bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dedikoduyu falan bosverin artik ne cesaret teklif etmisler eşiniz ne cesaret buyrun gelin demis ?Siz neden arayip baska zamana ertelemediniz inanamiyorum hâlâ caya kahveye gitme planı yapan suursuzlara.
Beni aradıklarında eve 5 dk mesafedelermiş evi sordular o anda reddedemedim. Eşime de ayarı verdim sanmam ki bi daha kabul etsin.. gerçekten delirmemek elde değil.

Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara: “Nüfusun % 80’i evde kalırsa virüs 4 haftada söner.Toplumun büyük bölümüne bulaşma ihtimali var ama virüs gittikçe zayıflayacak.Çünkü ideal yaşam alanı insan değil, yarasa. Zamanla insandaki gücünü kaybedecek.”..

yuzde kac evde acaba

Bu kurala kimse uymuyor. 65 yas ustu çıkmasın deyip cekildiler isin icinden. Hatta bu durum daha kötü oldu. Yaslilara potansiyel bulaştirici gozuyle bakip saldırgan davranan gencler oldu. Yuzumuze gozumuze bulastirdik. Simdi bekleyeceğiz.

Yarasalar ne ile beslenir diye baktım. Çoğu böcekle beslenirmiş. Çinliler böcek yedikleri için mi bu kadar güçlendi acaba. Uygun ortam bulmuş gibi. Maalesef meyve yiyenlerde varmış hatta şekerli su içenlerde varmış. Onlar ne yiyorsa bir süre yemesek mi acaba. Evet ben de kafayı sıyırdım

Yarın akşamdan itibaren benimde karantina günlerim başlıycak tabi işyerinde evrak vs. lazım olmazsa. İnşaAllah tez zamanda atlatırız kontrol altına alınırda ülke normale döner. Birde bunun 2. dalgası varmış biz daha birinciden çıkamadık

Arkadaşlar günlerdir poşetlerle savaşıyorum silsem mi atsam mı ne yapsam bugün büyük boy buzluk poşetleri aldım dışarıdan gelen sebze meyveyi buzluk poşetlerine alıp dolaba koydum bir nefes aldım yeminle. Az evvel markete indim biraz abur cubur aldım çünkü eşimi pişirmekle doyuramıyorum hepsinin paketini çamaşır sulu bezle silip duruladım, eşimi evde tutmak üç yaşındaki çocuğu tutmaktan zor yeminle darlandım
S SassyR babana çok üzüldüm, umarım en kısa sürede atlatır, dualarım sizinle

Dışarıdan gelen tüm poşetleri çöpe atıyorum.

Teknoloji çok gelişirken aynı gelişme tıp alanında yaşanmadı diye bir şey duymuştum.
hakkı varmış.
Neredeyse ışınlanmayı bulacağız, aylardır bir küçük virüsün çaresini bulamadık.

Posetleri tek tek silmeye üseniyorum ben.
Aldigim seyleri birgece boyunca balkonda birakiyorum posetleriyle birlikte. Ertesi gün iceri aliyor dolaplara yerlestiriyorum.

Cin de yasayan türk bir youtuber da bir gece boyunca kapinin önünde birakiyormus.

Yani bende almanyadayim .. vaka sayisi burda da yüksek.
Okadar yormayin kendinizi kizlar. Sadece huylandiginiz bir magazadan alisveris yaptiginizda silme islerini yapin. Duruma göre yani. Yoksa tek tek ugrasmak zor her defasinda.

Birlesik Krallık'ta 21 yasinda bir genc kiz ve 47 yaşında bir adam Covid-19 dan ölmüş Bilinen bir rahatsızlıklari da yokmus. Genci yaşlısı, evde kalmamiz için daha ne gerekiyor acaba?

Hanımlar kaynim 1 aydır ankarada hastanede idi. Bebeği hastaydı vs oraya gitmek zorunda kaldı.
Bebek hala ankarada kendisi geldi 4 gün oldu. İzole etti kendini.
Bugün boğaz ağrısı varmış ve titriyorum diyor.
Hastaneye git diyoruz yok diyor.
184 ü arasa fikir verirler mi ya.

Evet olabilir.
Bir de virüsün birçok çeşidi olduğunu okudum. Mutasyon geçirmiş sanırım. "Cahil cahil konuşma" diyebilirsin ama genç ölümlerinin bununla da bir ilgisi var mı acaba?
Yani belki bir kısmı insana adapte oluyor, bir kısmı hala agresif vs böyle bir şey olabilir mi?
Ya da bu durum farklı ülkelerdeki farklı ölüm oranlarını da açıklayabilir mi?
Off beynim çorba oldu artık. The 100 izlerken ne güzeldi. Şimdi kendi hayatta kalma mücadelemizdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…