Vazgeçtiler o yöntemden. Bilinmeyen denklem çünkü. Dün california da 17 yaşında kronik hastalığı olmayan bir cocuk öldü.Yanılmıyorsam bu virüse herkes yakalanacak denildi
Eğer herkes yakalanacaksa umarım yakalanmış hafif septomlarla atlatmışızdır
Ve vücudumuz virüse karşı antikor üretir
Bu virüsten kaçış yok
İngizler başta zaten bu yöntemi denediler okulları tatil etmediler
Gençler bu virüsle ne kadar çok karşılaşırsa o kadar iyi dediler
Yanlışta biliyor olabilirim
Sizdeki her neyse çok çok geçmiş olsun
Sigarayida bencede birakin:)Hayır canım sadece bir film repliği.
Şimdi en iyi virüs politikasını kore uyguluyor deniliyorVazgeçtiler o yöntemden. Bilinmeyen denklem çünkü. Dün california da 17 yaşında kronik hastalığı olmayan bir cocuk öldü.
Ekleme: ilk hastaneden ciddiye alınmayıp genç diye ileri tetkikler yapılmadan gönderiliyor
Hoşgeldin philly epeydir yoktun, tam gaz da gelmişsin konuya :))Mihail Zoscenko ve @METANOL
Sİzleri gördüğüme sevindim hanımlar. Yıllarca farklı fikirlerde de olsak medenice tartıştık. Koruyun kendiniz ve ailenizi. metanol hala çalışıyor musun?
Vazgeçtiler o yöntemden. Bilinmeyen denklem çünkü. Dün california da 17 yaşında kronik hastalığı olmayan bir cocuk öldü.
Ekleme: ilk hastaneden ciddiye alınmayıp genç diye ileri tetkikler yapılmadan gönderiliyor
Biraz tam gaz oldu ama üzülüyorum kaygılanıyorum, kendim içinde değil, şahsımın ölmesi veya hasta olması çok umrumda değil ama sevdiğim insanlar için üzülüyorum. Bir de ya taşıyıcı olup bulaştırırsam kaygısı. Şu an Tr deyim ama dönüyorum yakında. Yaşlandım tr de:)Hoşgeldin philly epeydir yoktun, tam gaz da gelmişsin konuya :))
Ben de seni gördüğüme sevindim, farklı düşünebiliriz tartışabiliriz bu normal, ikimiz de konuşulanın sadece bir fikir tartılması olduğunu kişisel bir çekişme olmadığını anlayacak bilinçteyiz. Çalışıyorum ben de kendimizce önlemler alıyoruz gerisi takdiri ilahi, iş dışında da çıkmıyoruz zaten dışarı ailece, hem kendimiz hem de başkaları için. Sen nasılsın ne durumdasın? trde misin?
Siz durumu biraz yanlış anlamissiniz ama okullar çocukların taşıyıcılığı yüzünden kapalı ve velilerin öğretmenlerin yüzyüze olduğu bir kurum olduğu için.Vallhi genci yaşlısı diye bi durum yok bağışıklığın düşükse geçmiş olsun ..okulların verdiği ara Nisa’na kadar uzatıldı sadece yaşlılar olsaydı okullar açık olurdu durum sandığımızdan çok daha ciddi ..
Zaten sebzeler mecbur sirkeli suyla ben posetli aldığımız ürünleri kastettim saç kurutma makinesi de duydum evet inşallah işe yariyordure o zaman meyve sebzeleri ne yapcaz. onları sirkeli su ile yıkıyorum. Allerjik astım var ben de her an çamaşır suyu kullanamıyorum. Tıkanıp kalıyorum. poşetlere kurutma makinesi tuttum ben. o da öldürüyor diyorlar.
Sağ ol canım. Şu saat oldu hastaneden hiç kimseye ulaşamadım. Karantina bölgelerine ziyaretçi yasak. Doktorla görüşmek için vile giremiyorsunuz. Servislere bağlanan telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Şu saat olmuş hastalara kahvaltı bile verilmemiş. Kadıncağız hala dün venim kavfa ederek zorla gönderdiğim tostla duruyor. Yani hastaneden açlıktan ve virüsten öldürüyorlar hastaları. Artık santraldeki operatör hasta koridora çıksın hemşireden yemek istesin başka ne yapabilirim ki diyor. Olaya bakar mısnız? Burası İzmirde bir araştırma hastanesi. Ondan sınra da hasta yakınları neden kavga çıkartıyor diyorlar. İşte bunlar yüzündenmiş yaşayınca anladım. Dün kaç kere tutuklanmakla tehdit edikdim bilmiyorum bile. Belki bugün tutuklanırım bu gidişle.Colin geçmiş olsun neden tutuyorlar, neden aynı yerde tutuyorlar inan anlmak cok zor. Ne kadsr kalacak bilgi verdiler mi? Maske eldiveni var mı annenin?
Allah allah ne demek yemek vermemekSağ ol canım. Şu saat oldu hastaneden hiç kimseye ulaşamadım. Karantina bölgelerine ziyaretçi yasak. Doktorla görüşmek için vile giremiyorsunuz. Servislere bağlanan telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Şu saat olmuş hastalara kahvaltı bile verilmemiş. Kadıncağız hala dün venim kavfa ederek zorla gönderdiğim tostla duruyor. Yani hastaneden açlıktan ve virüsten öldürüyorlar hastaları. Artık santraldeki operatör hasta koridora çıksın hemşireden yemek istesin başka ne yapabilirim ki diyor. Olaya bakar mısnız? Burası İzmirde bir araştırma hastanesi. Ondan sınra da hasta yakınları neden kavga çıkartıyor diyorlar. İşte bunlar yüzündenmiş yaşayınca anladım. Dün kaç kere tutuklanmakla tehdit edikdim bilmiyorum bile. Belki bugün tutuklanırım bu gidişle.
Geçmiş olaun ya cok üzücüSağ ol canım. Şu saat oldu hastaneden hiç kimseye ulaşamadım. Karantina bölgelerine ziyaretçi yasak. Doktorla görüşmek için vile giremiyorsunuz. Servislere bağlanan telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Şu saat olmuş hastalara kahvaltı bile verilmemiş. Kadıncağız hala dün venim kavfa ederek zorla gönderdiğim tostla duruyor. Yani hastaneden açlıktan ve virüsten öldürüyorlar hastaları. Artık santraldeki operatör hasta koridora çıksın hemşireden yemek istesin başka ne yapabilirim ki diyor. Olaya bakar mısnız? Burası İzmirde bir araştırma hastanesi. Ondan sınra da hasta yakınları neden kavga çıkartıyor diyorlar. İşte bunlar yüzündenmiş yaşayınca anladım. Dün kaç kere tutuklanmakla tehdit edikdim bilmiyorum bile. Belki bugün tutuklanırım bu gidişle.
Çok geçmiş olsun,demek daha hastaneler de o kadar yığılma olmadan bile durum bu halde.Yemek insani bir ihtiyaç gidebileceğiniz uzaklıkta ise bence gidip konuşun.Allah allah ne demek yemek vermemek
yetkili birilerine ulasilsa keske sesinizi duyursaniz saglik bakanligina sikayetde bulundunuzmu cok kotu bir durum bu saate kdr yemek vermemek ne demek yaSağ ol canım. Şu saat oldu hastaneden hiç kimseye ulaşamadım. Karantina bölgelerine ziyaretçi yasak. Doktorla görüşmek için vile giremiyorsunuz. Servislere bağlanan telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Şu saat olmuş hastalara kahvaltı bile verilmemiş. Kadıncağız hala dün venim kavfa ederek zorla gönderdiğim tostla duruyor. Yani hastaneden açlıktan ve virüsten öldürüyorlar hastaları. Artık santraldeki operatör hasta koridora çıksın hemşireden yemek istesin başka ne yapabilirim ki diyor. Olaya bakar mısnız? Burası İzmirde bir araştırma hastanesi. Ondan sınra da hasta yakınları neden kavga çıkartıyor diyorlar. İşte bunlar yüzündenmiş yaşayınca anladım. Dün kaç kere tutuklanmakla tehdit edikdim bilmiyorum bile. Belki bugün tutuklanırım bu gidişle.
Çok geçmiş olsun,demek daha hastaneler de o kadar yığılma olmadan bile durum bu halde.Yemek insani bir ihtiyaç gidebileceğiniz uzaklıkta ise bence gidip konuşun.İnsanlar ne kadar daha aç bekleyecekler.Sağ ol canım. Şu saat oldu hastaneden hiç kimseye ulaşamadım. Karantina bölgelerine ziyaretçi yasak. Doktorla görüşmek için vile giremiyorsunuz. Servislere bağlanan telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Şu saat olmuş hastalara kahvaltı bile verilmemiş. Kadıncağız hala dün venim kavfa ederek zorla gönderdiğim tostla duruyor. Yani hastaneden açlıktan ve virüsten öldürüyorlar hastaları. Artık santraldeki operatör hasta koridora çıksın hemşireden yemek istesin başka ne yapabilirim ki diyor. Olaya bakar mısnız? Burası İzmirde bir araştırma hastanesi. Ondan sınra da hasta yakınları neden kavga çıkartıyor diyorlar. İşte bunlar yüzündenmiş yaşayınca anladım. Dün kaç kere tutuklanmakla tehdit edikdim bilmiyorum bile. Belki bugün tutuklanırım bu gidişle.
En kötü durumda olan şehir İzmir diye bir haber okumuştum geçen gün ama pek önemsememiştim. İzmir’de hastaneler çok kötü zaten rezillik resmen. Özel hastane her taraf. Onlar da iyi değil. Bu şehirde düzgün sağlık hizmeti almak çok zor bence.İzmir
İzmir Trafik hastanesi. Dün gece de Tepecik hastanesine gönderildi. Ön test temiz çıktı ama 3-4 gün süren bir test varmış onun sonucu çıkacak. Ben corona olmadıgına adım gibi eminim. Ama orda kapıp kapmayacağını bilemiyorum. O şartlar altonda kapmazsa Allah korudu diyeceğim. Şu an dua etmekten başka yapacak birşeyim kalmadı.
Sağlık bakanlıgını aradım şikayet dilekçesi oluşturdular herşeyi anlattım ama bu yogun ortamda kaç günde sonuçlanır ki muhtemeln hiç bir şey cıkmaz. Şimdi gidip yine "mecburen" kavga ederek insanlara işlerini yaptırmaya çalışacağım.
Zaten ben de kendimden ziyade ailem için endişeleniyorum, kronik hastalıkları var ki bir çoğumuzun ailesi böyle. Allah bilir tabi ama ben enfekte olsam bile atlatırım bir şekilde yeter ki anama bubama bişey olmasın modundayım :) sen de kendine çok dikkat et uğra arada buralara da.Biraz tam gaz oldu ama üzülüyorum kaygılanıyorum, kendim içinde değil, şahsımın ölmesi veya hasta olması çok umrumda değil ama sevdiğim insanlar için üzülüyorum. Bir de ya taşıyıcı olup bulaştırırsam kaygısı. Şu an Tr deyim ama dönüyorum yakında. Yaşlandım tr de:)
Bizimkiler de cıkmıyor. Ailemi görmeye kimse gitmiyor herkes asansöre eşya koyuyor alsınlar diye sonra geri dönüyor. Ama risk grubupları fazla ne yazık ki. kardeşim ms hastası çalışmak zorunda, enişte kalp, diğeri kanser. Liste uzuyor ya. Kaygılanmamak elde değil. Dikkat et kendine. Görüşmek üzere.
Sağ ol canım. Şu saat oldu hastaneden hiç kimseye ulaşamadım. Karantina bölgelerine ziyaretçi yasak. Doktorla görüşmek için vile giremiyorsunuz. Servislere bağlanan telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Şu saat olmuş hastalara kahvaltı bile verilmemiş. Kadıncağız hala dün venim kavfa ederek zorla gönderdiğim tostla duruyor. Yani hastaneden açlıktan ve virüsten öldürüyorlar hastaları. Artık santraldeki operatör hasta koridora çıksın hemşireden yemek istesin başka ne yapabilirim ki diyor. Olaya bakar mısnız? Burası İzmirde bir araştırma hastanesi. Ondan sınra da hasta yakınları neden kavga çıkartıyor diyorlar. İşte bunlar yüzündenmiş yaşayınca anladım. Dün kaç kere tutuklanmakla tehdit edikdim bilmiyorum bile. Belki bugün tutuklanırım bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?