Neeeeeeeee nasıl yani ay bahar donemi hangi dönem oluyorYÖK Başkanı açıklama yapıyor.
Üniversite tatili uzatılmış, bahar döneminde sadece uzaktan eğitim olacakmış.
YKS 25-26 temmuza ertelenmiş.
Uzmanlar tam tersi de olabilir diyor ama garanti vermiyorlar. Vücudumuz bu virüsü tanımadığı için reaksiyon gosteriyor ama bu tanima sureci olumlu yonde gelisirse adapte olabiliriz. Sanki bir insandan bahsediyorum:) Ya öldürmesin yeter ki. Havalar ısınsın, iyi haberler gelsin.Umarim mutasyon gecirirken ayni zamanda gucunu de kaybediyordur. Olduruculugu artacak sekilde de mutasyon gecirmesinin olasi oldugunu okumustum bir yerde.
Bu dönem işte, içinde olduğumuz dönem.Neeeeeeeee nasıl yani ay bahar donemi hangi dönem oluyor
Neeeeeeeee nasıl yani ay bahar donemi hangi dönem oluyor
AbooooooooBu dönem işte, içinde olduğumuz dönem.
Şükür kız sen ad mo değiştirdin bakayım seni gözüm ısırıyor2.dönem. Ben de universiteliyim fhofyofyoofy
çok doğru söylüyorsunuz maalesef. Şiddete karşıyım ama insan anlık cinnet geçirebilir yani.Sağ ol canım. Şu saat oldu hastaneden hiç kimseye ulaşamadım. Karantina bölgelerine ziyaretçi yasak. Doktorla görüşmek için vile giremiyorsunuz. Servislere bağlanan telefonlar hiçbir şekilde açılmıyor. Şu saat olmuş hastalara kahvaltı bile verilmemiş. Kadıncağız hala dün venim kavfa ederek zorla gönderdiğim tostla duruyor. Yani hastaneden açlıktan ve virüsten öldürüyorlar hastaları. Artık santraldeki operatör hasta koridora çıksın hemşireden yemek istesin başka ne yapabilirim ki diyor. Olaya bakar mısnız? Burası İzmirde bir araştırma hastanesi. Ondan sınra da hasta yakınları neden kavga çıkartıyor diyorlar. İşte bunlar yüzündenmiş yaşayınca anladım. Dün kaç kere tutuklanmakla tehdit edikdim bilmiyorum bile. Belki bugün tutuklanırım bu gidişle.
Şükür kız sen ad mo değiştirdin bakayım seni gözüm ısırıyor
2.dönem. Ben de universiteliyim fhofyofyoofy
Aboooooooo
Meb ve yök arasındaki fkdkdkd tatıl uzatma süresi farkı
Yok özelde değilim özelde olsam hdjdjd babam kriz geçirirdi para diyeYalnız özellerde durum farklı olur mu bilmiyorum. Özeldeyseniz okulunuzla görüşmenizde fayda var.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zaman da hayırlısı ile kurtulalım şu corona dan inşallahRabbim yar ve yardimcin olsun canim. Bende normalde calisiyorum ama yakin zamanda omiriligimden 3 operasyon gecirdim bagisikligim cok cok zayif.hastaneden ciktigim hafta once idrar yollari enfeksiyonu sonrasinda domuz gribi oldum. Normalde 10gün önce doktorum hastaneye yatis verdi tekrar ameliyat olmam lazim ama virüs nedeniyle yatis yapmadim .hal boyle olunca insan daha cok tedirgin oluyor
Mumkun oldugunca gec yakalanmaya calisacagiz. Artik yapacak birsey yok..Uzmanlar tam tersi de olabilir diyor ama garanti vermiyorlar. Vücudumuz bu virüsü tanımadığı için reaksiyon gosteriyor ama bu tanima sureci olumlu yonde gelisirse adapte olabiliriz. Sanki bir insandan bahsediyorum:) Ya öldürmesin yeter ki. Havalar ısınsın, iyi haberler gelsin.
Bu da biraz insanlarin suçu. Irkçılık degil benim degil ki ama her seyi yememeliyiz.Mumkun oldugunca gec yakalanmaya calisacagiz. Artik yapacak birsey yok..
Belki de mutasyon gecire gecire etkisi azalacak sadece ust solunum yolu enfeksiyonu yapacak. Cigerlere inmeyecek. Insallah bu yonde mutasyon gecirir..
Saka gibi gozle dahi goremedigimiz bir virus herkesi evlere hapsetti resmen. Aslinda nekadar aciziz de farkinda degiliz
Çok çok geçmiş olsun.Hastaneden geliyorum. Sabah kalbim sıkıştı. Ölçtüm , 155 nabız. Geçen hafta üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiştim. İki gündür iyiydim. Bugün Ateş ve kalp sıkıntısı oldu birden. Çok zorlandım. Hastanelerden çok korkuyorum şu anda ama mecbur gittim. ( pişmanım gitmeseydim keşke diyorum )
Kronik ağır hastayım. Ateşim geçen hafta 40 38 arasında seyretti. Ben hep kronik hastalıktan enfeksiyona bu kadar reaksiyon verdi dedim.
neyse çok hastayım mecburen gittim özel hastane , tanıdık aracılığı bir kalp doktoruna. Prof
ben Corona testi yaptırmak istemiyorum. Adam gelir gelmez tuhaf blr şekilde ben şikayetlerimi anlatmaya başladım Corona dedi. Şimdi uzun anlatmıyorum ama resmen dalga geçiyor. Evhamlı teyze muamelesi yapmaya çalışıyor. Zaten hastayım.seninle mi uğraşacağım.
dedim korona testi istemiyorum zaten.( gerçekten istemiyorum. ) Benim kronik hastalıklarım var Ateş sorunum hep var. Ben sabah kalbim çok sıkıştığı için geldim. O da enfeksiyon yüzünden lupus yapıyor bunu dedim.
ki kronik hastalıklarımı başta söyledim.
Ondan sonra doktor kendine geldi biraz.
Bu Türkiye’de yaşayacağınız klasik muayene deneyimi. Yıllardır biliyorum. Şikayetlerimizi bile doğru düzgün dinlemezler.
neyse kan testi
Kalp grafisi
Kalp ultrason
Efor testi ( romatizmam var vermedim çok yorgunum belki yarın )
Blr de holter takıldı ( telefon elimde hala)
Akciğer röntgeni
Çok yoruldum. Mecbur kalmasaydım gitmezdim. Heryer Corona. Neyse ölçümler yapıldı en azından. Ama mecbur kalmadığınız sürece gitmeyin.
herkese teşekkür ettim tabiki hemşirelere doktorlara. Sürekli dua ediyorum o ayrı. Kendilerini tehlikeye atıyorlar halk için.
Ama teşhis koyma sistemimiz aynı ve hala çökük. Corona falan olduğunuzu düşünürseniz size böyle davranan kişileri ciddiye almayın. Başka doktorlara gidin onlardan yardım isteyin
Umarım hastaneden korona kapmamışımdır. Yarın holter için yine gideceğim.
Yalnız özellerde durum farklı olur mu bilmiyorum. Özeldeyseniz okulunuzla görüşmenizde fayda var.
Arkadaşlar soracağım soru saçma biliyorum. Şimdi virüs şimdi tepe noktasına çıkacak sonra da yavas yavaş azalacak bence. Yani 2 3 haftada bitecek. Ben burnum ve dislerim için doktora gitmeliyim. Ama suan randevular vs kapalı. Randevular ne zamana açılır? Nisan sonuna doğru açılır mı sizce?
Bunu yaparlarsa her haneye ödenek çıkarmak zorunda kalacaklar. Diğer ülkeler vatandaşını nasıl güzel düşünmüş, ödenek çıkarmış. Bizde insan canının bir önemi yok ne yazık ki!..Bir tek ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama herkes kendi izolasyonunu sağlasın ne demek ya kısaca başınızın çaresine bakın diyorlar böyle birşey olamaz başımızdaki ülke yöneticileri neden var işe gitmek zorundayız neden borcumuz var kiramız var elektrik suyumuz doğalğazımız var yememiz içmemiz çocuklarımız var biz nasıl geçineceğiz kendi izolasyonumuzu sağlamak için en doğru karar sokaga çıkma yasağıdır devlet tarafindan verilmiş ülkedeki herkese sahip çıkarak sokaga çıkma yasağı uygulanmasıdır 2 ay ne fatura düşünmeli insanlar ne borç ne kira sadece sağlık düşünülmeli herkesi düşünüyorum diyor başımızdakiler ama sadece kendilerini düşünüyorlar görüntülü görüşerek bakanlar ile düşünüyorlar burda siyaset yapmak değildir niyetim benim fikrim benim düşüncem bunları ben sen o düşünebiliyorsak başımızdakiler nasıl düşünemezler anlam veremiyorum hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun
Çok çok geçmiş olsun. Resmen rezaletin dibini yaşıyoruz. Yazmışsınız ya, yaşlılarınıza evde tedavi edin, çok çok haklısınız.Şimdi annem aradı. Bir poşetin içine kahvaltılık birşeyler koyup kapıların önüne bırakmışlar odaların. Yemek verme şekilleri buymuş. Ve hala verilmiş herhangi bir ilaç ya da tedavi de yok.
100 puanlik uzmanlik sorusu bu.Ne diyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?