bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çin çıktığı yer bir de orada el yıkama oranı %23mus

Ya evet oyle bir durum var ve lagimdan kati atik yag toplayip yemek falan yapiyorlar Coronavirus ciktiktan sonra bunu yapanlara idam cezasi getirdiler.

El yikama evet onemli ama gunde onlarca kez elimizi yuzumuze goturuyoruz refleks olarak. Once bunun onune gecmek gerek. Otobuse bindik diyelim, enfekte yuzeye elimizi goturduk, sonra istem disi gozumuze dokunduk. Al sana bulaş.

Bence birinci onlem Once yuze dokunmamak ardindan el yikamak..

Hic sormayin. Bugun bir arkadasimla konustum. Kendi de esibde ogretmen. Guneydoguya atandilar. Kendisi 1.5 ay once dogum yapti. Suan okullar kapali diye esi memlekete gidelim hem akrabalar da kızımızı gorsunler demis. Ben boyle kaldım. Bebek gosterecek zaman mi?

Ben bilim adamı gibi düşünemem. Basit dusunurum. Bir virus olsam nereye giderdim :) Cok Fringe, bilim kurgu izledim eskiden :)

Virüsü çözmek zaman alir arada can kayıplari olmasa bes sene de beklenir.

Ben virüs olsaydım ne kendimi yorardım,ne insan ırkını yaşardım yarasalarda ohhh miss.Bu arada yaraslarda 1500 farklı Corona varmış tabi hayvanları etkilemiyor

Ben virüs olsaydım ne kendimi yorardım,ne insan ırkını yaşardım yarasalarda ohhh miss.Bu arada yaraslarda 1500 farklı Corona varmış tabi hayvanları etkilemiyor
Ama bir sekilde bulaşmış bize. Dusunsene bir yerde yaşıyorsun sonra ev disina cikiyorsun. O da istemezdi host unu oldurmek. Doğanın kanunu bu, survival. Elinden geleni yapıyor biz yapamıyoruz. O daha avantajli. İzolasyon tek büyük kozumuz. Gonul ister ki son vakaya ulasalim.

Bebeklere bişey olmuyo ya hani ne diyebiliriz ki bizimde servisten arkadaş ameliyat oldu hepsi toplanıp ziyarete gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…