Havanın sıcak olması dedikleri şey aslında güneş..yazın güneş olur ya hani..Teşekkürler. Hala daha bu ihtimalin olduğunu düşünüyorum. Sıcaklıkla azalacak. Ama kesin değil malesef. Kesin olması hurafeymiş. Bir ihtimal olması bilimsel. . O bile moralimi düzeltti. O ihtimal bile mutlu etti beni. Yaz önümüzde.
Allah ıslah etsin gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum 9 yaşında ki oğlum anlıyor dışarı çıkalım teklifinde bile bulunmuyor ne cahil beyinsiz insanlar var rabbim sen sabır verTest sayisi arttikca yuzde oran da artti. Vaka sayisi hizla artiyor. Insanlar hala parkta sokakta, ne olacak sonumuz bilmem
Günlerdir evden çıkmadığım için herkes benim gibi sanıyordumAllah ıslah etsin gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum 9 yaşında ki oğlum anlıyor dışarı çıkalım teklifinde bile bulunmuyor ne cahil beyinsiz insanlar var rabbim sen sabır ver
Teşekkürler. Hala daha bu ihtimalin olduğunu düşünüyorum. Sıcaklıkla azalacak. Ama kesin değil malesef. Kesin olması hurafeymiş. Bir ihtimal olması bilimsel. . O bile moralimi düzeltti. O ihtimal bile mutlu etti beni. Yaz önümüzde.
benim aklıma madde bağımlılığı veya zayıf bünye gibi sebepler de geliyor. Bu genç ölümlerin sayısı az olmakla beraber daha çok ilgi odağı haline geldiğini düşünüyorum, neticede ölüm oranları en fazla yaşlılarda ve kronik hastalığı olanlarda.Oyle ya da boyle kritik durumda olan hasta sayisi az, olu sayisi az. Pozitif vakalari da izole ediyorlarsa. Her hasta yoğun bakımlık olmuyor zaten ama erişilebilir olmasi bir avantaj.
Biz icin yorum yapamam. Sabah Colin annesi için gittikleri hastanenin yetersizliğinden bahsetti. Asil resim iki ay sonra ortaya cikabilir.
UK de galiba 7 gunden baslanip 14 günkkadar evde kalınması gerekiyor. Anlamadığım bir kisi corona ise ne kadar erken giderse o kadar iyi degil mi? Son raddeye kadar mi bekleniyor. Bazılarının ayakta geçirmesi dogru diye herkese ayni muameleyi yapmak dogru mu? Birlesik krallikta 21 yaşında herhangi bir hastalığı olmayan genc kiz neden öldü? Aklima sadece gec kalındığı geliyor.
Test sayısı 7000lerde 1196 yeni tanı var.
Vaka sayısının yükselmesi şaşırtıcı değil.
En azından test sayıları artıyor. Vakalar belki daha erken teşhis ediliyordur diye ummak istiyorum.
Olumlu bakmaya çalışıyorum.
Olumlu bakmaya çalışıyorum...
Olumlu.....
Sitenin parkında çocuklarını oynatıyor sürekli insanlar. Kızım camdan görüp anne şunlara bak dedikçe kahroluyorum. Biz mi abartıyoruz onlar mı tedbirsiz anlamadım. Ben enfekte biri dokunduysa diye risk alamıyorum insanların umurunda bile değil ne evladı ne kendisiHala sokağa çıkanları gördükçe soluksuz dövmek istiyorum
Test kitleri hala tam anlamıyla kullanılmıyor sanırım.Vaka sayısı değil de ölümler neden çokça ölüyorlar hemen ölüyorlar
Erken teşhis koyamıyoruz
Ben de aynı durumdayım, çocuk parkına bakan odanın kapılarını kapatıyorum çocuk seslerini duymasın diye artıkSitenin parkında çocuklarını oynatıyor sürekli insanlar. Kızım camdan görüp anne şunlara bak dedikçe kahroluyorum. Biz mi abartıyoruz onlar mı tedbirsiz anlamadım. Ben enfekte biri dokunduysa diye risk alamıyorum insanların umurunda bile değil ne evladı ne kendisi
Ayni binamda bi komşumun annesi babasını bugün binaya giderken gördüm balkondaydim babasi koah hastası yaşları 65yas üstü nasıl dışarı cikabiliyorlar komsum nasıl müsade ediyo aklım almıyorHala sokağa çıkanları gördükçe soluksuz dövmek istiyorum
Sitenin parkında çocuklarını oynatıyor sürekli insanlar. Kızım camdan görüp anne şunlara bak dedikçe kahroluyorum. Biz mi abartıyoruz onlar mı tedbirsiz anlamadım. Ben enfekte biri dokunduysa diye risk alamıyorum insanların umurunda bile değil ne evladı ne kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?