bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Umarim mutasyon gecirirken ayni zamanda gucunu de kaybediyordur. Olduruculugu artacak sekilde de mutasyon gecirmesinin olasi oldugunu okumustum bir yerde.
Uzmanlar tam tersi de olabilir diyor ama garanti vermiyorlar. Vücudumuz bu virüsü tanımadığı için reaksiyon gosteriyor ama bu tanima sureci olumlu yonde gelisirse adapte olabiliriz. Sanki bir insandan bahsediyorum:) Ya öldürmesin yeter ki. Havalar ısınsın, iyi haberler gelsin.

çok doğru söylüyorsunuz maalesef. Şiddete karşıyım ama insan anlık cinnet geçirebilir yani.

Arkadaşlar soracağım soru saçma biliyorum. Şimdi virüs şimdi tepe noktasına çıkacak sonra da yavas yavaş azalacak bence. Yani 2 3 haftada bitecek. Ben burnum ve dislerim için doktora gitmeliyim. Ama suan randevular vs kapalı. Randevular ne zamana açılır? Nisan sonuna doğru açılır mı sizce?

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zaman da hayırlısı ile kurtulalım şu corona dan inşallah

Mumkun oldugunca gec yakalanmaya calisacagiz. Artik yapacak birsey yok..
Belki de mutasyon gecire gecire etkisi azalacak sadece ust solunum yolu enfeksiyonu yapacak. Cigerlere inmeyecek. Insallah bu yonde mutasyon gecirir..

Saka gibi gozle dahi goremedigimiz bir virus herkesi evlere hapsetti resmen. Aslinda nekadar aciziz de farkinda degiliz

Bu da biraz insanlarin suçu. Irkçılık degil benim degil ki ama her seyi yememeliyiz.
Hayvanlarda rahatca yaşayan bir virüs insanlara geçince adapte sorunu yasanacak tabi ki.

Çok çok geçmiş olsun.

Ne diyorsunuz bu konuda?

Bunu yaparlarsa her haneye ödenek çıkarmak zorunda kalacaklar. Diğer ülkeler vatandaşını nasıl güzel düşünmüş, ödenek çıkarmış. Bizde insan canının bir önemi yok ne yazık ki!..

Şimdi annem aradı. Bir poşetin içine kahvaltılık birşeyler koyup kapıların önüne bırakmışlar odaların. Yemek verme şekilleri buymuş. Ve hala verilmiş herhangi bir ilaç ya da tedavi de yok.
Çok çok geçmiş olsun. Resmen rezaletin dibini yaşıyoruz. Yazmışsınız ya, yaşlılarınıza evde tedavi edin, çok çok haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…