Cin su an yurt disindan gelenlere 14 gun karantina uyguluyor.giden var ondan duydukVatandaşlarına riskli ülkere gitmeyin diyormuş gelde ümüklerini sıkma
Tövbe yarabbim sinirim bozulduCin su an yurt disindan gelenlere 14 gun karantina uyguluyor.giden var ondan duyduk
Beni aradıklarında eve 5 dk mesafedelermiş evi sordular o anda reddedemedim. Eşime de ayarı verdim sanmam ki bi daha kabul etsin.. gerçekten delirmemek elde değil.Dedikoduyu falan bosverin artik ne cesaret teklif etmisler eşiniz ne cesaret buyrun gelin demis ?Siz neden arayip baska zamana ertelemediniz inanamiyorum hâlâ caya kahveye gitme planı yapan suursuzlara.
Mecburen oyle yapiyorlar.cunku cin 2. Dalgayi bekliyormus.giden vitaminleriyle gidiyor.iran da daha atlatamadi ve 2. Dalgayi bekledigini acikladi.Tövbe yarabbim sinirim bozuldu
Benimkiler de etti hamililekten yırttımCoronadan korunur da eş ailesınden nasıl korunur..evdeyız bız..bıze gelsenıze dıye devamlı tacız ediyor .
Ya sabır
Bu kurala kimse uymuyor. 65 yas ustu çıkmasın deyip cekildiler isin icinden. Hatta bu durum daha kötü oldu. Yaslilara potansiyel bulaştirici gozuyle bakip saldırgan davranan gencler oldu. Yuzumuze gozumuze bulastirdik. Simdi bekleyeceğiz.Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara: “Nüfusun % 80’i evde kalırsa virüs 4 haftada söner.Toplumun büyük bölümüne bulaşma ihtimali var ama virüs gittikçe zayıflayacak.Çünkü ideal yaşam alanı insan değil, yarasa. Zamanla insandaki gücünü kaybedecek.”..
yuzde kac evde acaba
Zıkkım ile zehiri sakın unutmayın
Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara: “Nüfusun % 80’i evde kalırsa virüs 4 haftada söner.Toplumun büyük bölümüne bulaşma ihtimali var ama virüs gittikçe zayıflayacak.Çünkü ideal yaşam alanı insan değil, yarasa. Zamanla insandaki gücünü kaybedecek.”..
yuzde kac evde acaba
Sahte hamile mı olsamBenimkiler de etti hamililekten yırttım
Valla hamilelik bir işe yaradı bu konuda, kimse gelelim edelim demiyor.Sahte hamile mı olsam
Dışarıdan gelen tüm poşetleri çöpe atıyorum.Arkadaşlar günlerdir poşetlerle savaşıyorum silsem mi atsam mı ne yapsam bugün büyük boy buzluk poşetleri aldım dışarıdan gelen sebze meyveyi buzluk poşetlerine alıp dolaba koydum bir nefes aldım yeminle. Az evvel markete indim biraz abur cubur aldım çünkü eşimi pişirmekle doyuramıyorum hepsinin paketini çamaşır sulu bezle silip duruladım, eşimi evde tutmak üç yaşındaki çocuğu tutmaktan zor yeminle darlandım
S SassyR babana çok üzüldüm, umarım en kısa sürede atlatır, dualarım sizinle
Bende atıyordum ama neyi nereye koyacağımı şaşırdım buzdolabında bugün büyük boy buzluk poşetleri ilaç olduDışarıdan gelen tüm poşetleri çöpe atıyorum.
346bin nüfuslu İzlanda toplam 11.727 test yapmış, bunların 737'si pozitif çıkmış, 2 kişi ölmüş.
İzlanda'da test için semptom şartı aranmıyormuş. Semptomu olmayan gönüllülere yapılan 1.800 testten 19'u pozitif çıkmış. Yani test yapılan semptomsuz kişilerin %1inde aslında virüs varmış. Bunlar sadece gönüllülerin sonuçları.
Tüm sonuçlara bakınca pozitif çıkanların yaklaşık yarısının semptomsuz olduğu değerlendiriliyormuş.
cilek.yagmuru Almanya için konuştuğumuz konu da böyle olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?