bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hasta olanlara varsa maske, öksürüp aksırıp damlacık yoluyla bulaştırmamaları için. Diğer aile bireyleri de sık sık el yıkamalı. Ellerin ağza yüze göze temasından kaçınılmalı.
Şu an ağırlaşmadan zaten hastanelere almıyorlar deniliyor, doğruluğu tartışılır. Yaşlılarda belirti var mı acaba? Onlar daha riskli çünkü, nereden kapmış acaba amcanız.

Arksdalımın annesi pozitif çıkan 2 kişiyle aynı ofiste çalıştı günlerce ( test yapılana kadar farkında olmadan ) ona bişey olmadı şükür. Sakin olmalısınız.
bir de hızlı testler tam sonuç vermeyebiliyor.
siz aynı apartmanda mısınız.
apartmadaki herkes birbirine gidip geliyor mu. Sonuçta herkesin evi ayrı. Lütfen sakin olun. Korktuğunuz kadar kötü blr durumla karşılaşmayanilşrsiniz. Çalışan insanlar durmadan kaç kere Corona taşıyıcısına hastasına rastlıyorlar kim bilir. Herkes hastalanmıyor. Her hastalık ölümle sonuçlanmıyor. Dünya da Oran % 2-3 tespit edilemeyenlerle aslında daha az da olabilir.

Belediyeyi arayin apartmani dezenfekte etsinler. Bir tanidigimin oturdugu apartmanda bir kisi coronadan olmus. Kimse umursamamis. Apartman sakinleri belediyeyi arayinca gelmisler ancak.

Evet şuan herkesi sakinleştirmeyi başardım ve günde 5 6 kere gidip geliriz ama 2. Test te pozitif

Allah tan kurtuldum ama 3 yil surundüm resmen

Evet şuan herkesi sakinleştirmeyi başardım ve günde 5 6 kere gidip geliriz ama 2. Test te pozitif
Ne kadar sakin olursanız o kadar iyi başaçıkarsınız bu durumla. Kendinizi yalnız hissetmeyin . Buraya yazın. Sizlere de test yapılacak değil mi.
genç ve çocuklar neredeyse hiç etkilenmiyorlar.
kronik hastalar ve yaşı ileri olanlar için risk durumu fazla.
Ölüm oranı gerçekten sağlıklı blr insan için sıradan blr grip kadar. Sıradan bşr Grip bulaşacak olsa Eğer sağlıklıysanız sizin için aynı şey.
çocuklara zarar verme oranı yok gibi bişey.
Ölüm oranı % 2-3 tespit edilmeyen vakalar düşünüldüğünde daha az aslında.
Hastalık çok bulaşıcı. En kötü yanı bu. Ama sonunda herkes yakalanacak bu hastalığa.kolay değil. Çok korkutucu. Biliyorum.
Şimdi kendinizi güvende tutmaya çalışın.

Ben aldigim ekmek sebze meyveyi bozdolabi posetine koyuyorum.Yemeden once cok iyi yıkıyorum. Abur cubur da bağışıklık düşürüyor ama...Kuruyemiş kuru üzüm meyve daha mantıklı. Sirkeli temizleyiciler mutfak ve buzdolaplari için çok iyi,yuzeylerde de kullaniyorum.Peynir kutuları,süt kutuları vb şeyleri de yıkıyorum sünger ve deterjanla kuruyunca kaldırıyorum.
Yıkamadan olmaz markette yüzlerce el değiyor Koronali biri olabilir elbette tutan 2500 kişiyi 10 la çarpın dedi dün akşam profesör 25bin garanti var ve sokağa çıkıldıkça artacak bu sayı maalesef.

İtalyada Yaşananlar biri yazmış bugün bunu paylaşmış .

Eklentiler

• 4385A5B7-F3D6-4ED7-96DC-635DB29FA615.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 142
  • 324B8C1C-2056-4712-BF03-34D1BE6B2825.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 141
  • 1D419AF5-4786-4614-963C-F605F1B83E9C.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 141
  • 4A7F0F61-C4BA-4EE6-91B0-131C65DE49BE.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 135

Amca su an nerde?

70 yasindakiler riskli grupta ayni bir kata alma sansiniz var mi? Kronik hastaliklari var mi?

Test sonucu cikana kadar ne yapmaniz gerekiyor. Bunu soylemeleri gerekiyordu. Biz uzman degiliz ki.

Odalar ayrılacak, maskeler takilacak ,yuzeyler kolonya ile silinecek, ev havalandirilacak. Apartmanda virus temizligi de gerekiyor. Arkadaşın dedigi gibi belediyeyi arayin. Ozellikle 70 yasindakilerle irtibat halinde olun. Herhangi bir belirtide 184 u arayin.

Cok gecmis olsun.

Son düzenleme:

Hehhh ayni durumdayiz yeminle. Oglum 6 yaşinda esim 37 .az kaldi valizini toplayip eline vericem .

Bir an önce o aşamaya geçeriz umarım.

O haberi ben de okudum. Şu durum korkutucu geldi bana, x kişinin yakalandığı virüsle y kişininki aynı olmuyor o zaman. Bu durumda işimiz iyice şansa kalıyor galiba.

italya da yasak olmasına ragmen olen sayısı ve vaka sayısı azalmıyor. bız napıcaz hıc bır fıkrım yok gıttıkce cok korkuyorum.
Katiliyorum her gun 700 kisiye yakin ölüm var kimse korkudan dışarı cikmiyor orda da ama o kadar çok yayılmış ki en başından patır patir dokuluyorlar.1ay sonra ya batacaz ya cikacagiz ve hicbir fikrim yok öngörü sahibi degilim.

ispanya fransa da ço farklı değil ki ....

almanya beni sasırtan napıyorlarsa bız de yapalım lutfen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…