Böyle paylaşımlarınızla sadece insanları korkutuyosunuz . Lütfen dikkat edin zaten yeterince endişeliyizHaklısınizbir daha paylaşmam.
Paylaşmamakla kalmayıp inanmaSildim.paylasmam bir daha
Kizlar çok kötü durum
Bir arkadaş ingilizceden çeviri yapmıştı.bi kısmı uydurmaymışKehanetler kitabı yazarı kimdir?
Kehnanetler kitabı isimli kitabın yazarı Sylvia Browne isimli Amerikalı bir yazar. Eserde dikkat çeken kısım ise yazarın tam da bu dönemi kast ederek dile getirdiği bir virüsten bahsetmesi. Okuyanların corona virüsün belirtildiğini düşünerek yorumladıkları kısımda yazar şoke eden ifadeler kullanmış.
Çarpıcı ifadeler
İşte Kehanetler Kitabı isimli kitabın o kısmı:
“2020’lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise; bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra, on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak.
Üstteki haber de mi yalan amaPaylaşmamakla kalmayıp inanma
Senin için diyorum
Üstteki haber de mi yalan ama
Yalan ya da değil bilemem ama bazı doğru dedıgımız haberlerin altından neler çıkıyorÜstteki haber de mi yalan ama
Bir arkadaş ingilizceden çeviri yapmıştı.bi kısmı uydurmaymış
37Kac haftaliksin canim
Üstteki haber de mi yalan ama
Aaaaahh
Gece gece kötülük habercisi misiniz?
Ne saçma şeyler paylaşıyorsunuz yaa
Hayır değil, Beykoz da yer yerinden oynadı. Yarın da Mahalle muhtarı ve halkı mezar yerinde toplanacak. İstemiyorlar...Üstteki haber de mi yalan ama
Bu konuda kimsenin kızacağını sanmıyorum çünkü çok haklısınız kızanlar olursa onlar haksızYalan mı doğru mu bilmem, söylenene göre Azerbaycan cumhurbaşkanı 1 yıllık maaşını halkına hibe etmiş bu salgın için. Bana kızacak olanlar kızabilirler meclis gizli işsiz dolu, binlerce lira maaş alıyorlar.
Bu konuda kimsenin kızacağını sanmıyorum çünkü çok haklısınız kızanlar olursa onlar haksız
Bi videonun arkasına korku müziği koymadıkları kalmış.Bir de haberde birşey yok yani, vali demiş ki aynı yere defnedin vefat edenleri. Sanki bugün vefat eden insanımız yok dediler de aaa çok enteresan birşey keşfetti videoyu çeken de. İyice suyu çıktı bu olayın insanlar çok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?