- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
Canm gizlilik ayarlariyla alakali Galina duzelttim birdaha denermsn bende Sana yazamymSize niye mesaj yazılamıyor, keske yazabilsek. Dun bahsetmiştim eşimle ayrı odalarda takılıyoruz, sıkıldım diye yanına gittim uzaktanda olsa sohbet edelim diye. Böyle olmaz ailenin yanina gitmen lazim icim hiç rahat degil ariyim anneni gelip alsinlar, sana benim yuzumden bisey olsun istemiyorum diyor. Ne yapicam bilmiyorum cok kararsızım çok. Icim hic rahat degil. Riskli yerlerden birinde çalışıyor, gelen bütün virüslü hastalari görüyor. Ben burda degilken ya hastalanirsa off
%100 korunma yöntemi yok üzül diye demiyorum ama gerçekten imkansız illaki dışarıdan birşeyle temas edeceksin sakin kalmaya çalış panik yapıncada vücut alarm veriyor hasta olsan hastanelerin hali de kötü dua baska caresi yok. Bende risk grubundayım ilk zamanlar baktım sapıtıyorum boşverdm. Günlük temizliğimi yapıyorum. Eşim dışarıda eldiven maske takıyor alışverişe evden bez torba yolluyorum gelince eşim komple makineye atıyor kıyafetleri. Bende aldıklarını yıkıyorum eldivenle torbalarıda önce balkonda tutuyorum ertesi gün yıkıyorum yapacak başka birşey yok. Eşi işe gidip gelmeyenin evi ikide bir kırklamasına gerek yok
Gecmis olsun. Daha once de yazmistim ben. 11 yil once domuz giribi suphesiyle karantinaya alindim ve hemsireler bana cok kotu davrandi. Serum bitiyor almaya gelmiyorlar, beni azarliyorlar, benden virus kapacaklar diye tersliyorlardi. Durum hala ayni anlasilan. Cok yazik, gercekten hasta olan insanin psikolojisi bu sekilde ne hale gelir. Karantina odasinin psiligini saymiyorum bile. Allah butun hastalarimiza yardim etsin.Şimdi annem aradı. Bir poşetin içine kahvaltılık birşeyler koyup kapıların önüne bırakmışlar odaların. Yemek verme şekilleri buymuş. Ve hala verilmiş herhangi bir ilaç ya da tedavi de yok.
İzlanda'daki araştırmacılar aldıkları örneklerde 40 mutasyon tespit ettiklerini açıklamışlar.Evet olabilir.
Bir de virüsün birçok çeşidi olduğunu okudum. Mutasyon geçirmiş sanırım. "Cahil cahil konuşma" diyebilirsin ama genç ölümlerinin bununla da bir ilgisi var mı acaba?
Yani belki bir kısmı insana adapte oluyor, bir kısmı hala agresif vs böyle bir şey olabilir mi?
Ya da bu durum farklı ülkelerdeki farklı ölüm oranlarını da açıklayabilir mi?
Off beynim çorba oldu artık. The 100 izlerken ne güzeldi. Şimdi kendi hayatta kalma mücadelemizdeyiz.
market poşetlerini atıyırum. Ayrıca marketten kloroplast ve Migros’un kendi markası çöp poşetlerinden aldım.Arkadaşlar günlerdir poşetlerle savaşıyorum silsem mi atsam mı ne yapsam bugün büyük boy buzluk poşetleri aldım dışarıdan gelen sebze meyveyi buzluk poşetlerine alıp dolaba koydum bir nefes aldım yeminle. Az evvel markete indim biraz abur cubur aldım çünkü eşimi pişirmekle doyuramıyorum hepsinin paketini çamaşır sulu bezle silip duruladım, eşimi evde tutmak üç yaşındaki çocuğu tutmaktan zor yeminle darlandım
@SassyR babana çok üzüldüm, umarım en kısa sürede atlatır, dualarım sizinle
Az başım dönüyor günümde geçti de sonra aaa gelmiş dersinSahte hamile mı olsam
Ben izledim bence devam edin ilerledikçe daha çok seveceksiniz.Bilmem ikna edebildin mi:)Kızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
İlk bölümünü izledim sıkıcıydı
Sonraki bölümler için teşvik arıyorum
Müthiş bir şey ama şu dönemde izlemeKızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
Geneli sıkıcı benceKızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
Kızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
Yanılmıyorsam bu virüse herkes yakalanacak denildi
Eğer herkes yakalanacaksa umarım yakalanmış hafif septomlarla atlatmışızdır
Ve vücudumuz virüse karşı antikor üretir
Bu virüsten kaçış yok
İngizler başta zaten bu yöntemi denediler okulları tatil etmediler
Gençler bu virüsle ne kadar çok karşılaşırsa o kadar iyi dediler
Yanlışta biliyor olabilirim
Sizdeki her neyse çok çok geçmiş olsun
Netflixte mi izliyorsunuz ben bulamadım allah allahKızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
Yalan söylemeyeyimBen izledim bence devam edin ilerledikçe daha çok seveceksiniz.Bilmem ikna edebildin mi:)
Hatta son bölümünü ayakta alkışladım... Son bölümü film tadında lagasov kralsın saygılarKızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
HBO canım Netflix değil netten bulabilirsinNetflixte mi izliyorsunuz ben bulamadım allah allah
Mide agrınız olabilir mide de sırta vuruyorİnş panik de yapıyor olabilirim
Demin eşimin kuzeni aradı. Koronadan konuştuk. Kapattım ve ciğer ağrım başladı
Baya ağrı sırtıma vuruyor.
Var mı önerebileceğin bir diziGeneli sıkıcı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?