Şu an Çine tek bir şey söylemek istiyorum o da ;Bende cok sinirli ve öfkeliyim birde biz atlattik diye sokaga döküldüler maske cikarttilarya sacimi basimi yolasim geldi. Bu sorumsuzlugun bir bedeli olmali ve ödemeliler. Italyada doktorlar agliyor yaslilar ölüme terk ediliyor. 1 haftada hastane kurdular neden yardim etmiyorlar. Cünkü benciller.
Almanya'da yaşayan kuzenimle konuştum, Yazardım ama ban yemek istemiyorum.ispanya fransa da ço farklı değil ki ....
almanya beni sasırtan napıyorlarsa bız de yapalım lutfen ya
Yapılması gerek ama ben degil doktor karar veriyor buna. Hastaneler de cok ic açıcı degil bu ara, hasta olmadan gidip hasta cikmak var. 184 u aradınız mi?ya şimdi kardeşimde covidcikmis olsa bizhastaneye gidip sikayetimizyok ama şüphedeyiz desek test yapılmayacak mi aynı şey aynı evde yaşayana değilde aynı yerde çalışana yapmamak anlamsız geldi bana
Şu an Çine tek bir şey söylemek istiyorum o da ;
Hele doğu Almanya teyzeleri buzzzAlmanya’da yaşlılar normal zamanda bile pek dışarı çıkmazlarmış. Ve onlarda ev oturması yok. Kısacası soğuk insanlar. Bu durumda virüsü kapmaları zor. Yaşlı hasta az olduğu için ölüm de az oluyor haliyle.
Ha İtalyanlar ha biz, sonumuz benzemez inşallah. Maalesef onlar da bizim gibi laf dinlemedi. Bugün bir arkadaşın sokağına ambulanslar gelmiş 4 hasta için, genci yaşlısı millet başına toplanmış şaka gibi.
Kardeşim arayacaktı işte bu akşam oldu olay henüzYapılması gerek ama ben degil doktor karar veriyor buna. Hastaneler de cok ic açıcı degil bu ara, hasta olmadan gidip hasta cikmak var. 184 u aradınız mi?
Birde medyaya sunan iki doktor ortadan kaybolmuş Allah bilir ne oldu?L
Bari zamanında hastalığı kabullenselerdi..
Almanya nin politikası begeniliyordu. Neden ki?Almanya'da yaşayan kuzenimle konuştum, Yazardım ama ban yemek istemiyorum.
aynen ya birde tum girisleri yasaklamislar ya bi hepsi gebersede kurtulsaydik basta soyleselerdi kendi çıkışlarıni engelleselerdi bu hale gelmeyecektik kendilerini kurtardilar ya daha umurlarinda olmaz bide kitleri parayla satiyorlarmis bencil köpekler sizin yuzunuzden oldu zatenBende cok sinirli ve öfkeliyim birde biz atlattik diye sokaga döküldüler maske cikarttilarya sacimi basimi yolasim geldi. Bu sorumsuzlugun bir bedeli olmali ve ödemeliler. Italyada doktorlar agliyor yaslilar ölüme terk ediliyor. 1 haftada hastane kurdular neden yardim etmiyorlar. Cünkü benciller.
Almanya'nin tibbi imkanlari cok. Ama her onune gelene test yapmiyorlar.Almanya nin politikası begeniliyordu. Neden ki?
Tam olarak kimlere test yapiliyor bilmiyorum ama başarılı buluyorum onlari.Almanya'nin tibbi imkanlari cok. Ama her onune gelene test yapmiyorlar.
Tam olarak kimlere test yapiliyor bilmiyorum ama başarılı buluyorum onlari.
Germany
Coronavirus Cases:
43,646
Deaths:
239
Recovered:
5,673
Active Cases
37,734
Currently Infected Patients
37,711 (100%)
in Mild Condition
23 (0%)
Serious or Critical
Benimde teyzem Almanya'da iki gün önce ateşlendi falan acılı aramış bir yere yonlendirmisler falan ilgi yok yani. Teyzem hiç begenmiyorAlmanya nin politikası begeniliyordu. Neden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?