walking dead izleyip hayatta kalmaya calismakVar mı önerebileceğin bir dizi
Evde zaman geçmiyor
İki ergenide hesaba katarak düşünce
Gecikmeden arayın yönlendirirler mutlakaHanımlar kaynim 1 aydır ankarada hastanede idi. Bebeği hastaydı vs oraya gitmek zorunda kaldı.
Bebek hala ankarada kendisi geldi 4 gün oldu. İzole etti kendini.
Bugün boğaz ağrısı varmış ve titriyorum diyor.
Hastaneye git diyoruz yok diyor.
184 ü arasa fikir verirler mi ya.
1 hafta öncesine kadar durum daha iyi gibi. In cin top oynuyor bizim buralardamBilim Kurulu Üyesi Ateş Kara: “Nüfusun % 80’i evde kalırsa virüs 4 haftada söner.Toplumun büyük bölümüne bulaşma ihtimali var ama virüs gittikçe zayıflayacak.Çünkü ideal yaşam alanı insan değil, yarasa. Zamanla insandaki gücünü kaybedecek.”..
yuzde kac evde acaba
Birkaç defa burayada yazdımİnş panik de yapıyor olabilirim
Demin eşimin kuzeni aradı. Koronadan konuştuk. Kapattım ve ciğer ağrım başladı
Baya ağrı sırtıma vuruyor.
Doktorkar istese zaten görevim gereği yapardım ( sonuçta salgın var dünyaya olan görevimiz ) bırakın istemeyi oralı olmuyorlar. Teşhis koymakla ilgili tıp sistemimizde sıkıntı vardır. Sadece korona için değil her hastalık için.Neden test istemediniz?
O kadar tuhaf ki korkuyor iğneden falan.Gecikmeden arayın yönlendirirler mutlaka
Çok güzel bir dizi . Ama belgesel dizi tarzı. O olayların hepsi gerçek.gerçek olması çok Üzücü. O yüzden eğlenceli bir dizi değil . Belgesel tarzı olduğundan kurgu senaryolar gibi heyecanlı değil.Kızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
İlk bölümünü izledim sıkıcıydı
Sonraki bölümler için teşvik arıyorum
İlk bölüm bana da sıkıcı gelmişti. Ama sonradan sarıyor.Kızlar çernobil dizini izleyeniniz var mı
İlk bölümünü izledim sıkıcıydı
Sonraki bölümler için teşvik arıyorum
Mide agrınız olabilir mide de sırta vuruyor
Sizlere test yapıldı mı?merhaba lütfen bana yardım edin. acil. ailemden çok yakın olduğum üst kattaki amcam korona virüsü 15 dk lık testte pozitif çıktı. doktorlar bütün apartmanda olma ihtimalini onayladı. ailesi şuan perişan ve 15 14 18 ve 13 yaşında çocuklar ve 70 yaşlarında anne ve babası olarak iki yaşlı var ne yapmalıyım herkes odasına çekildi. fakat odamızda da o virüse yakalanan kişiye çok yakı aile üyem gezdi korkuyoruz ama şuan herkes çığlık çığlığa sadece 3 kişi bütün bina ile haberleşip kontrolü ele almaya çalışıyoruz izole çalışma günlk hayat yemek temizlik ne yapmalıyız önerin
merhaba lütfen bana yardım edin. acil. ailemden çok yakın olduğum üst kattaki amcam korona virüsü 15 dk lık testte pozitif çıktı. doktorlar bütün apartmanda olma ihtimalini onayladı. ailesi şuan perişan ve 15 14 18 ve 13 yaşında çocuklar ve 70 yaşlarında anne ve babası olarak iki yaşlı var ne yapmalıyım herkes odasına çekildi. fakat odamızda da o virüse yakalanan kişiye çok yakı aile üyem gezdi korkuyoruz ama şuan herkes çığlık çığlığa sadece 3 kişi bütün bina ile haberleşip kontrolü ele almaya çalışıyoruz izole çalışma günlk hayat yemek temizlik ne yapmalıyız önerin
Panik yapmayın şu an durumuna bir faydası olmaz. Varsa çıkar testte. Çıkmazsa da ikinci testte de çıkabilir.kendisi amcam olur ve aile binası 70 yaşlarında babaannem ve dedemle
Reflü mide asidi buharının devamlı akciğere girmesine sebep oluyor. Yani akciğer devamlı asit altında. ( midede bu aside özel yüzey var. Mideye zarar vermez. Yoksa bildiğiniz ağır asittir. Mesela et yediniz onu eritir. Öyle düşünün. )3 yıl sirtım göğsüm agridi doktor doktor gezdim nefes darligim vardi sürekli öksüruyordum merdiven cikamiyordum kimse anlamadi. Astım mı kalpmi bronsitmi alerjimi diye hastane hastane gezdim. Sonra bir poliklinuge götürdu annem birde kan degerlerine baktiralim dedi. Doktora sikayetlerimi söyledim eliyle mideme bastirdi reflün var.mide hastaliklari nefes darligida yapar öksürük de yapar kalbede vurur dedi. 1 kutu ilaci 3 ay ictim hicbir sikayetim kalmadi
Bizim için üzücü bu346bin nüfuslu İzlanda toplam 11.727 test yapmış, bunların 737'si pozitif çıkmış, 2 kişi ölmüş.
İzlanda'da test için semptom şartı aranmıyormuş. Semptomu olmayan gönüllülere yapılan 1.800 testten 19'u pozitif çıkmış. Yani test yapılan semptomsuz kişilerin %1inde aslında virüs varmış. Bunlar sadece gönüllülerin sonuçları.
Tüm sonuçlara bakınca pozitif çıkanların yaklaşık yarısının semptomsuz olduğu değerlendiriliyormuş.
@cilek.yagmuru Almanya için konuştuğumuz konu da böyle olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?