Eşitlik içinde paraya ihtiyaçları var bu işler o kadar toz pembe değil
Eşitlik çalıştığın ve hak ettiğin kadardır
Bütün insaların paraya ihtiyacı var şuanda
Malesef kolay değil yahu
Öyle dışardan eleştiriyoruz ama değil
Bilemiyorum şöyle bir düşününce zor gibiOnlar içinde önlemler alınmış çok şükür iyilermis
Sadece devlet memurlari yasiyor evet bu ulkede kefenlerinin de sanirim cebi olacak :) Adil dagilim olsun degince korkuyorlar çünkü.Özel sektör çalışanları ne yapacak pardon? Onlar insan değil mi?Ne yiyip ne içecekler kiralarını nasıl ödeyecekler? Bu ülkede yalnızca devlet memurları mi yaşıyor
2 ayda nasıl bitecekmiş kiCnn türk te bilim kurulu üyesi mehmet ceyhan hocayı dinliyorum yüreğime inecek şimdi. Yüzde yüz kurallara uyarsak 2 ayda biter diyor.. bu şekilde 1-1.5 sene sürer diyoryavaş söyle hocam yahu
Paketlere seyreltilmiş çamaşır sulu su sıkıyorum sonra duruluyorum suyu akınca kaldırıyorumMarketten alınan paketleri yıkıyor musunuz acaba
Evet söyledikleriniz çok doğru ama şu an ki durum beni çok korkutuyor şeker hastası bir annem var en çok korkum bu yüzdenBende korkuyorum evet, ama tedavi konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor, belki aşısı bulunacak yakın bir tarihte, belki hiç anlamadan atlatacağız - zaten bir çok insanında böyle olduğu söyleniyor malum, aklınıza hep kötü senaryolar gelmesin-... Evet herkes hasta olacak ama herkes aynı şartlarda hissetmeyecek . Belki ilerde soğuk algınlığı gibi bişey olarak kabul edilecek. Herkes hastanelerde yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak geçirecek diye düşünmeyin lütfen.
İnşallah yoktur ama daha yeni askere gittiler 14 gun olmadi. Bekletmeden aldilar binlerce kisiyiAçıkladılar askerlerimizde hiç sorun yokmuş pozitif olan yokmuş durum lari iyi
Devlet önlem olarak kuaförleri kapattı ya eşim kuaför ama evde duramıyor iş buldu geçici çünkü evimiz kira faturalar +2de bebemiz var onların ihtiyaçlarını karşılamak gerek hayatımda ilk defa bu hafta yardıma ihtiyaç duyup belediyeye başvurdum çok utanıyorum ama olsun memurlar tatil yayılmaz hastalık S ScenerÖzel sektör çalışanları ne yapacak pardon? Onlar insan değil mi?Ne yiyip ne içecekler kiralarını nasıl ödeyecekler? Bu ülkede yalnızca devlet memurları mi yaşıyor
Zengin olanlardsn yani (devlet buyuğu olmayan)O zaman da adalet devreye giriyor. Benim eşitlik anlayışım 3 kuruş maaş alan öğretmenin maaşını vermesinler, diğerlerine bölsünler değil. Ben daha yukarıdan bahsediyorum. Bütün insanlar feragat etmeli lüksünden, aç kalmayacak şekilde yesin herkes ama herkes yesin. Bu bir süreç ve geçecek sonuçta, sonsuza kadar sürecek değil.
Zengin olanlardsn yani (devlet buyuğu olmayan)
Bahsedıyorsanız yapmazlar normal yapmamaları sonradan zararlarının karşılanmasını isterler
Ama ben şeye katılıyorm milletvekilleri maaşiları falan gereksiz yuksek
Diğer devlet buyuklerının de eminim öyledir
Bunların bana göre de azaltılması gerekır
Sorumlular çünkü
Ben bunu sabaha kadar derim ama kim yapar?
Bizde testler semptom gösterenlere yapılıyor. Semptom gösterme raddesine kadar gelenler artık virüsten hasta olanlar. Dolayısıyla 2500 hastanın 60ının ölmesi normal.
Almanya'da semptom göstermeyen, virüslü olduğunu bile bilmeyenlere de yapılıyor. Bu adamlar "hasta" değil, muhtemelen farkında bile varmadan ayakta geçirecek, bu nedenle ölüm ihtimalleri çok düşük. O nedenle vaka sayısı çok olsa da riskli hastalar az olduğu için ölüm oranı düşüyor.
Almanya da sadece ateşi olanlara yapmış olsa onlarda da ölüm oranı bu kadar düşük olmazdı. Veya tam tersi bizde günde 23bin test yapılıp virüs taşıyan herkes tespit edilse ölüm oranı çok düşük kalırdı muhtemelen.
Evet söyledikleriniz çok doğru ama şu an ki durum beni çok korkutuyor şeker hastası bir annem var en çok korkum bu yüzden
İkincisi 2 oğlum var onları düşündükçe çarpıntım başlıyor
Kendimi düşünecek sıram bile yok
Ki eminim çoğumuz önce sevdiklerimiz için endişeleniyor
Ne kadar koruyacağız kendimizi bilmiyorum
Haklısınız, hepimiz için zor bir süreç, Allah yardımcımız olsun.Evet söyledikleriniz çok doğru ama şu an ki durum beni çok korkutuyor şeker hastası bir annem var en çok korkum bu yüzden
İkincisi 2 oğlum var onları düşündükçe çarpıntım başlıyor
Kendimi düşünecek sıram bile yok
Ki eminim çoğumuz önce sevdiklerimiz için endişeleniyor
Ne kadar koruyacağız kendimizi bilmiyorum
2 ay boyunca hayat duracak diyor sokağa çıkma yasağı vs dışarıda kimse olmayacak bulaşı olmayacak vs vs2 ayda nasıl bitecekmiş ki
Haklısın ondaYalan mı doğru mu bilmem, söylenene göre Azerbaycan cumhurbaşkanı 1 yıllık maaşını halkına hibe etmiş bu salgın için. Bana kızacak olanlar kızabilirler meclis gizli işsiz dolu, binlerce lira maaş alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?