bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bu hengamnin üstüne yarın kanal istalbul ihalesi

Şuan askerlerin durumu nasıldır

Ben de onu düşünüyorum şu dönemde asker alımı şart mıydı bilmiyorum muhtemelen şarttır ki alınmıştır ama en azından karantina süresi filan beklenseydi ne bileyim. Sadece ateş kontrolüyle alınıyorlar okuduğum kadarıyla, bunun da tek başına yeterli olmadığını gördük daha önce havalimanindan ülkeye taşınan virüsle.

Evet evet aynı filmden bahsediyoruz. Kehanet değil miydi adı?

Çok fazla test yapıyorlar dediniz ya Lynna açıklayınca anladım ben. Biraz geç anlıyorsam demek :)
Bizde o kadar test yapılsa sayı kaç çıkar kim bilir...
Evet lazım ama sonrası bunu düşünüyorlar
Durdukları şeyi nasıl toprlayacak
Açıkladıkları bazı paketlerinn belli maliyeti var

Muhtemelen kredi çekerler
Bu salgın bittiğinde kimse aa salgın vardı normal demez
Ee şimdi de açız der ha coronadan ha açlıktan der

Üzgünüm ama insanlar olarak böyleyiz

Öyle diyorsunuz da teyzem Almanya da ve dün gece ateşlendi halı fena acılı aramış ama kimse ilgilenmemis, siz takip edin falan demişler şükür kendince düşürmüş.
Sürecin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum. Almanya'nın açıkladığı haftalık test sayısı 160bin, yapılan yorumlar da yine bu ve benzeri açıklamalara dayanıyor.
Geçmiş olsun, umarım teyzeniz şimdi daha iyidir

Bu söylem bende müthiş korkuya sebep oluyor
Bende korkuyorum evet, ama tedavi konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor, belki aşısı bulunacak yakın bir tarihte, belki hiç anlamadan atlatacağız - zaten bir çok insanında böyle olduğu söyleniyor malum, aklınıza hep kötü senaryolar gelmesin-... Evet herkes hasta olacak ama herkes aynı şartlarda hissetmeyecek . Belki ilerde soğuk algınlığı gibi bişey olarak kabul edilecek. Herkes hastanelerde yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak geçirecek diye düşünmeyin lütfen.

Ben eşitlik ve adalet yanlısı biriyim, istense bunun gayet güzel yolu bulunur fakat istenmez çünkü kapitalizm :)

Merhaba doğumu yakın olanlar
33 haftalığım 37de sezaryen olacağım büyük ihtimal 4 haftada vaka sayısı ne hale gelir Allah bilir
İki küçük çocuğum var 10 Marttan beri dışarı çıkmıyoruz market alışverişini sanal market ile yapıyorum gelen ürünleri balkonda bekletiyorum 1-2 gün. Allah yardımcımız olsun.

Ben eşitlik ve adalet yanlısı biriyim, istense bunun gayet güzel yolu bulunur fakat istenmez çünkü kapitalizm :)
Eşitlik içinde paraya ihtiyaçları var bu işler o kadar toz pembe değil
Eşitlik çalıştığın ve hak ettiğin kadardır
Bütün insaların paraya ihtiyacı var şuanda

Malesef kolay değil yahu
Öyle dışardan eleştiriyoruz ama değil

Ankara Aselsan askeri kurum oldugu halde acil bir sekilde solunum cihazi üretiyor her ilce ve ilde halk egitim hocalari toplandi kumaslar verildi tum Turkiye'de maske dikiyorlar pazar bile devam edecek kuzenim calisacak mesela.Bu aciliyet zaten gosteriyor ki enfekte olmamak icin veya geç olmak için evden çıkmayalım.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel günleriniz çok olsun :)

Çalışan anne ve babalara dönüşümlü izin verilmeli. Ne yapacak bu insanlar? Arkadaşımın bakıcısı virüs tehlikesi var gelmek istemiyorum diyormuş. Maalesef herkesin kendince haklı olduğu bir konu bu. Okulların tatil süresi uzadı madem ebeveynlerede bir kolaylık sağlanmalı.

Özel sektör çalışanları ne yapacak pardon? Onlar insan değil mi?Ne yiyip ne içecekler kiralarını nasıl ödeyecekler? Bu ülkede yalnızca devlet memurları mi yaşıyor

Devlet memurları yaşamıyor da hayat memurlara güzel. Herkes memur olmak için neden bu kadar çırpınıyor derdim. Ne sıkıcı iş memurluk derdim. Şimdi hay aklıma ... diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…