bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ayni gun 47 yasinda bir adam da ölmüş. Madde bağımlılığı var diyemeyiz. Tek tuk de olsa bu yaş aralıklarında olumler oluyor.

Olu sayisi azmi

Test sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum.

7286 da 1196 istatiksel olarak nasil diger gunlere bakildiginda acaba ben cok degilmis diye yorumladim ama bilemedim

Hangi bünyede nasıl etki edeceği belli olmuyor. O yüzden tedbir alınmalı.disarisi artık bana çok garip gelmeye başladı sanki her adım başında bu virüs var ve ben dışarı çıkınca bana bulaşacak gibime geliyor. Bu durumun geçici olacağını düşünüp rahat olmaya çalışıyorum .. herşey nasilda tepetaklak oldu. Dışarı çıkmak rahatça gezmek.meger ne nimetmis

15 yaşındaki kızım okul kapandığından beri evde.psiklojisi alt üst olmuş durumda.az önce çığlık çığlığa şarkı söylüyordu,önce seslendim susar mısın diye,sonra dedim çocuk yaşının üstünde performans gösteriyor bırak bağırsın.dışarıdaki gerizekalılar bir çocuk kadar olamıyorlar
Şuan beraber söylüyoruz :)

Aynı oranda artmamış ama ne yazık ki. Bu güne kadar %10 civarında seyrediyordu. Bugünkü sonuçlar %16 civarında

Evimin olduğu sitede, biri balkonuna bir şeyler yapıyor diye yarın mı ne apartman toplantısı yapacaklarmış. Bilmem kaç kişi dip dibe ufacık alanda. Kimisinde ekmeğe sürülecek akıl yok cidden..
Aman siz katilmayiverin çok mu önemliymiş şu günlerde,heyy Allah'ım ya

Vaka sayısı değil de ölümler neden çokça ölüyorlar hemen ölüyorlar
Erken teşhis koyamıyoruz
Hemen öldüklerini bilmiyoruz kuzum.
Belki ilk teşhisi konanlar ölmeye başladı? Belki çok yaşlı, ek hastalığı olanlar dayanamadı? Ortalama yoğun bakımda kalma süresi ne onu bilmedikçe hemen ölüyorlar yorumu çok gerçekçi olmaz.

İlerleyen günlerde detaylı tabloları paylaştıklarında daha net görürüz bence.

Onun farkındayım ama keşke keşke bir yolu olsa daha fazla test yapmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…