bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bence durum ciddi.

Allah yardımcıniz olsun inşallah halka yardımlar başlar biran önce

Kizlar yardimci olur musunuz?
Erkek arkadasimin burnu tikali, sesi de gitmis. Cok endiseleniyorum, sizce normal bir grip midir? Dün basladi.. İhlamur bal, meyve falan tüketiyor ama su virüs beni cok korkutuyor..
Tam mevsimsel hastalık dönemindeyiz maalesef bi çoğumuz da bu korkuyu koronanın kendisi gelmeden önce yaşıyor olacağız

Erkek arkadasimin burnu tikali, sesi de gitmis. Cok endiseleniyorum, sizce normal bir grip midir? Dün basladi.. İhlamur bal, meyve falan tüketiyor ama su virüs beni cok korkutuyor..
ateşi kuru öksürüğü yoksa endişelenmeyin. varsa da normal grip olabilir. ama ateş olursa doktora gidin mutlaka. şu an mevsim geçişi çoğu kişi rahatsız. normaldir.

Öğretmenlerin 3 kuruş almadigini cok iyi biliyoruz nobetiydi,ek dersiydi,DYK kurslariydi derken 8bini buluyor çoğunun maasi ,eşimden biliyorum ,Ben de özel okul ogretmeniyim ben de 3 kuruş almıyorum lütfen bu algıyı degistirelim artik kari koca ogretmen olan ciftler ayda 10 bini geçiyor.

Haklısın onda
Ben de ondan dolayı sağlk bakanın hastane sahıbı olmasına çook sevinmiştim ihtiyacı yok bakanlığa

Duydugun haber de doğru ay daha fazla konusursam dkdkddk banlancam yahu

Bu iş ilk çıktığında sakin olun yahu devlet bizi aç mı bırakacak demiştim stok yapanlara. Şu an stok yapanları anlıyorum, gayet yerinde bir karar vermişler. Parası olan, çalışmak zorunda olmayan oturuyor evinde yaptığı stoğu yiyor, çalışmak zorunda olan çalışıyor.

Öksürük ya da ateş olmadan hastaneye gitmesin bence. Hastaneye giden Sağlam insan hasta olur şu anki durumda.

Iyi de ona göre emek veriyorlar, nesil yetiştiriyorlar, siz de nesil yetiştiriyorsunuz. Yaptığınız iş önemli. Ayda 10 bin normal şartlarda yaşadığımız devirde aşırı değil, bir ev alıp kredi ödeseniz açlık sınırında yaşarsınız gözünüzde büyütmeyin para pul oldu

Bu herkes için geçerli değil, lütfen sanki hepsi böyleymiş gibi bir algı oluşturmayın, yani çok ilginç konu nasıl olduysa ve ne alakaysa yine öğretmene ve maaşlarına gelmiş, güleyim mi ağlayayım mı bilemedim

Ücretli öğretmenler 1.500 alıyor yanılmıyorsam

Evet ne yazık ki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…