bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kaynak?
Cansız ortamda uzun süre yaşadığını sizden duydum ilk defa
Ne ölene ne yakınlarına saygımız kalmamış, ne demek istememek,yayilma riski olsa oraya gomulmez zaten

Kenan İmirzalıoğlu demeyeydin iyiydi, çok hayrandım kendisine bir zamanlar, gitti çırpı bacak Sinem'le evlendi

Ya o kısma hic girme
Ben de hayrandım
Hayda rinna rinna rinanayyyyy @Vander bilmez. Yasi tutmuyor
Geçen bir baktım o Zamanki hâline
Allah im
Neyi beğenmişim ya.
Neyseki lisede falan mehmet gunsur meşhur oldu da, kurtardik kendimizi

Ben de ancak yaptığım keki böreği atarım zaten mutfaktan dışarı adım atamıyorum
Kim bilir belki birgün ekmek yapma cesareti bulurum kendimde, allahtan ümit kesilmez

Çok kolay, kesin yaparsın isabel yengenin ekmek tarifiyle yaptım 2 sefer bu karatina olayı adamı firinci yapar

Ama yaş aldıkça karizması artmıyor mu? Hele o kim milyoner olmak isteri sunarken

Benim koronayla alakalı değil ama kendime hem gündüz çocuk uykusunda hem gece ayırdığım bir rutinim var mesela ve sadece 2 gündür buna döndüm, müthiş iyi geldi.
Gündüz çocuklar uyuyunca kahve içerim, gece de mutlaka 1 2 bölüm dizimi izlerim.
İlk vakadan beri yapmıyordum, yapıyorum.

Mesela bu dönemde hastalıktan daha çok endişelenmem gereken şeyler gözüme çarpmaya başladı, çocukların durumu.
İzole hayat, okul yok vs derken ne yapmam gerekliye daha çok taktım.
Eğer gerçekten böyle bir konu olursa hem geyiğin hem de bilgi dolu bir etkileşimin dibine vurabiliriz.
Bugün acayip güzel bir yemek yaptım mesela tarif veririm falan, bildiğin kebapçı yemeği oldu

Sabaha bırakalım bu topik işini zira benim çok uykum geldi. Bundan sonra erken yatıp erken kalkıyoruz. Psikolojimizi korumak için sağlıklı düzene geri dönüyoruz. firstchallenge 3nity hadi bakalım hodri meydan

Offff tam ego şişirmelik cümleler hahahahaha kabaracağım şimdi egodan:)))

Doktor derdime bul bir çare,
Ona doyamıyorum
Yaz bir reçete.

Karantinaya recete lazım
Bize tarafsız bir başlık.
Bu süreç belli ki upuzun
Artık kendimize, ruhumuza iyi gelecek şeylere ihtiyaç var.
Biraz da mizah.
Burada vefat haberleri, ardından enerjimizi boşaltmaya çalışıyoruz, cünkü çoğumuz gün boyu sınırlı iletişimle hayatımızı sürdürüyoruz
Arada komiklikler sakalar bir bakıyorsun hooop mezarlik
Farkli konsepte de ihtiyacımız var

kızlar merak ettiğim için soruyorum cansız bedende çoğalmayıp ölüyorsa virüs
neden o zaman dışardaki ülkeler yakıyor cesedi italyada da yakılıyor bildiğim kadarı ile
ve italya hıristiyan mensupları olan bir ülke

Etiketlemiş de beni minnoş yaa

Karantinada 100 kilo nasıl olunuru okurken gecenin ikisinde yediğim çikolatayla göz göze geldim
3 kilo almışım yaban

Hmmmm size geyik hapı yazıyorum, yemeklerden sonra tok karnına almalısınız, bol kahkahalı, komikli espri şurubu ciğerlerinizi açar

Ben hala beğeniyorum kendisini daha karizmatik geliyor bana ama kocam bey hazetmiyor kendisinden niyeyse, programını bin bir türlü bahaneyle izletmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…