Suan onlarda yerli vaka cikmiyormus. Gunluk cikan 30-40 kisi de disaridan gelenlermis. Oyuzden bu karari almislar..Niye biz yarasa mi yiyoruz?
Ilk bu hastalık ciktiginda yapacaklardı onu. Dünyaya yay sonra bir kenara çekil.
Niye biz yarasa mi yiyoruz?
Ilk bu hastalık ciktiginda yapacaklardı onu. Dünyaya yay sonra bir kenara çekil.
Ay kesinlikleTanı kiti ve ilaclari utanip bedava vereceklerine birde para aliyorlar. Söylencek cok söz varda ban yerim.
Kuba yardım ediyor desen inanirim da Çin in yardimina pek inanmiyorum.Tanı kiti ve ilaclari utanip bedava vereceklerine birde para aliyorlar. Söylencek cok söz varda ban yerim.
Suan onlarda yerli vaka cikmiyormus. Gunluk cikan 30-40 kisi de disaridan gelenlermis. Oyuzden bu karari almislar..
Dunyaya yayildi artik ha yarasa ye, ha pirasa. Ne yersen ye al sana corona
Buna denge diyorlar ama ne dengesi tam bilemiyorum. Sanirim peak noktasını görüp düşüşe geçmek. Bir nevi dogal bagisiklik ama cok sevinmesinler bu virus mutasyona da ugrayabilir.Bunlar hala kapali olduklari icin mi yerli vaka cikmiyor acabaBagisiklik kazanmis olamazlar sanirim.
Sizleri hastaneye alıp test yapmadılar mı?hastanede kontrol ve karantinada kalmanız gerek diye biliyorum kendi kendize üstesinden nasıl geleceksinizmerhaba lütfen bana yardım edin. acil. ailemden çok yakın olduğum üst kattaki amcam korona virüsü 15 dk lık testte pozitif çıktı. doktorlar bütün apartmanda olma ihtimalini onayladı. ailesi şuan perişan ve 15 14 18 ve 13 yaşında çocuklar ve 70 yaşlarında anne ve babası olarak iki yaşlı var ne yapmalıyım herkes odasına çekildi. fakat odamızda da o virüse yakalanan kişiye çok yakı aile üyem gezdi korkuyoruz ama şuan herkes çığlık çığlığa sadece 3 kişi bütün bina ile haberleşip kontrolü ele almaya çalışıyoruz izole çalışma günlk hayat yemek temizlik ne yapmalıyız önerin
Simdilk sadece belirtilere gore test yapiliyor. Bilim kurulunun ortak karari bu,istege bagli degil yani. 2-3 gune hızlı tanı testleri dagitilacakmis durum degisir mi bilmem.Merhaba arkadaşlar dün yazmıştım istanbuldan gelen erken kardeşimin çalıştığı büyük bir devlet kurumunda covid19 çıkmış bir tane bu bir pozitif vakadan sonra kurumda çalışan herkeze bugün test yapılmış ve 20 kişi daha pozitif çıkmış bunlardan kimyager ile kardeşimin teması olmuş maske eldiven var ama odasına girilmiş dosya alıp verilmiş elden vs. Bu kadar pozitif vaka olunca sende yaptır testi dedim eğitim araştırma hastanesiyle görüştü gel yaparız beklerleyiz dediler ama gitmiş kan almışlar tomografi çekmişler bisey yok deyip yollamışlar bu ne kadar mantıklı keyfi gelip ben hastayım bana bi test yapın dememiş bu adam sağlık bakanlığı böyle sıralama yapmış kan tahlili tomografi...adamın şikayeti yokki durumu anlatıyor pozitif vaka ile temas kurdum diyor gereksiz olsa koskoca devlet kurumu neden bütün çalışanlarına test yaptırsin yani. Pozitif vaka ile temasa geçen birine direk test yapılması gerekmiyormu böyle saçmalık olamaz yani test kitlerini kullanmamak için böyle mantıksız bir yaklaşım görmedim ben
En başta izole olabilirlerdi. İtalya, ispanya cok zor durumda. Bizim ne olacağımız belli degil. Hala duzluge cikan ulke yok kendileri dışında.
Yaptiklari resmen dünyaya kötülük. Ister adina ırkçılık deyin ister başka bir şey, sag çıkarsam omrumce Çin mali bir şey almayacagim.
Buna denge diyorlar ama ne dengesi tam bilemiyorum. Sanirim peak noktasını görüp düşüşe geçmek. Bir nevi dogal bagisiklik ama cok sevinmesinler bu virus mutasyona da ugrayabilir.
Tekrar tekrar baska hastanelerede gidin lütfen gecikmeyin hem kardesnzin hem onla temas kuran herkes içinMerhaba arkadaşlar dün yazmıştım istanbuldan gelen erken kardeşimin çalıştığı büyük bir devlet kurumunda covid19 çıkmış bir tane bu bir pozitif vakadan sonra kurumda çalışan herkeze bugün test yapılmış ve 20 kişi daha pozitif çıkmış bunlardan kimyager ile kardeşimin teması olmuş maske eldiven var ama odasına girilmiş dosya alıp verilmiş elden vs. Bu kadar pozitif vaka olunca sende yaptır testi dedim eğitim araştırma hastanesiyle görüştü gel yaparız beklerleyiz dediler ama gitmiş kan almışlar tomografi çekmişler bisey yok deyip yollamışlar bu ne kadar mantıklı keyfi gelip ben hastayım bana bi test yapın dememiş bu adam sağlık bakanlığı böyle sıralama yapmış kan tahlili tomografi...adamın şikayeti yokki durumu anlatıyor pozitif vaka ile temas kurdum diyor gereksiz olsa koskoca devlet kurumu neden bütün çalışanlarına test yaptırsin yani. Pozitif vaka ile temasa geçen birine direk test yapılması gerekmiyormu böyle saçmalık olamaz yani test kitlerini kullanmamak için böyle mantıksız bir yaklaşım görmedim ben
Bu tamamen saçmalık yani pozitif vaka ile temasa geçen leri ariyorlardi geçen adam.mevlut yapmış umteden gelip olmuş sonra adamın mevlüde gelen herkesitopladilar temasa geçen birinde belirtimi beklenir bi hata var ama bu işte anlamadım benSimdilk sadece belirtilere gore test yapiliyor. Bilim kurulunun ortak karari bu,istege bagli degil yani. 2-3 gune hızlı tanı testleri dagitilacakmis durum degisir mi bilmem.
Belirti göstermediği için sevinmelisiniz.
Yaşlıları olume terk etmek. Cok aci. Umarım aci cekmemislerdir. Ne diyelim.Bende cok sinirli ve öfkeliyim birde biz atlattik diye sokaga döküldüler maske cikarttilarya sacimi basimi yolasim geldi. Bu sorumsuzlugun bir bedeli olmali ve ödemeliler. Italyada doktorlar agliyor yaslilar ölüme terk ediliyor. 1 haftada hastane kurdular neden yardim etmiyorlar. Cünkü benciller.
Programlarda prof. ların dediği bu. Onlar da hizli tani kitiyle daha fazla vaka saptanmasıni istiyorlar. Doktorun insiyatifinde biraz da.Bu tamamen saçmalık yani pozitif vaka ile temasa geçen leri ariyorlardi geçen adam.mevlut yapmış umteden gelip olmuş sonra adamın mevlüde gelen herkesitopladilar temasa geçen birinde belirtimi beklenir bi hata var ama bu işte anlamadım ben
Çıkıcaz evelallah enseyi karartmak yok. Ben inanıyorum bahar geliyor , yaz geliyorKatiliyorum her gun 700 kisiye yakin ölüm var kimse korkudan dışarı cikmiyor orda da ama o kadar çok yayılmış ki en başından patır patir dokuluyorlar.1ay sonra ya batacaz ya cikacagiz ve hicbir fikrim yok öngörü sahibi degilim.
ispanya fransa da ço farklı değil ki ....
almanya beni sasırtan napıyorlarsa bız de yapalım lutfen ya
Yaşlıları olume terk etmek. Cok aci. Umarım aci cekmemislerdir. Ne diyelim.
Programlarda prof. ların dediği bu. Onlar da hizli tani kitiyle daha fazla vaka saptanmasıni istiyorlar. Doktorun insiyatifinde biraz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?