- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Kac haftaliksin canimValla bende doğurucam az kaldı kendimede bebeğe de bulaşır diye korkuyorum babam kronik hasta bizdende ona geçer birşey olur diye korkuyorum
Maaslarini elbette verecekler vermeliler, .Ek dersten bahsediyoruz.
Bizde testler semptom gösterenlere yapılıyor. Semptom gösterme raddesine kadar gelenler artık virüsten hasta olanlar. Dolayısıyla 2500 hastanın 60ının ölmesi normal.
Almanya'da semptom göstermeyen, virüslü olduğunu bile bilmeyenlere de yapılıyor. Bu adamlar "hasta" değil, muhtemelen farkında bile varmadan ayakta geçirecek, bu nedenle ölüm ihtimalleri çok düşük. O nedenle vaka sayısı çok olsa da riskli hastalar az olduğu için ölüm oranı düşüyor.
Almanya da sadece ateşi olanlara yapmış olsa onlarda da ölüm oranı bu kadar düşük olmazdı. Veya tam tersi bizde günde 23bin test yapılıp virüs taşıyan herkes tespit edilse ölüm oranı çok düşük kalırdı muhtemelen.
aynı şeyi merak ettim. benim de dikkatimi çekti.
Atatürk de gerçekçi bakması gerektiğinde düşünmesi gereken kazanamamasıydıÇok zor kuzum ben görebileceğimi zannetmiyorum güzel günleri, o yüzden güzel günler göreceğiz çocuklar diyorum
Atatürk de gerçekçi bakması gerektiğinde düşünmesi gereken kazanamamasıydı
Ama inandı çabaladı türk halkıyla beraber başardı
Ben elimden geldıgi kadar normalde mantıksal bakmaya çalışırım
Ama bu bazen kapasiteyi etkılıyor
Bir atatürk değilsin ama kendi çocuğunun kahramanısın
İyi düşün güçlü kalın
Harikasiniz .Esim de ekdersim kesilebilir diyor karsi komşumun eşi işinden oldu elbette destegiz ama devlet bir yerden tasarrufa gitmeli bu kisilere yardim etmeli.Girmedigi ek dersin ucretini almadi diye rezillik cikaracak ogretmen yoktur sanirim .
Silin bence bunu
Böyle teyitsiz görüntüleri lütfen yaymayın. Çok etkilenebilecek insanlar var. Lütfen.
Akdeniz anemikuzenimin arkdasiakdeniz anemisi varmis bildigim kadariyla
Akdeniz anemisi değil fmf hastalığı - Ailevi Akdeniz ateşi hastalığı varmış.kuzenimin arkdasiakdeniz anemisi varmis bildigim kadariyla
Gece yatağınızdan kaldırılıp karakola götürülmek istemiyorsanız mesajı silin. Bunu paylaşan sayfa sahibi de inşallah tutuklanır. Resmen vatan hainliği bu yahu, ortak olmayın
Gece yatağınızdan kaldırılıp karakola götürülmek istemiyorsanız mesajı silin. Bunu paylaşan sayfa sahibi de inşallah tutuklanır. Resmen vatan hainliği bu yahu, ortak olmayın
Görünce çok korktum haklısınızkusura bakmayın
Arkadaşım bu paylaşımın buradakilere ne faydası var. Lütfen biraz özen gösterin. Beni etkilemiyor böyle şeyler ama etkilenenler var maalesef, nolur onlar için silin bu paylasimiKizlar çok kötü durum
Dediğim gibi Almanya'da yaşamadığım için süreç konusunda iddiada bulunamam. Okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum sadece.Almanya-da herkese yapıldığından mi emin misniz? Ben gazate sayfalarını takip ediyorum ama öyle herkese yapılmadığı yaziyor yorumlarda. Arti almanya değil ama avusturyada ates durumunda eve gönderip karantina yapmaları söyleniyor, nefes darligi olunca aliyorlar hastaneye. Aslında dünyanın her yerinde ayni sey söyleniyor yeterli test yapılmıyor.
HaklısınizBöyle teyitsiz görüntüleri lütfen yaymayın. Çok etkilenebilecek insanlar var. Lütfen.
Sildim.paylasmam bir dahaArkadaşım bu paylaşımın buradakilere ne faydası var. Lütfen biraz özen gösterin. Beni etkilemiyor böyle şeyler ama etkilenenler var maalesef, nolur onlar için silin bu paylasimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?