Kaynak?Aslinda istememekte haklilar.son arastirmada olen hastalarin bedenlerinde virusun canli kaldigi ogrenildi.gomulmeyle yer alti sularina karisabilir, ya da topraga karisabilir.sagi solu belli olmayan hakkinda hem cok sey bilinen hem hicbir sey bilinmeyen yepyeni bir sey bu virus.ben de olsam tepki gosterirdim
Kenan İmirzalıoğlu demeyeydin iyiydi, çok hayrandım kendisine bir zamanlar, gitti çırpı bacak Sinem'le evlendi
Offff tam ego şişirmelik cümleler hahahahaha kabaracağım şimdi egodan:)))Iki gözümün çiçeği
Hoş geldin
Kenan İmirzalıoğlu demeyeydin iyiydi, çok hayrandım kendisine bir zamanlar, gitti çırpı bacak Sinem'le evlendi
Ben de ancak yaptığım keki böreği atarım zaten mutfaktan dışarı adım atamıyorum
Kim bilir belki birgün ekmek yapma cesareti bulurum kendimde, allahtan ümit kesilmez
Biliyorumm deli yürekk djdjdksYa o kısma hic girme
Ben de hayrandım
Hayda rinna rinna rinanayyyyy @Vander bilmez. Yasi tutmuyor
Geçen bir baktım o Zamanki hâline
Allah im
Neyi beğenmişim ya.
Neyseki lisede falan mehmet gunsur meşhur oldu da, kurtardik kendimizi
Ya o kısma hic girme
Ben de hayrandım
Allah im
Neyi beğenmişim ya.
Benim koronayla alakalı değil ama kendime hem gündüz çocuk uykusunda hem gece ayırdığım bir rutinim var mesela ve sadece 2 gündür buna döndüm, müthiş iyi geldi.Ya ülkenin gidişatı ile şu an sadece kaç hafta daha evdeyiz.hesabi yapmak için ilgileniyorum
Geri kalan içinse dua ediyorum
Hastalara şifa, çalışanlara güç kuvvet, halkımıza sağduyu başlıkları ile :)
De evde ne yapacağım? Tamam okuduk kitap, güzel
Yemek yaptık yedik,
Çocuklarla delirdik,
Yok. Kendime iyi gelen bir şey bulamıyorum.
Çok kolay, kesin yaparsın isabel yengenin ekmek tarifiyle yaptım 2 seferbu karatina olayı adamı firinci yapar
Ülkemizde tek beğendiğim adamdır.Ama yaş aldıkça karizması artmıyor mu? Hele o kim milyoner olmak isteri sunarken
Offff tam ego şişirmelik cümleler hahahahaha kabaracağım şimdi egodan:)))
Üzülme lütfen, benim 30 yıldan fazla da ne oluyor sanki, baklava açmayı bile bilmiyorum, en iyi yaptığım şey kekEvet tarifleri beşer kez filan okudum ama işte emin olamadım kendimden, mutfak geçmişim 2 yıl filan
Ülkemizde tek beğendiğim adamdır.
Bir de karizmasına hayran olduğum Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer vardır.
Kenan da o ekolden, o yoldan gidiyor.
Üzülme lütfen, benim 30 yıldan fazla da ne oluyor sanki, baklava açmayı bile bilmiyorum, en iyi yaptığım şey kek
Etiketlemiş de beni minnoş yaa@Night ClubLyanna Mormont filmdelisi @Loreth Yabanelma @idrakyollariiltihabi
Alicja @Vander Mune @Astoria
(Unuttuklarım affola, etiketleyin çoğaltın)
Acıyor musunuz,
Ölmeden önce karantinada yapılacak 100 şey başlığını?
Acın artık da challenge falan yapalım,
Ressamımız sanat öğretsin, analar çocuklardan dertlensin, karantinada nasıl 100 kilo oldum isimli kitap çıkaralım, idrak günlük yazsın, çocuksuzlar düşman çatlatsn, isteyen kek börek yapsın, evde egzersiz challenge ları falan yapalım..
Belli ki bu gidişle en az 3-4 haftamız var
Tertemiz delirmeden birbirimize sahip çıkalım.
3 kilo almışım yabanKarantinada 100 kilo nasıl olunuru okurken gecenin ikisinde yediğim çikolatayla göz göze geldim
Hmmmm size geyik hapı yazıyorum, yemeklerden sonra tok karnına almalısınız, bol kahkahalı, komikli espri şurubu ciğerlerinizi açarDoktor derdime bul bir çare,
Ona doyamıyorum
Yaz bir reçete.
Karantinaya recete lazım
Bize tarafsız bir başlık.
Bu süreç belli ki upuzun
Artık kendimize, ruhumuza iyi gelecek şeylere ihtiyaç var.
Biraz da mizah.
Burada vefat haberleri, ardından enerjimizi boşaltmaya çalışıyoruz, cünkü çoğumuz gün boyu sınırlı iletişimle hayatımızı sürdürüyoruz
Arada komiklikler sakalar bir bakıyorsun hooop mezarlik
Farkli konsepte de ihtiyacımız var
Ben hala beğeniyorum kendisini daha karizmatik geliyor bana ama kocam bey hazetmiyor kendisinden niyeyse, programını bin bir türlü bahaneyle izletmiyorYa o kısma hic girme
Ben de hayrandım
Allah im
Neyi beğenmişim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?