bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Delirmek falan yokkkkkkk bakın benım de annem yok ama buradaki ablalardan destek almaya çalışıyorum

Çok sağolunnnn
Geçecek evde kalırsak nisan sonu mayıs başı bitecek bizim elimizdee

Kuzum senin yaş kaçtı? :)

Basit virüsten dolayı istemıyorlar

Ben hepimizin ortak toplanabilmesi adına yöneticilerin açması gerektiğini düşünüyorum.
Aksi olursa anlaşan var anlaşamayan var, gıcığı ya da gizli takipçisi var
Cümbür cemaat geçip, çok etkileşimli hem de konu sahibine herkese ilgi meselesi görevi binmeden, olayı çözümleriz diyorum.

Bu akşam yine bir görüntülü arama grubundaydım ve yeni okudum konuyu.
Okuyunca korktum çünkü durumdan kendimi yavaş yavaş sıyırmışım, bunu anladım.
Sıyrılmak lazım, endişeler yerini kabulleniş ardından başa çıkma sürecine bağlamalı.

Korkuyor millet herhalde virüs mu yayılır diye işte bu yüzden kişilerin bilgileri gizli tutulmalı

Hdjdjd hesaplıyorum 23 abla

Ya biz senin yaşındayken karantina falan yoktu.
Buralar hep dutluktu .
Hey yavrum hey
Anneler başımızın tacı da aha bak içeride 15 aylık bebeğim yatıyor, kendisi meme ile yaşıyor, senin kadar anne demiyor
15 aylıktan belli, hayırsız evlat bu.
Annene sorsana değiştirelim sizi

Arkadaşlar paylaştığım haber linkini silmek istedim lakin neden düzenle butonum yok? göremiyorum. Sadece haber linki attığım sayfada düzenle butonu yok ...
Şikayet et i tıklayın orada düzenle çıkıyor, oradan silin. Linkle ilgili bir harf de kalmasın. Az önce ben alintimi şikayet edecekken farkettim bunu.

Ayy korkunç haberler var ya napicaz böyle
Ne yapayım simdi ben sizi sikayet mi edeyim? şu iki dakikada yaşadığınız korkunun kat be katını yaşıyor insanlar bir haber linki ile.
üstelik paniğin böyle durumlarda ne denli tehlikeli olduğu bilinirken.
böyle şeyleri okumamak bile gerekirken her gün binlerce insanın okuduğu sayfaya gelip bu linki atmak neyin kafası?
yapmayın rica ediyorum ya insanların zaten iyice psikolojisi bozuldu

Ben ilk ikiyi bitirdim
(Zaten hep inek öğrenciydim, okulu da sinif atlaya atlaya erken bitirdim)
Hadi kabullenin de gelin gözünüzü seveyim
Sıkıldım artık

Canı tehlike altında olunca öyle bir diyorsun kiiiii
Yoksa ben de demezdim ama hata etmişim
Keşke zamanım varken yani tehlikeye girmeden önce anne deseymişim

Ya yapmayın gitmeyin bu kadar üzerine
Oda korkmuş bizimle paylaşmak istemiş

Basit virüsten dolayı istemıyorlar

Tamam da Sağlık Bakanlığı ilgili kurumlara gerekli yazıları, uyarıları göndermiş zaten. Defin işlerinin nasıl yapılacağını anlatmış. Ortada usulsüz bir yer seçimi yok belli ki.
Halk neyin ne olduğunu bilmediği için galeyana gelmiş olabilir ama sanki ortada usulsüz bir durum varmış gibi videoya alınıp haber yapılması saçma.

Canı tehlike altında olunca öyle bir diyorsun kiiiii
Yoksa ben de demezdim ama hata etmişim
Keşke zamanım varken yani tehlikeye girmeden önce anne deseymişim

Etmedin hata yahu. Her şeyin zamanı var
Hem annecigine bir şey olmaz merak etme, kendisini gayet güzel korur.
Sen de amigo girl, eve geliyorsa iyi bak ona :)

Aslinda istememekte haklilar.son arastirmada olen hastalarin bedenlerinde virusun canli kaldigi ogrenildi.gomulmeyle yer alti sularina karisabilir, ya da topraga karisabilir.sagi solu belli olmayan hakkinda hem cok sey bilinen hem hicbir sey bilinmeyen yepyeni bir sey bu virus.ben de olsam tepki gosterirdim

Şikayet edebilirsin tabi :) Sizin günahınız hiç yok. Ben de hemen kendimi şikayet edeyim.

Etmedin hata yahu. Her şeyin zamanı var
Hem annecigine bir şey olmaz merak etme, kendisini gayet güzel korur.
Sen de amigo girl, eve geliyorsa iyi bak ona :)
Dua edin
Sadece annem için değil tabiki herkes için
Herkes için çok zor elbette
Bugun onlara pozitifle karşılaştıkları taktir de kalacakları yerler ayarlamışlar

Bunu duydugumda dkdksks bogurerek ağlamış olabilirim ckdkdkdk
Ama yapacak bir şey yok

Yakalım ister misiniz? Öneriniz ne? Her mezarlik bir yerlere yakin sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…