bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende kahvaltı için tarif istiyorum mümkünse

Eşimin evde olması tüm yemek düzenimi bozdu, çok iştahlı, farklılık sever sağolsun, hafta sonları bir gün evde birgün dışarıda geçiriyorduk, şimdi hergun evde, akşam yatmadan sabah kahvaltıda ne yapsak diye araştırma yapıyordu Ben çocuklarla gül gibi geçinip gidiyor musum hafta içi kıymetini bilemedim

Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Dualarinizi , sifa dileklerinizi gonderin lutfen
Bir an once iyilessin ve evine geri dönsün
Yaaaaaa onu en iyi ben anlarım umarım umarım çok iyi olacak
Çinden gelen ilaçlar işe yarıyormuş abla ona bunu söyle

Babası iyi olacak buraya gelince de mutlu olacak öp ve sarıl bizim yerimize

Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Of...
Aynı haberi bu akşam başka bir arkadaşımdan aldım, o arkadaşımın da babası ünlü bir cerrah.
Direkt aklıma gelmişti sassy ne yaptı acaba diye, Allah yardımcıları olsun, şifa dağıtan elleri bu sefer kendine şifa olsun.

Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm şu an. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur bildiğim kadarıyla çok kıymetli bir doktor değil mi
Evet canim, tum doktorlarimizin kiymetini bilelim
70 yasinda risk grubunda olmasina ragmen hastaneden cikmadan calisti babasi , Allah korusun hepsini

Evet canim, tum doktorlarimizin kiymetini bilelim
70 yasinda risk grubunda olmasina ragmen hastaneden cikmadan calisti babasi , Allah korusun hepsini

Tahmin etmiştim öyle idealist doktorlar canını dişine takıyor, allah en kısa zamanda şifa versin, çocuklarına ailesine kavuşsun hepsi.

Acil topic lazım, hepsi benden.
Tabi öyle bilinmez özel sihirli şeyler değil pekçok insan biliyordur zaten ama yine de alternatif olur yazacaklarımız.

Kahvaltı en sevdiğimiz öğün ya, bayılırım ve evde 2 senedir eşim hazırlıyor.
Her uyandığımda ‘yine mi sucuklu yumurta’ diye böğürüyorum adama, ondan anladım eşinin halini

En kısa zamanda iyileştiğine dair haberi buraya yazar umarım. Allah şifalar versin, sağlıkla sevdiklerine kavuşsun inşallah.

Benim gibi yapın yiyin ama sporda yapın

Bununla alakalı haber yayınlanmıştı öldükten sonra da virüsün hala akciğer de canlı olduğu

Umarım bir an önce iyileşir de güzel haberlerle döner buraya.
Sassy neler atlattı, babası dağ gibi adamdır eminim, o da atlatır. Allah yardımcısı olsun bütün sağlık çalışanlarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…