Silemezsiniz.Düzenle çıkmıyor nasıl silebilirim linki
Düzenle çıkmıyor nasıl silerimBöyle haberleri paylaşma senin de başın belaya girebilir. Link kalmış onu da sil.
Bi videonun arkasına korku müziği koymadıkları kalmış.
Manyak bu millet ya,korku ve kaostan beslenenler var gerçekten.virüsten bile tehlikeliler
Doğru tabiki test sayısı önemli. Bugün Twitter de vardi yazmis yakını, boğaz ağrısı, ishal ve ateşle gitmiş grip denilip gönderilmiş, daha sonra nefes darlığı ve öksürük eklenmiş corona pozitif cikmis, hastane adıda verdi bakanlığıda etiketledi, bakanlik kisi bilgisi istedi yazandan yani herkse test yapılmıyor. Ayrıca bakan ev icinde de izole edin demis, ayri odalar vs durum.cok.ciddi sanırım ve bugün benim umudum kalmadi. Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Depremden sonra oğlumu yanima.aldim birlikte yatıyoruz nasil izole edecez biz ev icinde , cok.tuhaf geliyor su yaşadıklarımız 20 gun öncesi nasil bir hayatımız vardi inanamıyorumDediğim gibi Almanya'da yaşamadığım için süreç konusunda iddiada bulunamam. Okuduklarımdan yola çıkarak yazıyorum sadece.
Almanya'da pozitif çıkan kişinin çevresindeki, temasa geçtiği herkese test yapıldığı yazılıyor. Sağlık Bakanı ise bizde pozitif çıkan kişinin temasa geçtiği kişilerden sadece semptom gösterenlere test yapıldığını, semptom göstermeyenlerin 14 gün ev karantinasına gönderildiğini açıkladı. Sadece bu bile sayı farkını yaratır. Ki Almanya'nın günlük 23bin testine karşılık bizim 3.500 testimiz var.
Evet belki her önüne gelene yapmıyordur Almanya, dediğim gibi kriterlerini tek tek bilemiyorum. Ama Almanya çok daha geniş bir kitleye test yaptığı için vakaları daha başında yakalama imkanı oluyor. Vaka/ölüm oranını bu etkiliyor.
Yeni giden askerlerimizi 14 dışarı bırakmıyorlarİnşallah yoktur ama daha yeni askere gittiler 14 gun olmadi. Bekletmeden aldilar binlerce kisiyi
Karbonat, sürekli su ve karbonat beraber kullanıldığında etkili.e o zaman meyve sebzeleri ne yapcaz. onları sirkeli su ile yıkıyorum. Allerjik astım var ben de her an çamaşır suyu kullanamıyorum. Tıkanıp kalıyorum. poşetlere kurutma makinesi tuttum ben. o da öldürüyor diyorlar.
Hayır değil, Beykoz da yer yerinden oynadı. Yarın da Mahalle muhtarı ve halkı mezar yerinde toplanacak. İstemiyorlar...
Nedeni yerleşim alanı. Okul, Camii, evler ve tabii kendi aile mezarlıkları. Ağaçlar kesildi, mezar yeri genişletildi falan. Haberde detay var.Neden istemiyorlar ki?
Arkadaşlar paylaştığım haber linkini silmek istedim lakin neden düzenle butonum yok? göremiyorum.
Çok haklısınız düşünmeden yapılan bir harekettiSilemezsiniz.
Mesajı rapor edin, moderatorler bakar.
Ama bu kadar panik yapmayın, zaten sabaha kadar gören görecek,.Burada görmese sosyal medyada ve whatsapp gruplarinda dolaşacak.
Kendinizi yasal anlamda korumak için de bunca bilgi kirliliğinin icin de, bu zamanda bile provakatör olabileceğini düşünmeden, paylaşım yapmayın.
Başınız gerçekten belaya girebilir.
Haber doğru yada yanlış diye söylemiyorum
Sadece zaman birbirimize tedbiri anlatıp evde sükunetle kalma zamanı :)
Delirmek falan yokkkkkkk bakın benım de annem yok ama buradaki ablalardan destek almaya çalışıyorum@Night ClubLyanna Mormont filmdelisi Loreth Yabanelma Idrakyollariiltihabi
Alicja @Vander Mune Astoria
(Unuttuklarım affola, etiketleyin çoğaltın)
Acıyor musunuz,
Ölmeden önce karantinada yapılacak 100 şey başlığını?
Acın artık da challenge falan yapalım,
Ressamımız sanat öğretsin, analar çocuklardan dertlensin, karantinada nasıl 100 kilo oldum isimli kitap çıkaralım, idrak günlük yazsın, çocuksuzlar düşman çatlatsn, isteyen kek börek yapsın, evde egzersiz challenge ları falan yapalım..
Belli ki bu gidişle en az 3-4 haftamız var
Tertemiz delirmeden birbirimize sahip çıkalım.
@Night ClubLyanna Mormont filmdelisi Loreth Yabanelma Idrakyollariiltihabi
Acıyor musunuz,
Ressamımız sanat öğretsin, analar çocuklardan dertlensin, karantinada nasıl 100 kilo oldum isimli kitap çıkaralım, idrak günlük yazsın, çocuksuzlar düşman çatlatsn, isteyen kek börek yapsın, evde egzersiz challenge ları falan yapalım..
Nedeni yerleşim alanı. Okul, Camii, evler ve tabii kendi aile mezarlıkları. Ağaçlar kesildi, mezar yeri genişletildi falan. Haberde detay var.
@Night ClubLyanna Mormont filmdelisi Loreth Yabanelma Idrakyollariiltihabi
Acıyor musunuz,
Teşekkür ederim...10 dakika dolduktan sonra mesajı düzenleyemezsiniz.
Yönetime söyleyin, onlar silebilirler ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?