bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Harikasiniz .Esim de ekdersim kesilebilir diyor karsi komşumun eşi işinden oldu elbette destegiz ama devlet bir yerden tasarrufa gitmeli bu kisilere yardim etmeli.Girmedigi ek dersin ucretini almadi diye rezillik cikaracak ogretmen yoktur sanirim .

Kehanetler kitabı yazarı kimdir?
Kehnanetler kitabı isimli kitabın yazarı Sylvia Browne isimli Amerikalı bir yazar. Eserde dikkat çeken kısım ise yazarın tam da bu dönemi kast ederek dile getirdiği bir virüsten bahsetmesi. Okuyanların corona virüsün belirtildiğini düşünerek yorumladıkları kısımda yazar şoke eden ifadeler kullanmış.

Çarpıcı ifadeler
İşte Kehanetler Kitabı isimli kitabın o kısmı:

“2020’lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise; bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra, on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak.

Nesil yetistirdiklerinin bilincinde olmayan ogretmen sayımız bir hayli fazla maalesef,icinde olmadan bilemiyorsunuz.Ayda 10 bin bana göre iyi bir gelir.Tabi size yetmeyebilir kişisel tercihler farklı mutlaka.

Arkadaşlar benim gecen hafta mr im vardi ama bu olaylardan gitmedim. Ilk gittiğimde belimde agri ayağımda uyuşukluk vardi , bu surede uyuşukluk gecti ama belim ve bacağımn arkasi agrisida ama gitmedim mra o gun yeniden başladı ağrı, Almanya-da herkese yapıldığından mi emin misniz? Ben gazate sayfalarını takip ediyorum ama öyle herkese yapılmadığı yaziyor yorumlarda. Arti almanya değil ama avusturyada ates durumunda eve gönderip karantina yapmaları söyleniyor, nefes darligi olunca aliyorlar hastaneye. Aslında dünyanın her yerinde ayni sey söyleniyor yeterli test yapılmıyor.

Siyaset konuşmayalım diyoruz ama şu an öğretmenlerin maaşını vermiyoruz deseler önümüzdeki seçimde öğretmenlerden oy alamazlar.

Hdjddjd yahu burada 2 3 gun belki dun annem işe gidiyor diye böğüren bendim
Djjddj hazır aşıyorum
Şimdi de herkes kötü

Sakin olun canlarım
Sadece evınızde oturun popişinizin üstüne
Deşarj olmak için konusuyoruz da

Kararı verecek olan ülkeyi yönetilmesi içim seçilen hükümet
Fazla düşünmek ruhuma zarar verıyor

Hamdolsun iyi yüksek ihtimal usuttu zaten çalışıyor yoğun tempoyu kaldıramadı ama onlarda çok hoşlanmıyor oradaki sağlık olaylarından, ama halk disiplinize hepimizin malumu.

Bu arada bir zatürre aşısı lafı dolanıyor hatta Merkel de vurulmuş iyi geliyormuş sanırım. Bilen var mı bu olayi

Nesil yetistirdiklerinin bilincinde olmayan ogretmen sayımız bir hayli fazla maalesef,icinde olmadan bilemiyorsunuz.Ayda 10 bin bana göre iyi bir gelir.Tabi size yetmeyebilir kişisel tercihler farklı mutlaka.

Benim şu an ayda 1000 lirayla nasıl geçinmeye çalıştığımı bilseniz oturur ağlarsınız

Sirkeli su işe yaramazmış virüse ,bulasik deterjanı +domestos ile yıkayın ben öyle yaptim
e o zaman meyve sebzeleri ne yapcaz. onları sirkeli su ile yıkıyorum. Allerjik astım var ben de her an çamaşır suyu kullanamıyorum. Tıkanıp kalıyorum. poşetlere kurutma makinesi tuttum ben. o da öldürüyor diyorlar.

Ben de çocugum fkdkkdkd sağol hahahaha
Çocuğu belli yaş grubuna indirgeme
Henüz iş gücüne katkısı olmayan diye düşün

Çok zor kuzum ben görebileceğimi zannetmiyorum güzel günleri, o yüzden güzel günler göreceğiz çocuklar diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…