- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ayni gun 47 yasinda bir adam da ölmüş. Madde bağımlılığı var diyemeyiz. Tek tuk de olsa bu yaş aralıklarında olumler oluyor.benim aklıma madde bağımlılığı veya zayıf bünye gibi sebepler de geliyor. Bu genç ölümlerin sayısı az olmakla beraber daha çok ilgi odağı haline geldiğini düşünüyorum, neticede ölüm oranları en fazla yaşlılarda ve kronik hastalığı olanlarda.
Olu sayisi azmiSizin gibi düşünüyorum.Zorlama bir olumlama değil bence.. Gerçekçi bir bakış açısı.. Artacağını biliyoruz zaten..
Bu başlık ilk açıldığında ölüm sayısı her gün ikiye katlar deniyordu.ölum oranı az..hiç olmasa keşke.. yapılacak tek şey evde kalmak..beni umutsuzluğa evde kalmayanlar itiyor..
Olu sayisi azmi
bence vaka fazla iyilesen sayisi cok azArtış nasıl yeni vakalarda?
Canim evde kac kişisiniz ?7286 da 1196 istatiksel olarak nasil diger gunlere bakildiginda acaba ben cok degilmis diye yorumladim ama bilemedim
bence vaka fazla iyilesen sayisi cok az
15 yaşındaki kızım okul kapandığından beri evde.psiklojisi alt üst olmuş durumda.az önce çığlık çığlığa şarkı söylüyordu,önce seslendim susar mısın diye,sonra dedim çocuk yaşının üstünde performans gösteriyor bırak bağırsın.dışarıdaki gerizekalılar bir çocuk kadar olamıyorlarSitenin parkında çocuklarını oynatıyor sürekli insanlar. Kızım camdan görüp anne şunlara bak dedikçe kahroluyorum. Biz mi abartıyoruz onlar mı tedbirsiz anlamadım. Ben enfekte biri dokunduysa diye risk alamıyorum insanların umurunda bile değil ne evladı ne kendisi
Aynı oranda artmamış ama ne yazık ki. Bu güne kadar %10 civarında seyrediyordu. Bugünkü sonuçlar %16 civarındaTestler arttığı için vaka sayısının da aynı oranda artması muhtemel.
Yeter ki halkımız bilinçli olsa.
Evde kal demekle olmuyor ki şartlar evde bırakmıyorişe gitmek zorunda olanlar var.
Bu duruma devlet büyükleri daha fazla tedbirli olmak üzere el atmalı.
Aynı oranda artmamış ama ne yazık ki. Bu güne kadar %10 civarında seyrediyordu. Bugünkü sonuçlar %16 civarında
Aman siz katilmayiverin çok mu önemliymiş şu günlerde,heyy Allah'ım yaEvimin olduğu sitede, biri balkonuna bir şeyler yapıyor diye yarın mı ne apartman toplantısı yapacaklarmış. Bilmem kaç kişi dip dibe ufacık alanda. Kimisinde ekmeğe sürülecek akıl yok cidden..
Hemen öldüklerini bilmiyoruz kuzum.Vaka sayısı değil de ölümler neden çokça ölüyorlar hemen ölüyorlar
Erken teşhis koyamıyoruz
Onun farkındayım ama keşke keşke bir yolu olsa daha fazla test yapmanınHemen öldüklerini bilmiyoruz kuzum.
Belki ilk teşhisi konanlar ölmeye başladı? Belki çok yaşlı, ek hastalığı olanlar dayanamadı? Ortalama yoğun bakımda kalma süresi ne onu bilmedikçe hemen ölüyorlar yorumu çok gerçekçi olmaz.
İlerleyen günlerde detaylı tabloları paylaştıklarında daha net görürüz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?