bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben bizim ülkenin geçmişine de bakınca şunu çıkarıyorum: halkımız ciddi anlamda zeki ama sadece dara düşünce kullanıyoruz, silah sanayinde de atılımlarımız ambargo sonrası olmuş. Belki de herkes birbirinden bir şeyler beklediği için böyledir, bunu sosyologlar araştırmalı bence. Her zaman böyle olsak ciddi anlamda bir büyüme yaşayacak ülke.

Maalesef öyle düşünmüyorum. Keşke sadece panik yapıyor olsak. Bu tam anlamıyla bir küresel sorun haline geldi. Dünyada ölümler bu kadar artmışken sadece panik havası yaratma düşüncesi çok iyimser bence.

Yok işte... Şimdi tekrar başlamışlar sanırım arkadaş dedi, varyaa müthiş şeyler olur

çin'in gönderdiği kitler zamanında orada çalışılıp gönderilen ilaçlar sayesinde oldu. keşke hiç kapanmasaydı. eminim ülkemizde görülen bir sürü hastalık şimdiye tedavi edilmişti.

Dijital para
Kripto para
Dijital dünya
hakkında bilginiz yok sanırım...biraz araştırın.

Temel parmağını camla kesmiş. Telaşla hastanenin acil servisinden içeriye girmiş. İçeri girince iki kapı çıkmış karşısına. Birinde "hastalıklar", diğerinde "yaralanmalar" yazıyormuş. Durumuna uyan "yaralanmalar" kapısından içeri girmiş. Önünde yine iki kapı belirmiş: birinde "kanamalı", diğerinde "kanamasız" yazıyormuş. "Kanamalı" kapıdan girince iki kapı daha görmüş: "hayati önemde olan" ve "hayati önemde olmayan". "Hayati önemde olmayan" yazılı kapıdan içeri girince kendini sokakta bulmuş. Çaresiz eve dönmüş. Karısı sormuş: - Temel, sana iyi baktılar mı? - Vallahi hiç bakmadılar ama organizasyon bir harikaydı. Evde kal Türkiye

Covid19 ile ilgili cok ilginc bir calisma olmus.bunu okuyun derim.

Bizim burda 1333 vaka var olu sayisi 8.
Neden biliyor musunuz? Insanlar kendine cok iyi bakiyor.. 80-90 yasinda dedeler bile bu sogukta sort giyip kosuyorlar..
Ben de fazla yemek yedim, keske az yeseydim. Dizi izlerken cips yiyemeyecegim diye hayiflaniyorum suan.

çin'in gönderdiği kitler zamanında orada çalışılıp gönderilen ilaçlar sayesinde oldu. keşke hiç kapanmasaydı. eminim ülkemizde görülen bir sürü hastalık şimdiye tedavi edilmişti.
Siz buna inaniyormusunuz? Biz gayet parasını verdik aldık. Araya Katar girdi indirim konusunda ...

1333 vakada 8 ölü sayısı mı iyi

Zaten ilk asamada cok cevap verecegini dusunmuyorum. Dedigim gibi cumle kurmuyor. Umarim yararli olur :)

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuldu bu akşam.Kardeşim Istanbulda büyük bir devlet kurumunda çalışıyor.. bundan 4 gün öncede rapor alarak bulunduğumuz şehre geldi. Bu gün haber almış çalıştığı kurumda COVID 19 testi pozitif çıkan biri olmuş aynı birimde çalışmıyorlar ama dosya götürmüş imzalatmis o kişiye ve imzalattığı dosyayı geri almış yani aralarında dosya gelip gidiyormuş bazen iş için.Kardeşim işi gereği elinde sürekli eldiven olan biri maske de kullanıyor çoğu zaman ya ona da geçtiyse annem kronik rahatsızlığı var kalp şeker tansiyon hepsi eVdenbiyerede çıkmadık dikkat ettik ama bu akşam bu haberi alınca çok moralim bozuldu ya kardeşime ondanda anneme geçerse kaldıramaz annem keşke hiç gelmeseydi dedim keşke nasıl geçecek bu 14 gün şimdi kurumda herkeze test yapılıyormuş ama izinli raporlu olanlar uzakta çok stresliyimdusunmekten delireceğim teması olmayan biri ama yinede kağıt almış elinden eldivenle de olsa çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…