bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya yapmayın gitmeyin bu kadar üzerine
Oda korkmuş bizimle paylaşmak istemiş
tabikş şikayet etmeyeceğim ama böyle haberleri görmekten de öğ geldi artık
konuyu yazmasam da takip ediyorum ne zmaan böyle bi olay olsa burda sayfalarca ah vah yazılıyor korkuluyor
bir değil iki değil

Vallaha verilere bakınva yaş grubu ve hastalıkları normalde enseyi karartmam
Dkkdkdk ama bugun ondan vazgectım

Umutlu bakıcam

Korkman endişelenmen normal ama bir de kötüyü çağırmak var onu yapma lütfen. Bu lanet hastalık herkesi öldürecek değil elbet aşısı ilacı bulunacak ve yaşadığımız çağda bu çok uzun sürmeyecek.

Ben ilk ikiyi bitirdim
(Zaten hep inek öğrenciydim, okulu da sinif atlaya atlaya erken bitirdim)
Hadi kabullenin de gelin gözünüzü seveyim
Sıkıldım artık
Bence de gerçekten.
Elbet haberdar olmak istiyorum, ilk 2 hafta evde ve sanal ortamda tek gündemim buydu ama şuan değil.
Ezberledik a dan z ye, bundan sonrası gerçekten hastalık olmadan bizi hasta edecek bir paniğe sürüklüyor.

Bende kimseyi korkutmak için paylaşmadimki ama hata olduğunu belirttim zaten

Karantinada 100 kilo nasıl olunuru okurken gecenin ikisinde yediğim çikolatayla göz göze geldim yarın evde ne gibi atraksyonlar yapsak diye düşünüyordum

En son yöneticilerin açması daha iyi demiştik sanki
Duyun sesimizi bir el atın konuya, çok geç olmadan uygun ortamı oluşturun bizim için

Ağla ağla açılırsın.
Ama kendin için biraz daha pozitif kalmaya çalış.
Annem varken yazmışsın, annen hala var
Uzun ve güzel bir yaşamı da olacak
Şu günler geçsin,
Hiç demedigin kadar anne anne anne der kadının ömrünü bizzat sen yersin :)

tabikş şikayet etmeyeceğim ama böyle haberleri görmekten de öğ geldi artık
konuyu yazmasam da takip ediyorum ne zmaan böyle bi olay olsa burda sayfalarca ah vah yazılıyor korkuluyor
bir değil iki değil
Hepimiz korkuyoruz
Kaygılarımızı gördüklerimizi paylaşmak bir nebzede olsa rahatlatıyor
Tabiki gereksiz kaygılandırılmamalı kimse ama gördüklerimiz duyduklarımız karşısında kaçımız serin kanlılığını koruyabiliyorki

Ya ülkenin gidişatı ile şu an sadece kaç hafta daha evdeyiz.hesabi yapmak için ilgileniyorum
Geri kalan içinse dua ediyorum
Hastalara şifa, çalışanlara güç kuvvet, halkımıza sağduyu başlıkları ile :)
De evde ne yapacağım? Tamam okuduk kitap, güzel
Yemek yaptık yedik,
Çocuklarla delirdik,
Yok. Kendime iyi gelen bir şey bulamıyorum.

Hadi kızlar
Elele tutuşup 3 kere Mune diyoruz
Selena selena selena
Kaptı kenan imirzalioglunu

Ama standart prosedürle defnedilmeyecekler zaten. Nasıl olacağını bu konuyla ilgili yapılan haberlerde yazmışlar, şimdi buraya yazmayayım tekrar. Merak eden bakabilir.

Benim de aklıma ilk suya ya da toprağa karışması gelmişti ama Sağlık Bakanlığı bu konuda aldığı önlemleri yeterli görüyorsa yapacak bir şey yok.
Çin'de cenazeleri yakmaya karar vermişlerdi. Burada böyle bir karar alınması imkansız bence.
Sonuç olarak bir yere gömülmeleri gerekecek ve neresi seçilirse seçilsin birileri itiraz edecek.

Ben hobi bölümüne dkkdks vander ders çalışırken vander yerken dkdkdk falan atacam ha
Ben öyle resim çizebilen müthüş yetenekleri olan biri değilim

Ben hobi bölümüne dkkdks vander ders çalışırken vander yerken dkdkdk falan atacam ha
Ben öyle resim çizebilen müthüş yetenekleri olan biri değilim

Ben de ancak yaptığım keki böreği atarım zaten mutfaktan dışarı adım atamıyorum
Kim bilir belki birgün ekmek yapma cesareti bulurum kendimde, allahtan ümit kesilmez

Ben de ancak yaptığım keki böreği atarım zaten mutfaktan dışarı adım atamıyorum
Kim bilir belki birgün ekmek yapma cesareti bulurum kendimde, allahtan ümit kesilmez
Ya ekmek yapmak çok basit var ya hemen denee öyle zor bir şey değil yarın yap da at

Night resim çiziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…