Ezel de oldu olacak derken, mahir ile son hızla yükseldi karizma konusundaÜlkemizde tek beğendiğim adamdır.
Bir de karizmasına hayran olduğum Çetin Tekindor ve Haluk Bilginer vardır.
Kenan da o ekolden, o yoldan gidiyor.
Ohoooo usta olmussun sen artikEvet tarifleri beşer kez filan okudum ama işte emin olamadım kendimden, mutfak geçmişim 2 yıl filan
Ezel de oldu olacak derken, mahir ile son hızla yükseldi karizma konusunda
Dizinin adını da unuttum
Soğuk nevale hakime hanım vardı.
gizli gizli tirpaniyla bekliyormuş resmenYalnız 3 kere mune deyince geldi, tırstım
Ezel...Ezel de oldu olacak derken, mahir ile son hızla yükseldi karizma konusunda
Dizinin adını da unuttum
Soğuk nevale hakime hanım vardı.
Bizi bu çikolatalar mahvettiEtiketlemiş de beni minnoş yaa
3 kilo almışım yaban
Benim koronayla alakalı değil ama kendime hem gündüz çocuk uykusunda hem gece ayırdığım bir rutinim var mesela ve sadece 2 gündür buna döndüm, müthiş iyi geldi.
Gündüz çocuklar uyuyunca kahve içerim, gece de mutlaka 1 2 bölüm dizimi izlerim.
İlk vakadan beri yapmıyordum, yapıyorum.
Mesela bu dönemde hastalıktan daha çok endişelenmem gereken şeyler gözüme çarpmaya başladı, çocukların durumu.
İzole hayat, okul yok vs derken ne yapmam gerekliye daha çok taktım.
Eğer gerçekten böyle bir konu olursa hem geyiğin hem de bilgi dolu bir etkileşimin dibine vurabiliriz.
Bugün acayip güzel bir yemek yaptım mesela tarif veririm falan, bildiğin kebapçı yemeği oldu
Aaa hangisi çok severim.Ben de sherlock a başladım da adama sinir oldum
Mükemmel detayları gormesine sinir oldum
G..t büyütüp onu izliyorum
Sonra vay be diyorum
Sonra asalaksın sen diyorum
Yok mu şöyle salakların oynadığı dizi dkkdkd yok mu
Benı aştı
Kaynak?
Cansız ortamda uzun süre yaşadığını sizden duydum ilk defa
Ne ölene ne yakınlarına saygımız kalmamış, ne demek istememek,yayilma riski olsa oraya gomulmez zaten
Ben de sherlock a başladım da adama sinir oldum
Mükemmel detayları gormesine sinir oldum
G..t büyütüp onu izliyorum
Sonra vay be diyorum
Sonra asalaksın sen diyorum
Yok mu şöyle salakların oynadığı dizi dkkdkd yok mu
Benı aştı
Bayılıyorum ben de djjdjs ama salak oldugumu hatırlıyorum dkdkdkSherlock harika yaa ne yapacaksın salakları bayılıyorum öyle zeki tiplere. Lie to me'yi de izle
Aynen, ben kendimi evcimen sanarken meğer 3 gün dışarıda, 2 de gündüz dışarıda yiyormuşum.Evet çok ihtiyacım var tarife.
Haftada 1-2 dışarıdan söylerdik.
10 günde 1 anneme giderdik.
Arada kocam eve gelmezdi,.yemek yapmazdım
Ne pişireceğim diye düşünmekten yıldım
Buzdolabı ile kavga ettim bugün
Hangi diziyi izliyorsun?
En son lucifer başladım, neden bilmem şu sıralar şeytandan uzak dursam iyi olacak diye hissediyorum.
Durup dururken kızdırmayalım kimseyi, listeye hızlı bir giriş falan yaparız sonra.
Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Dualarinizi , sifa dileklerinizi gonderin lutfen
Bir an once iyilessin ve evine geri dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?