bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bi gelmedi de değil hani, töbeler olsun :) Tabi ki çıkmayacağım,linç yemeyeyim şimdi :)))))

Tsk ederim cevabınız için

Cahilligimi maruz görün
Evet tedbirsizlik ve gerekenin yapilmamasi /yapilamamasi ölüm oranini arttirdi dunya genelinde

Ama sars domuz gribi vs.. gibi hastaliklarda çok mu iyi tedbirler alınmısti ki ölüm orani böyle hızlı artmadı acaba?

Yada gerçekten bu hastalıkla başa çıkmak daha mı zor ki ?

İçimden size sarılmak geldi. İnanın. Sizin gibi duyarlı insanlara ihtiyaç var.

Öncelikle çok geçmiş olsun.Kizinizdan kaptiginizi düşünüyorsunuz,peki kızınız nereden kapmış olabilir sizce ?
O hasta olmuş iyilesmis,üzerinden 14 gün geçmiş siz olmuşsunuz ve bugün 7. gününüz.Yani Türkiye'de ilk vakadan çok daha önce varmıydı virüs ?

Merhaba Kazen bey, evet suan turkiyedeyim.
Bu virus patlak vermeden once geldik daha once yurtdisindaydik

Arkadaşlar sormuş ama çok fazla mesaj akışı olduğu için gözden kaçırdınız sanırım bende sizin yerinize cevap verdim.

Benimki bi dusunce.
Marketten bile kapmis olabilirim.

Gerçekten anlamıyorlar. Mesela benim bir teyzem var. 75 yaşında. Anlatıyoruz. Amannnn kızım biz neler gördük diyor. Sözün bittiği yer...
Evet anlamıyorlar
Buradan bende kendimden bir örnek verebilirim
Umreden dönenleri ziyaret eder annem ve babam
Son dönenlerden tanıdıklar vardı halam dahil 10 kişi
Annem babama sürekli gidelim edelim ayıptır
Diyordu
Ama babam gitmedi
Babam kronik tansiyon hastası ve sigara içer
4 gün önce bu ümrecilerden iki kişi vefat etti
Yani babam annemi dinleseydi belki
Düşünmek bile istemiyorum
Anneme kalırsa ne varmış abartıymış
Anlatamıyorduk kadına taki yüzleşene kadar şimdi balkona bile korkarak çıkıyor

abla bu dedikoduyu çıkartıp duruyorlar hatta benim amcam 3 ay önce aynı belirtileri gösterdi diyorlar.

yahu arkadaş peki neden kimse ölmedi ? ve o zaman Türkiye'de vaka var ise

önce bu konu haber olsun da ben öyle mi insandan insana geçeyim dedi....

Geri zekalı Ahmet Hakan da sordu bu soruyu

Ama zaten aileden 2 kişinin hasta olduğunu biliyorlar kendilerinin bunu düşünüp aman dışarı çıkmayalım kimseyle görüşmeyelim demeleri gerekmez mi ? Ben hasta olsam öyle yapardım yani. Birinin beni zorla bi yere kapatmasına ne gerek var kendi aklım fikrim var sonuçta. Hafif atlatanın yada belirti vermeyenin evinde atlatması daha mantıklı zaten. Hem cidden ihtiyacı olan hasta hastanede tedavi olsun hem hastaneler niye tıklım tıklım dolsun. Ama evde yapabileceklerimiz hakkında herhangi bi Bilgi veriyorlar mı acaba şu ilacı kullan gibi bu çok önemli bence. Vermeyip direk git evinde atlat diyorlarsa o zaman ayrı. Hastaya olan tavır ayrı bende bugün bişeyler okudum bununla ilgili hastalarla ilgilenmeye bile korkuyorlarmış işte çalışanlar. Kimisi canını dişine takıyodur kimisi oralı değildir bu ülkede hep böyleydi bu işler. İnsan sağlığı asla önemli değilmiş gibi davranamaz kimse şikayet edecekse etsin hakkıdır. Ama o düğünü yaptıkları için onlarında şikayet edilmesi gerekiyor. Düğün filan belki bi yere kadar mantıklı gelebilir insana bişey diyemem ama ben şeye çok takıldım kardeşi nasıl unutmuş olabilir Allah aşkına belli kandırmaya çalışıyorlar öyle yazarak insanları. Belki kardeşi kalkıp aynı belirtiler bende de var dese o zaman farklı bi yöntem uygulanacaktı bütün aileye bakılacaktı. Tek kişide gözükünce belirtiler gerek duyulmadı. İnşallah böyledir yani. Böyle değilse iyice panik olcam çünkü. Vakalar artınca ne durumda oluruz o zaman düşünmek dahi istemem. O yüzden şu an iyi tarafından bakıp kendi kendime corona belirtileri görmemek işime gelir

Neden?
Bakin uykum geldi lafi nereye getirmek istiyorsaniz getirin.
Sonra cvp vermedi demeyin.
Sadece nerde yasadiginizi merak ettigim için sordum tüm msjlari okudum ki belki cvplarsiniz diye
Yoksa ne haddime bir başkasina lafı dolanditipta biyerlere getirmeye çalismak
Ayrica lafı getirmek istesem istedigim gibi sorardim
Gercekten sizi kırmak asla istemem
Hele ki şuan sizin bu hastalıgı yenme aşamasında oldugunuz zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…