Ben bizim ülkenin geçmişine de bakınca şunu çıkarıyorum: halkımız ciddi anlamda zeki ama sadece dara düşünce kullanıyoruz, silah sanayinde de atılımlarımız ambargo sonrası olmuş. Belki de herkes birbirinden bir şeyler beklediği için böyledir, bunu sosyologlar araştırmalı bence. Her zaman böyle olsak ciddi anlamda bir büyüme yaşayacak ülke.Yaaa ne güzel konuştun, ülkemiz sağlık konusunda mükemmel İngiltere,İspanya ve İtalya gibi sıkıntılarımız yok.
Doktorlarımız da çok çok çok iyi...ama neden şu aşı, ilaç işinde de öncü olamıyoruz? Aslında bakın Avrupa'ya bir rehavette en tepede olmanın zararlarini çekiyorlar. Aslında ülkemizde bu tür şeyler bu olaydan sonra desteklenmeli ve artmalı.
Sanırım solunum cihazına baslamisiz, artık bizde yükseltelim yaaaa
Maalesef öyle düşünmüyorum. Keşke sadece panik yapıyor olsak. Bu tam anlamıyla bir küresel sorun haline geldi. Dünyada ölümler bu kadar artmışken sadece panik havası yaratma düşüncesi çok iyimser bence.Önlemini alıp gerisini düşünmeyeceksin.
Akıl sağlığınızda önemli.
....
Birde şunu kimse bilmiyor
Her yıl mevsimsel gripten ölenler bile 50-60 bin arası.
Şu ana kadar koronavirüsten ölen 44 kişi...
Mevsimsel grip ölümlerine göre devede kulak.
En azından bizim ülkemizde öyle.
Sanki bilerek panik havası oluşturuluyor gibi
8 yaşındaÇocuklar kaç yaşında
Yok işte... Şimdi tekrar başlamışlar sanırım arkadaş dedi, varyaa müthiş şeyler olur
Dijital paraMaalesef öyle düşünmüyorum. Keşke sadece panik yapıyor olsak. Bu tam anlamıyla bir küresel sorun haline geldi. Dünyada ölümler bu kadar artmışken sadece panik havası yaratma düşüncesi çok iyimser bence.
Size birşey diyemem ama ben 8 yaşındaki kızımı evde bırakabiliyorum8 yaşında
bizim zaten hıfzı sıhha enstitümüz var aşı vs için ama aktif çalışabiliyor mu bilmiyorum
Siz buna inaniyormusunuz? Biz gayet parasını verdik aldık. Araya Katar girdi indirim konusunda ...çin'in gönderdiği kitler zamanında orada çalışılıp gönderilen ilaçlar sayesinde oldu. keşke hiç kapanmasaydı. eminim ülkemizde görülen bir sürü hastalık şimdiye tedavi edilmişti.
1333 vakada 8 ölü sayısı mı iyiBizim burda 1333 vaka var olu sayisi 8.
Neden biliyor musunuz? Insanlar kendine cok iyi bakiyor.. 80-90 yasinda dedeler bile bu sogukta sort giyip kosuyorlar..
Ben de fazla yemek yedim, keske az yeseydim. Dizi izlerken cips yiyemeyecegim diye hayiflaniyorum suan.
İyi yapmışsınız.. benimkiler de prematüre..2.5 yaşını geçmişlerdi 2 yaş aldim. Ama sakın verdiği cevaplara bakarak çocuğunuzla ilgili bir kanıya varmayin. çünkü resimlerde sorulanin dışınd çok başka şeyler ilgilerini çekebiliyor. faydalı olacağını düşünüyorum yani oradaki resimlerden bir sürü oyun hikaye de çıkarılabilir..
Bütün gün tek başına mı kalıyorSize birşey diyemem ama ben 8 yaşındaki kızımı evde bırakabiliyorum
Vaka sayısının gelebileceği en üst noktaya gelmesi.
Peki. Suan pik icin kac olmasi lazimTepe noktası demek. Bu durumda, vaka sayısının ulaşacağı en üst nokta.
Evet iyi sayilir Turkiye ile kiyaslayinca.. tam detay vermiyorlar ama sadece 24 kisi yogun bakimdaymis suan. Burasi kucuk bir ulke ve yogunbakim imkanlari kisitli. Bu ileride sorun olusturabilir.1333 vakada 8 ölü sayısı mı iyi
Cumhurbaşkanı hastanede vaka sayısına 8 bin küsur mü dedi ben mi yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?