bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bir arkadaş ingilizceden çeviri yapmıştı.bi kısmı uydurmaymış

Arkadaşlar alıntı yaptığımızda link kalıyor. Arkadaşımız sildi ben de alintimdan sildim linki. Diğer alıntı yapanlar da silerse iyi olur bence.

Bir arkadaş ingilizceden çeviri yapmıştı.bi kısmı uydurmaymış

Bu virüsü Bill Gates de 5 sene öncesinden söylemiş. Çok ilginç değil mi? Gel de inanma bilerek yaydıklarına. Bir de hastalık yayılsın diye oraya buraya tüküren hasta videoları vardı. Ne kadar doğru bilmiyorum, insanı düşündürüyor.

Üstteki haber de mi yalan ama

Doğru olmasının sakıncası nedir? Hepsine bakmadım ama neden bu kadar dehşete düştüğünüzü anlamadım.
Birileri vefat ediyor, doğal olarak defnedilmeleri gerekiyor.
Böyle şeylere bakmayın, kendi kendinize psikolojik işkence yapıyorsunuz.

Aaaaahh
Gece gece kötülük habercisi misiniz?
Ne saçma şeyler paylaşıyorsunuz yaa

Bir de haberde birşey yok yani, vali demiş ki aynı yere defnedin vefat edenleri. Sanki bugün vefat eden insanımız yok dediler de aaa çok enteresan birşey keşfetti videoyu çeken de. İyice suyu çıktı bu olayın insanlar çok tuhaf.

Bu konuda kimsenin kızacağını sanmıyorum çünkü çok haklısınız kızanlar olursa onlar haksız

Bi videonun arkasına korku müziği koymadıkları kalmış.
Manyak bu millet ya,korku ve kaostan beslenenler var gerçekten.virüsten bile tehlikeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…