bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Umarim mutasyon gecirirken ayni zamanda gucunu de kaybediyordur. Olduruculugu artacak sekilde de mutasyon gecirmesinin olasi oldugunu okumustum bir yerde.
Evet ama genelde etkisi azalıyor tabi aynı alışkanlıkların devam etmemesi gerekiyor bunun için. Hala nereden çıktı ilk hastaya nasıl bulaştı muamma ve muhtemelen sır olarakta kalacak

Bu saglam olmayani goturecek bir firtina ne yazik ki.onumuzde cin ornegi var.salginda en ust seviyeleri gorduler yaklasik 1 ay surdu peak durumu. sonra sonra dusmeye basladi.ama onlarin aldigi hicbir onlemi almadik.adamlar wuhanda 3 ay sokaga cikamadilar.2 gunde binlerce yatakli hastane yaptilar.her gun vatandaslarini evlerinde kontrol ettiler.teomanchina diye biri soylemisti.ayrica herkese maske zorunulugu getirildi.bazi insanlari surukleyerek goturduler bazilarini evlerine kaynakla kapattilar.simdi kademeli yavas yavas normale donmeye basladilar.ne kadar normale donebilirlerse artik..
Korkunc seyler ama en son italya ornegi var iste.durum ortada.kural yok, karantina yok ciddiye alan yok.
Biz ders alsak bari.keske.

Bence gitmelisin çoğu doktor evine gitmiyor varsa imkani başka yerde kalıyor.

Salı günü yaptığımız alışverişlere hala dokunmadım sanki virüs uzerlerinde geziyor gibi. Ayağı yok halbuki musibetin biliyorum ama yaklasamiyorum bugün akşam ilk denemeyi yaparım herhalde.
Sıyırmazsak ülkece çok iyi olacak ya eşim işe giderken adama nasıl bakıyorduysam bana yürüyen virüs gibi davranma diyodu

Dedikoduyu falan bosverin artik ne cesaret teklif etmisler eşiniz ne cesaret buyrun gelin demis ?Siz neden arayip baska zamana ertelemediniz inanamiyorum hâlâ caya kahveye gitme planı yapan suursuzlara.

100 puanlik uzmanlik sorusu bu.

Ne zaman peak olur belli degil ki. Nisan cok erken olur ama bence. Bazi doktorlar haziran diyor.
Türkiye Korona Bilim Kurulu haziran olduğunu söylüyor.Tv de izledim inşallah daha kısa sürer ama şimdilik öngörülen bu

Yerini yadırgadı zaarayyy sinirlerim bozuldu
Arkasından iyi konusalim ki bize bulaşmasın:)

Bazen diyorum acaba salt bagisiklik ile alakasi yok mu? Bazıları super taşıyıcı olabiliyorken, bazi vücutlar kaldıramıyor. Demek ki adapte sorunu diyorum ama zaten adaptasyon da bir nevi bağışıklık ile ilgili olabilir.

Bilmiyorum ya.

Yüzde yirmisini bile yapamadık ki. Bakan artık biz üstümüze düşeni yapıyoruz kimse uymuyor dedi dün. Önemseyenler kendi karantinasını alsın bitti gitti bu kadar. Okumuşu bile evde sıkıldm diye sahillerde geziyor. Duvara anlatsan anlardı şimdiye kadar

Bence gitmelisin çoğu doktor evine gitmiyor varsa imkani başka yerde kalıyor.
Ailesinin evi boş aslında oraya gidebilirdi ama suan aracımız yok, ev hastaneye uzak oldugu için vasıta kullanmasi lazim. Dolmuşa otobüse binmek istemiyor kimseyi riske atamam diye. Yalnız bırakırsam kendini kotu hisseder mi şey gibi olmaz dimi 'ben kendimi kurtariyim sen naparsan yap'

Bence bilim dünyası da dahil henüz bu virüsü tam olarak çözen yok.Bugün İzlandalı bilim adamları 40 mutasyon geçirdiği açıklamasını yapmış.Bu 40 mutasyonun hepsi insan vucudunda yaşayabiliyor mu?Hepsi aynı derece de riskli mi soru işareti

Daha uzun olmasin da.. Hazirana can kurban.. kimsenin umrunda degil. Sokaklarda fink atiyorlar. Cin bile onca kati onlemle 2 ayda ancak kontrol altina aldi.

Çin çıktığı yer bir de orada el yıkama oranı %23mus

@Mihail Zoscenko ve METANOL

Sİzleri gördüğüme sevindim hanımlar. Yıllarca farklı fikirlerde de olsak medenice tartıştık. Koruyun kendiniz ve ailenizi. metanol hala çalışıyor musun?
Merhaba bende seni gördüğüme çok sevindim iyisindir İnşallah evet çalişiyorum esnek çalişma saatleri modunda temiz su temini için çalişmam gerekiyor yönetimden ara verebilirsin yada uzaktan çaliş istersen dedi ama benim içim rahat etmiyor yarim gün çalişacağım öğleden sonra da evde çalişiyorum :)çocukların öğretmeni olarak düne kadar kismen rahattim ama dün okul tatili bayağı uzatilinca biraz panik oldum işler çok ciddi sanirim Allah yardımcımız dünyanın böyle bir duruma düşecegini hayal bile etmezdim sanırım

Ben bilim adamı gibi düşünemem. Basit dusunurum. Bir virus olsam nereye giderdim :) Cok Fringe, bilim kurgu izledim eskiden :)

Virüsü çözmek zaman alir arada can kayıplari olmasa bes sene de beklenir.

Allahım sen koru ya evdeyiz pek tabii ama korkuyoruz yine de =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…