bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

sosyal medya hesabinda arkadaslarina bir cagri yap.. bu bu hastanede calisan bir tanidiginiz varmi diye
belki biri cikar yardimci olabilir..

sağlık bakanına bu şikayeti lettinşz mi? Çok geçmiş olsun bu anlattıklarınız çok korkunç. sayfasına yazsanız hakkınızda soruşturma açarlar mı onuda Bilmiyorum. annenize dua edeceğim umarım en kısa sürede evine döner.

[
Çok doğru yazmışsınız 2 hafta önce evde çocuklardan biri küçük bir kaza yaşadı acile götürdük hemen şu anda olsa nasıl yaparız hiç bilmiyorum..

Çocuklar 24 saat çizgi film izlese yerlerinden kalkmasalar razıyım. Onlar da dışarıya çıkamayinca sürekli hoplayıp zıplayıp koşuyorlar

Siz durumu biraz yanlış anlamissiniz ama okullar çocukların taşıyıcılığı yüzünden kapalı ve velilerin öğretmenlerin yüzyüze olduğu bir kurum olduğu için.
Tamam da bağışıklığı düşük olan çocuklarda tehlike de şeker hastası olan çocuklar var sadece taşıyıcılık değil yani mevzu bahs olan Bağışıklığı düşük olan herkes tehlike de Çocuk yaşlı yetişkin farketmezzz en son vefat eden sağlık çalışanı 33 yaşındaydı dikkatinizi çekerim

Çok üzüldüm ya umarım hastalanmadan çıkarabilirsin.
Arkadaşım İstanbulda dedesini götürdü 85 yaşında , test yapılmış 20 dk içinde sonuçlanmış hemen çıkmışlar. Normal soğuk algınlığı ilaçları verilmiş kprona değil diye. Hastaneye girip çıkmamız yarım saat demişti. Çok yoğun bir hastaneye denk geldi heralde annen.

aynen bende aynisini diyorum hep devamli tetikde olmak lazim hastaneye gitmekdense saniye yerimde oturmayip ona bakayim raziyim

Şimdi annem aradı. Bir poşetin içine kahvaltılık birşeyler koyup kapıların önüne bırakmışlar odaların. Yemek verme şekilleri buymuş. Ve hala verilmiş herhangi bir ilaç ya da tedavi de yok.
Ayy yok artık ya

Şimdi annem aradı. Bir poşetin içine kahvaltılık birşeyler koyup kapıların önüne bırakmışlar odaların. Yemek verme şekilleri buymuş. Ve hala verilmiş herhangi bir ilaç ya da tedavi de yok.

Mümkünse biz de şikayet edelim.Ben o hastaneye has bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü..
Başka yerlerde şüphelenilen tanıdıklarimdan duyduğum kadarıyla söylüyorum.

Almanya da durum nasil ?
Türkiye ile kıyaslanınca

Sizce ikisini kıyaslasanız vereceginiz not ne olur ?
Alman basını ve alman vatandaşlar ülkenin saglik sisteminden memnun mu ?
Vatandaslar memnun, herkes sakin, kurallara uyuyorlar, bizim burda gerek olmadikca kimse cikmiyor disari, alisveris yerlerinde kurallar, cizgiler belli. Evsizler icin biseyler hazirlaniyor, kiyafetler yemekler vs. belli yerlere birakiliyor. Yasli vatandaslar icin her mahalleden vatandaslar alisverise gidiyor. Cok insancil, cok saygili. Ilk defa burayi bu kadar takdir ettim dogrusu.
Iki ülkeyi kiyaslayamam su an orayi gözlemleyemiyorum ki

Anlık coronasayar

Haritada isteğiniz ülkeye dokunun ve güncel sayıları öğrenin

Kumanyadır o, poşete yani streç filme sarılıp verilir ki zaten

Diğer hasta yakınları neden tepki göstermiyorlar.Herkes tepkisini gösterse zaten durumlar buraya gelmez.Bir kişi tepki verince çıban başı oluyor.

Cok geçmiş olsun colin. Allah sifa versin. Bu hastalığın zengini fakiri yok diyorlar ama bence var ya da tanıdığın olacak bu bir iş başvurusu cunku... En azından yakalanma asamasinda degilse de iyilesme aşamasında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…