bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Havanın sıcak olması dedikleri şey aslında güneş..yazın güneş olur ya hani..
güneş demek D vitamini demek d vitamini demekte bağışıklık demek .. yaz ile bağlantısı bu yani Güneş ..

Test sayisi arttikca yuzde oran da artti. Vaka sayisi hizla artiyor. Insanlar hala parkta sokakta, ne olacak sonumuz bilmem
Allah ıslah etsin gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum 9 yaşında ki oğlum anlıyor dışarı çıkalım teklifinde bile bulunmuyor ne cahil beyinsiz insanlar var rabbim sen sabır ver

Allah ıslah etsin gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum 9 yaşında ki oğlum anlıyor dışarı çıkalım teklifinde bile bulunmuyor ne cahil beyinsiz insanlar var rabbim sen sabır ver
Günlerdir evden çıkmadığım için herkes benim gibi sanıyordum
Bugün mecburi çıktım heryer doluydu

Evet bilimsel ispatı yok.. öngörü sadece

benim aklıma madde bağımlılığı veya zayıf bünye gibi sebepler de geliyor. Bu genç ölümlerin sayısı az olmakla beraber daha çok ilgi odağı haline geldiğini düşünüyorum, neticede ölüm oranları en fazla yaşlılarda ve kronik hastalığı olanlarda.

Sizin gibi düşünüyorum.Zorlama bir olumlama değil bence.. Gerçekçi bir bakış açısı.. Artacağını biliyoruz zaten..

Bu başlık ilk açıldığında ölüm sayısı her gün ikiye katlar deniyordu.ölum oranı az..hiç olmasa keşke.. yapılacak tek şey evde kalmak..beni umutsuzluğa evde kalmayanlar itiyor..

Hala sokağa çıkanları gördükçe soluksuz dövmek istiyorum
Sitenin parkında çocuklarını oynatıyor sürekli insanlar. Kızım camdan görüp anne şunlara bak dedikçe kahroluyorum. Biz mi abartıyoruz onlar mı tedbirsiz anlamadım. Ben enfekte biri dokunduysa diye risk alamıyorum insanların umurunda bile değil ne evladı ne kendisi

Ben de aynı durumdayım, çocuk parkına bakan odanın kapılarını kapatıyorum çocuk seslerini duymasın diye artık

Hala sokağa çıkanları gördükçe soluksuz dövmek istiyorum
Ayni binamda bi komşumun annesi babasını bugün binaya giderken gördüm balkondaydim babasi koah hastası yaşları 65yas üstü nasıl dışarı cikabiliyorlar komsum nasıl müsade ediyo aklım almıyor

Benim annem babam 54 yasinda her gun arıyorum baba sokaga cikma diye ama annem çalışıyor bende çok ofkeliyim disarda gezenlere

Bizim sitede iki haftadır hiç çocuk yok.. inşallah hava ısınınca da çıkmazlar.. bulunduğum ilçe de geçen haftaya göre bayağı tenhalasmis..

Sanırım insanlar yakın çevresinden duydukça akillanacak..Bir musibet bin nasihat mevzusu..çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…