Harikasiniz .Esim de ekdersim kesilebilir diyor karsi komşumun eşi işinden oldu elbette destegiz ama devlet bir yerden tasarrufa gitmeli bu kisilere yardim etmeli.Girmedigi ek dersin ucretini almadi diye rezillik cikaracak ogretmen yoktur sanirim .Ben devlet memuruyum. Vardiyalı sisteme geçtik. Haftada 2 gün ayda 4 gün çalışacağım. Memurlara verilen maaş asgari seviyelere düşürülebilir. Benim aklıma gelen en basit şey bu. Düşünün bizi yönetenler nereden neler kıssa, yoksula işsize destek olunur. Tabi bunun yanında bankaların borç ertelemesi vs de gerekiyor. Herkes taşın altına elini koyacak yani. Devlette çalışan öğretmenler mesela dönem sonuna kadar tatil deniyor. Maaş da aynı oranda yatmamalı diye düşünüyorum. Borçlar ertelenmek koşuluyla tabiiki.
kuzenimin arkdasi
Sirkeli su işe yaramazmış virüse ,bulasik deterjanı +domestos ile yıkayın ben öyle yaptimBen yıkıyorum sirkeli suyla
Alicja özelden konuşabiliriz fkdkd
aynı şeyi merak ettim. benim de dikkatimi çekti.Almanya ne yapıyor? Vaka sayısı çok fazla toplam ölüm diğer ülkelere göre çok az. Bu adamlar ne yapıyor, bu farkı yaratan tek şey ekipman farkı mı?
Nesil yetistirdiklerinin bilincinde olmayan ogretmen sayımız bir hayli fazla maalesef,icinde olmadan bilemiyorsunuz.Ayda 10 bin bana göre iyi bir gelir.Tabi size yetmeyebilir kişisel tercihler farklı mutlaka.Iyi de ona göre emek veriyorlar, nesil yetiştiriyorlar, siz de nesil yetiştiriyorsunuz. Yaptığınız iş önemli. Ayda 10 bin normal şartlarda yaşadığımız devirde aşırı değil, bir ev alıp kredi ödeseniz açlık sınırında yaşarsınız gözünüzde büyütmeyin para pul oldu
Almanya-da herkese yapıldığından mi emin misniz? Ben gazate sayfalarını takip ediyorum ama öyle herkese yapılmadığı yaziyor yorumlarda. Arti almanya değil ama avusturyada ates durumunda eve gönderip karantina yapmaları söyleniyor, nefes darligi olunca aliyorlar hastaneye. Aslında dünyanın her yerinde ayni sey söyleniyor yeterli test yapılmıyor.Bizde testler semptom gösterenlere yapılıyor. Semptom gösterme raddesine kadar gelenler artık virüsten hasta olanlar. Dolayısıyla 2500 hastanın 60ının ölmesi normal.
Almanya'da semptom göstermeyen, virüslü olduğunu bile bilmeyenlere de yapılıyor. Bu adamlar "hasta" değil, muhtemelen farkında bile varmadan ayakta geçirecek, bu nedenle ölüm ihtimalleri çok düşük. O nedenle vaka sayısı çok olsa da riskli hastalar az olduğu için ölüm oranı düşüyor.
Almanya da sadece ateşi olanlara yapmış olsa onlarda da ölüm oranı bu kadar düşük olmazdı. Veya tam tersi bizde günde 23bin test yapılıp virüs taşıyan herkes tespit edilse ölüm oranı çok düşük kalırdı muhtemelen.
O deniyor bu deniyor arkasından tam tersi deniyorBurun akıntısı varsa korkmayın deniyor
Harikasiniz .Esim de ekdersim kesilebilir diyor karsi komşumun eşi işinden oldu elbette destegiz ama devlet bir yerden tasarrufa gitmeli bu kisilere yardim etmeli.Girmedigi ek dersin ucretini almadi diye rezillik cikaracak ogretmen yoktur sanirim .
Ben de çocugum fkdkkdkd sağol hahahahaBen canımdan bezmişim be kuzum sabaha kadar konuşsak ne olacak, umudum çocuklarda :)
Hamdolsun iyi yüksek ihtimal usuttu zaten çalışıyorSürecin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum. Almanya'nın açıkladığı haftalık test sayısı 160bin, yapılan yorumlar da yine bu ve benzeri açıklamalara dayanıyor.
Geçmiş olsun, umarım teyzeniz şimdi daha iyidir
Nesil yetistirdiklerinin bilincinde olmayan ogretmen sayımız bir hayli fazla maalesef,icinde olmadan bilemiyorsunuz.Ayda 10 bin bana göre iyi bir gelir.Tabi size yetmeyebilir kişisel tercihler farklı mutlaka.
e o zaman meyve sebzeleri ne yapcaz. onları sirkeli su ile yıkıyorum. Allerjik astım var ben de her an çamaşır suyu kullanamıyorum. Tıkanıp kalıyorum. poşetlere kurutma makinesi tuttum ben. o da öldürüyor diyorlar.Sirkeli su işe yaramazmış virüse ,bulasik deterjanı +domestos ile yıkayın ben öyle yaptim
Maaslarini elbette verecekler vermeliler, .Ek dersten bahsediyoruz.Siyaset konuşmayalım diyoruz ama şu an öğretmenlerin maaşını vermiyoruz deseler önümüzdeki seçimde öğretmenlerden oy alamazlar.
Ben de çocugum fkdkkdkd sağol hahahaha
Çocuğu belli yaş grubuna indirgeme
Henüz iş gücüne katkısı olmayan diye düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?