Yok ama esimle gecirdigimizi düsünüyoruz. Umarim da öyledir. Ciddi belirtiler yasadik ama test olmadik. Almanyada yasiyorum bu arada, burada oldukca yaygin biliyorsunuzdur.Test mi yaptırdınız? Pozitif mi çıktı? Geçmiş olsun.
Merak edenlere Guya kendisinden sonra gelen cumleyi olumsuz yapar. Olumsuz cumlenin olumsuzu olumlu olur.Bunu gercekten soruyor musunuz bana?
Sizin anladiginizin tam tersi.philly bisey anlatmak istemis hizla yazarken bir olumlu bir olumsuz kullanmis olabilir bazen hepimiz hata yapiyoruz, siz niye böyle direttiniz anlamadim ki
Bu arada merak edenlere:
"Neymis" güya demektir.
Neymiş deyimi cümle örnekleri | TDK anlamı açıklaması ne demek?
Neymiş deyiminin anlamı ve açıklaması örnek cümleleri, TDK uyumlu deyimler sözlüğü.www.dersimiz.com
bilmeden gecirenlerdensiniz belkide hastaneye gidecek kdr yogun degildi demekkiYok ama esimle gecirdigimizi düsünüyoruz. Umarim da öyledir. Ciddi belirtiler yasadik ama test olmadik. Almanyada yasiyorum bu arada, burada oldukca yaygin biliyorsunuzdur.
Bende ayniyim bogazm bile agrio gibiAyni sey bizde de vartuzlu suyla gargara yapın belki fayda eder. Buarada gun içinde maske takıyorsanız o cok fazla nefes darlığı yapıyor. Dün gayet iyiydim, aksamüstü maske takıp markete gittim. Yatana kadar nefes alamiyomusum gibi hissettim
Nasil yazmaniz gerektigini soymemek haddim degil. Sordunuz diye soyluyorum. Nasil yazmamaniz gerektigini : Ben tabloyu kesip bicmedigim halde kesilip bicilmis seklinde biryorum yazmayin mesela. Siz kaynak sordunuz bende kaynagi size gonderdim. Kaynak ile rakamlarla da oynamadim. Dedigim gibi benim derdim turkiye bilgilerini vermekti onu verdim. Karsilastirma yapmadim. Yorum yapmadim. Ama siz niyet okudunuz. Benim Turkiye daha iyi durumda amacli yazdigimi yazdiniz.
Ben sizi anliyorum.
Bakın ben de sizi anlıyorum aksi olsaydı şahsi sayfanıza makale yollamazdım. Ama paragrafın tamamına bakmanız gerekiyordu, o konuda aynı fikirde olmamıza rağmen saçma sapan uzadı.Merak edenlere Guya kendisinden sonra gelen cumleyi olumsuz yapar. Olumsuz cumlenin olumsuzu olumlu olur.
Bende arkadasin yazdigi cumleye yanlis yazmissiniz dedim zaten. Ama siz ve o hayir yanlis yazmadim siz yanlis anladiniz dedi.
Sürekli acaba virüsü kaptık mi diye düşündüğümüz için mi böyle oluyor acaba anlamadim kiBende ayniyim bogazm bile agrio gibi
Acikcasi öyle olmasini umuyorum.bilmeden gecirenlerdensiniz belkide hastaneye gidecek kdr yogun degildi demekki
Biraz oyle galiba stress yapmamak else degil gercektenSürekli acaba virüsü kaptık mi diye düşündüğümüz için mi böyle oluyor acaba anlamadim ki
Almanya da durum nasil ?Acikcasi öyle olmasini umuyorum.
Böyle haberleri duymaya ihtiyacımız var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.26 hasta taburcu olmuş... Çok şükür güzel haberler gelmeye başlıyor.
Yaasassy çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır baban.
Öyleymiş geçmiş sayfalarda okudum ben de, inşallah hızlıca iyileşirYaamesaj kaçırmışım, babası pozitif mi çıktı
İnşallah iyileşecektirÖyleymiş geçmiş sayfalarda okudum ben de, inşallah hızlıca iyileşir
Kötüsüne yormayın şimdiden. Üniversiteler ara verdi, sizi niye sürüklediler ki her gün? İnsanlıktan nasibini almamış tipler nasıl ortaya çıkıyor böyle zamanlarda. =( Havalar çok soğuk, siz de yorucu bir tempo içindeymişsiniz, muhtemelen onun etkileri, direnciniz düşmüştür. Biraz dinlenin, güzel beslenin, düzelirsiniz umarım.
Olabilir tabi, hiç anlamadan atlatanlar da varmış. Zamanla corona uzmanı olacağız sanırım.
Birer adet kanat lazımBir de şaka gibi toplu taşımaya binmeyin dendi. Evimle işim arası 40 km yürüyerek gideceğim sanırım
daha az mı çalışıcaz bunu patronlarımıza da söylersinizDaha az calisacaklar, evden calisma imkani olanlar evden calisacak, aylik geliri belki yariya dusecek ama su anda olaganustu bir durum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?