bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben de sherlock a başladım da adama sinir oldum
Mükemmel detayları gormesine sinir oldum
G..t büyütüp onu izliyorum
Sonra vay be diyorum

Sonra asalaksın sen diyorum
Yok mu şöyle salakların oynadığı dizi dkkdkd yok mu
Benı aştı

Ezel de oldu olacak derken, mahir ile son hızla yükseldi karizma konusunda
Dizinin adını da unuttum
Soğuk nevale hakime hanım vardı.
Ezel...
Bu ülkede yapılmış en iyi dizidir, daha ötesi yok, gelmeyecek de.
Ve Kenan.
Oyunculuk neymiş, burun deliği ile duygu mı anlatılırmışın gerçeği.
Aboo ben ezel e başlayayım en iyisi hayranlığım depreşti, ergen gibi pırpır oldum

Etiketlemiş de beni minnoş yaa

3 kilo almışım yaban
Bizi bu çikolatalar mahvetti

Bizim evdeki tartının pilinin değişmesi lazım eşime söyledim bugün bir ara pil al diye, karantina bitene kadar almayalım, boşuna moralini bozma dedi bana, durumumu düşün yani

Evet çok ihtiyacım var tarife.
Haftada 1-2 dışarıdan söylerdik.
10 günde 1 anneme giderdik.
Arada kocam eve gelmezdi,.yemek yapmazdım
Ne pişireceğim diye düşünmekten yıldım
Buzdolabı ile kavga ettim bugün
Hangi diziyi izliyorsun?
En son lucifer başladım, neden bilmem şu sıralar şeytandan uzak dursam iyi olacak diye hissediyorum.
Durup dururken kızdırmayalım kimseyi, listeye hızlı bir giriş falan yaparız sonra.

Aaa hangisi çok severim.
Abd mi yoksa ingiliz sherlock mu?

Sherlock harika yaa ne yapacaksın salakları bayılıyorum öyle zeki tiplere. Lie to me'yi de izle

Ölenlerin gömülmeleri ile ilgili tartışma çıkmış sanırım.
Dünyada bazı insanların cenaze gelenekleri yakılmak şeklinde. yani filmlerden görmüşsünüzdür. İnsanların külleri falan oluyor. Saklıyorlar. İsteğe bağlı olarak yapılıyor bunlar.
Çin tüm salgından ölenlerin cenazesinin yakılarak yapılmasını emretti diye biliyorum. Çin’de gömülme geleneği çoktur aslında. Ama yakılmaya çok karşı çıkan gelenekleri olduğunu düşünmüyorum. Zaten bazı toplumlarda normal olarak karşılanıyor bu durum.
. Hatta önceki yıllarda biriyle konuşuyordum.O da cenazesinin böyle olmasını istiyordu. Çok ilerde tabiki. Ama Türkiye’de öyle bir sistem yokmuş. O zaman duymuştum. Aslında talep edenler varda sistem bilerek kurmuyor. Daha yeni biryerlerde krematoryum açılmış diye duydum.
biz de halkın çoğu dini sebeplerden ötürü istemeyecektir. Zaten çok büyük acılar yaşadıkları için onların istediği şekilde gömülmeleri çok daha doğru olan.
Ama aklımızda sorular. gömülenleri nasıl dezenfekte edecekler. Yetecek mi. İtalya hangi sistemi uyguluyor. Diğer salgınlarda ne yapıldı ( kuş gribi , mers , kene hastalıkları , şarbon , ) . Corona da durum farklı. çok bulaşıcı biliyorum. Ve dünya çapında salgın. Dünya sağlık örgütünün bu konuyla ilgili bir yaptırım veya uyarı bişeysi var mı.
hiç bu güne kadar ölenler nasıl gömülecek diye düşünmemiştim.
ölen insanın bağışıklığı durduğuna göre virüs ne kadar Yaşar üzerinde acaba. Daha uzundur . bağışıklık çalışmadığı için. İyileşen insanlar topluma karışıyorlar. Testleri negatif çıkıyor zaten iyileşince virüs bedende bulunmuyor artık.
ama ölülerin durumu ne. Virüs toprağa geçer mi . Şimdi sizi iğreti etmek istemiyorum ama Cesetleri böcekler kurtlar yiyor sonra toprağa Tekrar dönüyor o hayvanlar.
bu konu aklımı çok karıştırdı.

Aynen, ben kendimi evcimen sanarken meğer 3 gün dışarıda, 2 de gündüz dışarıda yiyormuşum.
O sebeple dışarı yemeklerini eve taşıdım valla, mutluyum gururluyum +4 kilo oldu
Topiği açsın mune, tarifler benden.

Her türlü dizi var ya izlediğim, senelerdir yabancı dizi izliyorum şu sıralar 3 ü aynı anda falan gidiyorum.
The Sınner bitirmek üzereyim, polisiye gerilim suç tarzı.
Bulcama gibi çözülen yapımları severim genelde, ondan tuttum bunu.

Karantinanızı sevin a dostlar
Yarın yine iş sebebiyle ohalimi (canım ohalim) deleceğim.
Çantam cephanelik mübarek. El dezenfektanı, eşya dezenfektanı, kolonya, ıslak mendil, peçete kere peçete...
(Sağlık çalışanlarına bir kez daha sabır ve sağlık diledim.)
Eşim bir de yedek kıyafet hazırlamış dönüşte değiştireyim diye.
"Sana değil dışarıya güvenmiyorum." diyor.
Dışarı çıkmak istemeyeceğim hiç aklıma gelmemişti...

Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Dualarinizi , sifa dileklerinizi gonderin lutfen
Bir an once iyilessin ve evine geri dönsün

Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm şu an. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bildiğim kadarıyla çok kıymetli bir doktor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…