lonuşma anderson sokağın ıq sunu düşürüyorsunBayılıyorum ben de djjdjs ama salak oldugumu hatırlıyorum dkdkdk
Sonra sinir oluyorum
Bakacam dedıgın diziye
Ezel ve sherlock. Tarzın karışık olmali:)Aaa hangisi çok severim.
Abd mi yoksa ingiliz sherlock mu?
Bende kahvaltı için tarif istiyorum mümkünseBenim koronayla alakalı değil ama kendime hem gündüz çocuk uykusunda hem gece ayırdığım bir rutinim var mesela ve sadece 2 gündür buna döndüm, müthiş iyi geldi.
Gündüz çocuklar uyuyunca kahve içerim, gece de mutlaka 1 2 bölüm dizimi izlerim.
İlk vakadan beri yapmıyordum, yapıyorum.
Mesela bu dönemde hastalıktan daha çok endişelenmem gereken şeyler gözüme çarpmaya başladı, çocukların durumu.
İzole hayat, okul yok vs derken ne yapmam gerekliye daha çok taktım.
Eğer gerçekten böyle bir konu olursa hem geyiğin hem de bilgi dolu bir etkileşimin dibine vurabiliriz.
Bugün acayip güzel bir yemek yaptım mesela tarif veririm falan, bildiğin kebapçı yemeği oldu
Yaaaaaa onu en iyi ben anlarım umarım umarım çok iyi olacakArkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Dualarinizi , sifa dileklerinizi gonderin lutfen
Bir an once iyilessin ve evine geri dönsün
Of...Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Evet canim, tum doktorlarimizin kiymetini bilelimYaaa gerçekten mi çok üzüldüm şu an.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bildiğim kadarıyla çok kıymetli bir doktor değil mi
Banli ama okuyor mesajlarinizi , iyi gelecektir mesajlariniz onaYaaaaaa onu en iyi ben anlarım umarım umarım çok iyi olacak
Çinden gelen ilaçlar işe yarıyormuş abla ona bunu söyle
Babası iyi olacak buraya gelince de mutlu olacak öp ve sarıl bizim yerimize
Evet canim, tum doktorlarimizin kiymetini bilelim
70 yasinda risk grubunda olmasina ragmen hastaneden cikmadan calisti babasi , Allah korusun hepsini
AminOf...
Aynı haberi bu akşam başka bir arkadaşımdan aldım, o arkadaşımın da babası ünlü bir cerrah.
Direkt aklıma gelmişti sassy ne yaptı acaba diye, Allah yardımcıları olsun, şifa dağıtan elleri bu sefer kendine şifa olsun.
Acil topic lazım, hepsi benden.Bende kahvaltı için tarif istiyorum mümkünse
Eşimin evde olması tüm yemek düzenimi bozdu, çok iştahlı, farklılık sever sağolsun, hafta sonları bir gün evde birgün dışarıda geçiriyorduk, şimdi hergun evde, akşam yatmadan sabah kahvaltıda ne yapsak diye araştırma yapıyorduBen çocuklarla gül gibi geçinip gidiyor musum hafta içi kıymetini bilemedim
AminTahmin etmiştim öyle idealist doktorlar canını dişine takıyor, allah en kısa zamanda şifa versin, çocuklarına ailesine kavuşsun hepsi.
Ban mi yedi. Cok gecmis olsun. Umarım ailece en kisa zamanda atlatirlar.Banli ama okuyor mesajlarinizi , iyi gelecektir mesajlariniz ona
Duydun mu bilmiyorum ama prof cemil taşçıoğluna sanırım 2 kür verilmiş bu ilaçtanBanli ama okuyor mesajlarinizi , iyi gelecektir mesajlariniz ona
İnsallahBan mi yedi. Cok gecmis olsun. Umarım ailece en kisa zamanda atlatirlar.
Kuzum ilac isimlerini soyledi , iyi bakiliyor , kendi hastanesinde zaten , o gorur zaten mesajini sorar doktoruna babasininDuydun mu bilmiyorum ama prof cemil taşçıoğluna sanırım 2 kür verilmiş bu ilaçtan
Akciğer filmlerinde düzelme olmuş
Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Benim gibi yapın yiyin ama sporda yapınKarantinada 100 kilo nasıl olunuru okurken gecenin ikisinde yediğim çikolatayla göz göze geldimyarın evde ne gibi atraksyonlar yapsak diye düşünüyordum
En son yöneticilerin açması daha iyi demiştik sanki
Duyun sesimizi bir el atın konuya, çok geç olmadan uygun ortamı oluşturun bizim için
Bununla alakalı haber yayınlanmıştı öldükten sonra da virüsün hala akciğer de canlı olduğukızlar merak ettiğim için soruyorum cansız bedende çoğalmayıp ölüyorsa virüs
neden o zaman dışardaki ülkeler yakıyor cesedi italyada da yakılıyor bildiğim kadarı ile
ve italya hıristiyan mensupları olan bir ülke
Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?