bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

O zaman da adalet devreye giriyor. Benim eşitlik anlayışım 3 kuruş maaş alan öğretmenin maaşını vermesinler, diğerlerine bölsünler değil. Ben daha yukarıdan bahsediyorum. Bütün insanlar feragat etmeli lüksünden, aç kalmayacak şekilde yesin herkes ama herkes yesin. Bu bir süreç ve geçecek sonuçta, sonsuza kadar sürecek değil.

Özel sektör çalışanları ne yapacak pardon? Onlar insan değil mi?Ne yiyip ne içecekler kiralarını nasıl ödeyecekler? Bu ülkede yalnızca devlet memurları mi yaşıyor
Sadece devlet memurlari yasiyor evet bu ulkede kefenlerinin de sanirim cebi olacak :) Adil dagilim olsun degince korkuyorlar çünkü.

Evet söyledikleriniz çok doğru ama şu an ki durum beni çok korkutuyor şeker hastası bir annem var en çok korkum bu yüzden
İkincisi 2 oğlum var onları düşündükçe çarpıntım başlıyor
Kendimi düşünecek sıram bile yok
Ki eminim çoğumuz önce sevdiklerimiz için endişeleniyor
Ne kadar koruyacağız kendimizi bilmiyorum

Özel sektör çalışanları ne yapacak pardon? Onlar insan değil mi?Ne yiyip ne içecekler kiralarını nasıl ödeyecekler? Bu ülkede yalnızca devlet memurları mi yaşıyor
Devlet önlem olarak kuaförleri kapattı ya eşim kuaför ama evde duramıyor iş buldu geçici çünkü evimiz kira faturalar +2de bebemiz var onların ihtiyaçlarını karşılamak gerek hayatımda ilk defa bu hafta yardıma ihtiyaç duyup belediyeye başvurdum çok utanıyorum ama olsun memurlar tatil yayılmaz hastalık S Scener

[post: 63243914, member: 837056"]
Umarım hepsi iyidir sağlıkla ana babalarına kavuşurlar
[/QUOTE]

Askere yeni gidenler de karantinaya alınıyor..

Zengin olanlardsn yani (devlet buyuğu olmayan)
Bahsedıyorsanız yapmazlar normal yapmamaları sonradan zararlarının karşılanmasını isterler

Ama ben şeye katılıyorm milletvekilleri maaşiları falan gereksiz yuksek
Diğer devlet buyuklerının de eminim öyledir
Bunların bana göre de azaltılması gerekır
Sorumlular çünkü

Ben bunu sabaha kadar derim ama kim yapar?

Yalan mı doğru mu bilmem, söylenene göre Azerbaycan cumhurbaşkanı 1 yıllık maaşını halkına hibe etmiş bu salgın için. Bana kızacak olanlar kızabilirler meclis gizli işsiz dolu, binlerce lira maaş alıyorlar.

Bu bile insanın psikolojisini etkiliyor. Bir bizdeki tabloya, bir onlara bakınca morali bozuluyor insanın.
Biz de daha çok test yapabilsek keşke.
Hepimiz evlerimizde oturabilsek, insanlar açlıkla hastalık arasında bir seçim yapmak zorunda kalmasalar vs bir sürü keşke var.
İbn-i Haldun boşuna "coğrafya kaderdir" dememiş.

Çok uzun zaman dilimlerinden bahsediliyor.En iyi ihtimal Haziran başı..

Tedbir alıp Allah'a sığınmaktan başka çare yok..

Kizlar yardimci olur musunuz?
Erkek arkadasimin burnu tikali, sesi de gitmis. Cok endiseleniyorum, sizce normal bir grip midir? Dün basladi.. İhlamur bal, meyve falan tüketiyor ama su virüs beni cok korkutuyor..

Haklısınız, hepimiz için zor bir süreç, Allah yardımcımız olsun.

Ben devlet memuruyum. Vardiyalı sisteme geçtik. Haftada 2 gün ayda 4 gün çalışacağım. Memurlara verilen maaş asgari seviyelere düşürülebilir. Benim aklıma gelen en basit şey bu. Düşünün bizi yönetenler nereden neler kıssa, yoksula işsize destek olunur. Tabi bunun yanında bankaların borç ertelemesi vs de gerekiyor. Herkes taşın altına elini koyacak yani. Devlette çalışan öğretmenler mesela dönem sonuna kadar tatil deniyor. Maaş da aynı oranda yatmamalı diye düşünüyorum. Borçlar ertelenmek koşuluyla tabiiki.

Haklısın onda
Ben de ondan dolayı sağlk bakanın hastane sahıbı olmasına çook sevinmiştim ihtiyacı yok bakanlığa

Duydugun haber de doğru ay daha fazla konusursam dkdkddk banlancam yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…