bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hastaneden geliyorum. Sabah kalbim sıkıştı. Ölçtüm , 155 nabız. Geçen hafta üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiştim. İki gündür iyiydim. Bugün Ateş ve kalp sıkıntısı oldu birden. Çok zorlandım. Hastanelerden çok korkuyorum şu anda ama mecbur gittim. ( pişmanım gitmeseydim keşke diyorum )
Kronik ağır hastayım. Ateşim geçen hafta 40 38 arasında seyretti. Ben hep kronik hastalıktan enfeksiyona bu kadar reaksiyon verdi dedim.
neyse çok hastayım mecburen gittim özel hastane , tanıdık aracılığı bir kalp doktoruna. Prof
ben Corona testi yaptırmak istemiyorum. Adam gelir gelmez tuhaf blr şekilde ben şikayetlerimi anlatmaya başladım Corona dedi. Şimdi uzun anlatmıyorum ama resmen dalga geçiyor. Evhamlı teyze muamelesi yapmaya çalışıyor. Zaten hastayım.seninle mi uğraşacağım.
dedim korona testi istemiyorum zaten.( gerçekten istemiyorum. ) Benim kronik hastalıklarım var Ateş sorunum hep var. Ben sabah kalbim çok sıkıştığı için geldim. O da enfeksiyon yüzünden lupus yapıyor bunu dedim.
ki kronik hastalıklarımı başta söyledim.
Ondan sonra doktor kendine geldi biraz.
Bu Türkiye’de yaşayacağınız klasik muayene deneyimi. Yıllardır biliyorum. Şikayetlerimizi bile doğru düzgün dinlemezler.
neyse kan testi
Kalp grafisi
Kalp ultrason
Efor testi ( romatizmam var vermedim çok yorgunum belki yarın )
Blr de holter takıldı ( telefon elimde hala )
Akciğer röntgeni
Çok yoruldum. Mecbur kalmasaydım gitmezdim. Heryer Corona. Neyse ölçümler yapıldı en azından. Ama mecbur kalmadığınız sürece gitmeyin.
herkese teşekkür ettim tabiki hemşirelere doktorlara. Sürekli dua ediyorum o ayrı. Kendilerini tehlikeye atıyorlar halk için.
Ama teşhis koyma sistemimiz aynı ve hala çökük. Corona falan olduğunuzu düşünürseniz size böyle davranan kişileri ciddiye almayın. Başka doktorlara gidin onlardan yardım isteyin
Umarım hastaneden korona kapmamışımdır. Yarın holter için yine gideceğim.

Bu topige bilgi akisi için giriyorum. Cımbızla laf çeken, dalgaya alan bir kesim var. Geçen gun bana da yapildi. Bazi arkadaşlara da yapiliyor. Bu zamanda üste çıkmak cok onemli çünkü...

Geçmiş olsun canim. Nasil daha iyi misin? Devlette de corona testi henuz herkese yapılmıyormus. Su 15 dklik test kitleri 2-3 gune dağıtılıyor dendi. Ozelde 1200 lira ise bu testi yapmak istemeleri normal.

Neden test istemediniz?

Rabbim safi adiyla sifa versin tüm hastalarimiza . Bu tip durumlarda sistem dört dörtlükte olsa vicdan devreye giriyor malesef. Rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin

Sanirim asi yalan olacak. 40 adet mutasyon gecirmis coronavirusu bulmus izlandali bilim adamlari.40 mutasyon geçirmiş virüs bulundu
Zaten böyle böyle azalmasını bekleyecekler sars mers hala aşıları yok çinde diğer ülkelerde abuk sabuk şeylerin yenmesi tamamen kaldırılmalı adamlar cips niyetine ördek ayağı yiyor

Neyi bekliyorlar test mi yapılacak hastalara?
Test yapıldı sonıçlar 3 gün sonra cıkıyormuş.
184 ü arayıp her iki hastane hakkında da şikayette bulundum. Türkan Özilhan Hastanesi ve Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesi hakkında. Yarım saat sürmeden geri dönüş yaptılar çok şaşırdım. Mesaai saatleri içinde bilgi alışverişi yapılmıyormuş haatanelerde. Mesaiden sonra doktorlar vizitlerini bitirince size bilgi vermek zorundalar o saatlerde gidip görüşmeye çalışın, bilgi verilmezse yeniden bizi arayın dediler. İlk gittiği Türkan Özilhan hastanesi hakkında da tüm hastaları hijyen kurallarına uymadan aynı yerde tuttugu için de hakkında işlem başlatılacak denildi. İnşallah söylenilen herşey yapılır takip edilir inşallah. Bu şekilde hasta hikayesi olmayan insanların da şikayetlerini alırlar mı bilmiyorum açıkçası. Bizzat yaşanmış bir olay gerekiyor olabilir şikayet için ama yine de bir şansımızı deneyelim. Sosyal medyada paylaşabilirseniz çok daha iyi olur.

Kızlar bende mecburen bankaya gittim sagolsun güvenlik hemen içeri aldi imza atıp kactim adeta. Sonra yandaki markete girdim markette 3 4 kisi vardi alisveris yapan. Tavuz alacaktim baktim kadin öksürüyor vazgectim. Eline eldiven taktim ama cok cok huzursuz oldum. Portakal elma 5tl olmus ama portakal berbatti mecburen aldim.markette hersey var ama fiyatlar bariz yukselmis. Maya, islak mendil ,sebze meyve 5kg luk yağ vs. aldim. Birde domestos rengarenk aldim, domestosu hem renklilere koyuyorum hemde koltuklari siliyorum. eve gelince oglum esim kendim koşarak banyoya gittik montlarimiza kadar yıkadim sonra koridoru sildim camasir suyuyla. Cok strese girdim Suanda kafam catlicak gibi agriyor . Stok yapmak dogru degil ama keske onceden biraz fazla alsaymisim diyorum

Bu kadar da eziyet etmeyin kendinize yazıK ya stres panikle daha çok yanlış yapabilirsiniz sakin olun

çalışıyorum hergün sabahtan akşama kadar dışardayım böyle şeyler okuyunca kendimi ölümcül hastalığa yakalanmış gibi çok kötü hissediyorum (

Zaten böyle böyle azalmasını bekleyecekler sars mers hala aşıları yok çinde diğer ülkelerde abuk sabuk şeylerin yenmesi tamamen kaldırılmalı adamlar cips niyetine ördek ayağı yiyor

Oldürmeden yaşamanın bir yolunu bulmaya calisiyor olabilirler. Umarım lehimize olur bu mutasyon.

Umarim mutasyon gecirirken ayni zamanda gucunu de kaybediyordur. Olduruculugu artacak sekilde de mutasyon gecirmesinin olasi oldugunu okumustum bir yerde.

Bu kadar da eziyet etmeyin kendinize yazıK ya stres panikle daha çok yanlış yapabilirsiniz sakin olun
Salı günü yaptığımız alışverişlere hala dokunmadım sanki virüs uzerlerinde geziyor gibi. Ayağı yok halbuki musibetin biliyorum ama yaklasamiyorum bugün akşam ilk denemeyi yaparım herhalde.

çalışıyorum hergün sabahtan akşama kadar dışardayım böyle şeyler okuyunca kendimi ölümcül hastalığa yakalanmış gibi çok kötü hissediyorum (

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim. Bende normalde calisiyorum ama yakin zamanda omiriligimden 3 operasyon gecirdim bagisikligim cok cok zayif.hastaneden ciktigim hafta once idrar yollari enfeksiyonu sonrasinda domuz gribi oldum. Normalde 10gün önce doktorum hastaneye yatis verdi tekrar ameliyat olmam lazim ama virüs nedeniyle yatis yapmadim .hal boyle olunca insan daha cok tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…