Bu hengamnin üstüne yarın kanal istalbul ihalesi
Şuan askerlerin durumu nasıldır
Evet evet aynı filmden bahsediyoruz. Kehanet değil miydi adı?Ben de bir film izlemistim filmin sonunda sadece cocuklar kalıyordu dünyada ve yeniden dünyayı kuracaklardı adını unuttum ben de ama bu olayda ilk aklıma gelen şey o filmdi hatta gokyuzunden araçlar geliyordu onları baska yere taşımaya filmin sonunda.
Evet yeni başlıyoruz maalesef gerçekçi düşünmek zorundayız. Sağlık sistemimiz ortalamaya göre iyi de olsa böyle bir salgına hazır olmadığımız ortada, çoğu ülke değildi zaten mesele o değil ama Kazenin de dediği gibi en azından hastanelerde yığılma olmaması için sokağa çıkma yasağı şart, her ne kadar bundan kötü etkileneceklerin başında geliyor olsam da ben de bunu istiyorum.
Evet lazım ama sonrası bunu düşünüyorlarÇok fazla test yapıyorlar dediniz ya Lynna açıklayınca anladım ben. Biraz geç anlıyorsam demek :)
Bizde o kadar test yapılsa sayı kaç çıkar kim bilir...
Tek çaremiz bu .Bunu bize borçlular ! Ben evdeyim çalışmıyorum ancak bunu görebiliyorum bu kadar bencil olmamak lazım başka çaremiz yokİşte bu üye bunu düşünmeden yazıyor rahat rahat ama daha fenası düşünmesi gerekenler de düşünmüyor
Açıkladılar askerlerimizde hiç sorun yokmuş pozitif olan yokmuş durum lari iyiBu hengamnin üstüne yarın kanal istalbul ihalesi
Şuan askerlerin durumu nasıldır
Sürecin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum. Almanya'nın açıkladığı haftalık test sayısı 160bin, yapılan yorumlar da yine bu ve benzeri açıklamalara dayanıyor.Öyle diyorsunuz da teyzem Almanya da ve dün gece ateşlendi halı fena acılı aramış ama kimse ilgilenmemis, siz takip edin falan demişler şükür kendince düşürmüş.
Bende korkuyorum evet, ama tedavi konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor, belki aşısı bulunacak yakın bir tarihte, belki hiç anlamadan atlatacağız - zaten bir çok insanında böyle olduğu söyleniyor malum, aklınıza hep kötü senaryolar gelmesin-... Evet herkes hasta olacak ama herkes aynı şartlarda hissetmeyecek . Belki ilerde soğuk algınlığı gibi bişey olarak kabul edilecek. Herkes hastanelerde yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak geçirecek diye düşünmeyin lütfen.Bu söylem bende müthiş korkuya sebep oluyor
Evet lazım ama sonrası bunu düşünüyorlar
Durdukları şeyi nasıl toprlayacak
Açıkladıkları bazı paketlerinn belli maliyeti var
Muhtemelen kredi çekerler
Bu salgın bittiğinde kimse aa salgın vardı normal demez
Ee şimdi de açız der ha coronadan ha açlıktan der
Üzgünüm ama insanlar olarak böyleyiz
Umarım hepsi iyidir sağlıkla ana babalarına kavuşurlarAçıkladılar askerlerimizde hiç sorun yokmuş pozitif olan yokmuş durum lari iyi
Ben yıkıyorum sirkeli suylaMarketten alınan paketleri yıkıyor musunuz acaba
Eşitlik içinde paraya ihtiyaçları var bu işler o kadar toz pembe değilBen eşitlik ve adalet yanlısı biriyim, istense bunun gayet güzel yolu bulunur fakat istenmez çünkü kapitalizm :)
Ankara Aselsan askeri kurum oldugu halde acil bir sekilde solunum cihazi üretiyor her ilce ve ilde halk egitim hocalari toplandi kumaslar verildi tum Turkiye'de maske dikiyorlar pazar bile devam edecek kuzenim calisacak mesela.Bu aciliyet zaten gosteriyor ki enfekte olmamak icin veya geç olmak için evden çıkmayalım.Bilim adamlarının iddialarına göre HERKES ENFEKTE olacak...
Dışarı çıkma yasağı kişisel fikrim derhal uygulanmalı ki bu yayılım hızı düşsün.
Konunun ciddiyetinde değiliz. Bunun şakası yok !
Hastanelerde eğer yığılma olursa olacakları düşünmek dahi istemiyorum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel günleriniz çok olsun :)Merhaba doğumu yakın olanlar
33 haftalığım 37de sezaryen olacağım büyük ihtimal 4 haftada vaka sayısı ne hale gelir Allah bilir
İki küçük çocuğum var 10 Marttan beri dışarı çıkmıyoruz market alışverişini sanal market ile yapıyorum gelen ürünleri balkonda bekletiyorum 1-2 gün. Allah yardımcımız olsun.
Özel sektör çalışanları ne yapacak pardon? Onlar insan değil mi?Ne yiyip ne içecekler kiralarını nasıl ödeyecekler? Bu ülkede yalnızca devlet memurları mi yaşıyor
Onlar içinde önlemler alınmış çok şükür iyilermisUmarım hepsi iyidir sağlıkla ana babalarına kavuşurlar
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel günleriniz çok olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?