- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Gidip test yaptırsınKizlar yardimci olur musunuz?
Erkek arkadasimin burnu tikali, sesi de gitmis. Cok endiseleniyorum, sizce normal bir grip midir? Dün basladi.. İhlamur bal, meyve falan tüketiyor ama su virüs beni cok korkutuyor..
Bence durum ciddi.Bizde testler semptom gösterenlere yapılıyor. Semptom gösterme raddesine kadar gelenler artık virüsten hasta olanlar. Dolayısıyla 2500 hastanın 60ının ölmesi normal.
Almanya'da semptom göstermeyen, virüslü olduğunu bile bilmeyenlere de yapılıyor. Bu adamlar "hasta" değil, muhtemelen farkında bile varmadan ayakta geçirecek, bu nedenle ölüm ihtimalleri çok düşük. O nedenle vaka sayısı çok olsa da riskli hastalar az olduğu için ölüm oranı düşüyor.
Almanya da sadece ateşi olanlara yapmış olsa onlarda da ölüm oranı bu kadar düşük olmazdı. Veya tam tersi bizde günde 23bin test yapılıp virüs taşıyan herkes tespit edilse ölüm oranı çok düşük kalırdı muhtemelen.
Allah yardımcıniz olsun inşallah halka yardımlar başlar biran önceDevlet önlem olarak kuaförleri kapattı ya eşim kuaför ama evde duramıyor iş buldu geçici çünkü evimiz kira faturalar +2de bebemiz var onların ihtiyaçlarını karşılamak gerek hayatımda ilk defa bu hafta yardıma ihtiyaç duyup belediyeye başvurdum çok utanıyorum ama olsun memurlar tatil yayılmaz hastalık @Scener
Ben ellerimi önümde birleştiriyorum, etkili oluyor.Yuze goze dokunmayı nasil azaltabiliriz?
Valla bende doğurucam az kaldı kendimede bebeğe de bulaşır diye korkuyorum babam kronik hasta bizdende ona geçer birşey olur diye korkuyorumDogum yapicam korkuyorum bebegime bulasir diye nabicam
Ucu hepimize dokunacak yahu seni beni kalmadı bu işinSadece devlet memurlari yasiyor evet bu ulkede kefenlerinin de sanirim cebi olacak :) Adil dagilim olsun degince korkuyorlar çünkü.
Tam mevsimsel hastalık dönemindeyiz maalesef bi çoğumuz da bu korkuyu koronanın kendisi gelmeden önce yaşıyor olacağızKizlar yardimci olur musunuz?
Erkek arkadasimin burnu tikali, sesi de gitmis. Cok endiseleniyorum, sizce normal bir grip midir? Dün basladi.. İhlamur bal, meyve falan tüketiyor ama su virüs beni cok korkutuyor..
ateşi kuru öksürüğü yoksa endişelenmeyin. varsa da normal grip olabilir. ama ateş olursa doktora gidin mutlaka. şu an mevsim geçişi çoğu kişi rahatsız. normaldir.Kizlar yardimci olur musunuz?
Bende öyle düşünürdüm devlete kapak at dediklerinde haklılarmisDevlet memurları yaşamıyor da hayat memurlara güzel. Herkes memur olmak için neden bu kadar çırpınıyor derdim. Ne sıkıcı iş memurluk derdim. Şimdi hay aklıma ... diyorum.
Öğretmenlerin 3 kuruş almadigini cok iyi biliyoruz nobetiydi,ek dersiydi,DYK kurslariydi derken 8bini buluyor çoğunun maasi ,eşimden biliyorum ,Ben de özel okul ogretmeniyim ben de 3 kuruş almıyorum lütfen bu algıyı degistirelim artik kari koca ogretmen olan ciftler ayda 10 bini geçiyor.O zaman da adalet devreye giriyor. Benim eşitlik anlayışım 3 kuruş maaş alan öğretmenin maaşını vermesinler, diğerlerine bölsünler değil. Ben daha yukarıdan bahsediyorum. Bütün insanlar feragat etmeli lüksünden, aç kalmayacak şekilde yesin herkes ama herkes yesin. Bu bir süreç ve geçecek sonuçta, sonsuza kadar sürecek değil.
Haklısın onda
Ben de ondan dolayı sağlk bakanın hastane sahıbı olmasına çook sevinmiştim ihtiyacı yok bakanlığa
Duydugun haber de doğru ay daha fazla konusursam dkdkddk banlancam yahu
Allah razı olsun canımAllah yardımcıniz olsun inşallah halka yardımlar başlar biran önce
Kizlar yardimci olur musunuz?
Öğretmenlerin 3 kuruş almadigini cok iyi biliyoruz nobetiydi,ek dersiydi,DYK kurslariydi derken 8bini buluyor çoğunun maasi ,eşimden biliyorum ,Ben de özel okul ogretmeniyim ben de 3 kuruş almıyorum lütfen bu algıyı degistirelim artik kari koca ogretmen olan ciftler ayda 10 bini geçiyor.
Bu herkes için geçerli değil, lütfen sanki hepsi böyleymiş gibi bir algı oluşturmayın, yani çok ilginç konu nasıl olduysa ve ne alakaysa yine öğretmene ve maaşlarına gelmiş, güleyim mi ağlayayım mı bilemedimÖğretmenlerin 3 kuruş almadigini cok iyi biliyoruz nobetiydi,ek dersiydi,DYK kurslariydi derken 8bini buluyor çoğunun maasi ,eşimden biliyorum ,Ben de özel okul ogretmeniyim ben de 3 kuruş almıyorum lütfen bu algıyı degistirelim artik kari koca ogretmen olan ciftler ayda 10 bini geçiyor.
Ücretli öğretmenler 1.500 alıyor yanılmıyorsamÖğretmenlerin 3 kuruş almadigini cok iyi biliyoruz nobetiydi,ek dersiydi,DYK kurslariydi derken 8bini buluyor çoğunun maasi ,eşimden biliyorum ,Ben de özel okul ogretmeniyim ben de 3 kuruş almıyorum lütfen bu algıyı degistirelim artik kari koca ogretmen olan ciftler ayda 10 bini geçiyor.
Keşke... Keşke2 ay boyunca hayat duracak diyor sokağa çıkma yasağı vs dışarıda kimse olmayacak bulaşı olmayacak vs vs
Burun akıntısı varsa korkmayın deniyorKizlar yardimci olur musunuz?
Evet ne yazık ki öyleBu bile insanın psikolojisini etkiliyor. Bir bizdeki tabloya, bir onlara bakınca morali bozuluyor insanın.
Biz de daha çok test yapabilsek keşke.
Hepimiz evlerimizde oturabilsek, insanlar açlıkla hastalık arasında bir seçim yapmak zorunda kalmasalar vs bir sürü keşke var.
İbn-i Haldun boşuna "coğrafya kaderdir" dememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?