bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şu an Çine tek bir şey söylemek istiyorum o da ;

Eklentiler

• 1AF6B7C6-37F9-491C-B660-F05B319D0620.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 64
Zaten psikolojim alt-üst olmuş durumda dünden beri gece uyuyamiyorum ya hasta olursam 3 çocuğum var ne yaparım kimsede durmazlar kendimi geçtim ya annem olursa kap tansiyon şeker hepsi var kaldıramaz ona bisey olursa ne yaparım ben haberleri izledikce sinirden ağlama geliyor ya erkek kardeşime geçtiyse ya ona bisey olursa ya bizede ondan bulaşırsa kafamda dönen bir sürü soru boğazım biri sıkıyor sanki iyi değilim

ya şimdi kardeşimde covidcikmis olsa bizhastaneye gidip sikayetimizyok ama şüphedeyiz desek test yapılmayacak mi aynı şey aynı evde yaşayana değilde aynı yerde çalışana yapmamak anlamsız geldi bana
Yapılması gerek ama ben degil doktor karar veriyor buna. Hastaneler de cok ic açıcı degil bu ara, hasta olmadan gidip hasta cikmak var. 184 u aradınız mi?

Hele doğu Almanya teyzeleri buzzz

Ya bu italya kac gundur karantinada net bilen var mi? Bugun de 6 bin kusur vaka var.

aynen ya birde tum girisleri yasaklamislar ya bi hepsi gebersede kurtulsaydik basta soyleselerdi kendi çıkışlarıni engelleselerdi bu hale gelmeyecektik kendilerini kurtardilar ya daha umurlarinda olmaz bide kitleri parayla satiyorlarmis bencil köpekler sizin yuzunuzden oldu zaten

Almanya'nin tibbi imkanlari cok. Ama her onune gelene test yapmiyorlar.
Tam olarak kimlere test yapiliyor bilmiyorum ama başarılı buluyorum onlari.

Germany
Coronavirus Cases:
43,646
Deaths:
239
Recovered:
5,673
Active Cases
37,734
Currently Infected Patients

37,711 (100%)
in Mild Condition

23 (0%)
Serious or Critical

...
Salgından tüm toplumlar erken haberdar edildi.
. Ama ekonomik nedenlerden dolayı Avrupa Türkiye İran vs
Gerekli önlemleri almadı. İtalya özellikle çok şikayetçi .
İtalya Sadece 15 gün önceden önlem alsaydık böyle olmayacaktı deniliyor.
çok üzücü gerçekten.
dünya sağlık örgütü yöneticilerinden biri geç kaldık dedi. Bile bile geç kaldık diye açıklama yapıldı.

Ya semptom gostermen gerekiyormus, ya pozitif olan biri ile temasin olmasi gerekiyormus test icin. Netice olarak bunca vakaya ölu sayisi dusuk denebilir diger ulkelerle kiyaslayinca. Muhtemelen her ihtiyaci olan yogunbakim unitesine erisebiliyor su asamada.

Biz boyle gidersek italya gibi olacagiz kimse umursamiyor

Eşimle evdeyiz bu konuyu eşim hiç konuşmak istemiyor o yüzden ben de sizle konuşmak istedim.Arkadaşlar sizce de bu işte bi tutarsızlık yok mu.Hem en çok yaşlıları vuruyor deniliyor hem de bugün okuduğum haberde hayatı boyunca spor yapmış, sigara bile içmemiş adamın hastanedeki videosunu izledim.Bu virüs kimi neye göre seçiyor da kimisinde belirti göstermiyor.İzlediğim videoların çoğu hep genç veya orta yaşlı insanlar.Hele ülkede açıklanan kadar vaka olduğuna da hiç ama hiç inanmıyorum bu hastalık ülkenin her köşesine girmiş durumda.
Bugün dw’de sağlık çalışanlarıyla yapılan görüşmelerle ilgili bi haber okudum, sayı çok daha fazla, çoğuna teşhis konulamadan ölüyor diyordu.En kötüsü de bence sağlık çalışanlarını bile koruyamıyoruz hiç umut göremiyorum yakın gelecekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…