- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Sabahtan öğlene kadar evde yanlız.Bütün gün tek başına mı kalıyor
Elini agzina burnuna goturmemistir maske kullaniyorsa. Maske kullanacak kadar bilincliyse gozune falan da goturmez. Insallah birsey yoktur. Bence danisma hattini arayip durumu anlatsin. Belki test yaparlar.Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuldu bu akşam.Kardeşim Istanbulda büyük bir devlet kurumunda çalışıyor.. bundan 4 gün öncede rapor alarak bulunduğumuz şehre geldi. Bu gün haber almış çalıştığı kurumda COVID 19 testi pozitif çıkan biri olmuşaynı birimde çalışmıyorlar ama dosya götürmüş imzalatmis o kişiye ve imzalattığı dosyayı geri almış yani aralarında dosya gelip gidiyormuş bazen iş için.Kardeşim işi gereği elinde sürekli eldiven olan biri maske de kullanıyor çoğu zaman ya ona da geçtiyse annem kronik rahatsızlığı var kalp şeker tansiyon hepsi eVdenbiyerede çıkmadık dikkat ettik ama bu akşam bu haberi alınca çok moralim bozuldu ya kardeşime ondanda anneme geçerse kaldıramaz annem keşke hiç gelmeseydi dedim keşke nasıl geçecek bu 14 gün şimdi kurumda herkeze test yapılıyormuş ama izinli raporlu olanlar uzakta çok stresliyimdusunmekten delireceğim teması olmayan biri ama yinede kağıt almış elinden eldivenle de olsa çok korkuyorum
Cumhurbaşkanı hastanede vaka sayısına 8 bin küsur mü dedi ben mi yanlış anladım
Kardeşinizde test yaptırsın. Çalıştığı kurumdan uzakta olsa durumu bildirseniz test yapmazlar mı? Bir odaya kapatıp izole edin. Of valla çok zor yakın çevreme doğru yaklaşmaya başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuldu bu akşam.Kardeşim Istanbulda büyük bir devlet kurumunda çalışıyor.. bundan 4 gün öncede rapor alarak bulunduğumuz şehre geldi. Bu gün haber almış çalıştığı kurumda COVID 19 testi pozitif çıkan biri olmuşaynı birimde çalışmıyorlar ama dosya götürmüş imzalatmis o kişiye ve imzalattığı dosyayı geri almış yani aralarında dosya gelip gidiyormuş bazen iş için.Kardeşim işi gereği elinde sürekli eldiven olan biri maske de kullanıyor çoğu zaman ya ona da geçtiyse annem kronik rahatsızlığı var kalp şeker tansiyon hepsi eVdenbiyerede çıkmadık dikkat ettik ama bu akşam bu haberi alınca çok moralim bozuldu ya kardeşime ondanda anneme geçerse kaldıramaz annem keşke hiç gelmeseydi dedim keşke nasıl geçecek bu 14 gün şimdi kurumda herkeze test yapılıyormuş ama izinli raporlu olanlar uzakta çok stresliyimdusunmekten delireceğim teması olmayan biri ama yinede kağıt almış elinden eldivenle de olsa çok korkuyorum
Azaliyor mu Yani cok sevinirim insallah insallah italyada duzelsin artikPik noktasi oldugumu bile belli degil. Bu zor tahmin edilen birsey. Vakalar azalinca ancak geriye bakinca "bak su gün pik noktasiydi" diyebiliriz. Bügün 674 kisi ölmüs Italyada, dün 743 kisi ölmüs. Yani 1 günde.
Ancak bügün 4üncü günmüs enfekte sayisinin azaldigini gördükleri. Azda olsa bir umut. Ancak sanirim her gün halen yüzlerce insan ölecek tam pik noktasi geçmesi için. Cok korkutucu ve üzücü bir durum
10 yaşını geçse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama şu an güvenemem, balkona çıkar, mutfağa girer vsSabahtan öğlene kadar evde yanlız.
Öğleden sonra da diğer kızım yanlız (11 yaşında)
Onlar bence supheli yi demek istediler diye dusunuyrmBir de 709 hasta tamamen taburcu oldu demiş, bakanın açıkladığı sayı çift haneli değil miydi?
Peki neye gore Yani nufusa goremj yada herkesin hasta olmasini Tam bilmyrm meram edyrm
Peki. Suan pik icin kac olmasi lazim
Hmmm anladm tsk ederm sen nasilsin nisanlin nasilOnun bir sayısı yok. Ne zaman düşmeye başlarsa buna göre anlaşılır ha burada zirve yani pik yaptı şimdi düşüyor denir. Yani enfekte olan kişi sayısı en üst noktaya çıkmıştır ve iyileşen sayısı artmaya, yeni vaka sayısı da düşmeye başlamıştır.
Onlar bence supheli yi demek istediler diye dusunuyrm
2-3 haftada yayilma hizini kirararak surecden en hizli sekilde cilacagiz demis hadi insallah
Ne asisiÇocuğunu aşıya götüren var mı bu aralar? Zaman yaklaştıkça daralıyorum. Götürsem bir dert götürmesem başka dert.
Çocuğunu aşıya götüren var mı bu aralar? Zaman yaklaştıkça daralıyorum. Götürsem bir dert götürmesem başka dert.
Ben konuşuyorum, neyi yapabilecekleri ve neyi yapamayacaklarını anlatıyorum.10 yaşını geçse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama şu an güvenemem, balkona çıkar, mutfağa girer vs
Geçende eşim markete giderken tek bırakmış, girmiş mutfağa bıçakla domates kesmiş kahvaltı hazırlamak için
O yüzden cesaret ediyorum
Benim eşim acilde çalışıyor, calisma arkadaşından pozitif cikanlar var. Ve çalıştığı hastanede 2 kat karantina altinda. Eşimle hala ayni evdeyiz, ben napiyimMerhaba arkadaşlar moralim çok bozuldu bu akşam.Kardeşim Istanbulda büyük bir devlet kurumunda çalışıyor.. bundan 4 gün öncede rapor alarak bulunduğumuz şehre geldi. Bu gün haber almış çalıştığı kurumda COVID 19 testi pozitif çıkan biri olmuşaynı birimde çalışmıyorlar ama dosya götürmüş imzalatmis o kişiye ve imzalattığı dosyayı geri almış yani aralarında dosya gelip gidiyormuş bazen iş için.Kardeşim işi gereği elinde sürekli eldiven olan biri maske de kullanıyor çoğu zaman ya ona da geçtiyse annem kronik rahatsızlığı var kalp şeker tansiyon hepsi eVdenbiyerede çıkmadık dikkat ettik ama bu akşam bu haberi alınca çok moralim bozuldu ya kardeşime ondanda anneme geçerse kaldıramaz annem keşke hiç gelmeseydi dedim keşke nasıl geçecek bu 14 gün şimdi kurumda herkeze test yapılıyormuş ama izinli raporlu olanlar uzakta çok stresliyimdusunmekten delireceğim teması olmayan biri ama yinede kağıt almış elinden eldivenle de olsa çok korkuyorum
Ayy ne bileyim dosyaya dokunuyor kardeşimde aynı yere dokunup yüzüne falan dokunduysa diye düşündümBenim eşim acilde çalışıyor, calisma arkadaşından pozitif cikanlar var. Ve çalıştığı hastanede 2 kat karantina altinda. Eşimle hala ayni evdeyiz, ben napiyimdosya verdi diye virüs bulaşmıyor bildiğim kadariyla o kadar basit değil. Yoksa dünyada insan kalmazdi ki
Bir de 709 hasta tamamen taburcu oldu demiş, bakanın açıkladığı sayı çift haneli değil miydi?
Dijital para
Kripto para
Dijital dünya
hakkında bilginiz yok sanırım...biraz araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?