- 19 Ocak 2016
- 287
- 260
- 103
- 31
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnşallah en hafif şekilde atlatır. Sassy etiketlenmiyor, banlı sanırım bilemedim. Kalbim, dualarım tüm hastalarla...Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Dualarinizi , sifa dileklerinizi gonderin lutfen
Bir an once iyilessin ve evine geri dönsün
Rabbim şifasını versin. Çok üzüldüm. En hafif şekilde atlatmasini diliyorumArkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Hastalığın sizi nerde bulduğu değil önemli olan . Zaten bir şekilde yayılacak . Kaç gündür anlatılıyor ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Önemli olan vaka sayısının bir anda artmaması ve ülkenin mevcut sağlık kapasitesinin aşılmaması. Ne kadar geç ve yavaş dağılırsa sağlık imkanlarından faydalanabilme olasılığımız artar. Dolasıyısla hastalığı yenme şansımız da artar. Alınan tedbirler evde kalın çağrısı sosyal mesafe hijyen gibi uyarılar virüs bulaşmasın diye değil bir anda hızla yayılmasın iye yapılıyor.Bende onu diyorum. Biz ne kadar kendimizi eve kapatsakta bulacaksa bizi evde otururken de bulur
Güzel anlatmışsınız . Salgını Yavaşlatmak o kadar önemli ki. Solunum cihazları sayılı.Hastalığın sizi nerde bulduğu değil önemli olan . Zaten bir şekilde yayılacak . Kaç gündür anlatılıyor ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Önemli olan vaka sayısının bir anda artmaması ve ülkenin mevcut sağlık kapasitesinin aşılmaması. Ne kadar geç ve yavaş dağılırsa sağlık imkanlarından faydalanabilme olasılığımız artar. Dolasıyısla hastalığı yenme şansımız da artar. Alınan tedbirler evde kalın çağrısı sosyal mesafe hijyen gibi uyarılar virüs bulaşmasın diye değil bir anda hızla yayılmasın iye yapılıyor.
Of çok geçmiş olsun, iyi olacağına inanıyor, bol bol dua ediyorum.Arkadaslar , sassy'nin babasina corona teshisi kondu , hastanede su anda , durumu kotu degil ancak sassy cok endiseli tabi ki
Ülke Toplam
VakaYeni
VakaToplam
KayıpYeni
KayıpToplam
TaburcuAktif
VakaCiddi
Vaka1M Nüfus
başına
vaka
sayısı1M Nüfus
başına
kayıp
sayısıTürkiye 2.433 +561 59 +15 26 2.348 136 29,0 0,7Dünya 467.890 +45.316 21.177 +2.283 113.809 332.904 14.909 60,0 2,7
lütfen kaynağı da ekler misiniz tablonun nerden alındığını. Devamını okumak isterim
18 ay aşısını biz cuma günü yaptırdık18. Ay aşıları
Coronavirus Update (Live): 90,755,600 Cases and 1,944,518 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
Geçmiş olsun. Her şeyi coronaya yorar olduk valla. İlk belirtiler çoğu hastalığın semptomu. Bir iki gün daha gözlemleyip neye evriliyor beklemek lazım. Eklem ağrısı, öksürük ve ateş corona diyebilmek icin şart ama anladığım kadarıyla. Benim de iki gün önce boğaz ağrım vardı, geçti. Evde misiniz, insanlarla temas durumunuz nedir?Eşimde de bende de göğüs ağrısı başladı iki gündür. Bu da nefes darlığına zebep oluyor hafif derecede.
ama başka hiçbir belirti yok
Ateş, halsizlik vs.
Üşütmüşüzdür dimi
Aynısı değil tablo ama bakıyorum. Türkiye'de durum dünyaya göre daha iyi alt mesajlı entryniz çünkü ondan öyle küçük tabloyu kesip yapıştırmışsınız. Ben verdiğimiz takamlara inanmıyorum başta sırf kendi cevremde üç tane covid li var! İkisi kahve dayısı yaşlı başlı adam yurtdısı teması da yok. Enflasyon rakamları ile oynayan ülkeyiz biz, ne yazık ki ama ne yazık ki inancımı yitirdim her söylenene!
Bu süreçte Neo-Liberalizm çöküyor , ABD de gidecek. O olmayan sağlık sistemleri ile virüs binlerce insana bulaşacak. Bencil neoliberal günü kurtarma sermayeyi kurtarma odaklı politikalar tek tek çökecek ki zaten krizdeler. Neymiş devlet elini sağlıktan eğitimden çekmemeliymiş, neymiş kritik üretim noktaları özelleştirilip satılmamalıymış çünkü kriz dönemlerinde üretime ihtiyaç varmış. 14 kuruşluk maskeyi 3 liraya bakanlık satın alamıyor dediler! Neden satsın adam ticaret yapıyor kar odaklı, özel sermayenin amacı para kazanmak, neden 3 liraya satacağı şeyi 14 kuruşa satsın. Ama onu devletler kendileri üretiyor olsaydı, özel sermayenin merhametine kalmayacaktık. Söyleyecek hiç bir şey yok, sadece üzülüyorum.
PAnik atak da olabilir. Bu tür durumlarda insanlarda panik belirtileri olabiliyor. Evham da olabilir.Eşimde de bende de göğüs ağrısı başladı iki gündür. Bu da nefes darlığına zebep oluyor hafif derecede.
ama başka hiçbir belirti yok
Ateş, halsizlik vs.
Üşütmüşüzdür dimi
Aynısı değil tablo ama bakıyorum. Türkiye'de durum dünyaya göre daha iyi alt mesajlı entryniz çünkü ondan öyle küçük tabloyu kesip yapıştırmışsınız. Ben verdiğimiz takamlara inanmıyorum başta sırf kendi cevremde üç tane covid li var! İkisi kahve dayısı yaşlı başlı adam yurtdısı teması da yok. Enflasyon rakamları ile oynayan ülkeyiz biz, ne yazık ki ama ne yazık ki inancımı yitirdim her söylenene!
Bu süreçte Neo-Liberalizm çöküyor , ABD de gidecek. O olmayan sağlık sistemleri ile virüs binlerce insana bulaşacak. Bencil neoliberal günü kurtarma sermayeyi kurtarma odaklı politikalar tek tek çökecek ki zaten krizdeler. Neymiş devlet elini sağlıktan eğitimden çekmemeliymiş, neymiş kritik üretim noktaları özelleştirilip satılmamalıymış çünkü kriz dönemlerinde üretime ihtiyaç varmış. 14 kuruşluk maskeyi 3 liraya bakanlık satın alamıyor dediler! Neden satsın adam ticaret yapıyor kar odaklı, özel sermayenin amacı para kazanmak, neden 3 liraya satacağı şeyi 14 kuruşa satsın. Ama onu devletler kendileri üretiyor olsaydı, özel sermayenin merhametine kalmayacaktık. Söyleyecek hiç bir şey yok, sadece üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?