bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ondan gelmeyin diyorlar bence. Vaka artınca bu tablo çok daha kötü olacak. Rabbim şifa versin annenize ve herkese

Allah acil şifalar versin annenize
Hangi şehir söyleyebilirmisiniz ?

Benim yaşadigim şehirde tanidigim pozitif vakalari ve şüpheli vakaları aynı odada tutmuyorlar

Hangi hastane Colin? Rabbim acil şifa versin annene. Test yapacaklar eninde sonunda, negatif çıkarsa yollayacaklar eve di mi? Güzel haberler ver tez zamanda inşallah.

Vallhi genci yaşlısı diye bi durum yok bağışıklığın düşükse geçmiş olsun ..okulların verdiği ara Nisa’na kadar uzatıldı sadece yaşlılar olsaydı okullar açık olurdu durum sandığımızdan çok daha ciddi ..

Benim yaşadigim şehirde tanidigim pozitif vakalari ve şüpheli vakaları aynı odada tutmuyorlar
Çok büyükşehirlerde büyük ihtimalle böyle tablolar vardır. Yığılma olursa bu durum her yerde olacak onun için bağıra bağıra gelmeyin diyorlar. İstanbul da kuyruk oluşan hastahanede durum böyledir bence.

İzmir
Hangi hastane Colin? Rabbim acil şifa versin annene. Test yapacaklar eninde sonunda, negatif çıkarsa yollayacaklar eve di mi? Güzel haberler ver tez zamanda inşallah.
İzmir Trafik hastanesi. Dün gece de Tepecik hastanesine gönderildi. Ön test temiz çıktı ama 3-4 gün süren bir test varmış onun sonucu çıkacak. Ben corona olmadıgına adım gibi eminim. Ama orda kapıp kapmayacağını bilemiyorum. O şartlar altonda kapmazsa Allah korudu diyeceğim. Şu an dua etmekten başka yapacak birşeyim kalmadı.

Çocuklar taşıyor. Arkadaşı da annesinden alır, o da arkadaşından alıp annesine taşır gibi bir durum var yani. Yoksa rahatsızlanan çocuk vakası çok az.

Bugün hiç iyi değilim.
İşyerinde kara kara düşünüyorum.
Stratejistleri dinledim dünden beridir nevrim döndü.
Korkuyorum.

Canım gönderildiği yerde mi karışık? inşallah Tepecik de şartlar daha iyidir. Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Rabbim acil şifalar versin anneciğine. Haberdar et bizi

Çocuklar taşıyor. Arkadaşı da annesinden alır, o da arkadaşından alıp annesine taşır gibi bir durum var yani. Yoksa rahatsızlanan çocuk vakası çok az.
Evet çünkü çocukların bağışıklığı kuvvetli

Teşekkür ederim. Umarım kapmamışımdır
Yanılmıyorsam bu virüse herkes yakalanacak denildi
Eğer herkes yakalanacaksa umarım yakalanmış hafif septomlarla atlatmışızdır
Ve vücudumuz virüse karşı antikor üretir
Bu virüsten kaçış yok
İngizler başta zaten bu yöntemi denediler okulları tatil etmediler
Gençler bu virüsle ne kadar çok karşılaşırsa o kadar iyi dediler
Yanlışta biliyor olabilirim
Sizdeki her neyse çok çok geçmiş olsun

Colin geçmiş olsun neden tutuyorlar, neden aynı yerde tutuyorlar inan anlmak cok zor. Ne kadsr kalacak bilgi verdiler mi? Maske eldiveni var mı annenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…