bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Düzenle çıkmıyor nasıl silebilirim linki
Silemezsiniz.
Mesajı rapor edin, moderatorler bakar.
Ama bu kadar panik yapmayın, zaten sabaha kadar gören görecek,.Burada görmese sosyal medyada ve whatsapp gruplarinda dolaşacak.
Kendinizi yasal anlamda korumak için de bunca bilgi kirliliğinin icin de, bu zamanda bile provakatör olabileceğini düşünmeden, paylaşım yapmayın.
Başınız gerçekten belaya girebilir.
Haber doğru yada yanlış diye söylemiyorum
Sadece zaman birbirimize tedbiri anlatıp evde sükunetle kalma zamanı :)

Bi videonun arkasına korku müziği koymadıkları kalmış.
Manyak bu millet ya,korku ve kaostan beslenenler var gerçekten.virüsten bile tehlikeliler

Ya evet bu olay başlamadan söylüyorlardı da inanmıyordum, o kadar saçma sapan şeylerden nemalanmaya çalışıyorlar ki insan hayret ediyor.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bazı şeylere açıklık getireyim, Nasanın yazdığı bir raporla ilgili bir makaleye denk gelmiştim 2006 senesinde bir dergide. Küresel ısınma ile dünyada neler değişeceği ile ilgili ve kaç senede olacağını vs hesaplamışlardı. Kutuplardaki erime ile birlikte bilinmeyen virüslerin ortaya çıkıp salgın başlatacağını bilim adamları o zamanlar yazmıştı. Şu kehanetler kitapları dediğiniz zımbırtılar hep bu raporun üstüne kurulmuş komplo teorileri.
Bir de bazıları birkaç sayfa önce bir anda yığılıp ölenlerden bahsetmiş. Ani ateş yükselmesi insanı bayıltıyor. Benim kardeşim bir iki defa böyle sokakta bayıldı, evden cikmadan önce 36,5 ken bir anda 40 a yakın fırlamış çok geçmeden, normal gripti o. Yani o tarz videolara bakıp bakıp panik olmayın. Gerçi gerçek mi o bile belli değil, gerçekse de ölmüyorlardır yani.

Doğru tabiki test sayısı önemli. Bugün Twitter de vardi yazmis yakını, boğaz ağrısı, ishal ve ateşle gitmiş grip denilip gönderilmiş, daha sonra nefes darlığı ve öksürük eklenmiş corona pozitif cikmis, hastane adıda verdi bakanlığıda etiketledi, bakanlik kisi bilgisi istedi yazandan yani herkse test yapılmıyor. Ayrıca bakan ev icinde de izole edin demis, ayri odalar vs durum.cok.ciddi sanırım ve bugün benim umudum kalmadi. Hic iyi hissetmiyorum kendimi. Depremden sonra oğlumu yanima.aldim birlikte yatıyoruz nasil izole edecez biz ev icinde , cok.tuhaf geliyor su yaşadıklarımız 20 gun öncesi nasil bir hayatımız vardi inanamıyorum

Karbonat, sürekli su ve karbonat beraber kullanıldığında etkili.

Kehanet kitabı dedikoduları dönüyor
Arkadaşlar dünyada belki binler veya milyonlarca kaos teorisi yazan insan vardır
O milyonun içinde milyarlarca kehanet yazılır çizilir
İçlerinden bir kaçının tutması normaldir
Hele 20 20 gibi yuvarlak bir sayıya yakıştırma yapmak çok olası
Yani biri eğer öncesi hakkında bir bilgiye sahip değilse tüm bu yazılanlar tesadüftür
Bilmiyorum kaçınız salgın filmini izledi
Eğer izleyeniniz varsa
Bugün yaşadıklarımıza ne kadar benzediği konusunda bana hak verecektir

Arkadaşlar paylaştığım haber linkini silmek istedim lakin neden düzenle butonum yok? göremiyorum. Sadece haber linki attığım sayfada düzenle butonu yok ...

Son düzenleme:
Çok haklısınız düşünmeden yapılan bir hareketti

reynax
Kimse kendini iyi hissetmıyor
Ama mevcut durumda yanlış giden bir şey yok
0 ölüm 0 enfekte diye bir saçmalık elbette gerçek değildi....
En azından yapılan test sayısıyla vaka sayısını karşılaştırdıgımda 10 da bir görüyorum

Daha dün ağlıyordum fkdkdkdk
Şimdi dedim ki hayat guzel yanı yaşadığın gunleri çok guzel geçir
Kendin için önlemini al

Gerçek dışı hedeflerden uzak dur ama umudun hep olsun
Silkin ve ayağa kalk yahu
Aptal haberlere kulak asma

Sen ki çocuk doğurmuş onun duzenıne ayak uydurmuş bir insansın
Ve bir iyi haber çinden gelen ilaç
İşe yarıyormuş

Ülkemin ekonomisini dkdkkd baya kötüledim ama bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte

@Night Club Lyanna Mormont filmdelisi Loreth Yabanelma Idrakyollariiltihabi
Alicja @Vander Mune Astoria
(Unuttuklarım affola, etiketleyin çoğaltın)
Acıyor musunuz,
Ölmeden önce karantinada yapılacak 100 şey başlığını?
Acın artık da challenge falan yapalım,
Ressamımız sanat öğretsin, analar çocuklardan dertlensin, karantinada nasıl 100 kilo oldum isimli kitap çıkaralım, idrak günlük yazsın, çocuksuzlar düşman çatlatsn, isteyen kek börek yapsın, evde egzersiz challenge ları falan yapalım..
Belli ki bu gidişle en az 3-4 haftamız var
Tertemiz delirmeden birbirimize sahip çıkalım.

Delirmek falan yokkkkkkk bakın benım de annem yok ama buradaki ablalardan destek almaya çalışıyorum

Çok sağolunnnn
Geçecek evde kalırsak nisan sonu mayıs başı bitecek bizim elimizdee

Açın valla neşemizi bulalım, burada patronlar sürekli takipte her an ban yiyeceğiz diye korkuyorum

NeverOne

Nedeni yerleşim alanı. Okul, Camii, evler ve tabii kendi aile mezarlıkları. Ağaçlar kesildi, mezar yeri genişletildi falan. Haberde detay var.

Haberi okudum ve neden istemediklerini anlamadım. Mezarlıkmış zaten orası. Piknik alanını mezarlık haline getirmemişler ki, mevcuttakini genişletmişler.
Bu insanlar elbette bir yere defnedilecek. Mevcut bir alan varken neden başka alana götürülsünler?

Bende ekmeklerimi paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…