.

Bügün markete gittim ve su an anksiyetem iyicene nüks etti. Sürekli kendimi telkin etmek durumundayim. Önlemimi alip elimden bu kadar geliyor diyecegim.

nisan ortasindan umitliyim ben ya birden bire olmasada yavas yavas duzelir gibi boyle diye diye hazirana kalmayalim da:)
Ben Hazirana kadar süreceğini düşünüyorum...
Eğer öyle olmasaydı tatili Nisan sonuna kadar uzatmazlardı.

%23 yaşlı oranı var italyanın malesef ölmeye devam edecekler gibi
Ayrıca yığılma var seçim olmak zorjnda

Türkiyede bari olmasaa
turkiye saglik konusunda dunyani en iyilerinden bildigim kadariyla. en yuksek yogun bakim orani turkiyede.

bugun iyilesen 60 ve 65 yasindaki iki hasta cok iyi moral oldu. 26 tanesi de bugun yarin taburcu olacak insallah. diger tum hastalardan da en kisa zamanda guzel haberler alalim vakalar ve olumler artmasin daha fazla ne olur

Star tv de cumhurbaşkanı korona ile ilgili konusuyor.

Her gün bu yorumlara göz atmadan günü bitiremem ve genel anlamda çıkardığım sonuç evde kafayı yememek için savaşan bir KK ailesi
Ama diyeceğim o ki keşke dışarı çıkma yasağı gelse de ben ve benim gibiler de evinde olabilse her allahın günü sabahın köründe çıkıp akşam eve dönüyorum acaba bu gün virüs bulaştımı diye düşünerek kafayı yemektense evde yatmaktan kafayı yemeyi tercih ederim Bakanımızın dediği gibi kendimize OHAL de veremiyoruz ki bide OHAL bitince iş aramak zorunda kalmamak için

Bakın bakan bugünkü açıklamasında şunu söylüyor "Bu hastalık, bugüne kadar farketmediğiniz ve teşhisi konmayan hastalıkları ortaya çıkarıyor" diyor...
Spor da öldürür yanlız, kardiyoloji uzmanları spor tavsiye etmez, ani ölümlere sebep olduğu için.

Yaaa ne güzel konuştun, ülkemiz sağlık konusunda mükemmel İngiltere,İspanya ve İtalya gibi sıkıntılarımız yok.

Doktorlarımız da çok çok çok iyi...ama neden şu aşı, ilaç işinde de öncü olamıyoruz? Aslında bakın Avrupa'ya bir rehavette en tepede olmanın zararlarini çekiyorlar. Aslında ülkemizde bu tür şeyler bu olaydan sonra desteklenmeli ve artmalı.

Sanırım solunum cihazına baslamisiz, artık bizde yükseltelim yaaaa

Ben de okulların açılma süresi ile ilgili yazmak istedim. Açılma süresinin 30 nisana kadar uzamasını beklemiyordum, 2 hafta kadar uzar diyordum
Süreyi uzatıyorlat ama çalışan anne baba ne yapıcak hiç birşey söylemiyorlar. Ne yapıcak bu kadar insan
Bizim müdürümüz şimdiden izin konusunda söylenmeye başladı sanki keyfimize istiyoruz

Yazın ne yapılıyordu denmesin, sırf çocuğuma bakmaya kimse yok diye özeel okula yazdırdım, yazında göndeririz diye saatleri uygun diye. Mart nisan ayında böyle ara verileceği kimsenin aklına gelmezdi ve şu an heryer kapalı,çocuğu bırakabileceğimiz hiç bir yer yok.
Ve müdür çocuğum diye tutturdunuz diyor daha şimdiden. Daha bunun nisanı var
Çalışan veliler siz nasıl yapıcaksınız
Virüsü ayrı düşün, okulu ayrı düşün. Yıldım valla

bizim zaten hıfzı sıhha enstitümüz var aşı vs için ama aktif çalışabiliyor mu bilmiyorum

hazirana kdr bu sekilde devam edersek kimsede psikoloji kalmaz ama yavas yavas normale donersek yine iyi
Önlemini alıp gerisini düşünmeyeceksin.
Akıl sağlığınızda önemli.
....
Birde şunu kimse bilmiyor
Her yıl mevsimsel gripten ölenler bile 50-60 bin arası.
Şu ana kadar koronavirüsten ölen 44 kişi...
Mevsimsel grip ölümlerine göre devede kulak.
En azından bizim ülkemizde öyle.
Sanki bilerek panik havası oluşturuluyor gibi

Çocuklar kaç yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…