bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gecikmeden arayın yönlendirirler mutlaka

1 hafta öncesine kadar durum daha iyi gibi. In cin top oynuyor bizim buralardam

İnş panik de yapıyor olabilirim
Demin eşimin kuzeni aradı. Koronadan konuştuk. Kapattım ve ciğer ağrım başladı

Baya ağrı sırtıma vuruyor.
Birkaç defa burayada yazdım
Eşim o kadar kötü olduki
Hayat durdu bizim için
Kesin corona gözüyle bakıyordum ben
Eşimin kardeşi doktor
Arıyor hergün durumu hakkında bizden bilgi alıyordu
Solonda izole yaşamaya başladı bizimle aynı lavaboyu bile kulanmadı sık sık çay yaptım bitki çayları
Terledi
Ve şimdi hafif öksürük var ma iyi
Neden anlattım
Sizde de böyle birşey olabilir
Panik yapmayın sizde
Ne olur
Eşim panik yapmadı
Bugün COLIN okuyunca hak verdim eşime

Neden test istemediniz?
Doktorkar istese zaten görevim gereği yapardım ( sonuçta salgın var dünyaya olan görevimiz ) bırakın istemeyi oralı olmuyorlar. Teşhis koymakla ilgili tıp sistemimizde sıkıntı vardır. Sadece korona için değil her hastalık için.
Ama genel olarak bendekinin Corona olduğunu düşünmedim. Yeğenim hastalandı geçenlerde. 4 yaşında. Çok nadlr durumlar hariç o kadar küçük çocukta Corona görünmüyor. ( çocuğun kendi doktoru söyledi. ) GATA ya gece acile gitmişlerdi orada da test istemediler. Laranjit dendi. İki farklı yerde.
ben ondan kaptığımı düşündüm. O yüzden Corona olduğunu düşünmedim. O sıraya girmek falan ağır geliyor. Çünkü kronik hastalıklarım var.bir de kendi bedenimi biliyorum. Hafif bir laranjit bile bende kalp sorunu Ateş böyle geçiyor.
kesin konuşamam tabi.. Doktorlarda böyle yönlendirdi. Ama bence de En güveniliri test. Birçok kişi aynı durumda.
testlerin yaygınlaştırılması lazım . Evet Çin herkese ama herkese test yaparak önünü kesti salgının.
baya görevliler insanların kapılarına geliyormuş test için .
Bu testler zor yapılıyor . O yüzden biz de o kadR yaygın değil. Zatürre falan geçirirseniz o zaman yapılıyor. Benim anladığım öyle.
ha burası türkiye çok ısrar ederseniz peşine düşerseniz yaptırabilirsiniz belki. Şimdi bunu herkes için söylüyorum. Kendinizde şüpheleniyorsanız üstüne düşün. Tek bir doktorun lafını dinleyip sağlığınızı riske atmayın.

Son düzenleme:
Kızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
İlk bölümünü izledim sıkıcıydı
Sonraki bölümler için teşvik arıyorum
Çok güzel bir dizi . Ama belgesel dizi tarzı. O olayların hepsi gerçek.gerçek olması çok Üzücü. O yüzden eğlenceli bir dizi değil . Belgesel tarzı olduğundan kurgu senaryolar gibi heyecanlı değil.
Hele de bu günlerde bence daha iç açıcı, hafif eğlenecek şeyler izleyin .
siz yanlış hatırlamıyorsam Van depremini atlattınız. Üzerine İran sınırı kapatılmadı herkesten önce korona korkusu yaşamaya başladınız. Bulunduğunuz bölge gereği. Şimdi zaten herkes çok korkuyor. Yani bunca şeyden sonra Çernobil gibi bunalım diziyi izlemeyin.

Kızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
İlk bölümünü izledim sıkıcıydı
Sonraki bölümler için teşvik arıyorum
İlk bölüm bana da sıkıcı gelmişti. Ama sonradan sarıyor.
Yine de bu dönemler için fazla karamsar diyebiliriz.
Daha pozitif enerjili diziler öneririm

Derdim gündemin yanında çok ufak ama merak ettiğim bir konu var. Şimdi ben okullara ara verildiği için ailemin yanına geldim ve kendi evimdeki interneti kapattırmak istiyorum. Zaten böyle bir durum olmasa bu ay sonu superonline a taşıyacaktım taahhütü bitiyor diye.
Belirsiz bir süre en azından internet faturası derdinden kurtulayım istiyorum ama fesih işlemleri şubeden oluyormuş galiba. Hiç müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilen oldu mu aranızda?

merhaba lütfen bana yardım edin. acil. ailemden çok yakın olduğum üst kattaki amcam korona virüsü 15 dk lık testte pozitif çıktı. doktorlar bütün apartmanda olma ihtimalini onayladı. ailesi şuan perişan ve 15 14 18 ve 13 yaşında çocuklar ve 70 yaşlarında anne ve babası olarak iki yaşlı var ne yapmalıyım herkes odasına çekildi. fakat odamızda da o virüse yakalanan kişiye çok yakı aile üyem gezdi korkuyoruz ama şuan herkes çığlık çığlığa sadece 3 kişi bütün bina ile haberleşip kontrolü ele almaya çalışıyoruz izole çalışma günlk hayat yemek temizlik ne yapmalıyız önerin

Mide agrınız olabilir mide de sırta vuruyor

3 yıl sirtım göğsüm agridi doktor doktor gezdim nefes darligim vardi sürekli öksüruyordum merdiven cikamiyordum kimse anlamadi. Astım mı kalpmi bronsitmi alerjimi diye hastane hastane gezdim. Sonra bir poliklinuge götürdu annem birde kan degerlerine baktiralim dedi. Doktora sikayetlerimi söyledim eliyle mideme bastirdi reflün var.mide hastaliklari nefes darligida yapar öksürük de yapar kalbede vurur dedi. 1 kutu ilaci 3 ay ictim hicbir sikayetim kalmadi

Sizlere test yapıldı mı?

Bizim yandaki komsularda akşama kadar aralıksız öksuruyorlar binaya çıkmaya korkuyorum

Allah yardimciniz olsun. Sizde ayni binadamisiniz

Reflü mide asidi buharının devamlı akciğere girmesine sebep oluyor. Yani akciğer devamlı asit altında. ( midede bu aside özel yüzey var. Mideye zarar vermez. Yoksa bildiğiniz ağır asittir. Mesela et yediniz onu eritir. Öyle düşünün. )
İnsan ciğerinin devamlı azar azar asit soluduğunu düşünün. Astım , kalp hepsini başlatır.
insanlar mide rahatsızlığı diye hafif bişey zannedebiliyorlar. .

Bizim için üzücü bu
Parasızlığın gözü kör olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…