Arkadaşlar soracağım soru saçma biliyorum. Şimdi virüs şimdi tepe noktasına çıkacak sonra da yavas yavaş azalacak bence. Yani 2 3 haftada bitecek. Ben burnum ve dislerim için doktora gitmeliyim. Ama suan randevular vs kapalı. Randevular ne zamana açılır? Nisan sonuna doğru açılır mı sizce?
geçmiş olsunHastaneden geliyorum. Sabah kalbim sıkıştı. Ölçtüm , 155 nabız. Geçen hafta üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiştim. İki gündür iyiydim. Bugün Ateş ve kalp sıkıntısı oldu birden. Çok zorlandım. Hastanelerden çok korkuyorum şu anda ama mecbur gittim. ( pişmanım gitmeseydim keşke diyorum )
Kronik ağır hastayım. Ateşim geçen hafta 40 38 arasında seyretti. Ben hep kronik hastalıktan enfeksiyona bu kadar reaksiyon verdi dedim.
neyse çok hastayım mecburen gittim özel hastane , tanıdık aracılığı bir kalp doktoruna. Prof
ben Corona testi yaptırmak istemiyorum. Adam gelir gelmez tuhaf blr şekilde ben şikayetlerimi anlatmaya başladım Corona dedi. Şimdi uzun anlatmıyorum ama resmen dalga geçiyor. Evhamlı teyze muamelesi yapmaya çalışıyor. Zaten hastayım.seninle mi uğraşacağım.
dedim korona testi istemiyorum zaten.( gerçekten istemiyorum. ) Benim kronik hastalıklarım var Ateş sorunum hep var. Ben sabah kalbim çok sıkıştığı için geldim. O da enfeksiyon yüzünden lupus yapıyor bunu dedim.
ki kronik hastalıklarımı başta söyledim.
Ondan sonra doktor kendine geldi biraz.
Bu Türkiye’de yaşayacağınız klasik muayene deneyimi. Yıllardır biliyorum. Şikayetlerimizi bile doğru düzgün dinlemezler.
neyse kan testi
Kalp grafisi
Kalp ultrason
Efor testi ( romatizmam var vermedim çok yorgunum belki yarın )
Blr de holter takıldı ( telefon elimde hala)
Akciğer röntgeni
Çok yoruldum. Mecbur kalmasaydım gitmezdim. Heryer Corona. Neyse ölçümler yapıldı en azından. Ama mecbur kalmadığınız sürece gitmeyin.
herkese teşekkür ettim tabiki hemşirelere doktorlara. Sürekli dua ediyorum o ayrı. Kendilerini tehlikeye atıyorlar halk için.
Ama teşhis koyma sistemimiz aynı ve hala çökük. Corona falan olduğunuzu düşünürseniz size böyle davranan kişileri ciddiye almayın. Başka doktorlara gidin onlardan yardım isteyin
Umarım hastaneden korona kapmamışımdır. Yarın holter için yine gideceğim.
Hastaneden geliyorum. Sabah kalbim sıkıştı. Ölçtüm , 155 nabız. Geçen hafta üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmiştim. İki gündür iyiydim. Bugün Ateş ve kalp sıkıntısı oldu birden. Çok zorlandım. Hastanelerden çok korkuyorum şu anda ama mecbur gittim. ( pişmanım gitmeseydim keşke diyorum )
Kronik ağır hastayım. Ateşim geçen hafta 40 38 arasında seyretti. Ben hep kronik hastalıktan enfeksiyona bu kadar reaksiyon verdi dedim.
neyse çok hastayım mecburen gittim özel hastane , tanıdık aracılığı bir kalp doktoruna. Prof
ben Corona testi yaptırmak istemiyorum. Adam gelir gelmez tuhaf blr şekilde ben şikayetlerimi anlatmaya başladım Corona dedi. Şimdi uzun anlatmıyorum ama resmen dalga geçiyor. Evhamlı teyze muamelesi yapmaya çalışıyor. Zaten hastayım.seninle mi uğraşacağım.
dedim korona testi istemiyorum zaten.( gerçekten istemiyorum. ) Benim kronik hastalıklarım var Ateş sorunum hep var. Ben sabah kalbim çok sıkıştığı için geldim. O da enfeksiyon yüzünden lupus yapıyor bunu dedim.
ki kronik hastalıklarımı başta söyledim.
Ondan sonra doktor kendine geldi biraz.
Bu Türkiye’de yaşayacağınız klasik muayene deneyimi. Yıllardır biliyorum. Şikayetlerimizi bile doğru düzgün dinlemezler.
neyse kan testi
Kalp grafisi
Kalp ultrason
Efor testi ( romatizmam var vermedim çok yorgunum belki yarın )
Blr de holter takıldı ( telefon elimde hala)
Akciğer röntgeni
Çok yoruldum. Mecbur kalmasaydım gitmezdim. Heryer Corona. Neyse ölçümler yapıldı en azından. Ama mecbur kalmadığınız sürece gitmeyin.
herkese teşekkür ettim tabiki hemşirelere doktorlara. Sürekli dua ediyorum o ayrı. Kendilerini tehlikeye atıyorlar halk için.
Ama teşhis koyma sistemimiz aynı ve hala çökük. Corona falan olduğunuzu düşünürseniz size böyle davranan kişileri ciddiye almayın. Başka doktorlara gidin onlardan yardım isteyin
Umarım hastaneden korona kapmamışımdır. Yarın holter için yine gideceğim.
Bende haziran diye duydum100 puanlik uzmanlik sorusu bu.
Ne zaman peak olur belli degil ki. Nisan cok erken olur ama bence. Bazi doktorlar haziran diyor.
Söyliceklermiş il il yüzde oranı olarakVakaların hangi şehirlerde olduğunu söyleseler keşke
Soylenmesi hala doğru degil. Şehirden sehre akin su an ihtiyacimiz olan son sey. Bunu kaldiramayiz.Söyliceklermiş il il yüzde oranı olarak
Bilemeyiz. Ama ağrıdan ölmüyorsanız erteleyin bu işi derim.Ne diyorsunuz bu konuda?
Bilemeyiz. Ama ağrıdan ölmüyorsanız erteleyin bu işi derim.
ya içimizde kim bilir kaç bin kişide var günlük 20 binin altinda olmasin deniyor test için ama biz 4 bin bile yapamiyoruz.Ayrica izlandada bir birim o testlerin hassasiyeti ölçmüş. Çinlilerin dedigine göre %80 mis ama izlanda %30 demiş 10 kisiden 3 ü doğru gibi bir şey yahu neye güveneceğiz sonumuz ne olacaz ya.Dr öz de herkes bu hastalığa yakalanacak demis. ölen olecek kalan kalacak böyle giderse346bin nüfuslu İzlanda toplam 11.727 test yapmış, bunların 737'si pozitif çıkmış, 2 kişi ölmüş.
İzlanda'da test için semptom şartı aranmıyormuş. Semptomu olmayan gönüllülere yapılan 1.800 testten 19'u pozitif çıkmış. Yani test yapılan semptomsuz kişilerin %1inde aslında virüs varmış. Bunlar sadece gönüllülerin sonuçları.
Tüm sonuçlara bakınca pozitif çıkanların yaklaşık yarısının semptomsuz olduğu değerlendiriliyormuş.
cilek.yagmuru Almanya için konuştuğumuz konu da böyle olabilir.
Keşke olsa ama 20 gün cok kısa bir süre hastalar bile iyilesmemis olur. En az 1.5 ay gibi gözüküyor malesefYemek yerken çenem acıyor. Virüs, Ayyildiz Timin dediğine göre 15 20 gün sonra azalmaya baslayacak. Ben böyle düşünüyorum.
Onlar kim ayyildiz team nerden biliyorlarYemek yerken çenem acıyor. Virüs, Ayyildiz Timin dediğine göre 15 20 gün sonra azalmaya baslayacak. Ben böyle düşünüyorum.
Birde bu konuda kesin birşey söylenemez ki. Tahmini rakamlar söylenir. Çin bile yeni yeni kendine geliyor kaç ay oldu. Biz daha yeni başladık malesef. Ayrıca dünle bugün hava güzel olunca herkes disarda. Bu gidişle daha çok vaka olur herkes birbirine bulastircak, bizim milletimiz anlamıyor şaka gibi geliyorOnlar kim ayyildiz team nerden biliyorlar
Size kesinlikle katılıyorum çünkü bizim insanımız laftan anlamıyor evinde oturmuyor bu babam da olsa böyle bu yasak getirilse herkese kira ve gıda için yardim yapılsa çok fark olacaktırİşte devlet bunun için var zaten begenmedigimiz ülkeler bile bu önlemi anında alıyor
Ceza kesmek degil bu tedbir almak Ne alaka ceza kesmek? Kaç ülkede şuan bu önlem alınıyor biliyor musun? 83 milyonluk ülkede kaç kişi bakanın twit atmasıyla bilinçli şekilde evde duruyor? Çalışmaya gidenleri geçtik zaten işyerlerinin çoğu kapandı işçilerini zorla ücretsiz izne çıkardı Sokaklar full insan pazarlar full insan Ne yapacaksın insanların kendileri bilinclensin diye mi bekleyeceksin salgın zamanında? devletin görevi önlem almak ne gerekiyorsa yapmak sizi bu umursamaz tavrınızdan dolayı kınıyorum
Vallaj plan saglikcilara oluyor goruldugu gibiBirde bu konuda kesin birşey söylenemez ki. Tahmini rakamlar söylenir. Çin bile yeni yeni kendine geliyor kaç ay oldu. Biz daha yeni başladık malesef. Ayrıca dünle bugün hava güzel olunca herkes disarda. Bu gidişle daha çok vaka olur herkes birbirine bulastircak, bizim milletimiz anlamıyor şaka gibi geliyor
Size niye mesaj yazılamıyor, keske yazabilsek. Dun bahsetmiştim eşimle ayrı odalarda takılıyoruz, sıkıldım diye yanına gittim uzaktanda olsa sohbet edelim diye. Böyle olmaz ailenin yanina gitmen lazim icim hiç rahat degil ariyim anneni gelip alsinlar, sana benim yuzumden bisey olsun istemiyorum diyor. Ne yapicam bilmiyorum cok kararsızım çok. Icim hic rahat degil. Riskli yerlerden birinde çalışıyor, gelen bütün virüslü hastalari görüyor. Ben burda degilken ya hastalanirsa offVallaj plan saglikcilara oluyor goruldugu gibi
%100 korunma yöntemi yok üzül diye demiyorum ama gerçekten imkansız illaki dışarıdan birşeyle temas edeceksin sakin kalmaya çalış panik yapıncada vücut alarm veriyor hasta olsan hastanelerin hali de kötü dua baska caresi yok. Bende risk grubundayım ilk zamanlar baktım sapıtıyorum boşverdm. Günlük temizliğimi yapıyorum. Eşim dışarıda eldiven maske takıyor alışverişe evden bez torba yolluyorum gelince eşim komple makineye atıyor kıyafetleri. Bende aldıklarını yıkıyorum eldivenle torbalarıda önce balkonda tutuyorum ertesi gün yıkıyorum yapacak başka birşey yok. Eşi işe gidip gelmeyenin evi ikide bir kırklamasına gerek yokCok cok haklisin. oglumda bende risk grubundayiz o yüzden cok geriliyorum.en iyisi sokaga hic cikmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?