Çin çıktığı yer bir de orada el yıkama oranı %23mus
Çin artik sebzeyle beslensin:)
Hunharca guldum
Yüzde yirmisini bile yapamadık ki. Bakan artık biz üstümüze düşeni yapıyoruz kimse uymuyor dedi dün. Önemseyenler kendi karantinasını alsın bitti gitti bu kadar. Okumuşu bile evde sıkıldm diye sahillerde geziyor. Duvara anlatsan anlardı şimdiye kadar
Peak mi haziran bitişi mi haziran merak ettim deTürkiye Korona Bilim Kurulu haziran olduğunu söylüyor.Tv de izledim inşallah daha kısa sürer ama şimdilik öngörülen bu
Ben bilim adamı gibi düşünemem. Basit dusunurum. Bir virus olsam nereye giderdim :) Cok Fringe, bilim kurgu izledim eskiden :)
Virüsü çözmek zaman alir arada can kayıplari olmasa bes sene de beklenir.
Hepimiz hunharca gülebilirizHunharca guldumAci ama suan durum bu..
Bitiş olduğunu söyledilerPeak mi haziran bitişi mi haziran merak ettim de
Bitiş olduğunu söylediler
Aynen yeter ki bitsin de bir ohhhh diyelimAman bitsin de. Geç olsun güç olmasin
Ama bir sekilde bulaşmış bize. Dusunsene bir yerde yaşıyorsun sonra ev disina cikiyorsun. O da istemezdi host unu oldurmek. Doğanın kanunu bu, survival. Elinden geleni yapıyor biz yapamıyoruz. O daha avantajli. İzolasyon tek büyük kozumuz. Gonul ister ki son vakaya ulasalim.Ben virüs olsaydım ne kendimi yorardım,ne insan ırkını yaşardım yarasalarda ohhh miss.Bu arada yaraslarda 1500 farklı Corona varmış tabi hayvanları etkilemiyor
Hadi inşallah yABitiş olduğunu söylediler
Bebeklere bişey olmuyo ya hani ne diyebiliriz ki bizimde servisten arkadaş ameliyat oldu hepsi toplanıp ziyarete gitmişHic sormayin. Bugun bir arkadasimla konustum. Kendi de esibde ogretmen. Guneydoguya atandilar. Kendisi 1.5 ay once dogum yapti. Suan okullar kapali diye esi memlekete gidelim hem akrabalar da kızımızı gorsunler demis. Ben boylekaldım. Bebek gosterecek zaman mi?
Vatandaşlarına riskli ülkere gitmeyin diyormuş gelde ümüklerini sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?