bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Elini agzina burnuna goturmemistir maske kullaniyorsa. Maske kullanacak kadar bilincliyse gozune falan da goturmez. Insallah birsey yoktur. Bence danisma hattini arayip durumu anlatsin. Belki test yaparlar.

Kardeşinizde test yaptırsın. Çalıştığı kurumdan uzakta olsa durumu bildirseniz test yapmazlar mı? Bir odaya kapatıp izole edin. Of valla çok zor yakın çevreme doğru yaklaşmaya başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Azaliyor mu Yani cok sevinirim insallah insallah italyada duzelsin artik

Sabahtan öğlene kadar evde yanlız.
Öğleden sonra da diğer kızım yanlız (11 yaşında)
10 yaşını geçse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama şu an güvenemem, balkona çıkar, mutfağa girer vs
Geçende eşim markete giderken tek bırakmış, girmiş mutfağa bıçakla domates kesmiş kahvaltı hazırlamak için
O yüzden cesaret ediyorum

Peki neye gore Yani nufusa goremj yada herkesin hasta olmasini Tam bilmyrm meram edyrm

Peki. Suan pik icin kac olmasi lazim

Onun bir sayısı yok. Ne zaman düşmeye başlarsa buna göre anlaşılır ha burada zirve yani pik yaptı şimdi düşüyor denir. Yani enfekte olan kişi sayısı en üst noktaya çıkmıştır ve iyileşen sayısı artmaya, yeni vaka sayısı da düşmeye başlamıştır.

Hmmm anladm tsk ederm sen nasilsin nisanlin nasil

Çocuğunu aşıya götüren var mı bu aralar? Zaman yaklaştıkça daralıyorum. Götürsem bir dert götürmesem başka dert.

Çocuğunu aşıya götüren var mı bu aralar? Zaman yaklaştıkça daralıyorum. Götürsem bir dert götürmesem başka dert.

Aile hekimiyle görüşün bence danışın eğer şartsa hemen yapılması öyle götürürsünüz

Ben konuşuyorum, neyi yapabilecekleri ve neyi yapamayacaklarını anlatıyorum.

Benim eşim acilde çalışıyor, calisma arkadaşından pozitif cikanlar var. Ve çalıştığı hastanede 2 kat karantina altinda. Eşimle hala ayni evdeyiz, ben napiyim dosya verdi diye virüs bulaşmıyor bildiğim kadariyla o kadar basit değil. Yoksa dünyada insan kalmazdi ki

Ayy ne bileyim dosyaya dokunuyor kardeşimde aynı yere dokunup yüzüne falan dokunduysa diye düşündüm tek korkum annem içim hiç rahat değil

Dijital para
Kripto para
Dijital dünya
hakkında bilginiz yok sanırım...biraz araştırın.

Ekonomin yedigi darbeler inanilmaz. Bu açigi ne dijital para kapatir, ne asi parasi kapatir. Hiçbirsey kapatamaz. Süreç belirsiz. Vakalar çok.

Mevsimsel gribi cidden sadece bagisiklik sistemi kötü olan, baska hastaliklari olan insanlari sadece öldürüyor. Ki buda kötü tabi fakat en azindan hepsi birden olmuyor. Mesela bizde bir yilda sayisiz bardak su içiyoruz degil mi? Ancak 24 saat içinde 40 bardak su içmeye çalisirsak büyük sorunlar yasariz.

Ayirten gribe karsi asida var, tedavide var. Buna karsi ne asi ne tedavi ikiside yok. Bu sadece panik havasi yaratmak degil. Cidden ortada bir sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…