bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tekrar söylüyorum hanımlar. 60 yaş üstü hastanız varsa, hele de yalnız kendine bakabilecek durumda değilse, krndini ifade edemiyorsa kesinlikte götürmeyin hastaneye. Gidin eczaneden sağlık ocagından birkaç ilaç alın kullansınlar daha iyi. Hastanelerde durum bu. Annem yetmiş yaşında. Okuma yazması yok kendini ifade edemiyor oek haliyle. İşitme kaybı var iyi duyamıyor da. Hayatında ilk kez şehir dışına cıktı buraya geldi yanıma, burda da başına bunlar geldi. Annemi sağ salim hastaneden kurtarabilirsem (evet kurtarabilirsem) Allahtan başka birşey istemem daha.

Colin çok üzüldüm, haberdar et bizi de lütfen

COLIN kuzum en kısa zamanda bırakırlar inşallah anneni.
yeni gönderdikleri hastane nasıl? yine öyle 10/15 kişi aynı odada mı?
hasta olmayanı da hasta edecekler Allah korusun.

Sağlık bakanlığını arayıp şikayet edin sosyal medyadan yazın ağlamayana meme yok Allah onları kahretsin çok üzüldüm unarım kurtarırsınız gerçekten

çok geçmiş olsun ...

Canim cok gecmis olsun neyle tehdit ederlerse etsinler zorla bir insani hastanede tutamazlar annenizi çıkarın oradan hastami vermek zorundasiniz kadin bu ortamda hasta olacak zten sayenizde die kavga ise kavga boyle bir zorla tutulma olamaz ve hadi ki corono o kadar kalabalikta zten bulundurulmasi yasaktir tum sorumlulugu aliorum die imzanizi atin bir an once evinize gidin yazik gunah allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun, inşallah süreç istediğiniz gibi sonuçlanır

Polise söyleseniz acaba ilgilenmez mi. Yemek vermediklerini söylemek bile yeter.

insallah annecegini kurtarabilirsin canim.
git ortaligi ayaga kaldir hemen al. zorla tutamazlar virusu kapmadikca anneni orda.
evde misler gibi bakarsin bu durumlari atlatana kadar büyük saglik sorunlari olmadikca annenin.

COLIN
çok geçmiş olsun. Tepecik daha iyidir. Dua ediyorum, Annen bir an önce taburcu olur inşallah.

COLIN cok gecmis olsun

Belediye calisaniyim.
3 ay boyunca Belediye Meclisleri tatil edilmis.
Pazartesiden beri kavgasini veriyordum zorla genis alana aldilar, havadar olsun bari dedik.
3 ay tedirgin edici bir sure
Allah hayirlara cikarsin

Oncelikle cok gecmis olsun. Her 60 yas ustunun karantinaya alindigini ilk kez duydum. Arkadasimin dedesini solunum zorlugu ile hastaneye goturduler astim hastasi kendisi. Tabi hemen suphelenmisler ve test yapmislar. Negatif cikinca da taburcu olmus. Ki 60 yasin cok cok uzerinde.

Son düzenleme:
Bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama herkes kendi izolasyonunu sağlasın ne demek ya kısaca başınızın çaresine bakın diyorlar böyle birşey olamaz başımızdaki ülke yöneticileri neden var işe gitmek zorundayız neden borcumuz var kiramız var elektrik suyumuz doğalğazımız var yememiz içmemiz çocuklarımız var biz nasıl geçineceğiz kendi izolasyonumuzu sağlamak için en doğru karar sokaga çıkma yasağıdır devlet tarafindan verilmiş ülkedeki herkese sahip çıkarak sokaga çıkma yasağı uygulanmasıdır 2 ay ne fatura düşünmeli insanlar ne borç ne kira sadece sağlık düşünülmeli herkesi düşünüyorum diyor başımızdakiler ama sadece kendilerini düşünüyorlar görüntülü görüşerek bakanlar ile düşünüyorlar burda siyaset yapmak değildir niyetim benim fikrim benim düşüncem bunları ben sen o düşünebiliyorsak başımızdakiler nasıl düşünemezler anlam veremiyorum hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun

Bilemiyorum bu durum sadece izmir hastanelerine özel mi, yoksa corona sebebiyle her yer mi böyle bilemiyorum. Annem kendi memleketinde daha önce 3 operasyon geçirdi yogun bakımlarda kaldı asla böyle şeyler görmedik. Bu lanet olası İzmirde annemi alıp da hastaneye götürmek hayatım boyınca yaptıgım, yaşadığım en büyük pişmanlık oldu şuan.
Corına öncesi hastanı imza verip alabiliyordun. Şimdi öyle birşey yok. Devlet zoruyla tutuluyor asla alamıyorsun. Doktora burda virüs kapmayacagının garantisini verebilir misiniz dedim. Hayır asla veremem dedi. Ne olacak peki? Çok üzgünüm ama inanın elimden birşey gelmiyor kuralları uyguluyorum bana da saçma ve gereksiz geliyor ama mecburen bunu yapıyorum diyor. Hasta olarak, insan olarak değer görmek sadeve ünlü veya zenginsen mümkün. Değilsen azıcık sesini yükseltince kapıdaki polisleri çağırıyorlar.

Arkadaslar bu durumda sadece virüsü kapmamaya degil hasta olmamaya kücük de olsa ev kazalari yasamamaya bakin. Hastaneye mecbur kalmayacak sekilde kendinize bakin.

Kücük cocuklariniz varsa evdeki esyalari ona göre degistirin. Kendimize daha iyi bakmak zorundayiz artik.
Saglik sistemi de cöküste. Hemen hemen her ülke icin gecerli bu zaten suan.

Ah nasıl üzgünüm inşallah sağlıkla annenizi eve götürürsünüz.. cimer e yazın lütfen hızlı dönüt sağlanıyor.. bir de sosyal medyada duyurmayı deneyebilirsiniz, suç teşkil eder mi bilemiyorum ama hızlı yayılıyor

Colin yatan hasta bölümü olmadıgı in yemek yoktur. Muhtemelen onların da eli kolu bağlıdır. Plansız programsız oldu her şey işte. Test sonucu cıkarsa bırakırlar diyeceğim de ciğerlere bakmadılar mı film çekip yolluyorlar genelde sen de bir şey yok diye test sonucunu beklemeden.

Not: eksi sözlük ve Twitterda yaz.

İnanın çok ama çok üzüldüm sanki annem aynı durumu yaşamış gibi hissettim
İnşallah bir an evvel sağ salim hastalık bulaşmadan çıkar anneniz hastaneden

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…