- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
Umarim. Bu polyanna hislerine ihtiyacimiz olacakSizce evinizden cikmayin niye diyorlar?
Her hasta akut degil ve evde anlamadan bile atlatabilir o yuzden..
Sadece nerde yasadiginizi merak ettigim için sordum tüm msjlari okudum ki belki cvplarsiniz diye
Yoksa ne haddime bir başkasina lafı dolanditipta biyerlere getirmeye çalismak
Ayrica lafı getirmek istesem istedigim gibi sorardim
Gercekten sizi kırmak asla istemem
Hele ki şuan sizin bu hastalıgı yenme aşamasında oldugunuz zaman da
Umarim. Bu polyanna hislerine ihtiyacimiz olacak
sarstan olen sayisi 8455 ve yine allahin cezai çinliler yuzunden yayilmisTsk ederim cevabınız için
Cahilligimi maruz görün
Evet tedbirsizlik ve gerekenin yapilmamasi /yapilamamasi ölüm oranini arttirdi dunya genelinde
Ama sars domuz gribi vs.. gibi hastaliklarda çok mu iyi tedbirler alınmısti ki ölüm orani böyle hızlı artmadı acaba?
Yada gerçekten bu hastalıkla başa çıkmak daha mı zor ki ?
Hahahaha bunu doktoruma bende sordumabla bu dedikoduyu çıkartıp duruyorlar hatta benim amcam 3 ay önce aynı belirtileri gösterdi diyorlar.
yahu arkadaş peki neden kimse ölmedi ? ve o zaman Türkiye'de vaka var ise
önce bu konu haber olsun da ben öyle mi insandan insana geçeyim dedi....
Geri zekalı Ahmet Hakan da sordu bu soruyu
Gerçi ben sigarayı bırakalı 6 aydan fazla oldu tansiyonum normale dönmüşse ben ölmem....
hadi yine başınıza kaldım .... kabus dolu günler
yine de Allah bilir belki ölürüm ama takmayın ölümü bu kadar....
böyle bir ışık gelecek içinizden geçecek hop bitti...
Allah korumuş. İlla birşey yaşanacak. Babannem de 98 yaşında. Yeğenleri karantinada. Yurtdışından geldiler. Tutturdu gideceğim diye. Ceza yazıyorlar deyince oturdu. Parayı çok sever de...Evet anlamıyorlar
Buradan bende kendimden bir örnek verebilirim
Umreden dönenleri ziyaret eder annem ve babam
Son dönenlerden tanıdıklar vardı halam dahil 10 kişi
Annem babama sürekli gidelim edelim ayıptır
Diyordu
Ama babam gitmedi
Babam kronik tansiyon hastası ve sigara içer
4 gün önce bu ümrecilerden iki kişi vefat etti
Yani babam annemi dinleseydi belki
Düşünmek bile istemiyorum
Anneme kalırsa ne varmış abartıymış
Anlatamıyorduk kadına taki yüzleşene kadar şimdi balkona bile korkarak çıkıyor
Elbette ki oyle oncelik daha agir durumda olanlar. Hastaligin seyri icin demistim. Bizde de lazim olacak cunkuPolyannacilik degil pragmatik olmak..
Solunum problemi olmayan biri oda isgal edince esas hastalar? Yaslilar? Kronik hastalar? O cirpinan doktorlar?
Gerçi ben sigarayı bırakalı 6 aydan fazla oldu tansiyonum normale dönmüşse ben ölmem....
Benim de güvenimi zedeleyen ayrıntı hastanede hastalarla ilgilenilmemesi oldu, burada da yazmıştı bazı üyeler, ilaçlarını vs kendileri bağlıyorlarmış hastalar.. Ona çok şaşırdım. Bir odaya kapatılıp böyle davranılsa bana ben heralde stresten, üzüntüden, korkudan ölürüm orada, coronadan değil. Ama tabi birkaç hastanenin tavrını hepsine genellemek yanlış olur. Eminim canla başla uğraşan sağlık çalışanlarımız da vardır.Ama zaten aileden 2 kişinin hasta olduğunu biliyorlar kendilerinin bunu düşünüp aman dışarı çıkmayalım kimseyle görüşmeyelim demeleri gerekmez mi ? Ben hasta olsam öyle yapardım yani. Birinin beni zorla bi yere kapatmasına ne gerek var kendi aklım fikrim var sonuçta. Hafif atlatanın yada belirti vermeyenin evinde atlatması daha mantıklı zaten. Hem cidden ihtiyacı olan hasta hastanede tedavi olsun hem hastaneler niye tıklım tıklım dolsun. Ama evde yapabileceklerimiz hakkında herhangi bi Bilgi veriyorlar mı acaba şu ilacı kullan gibi bu çok önemli bence. Vermeyip direk git evinde atlat diyorlarsa o zaman ayrı. Hastaya olan tavır ayrı bende bugün bişeyler okudum bununla ilgili hastalarla ilgilenmeye bile korkuyorlarmış işte çalışanlar. Kimisi canını dişine takıyodur kimisi oralı değildir bu ülkede hep böyleydi bu işler. İnsan sağlığı asla önemli değilmiş gibi davranamaz kimse şikayet edecekse etsin hakkıdır. Ama o düğünü yaptıkları için onlarında şikayet edilmesi gerekiyor. Düğün filan belki bi yere kadar mantıklı gelebilir insana bişey diyemem ama ben şeye çok takıldım kardeşi nasıl unutmuş olabilir Allah aşkınabelli kandırmaya çalışıyorlar öyle yazarak insanları. Belki kardeşi kalkıp aynı belirtiler bende de var dese o zaman farklı bi yöntem uygulanacaktı bütün aileye bakılacaktı. Tek kişide gözükünce belirtiler gerek duyulmadı. İnşallah böyledir yani. Böyle değilse iyice panik olcam çünkü. Vakalar artınca ne durumda oluruz o zaman düşünmek dahi istemem. O yüzden şu an iyi tarafından bakıp kendi kendime corona belirtileri görmemek işime gelir
Sağlık dilerimGerçi ben sigarayı bırakalı 6 aydan fazla oldu tansiyonum normale dönmüşse ben ölmem....
Arabanızın aynalarını koruyunaslında asıl soru şu ;
ölümden mi korkuyorsunuz ?
sevdiklerinizin ölümünden mi ?
yoksa sevdiklerinizden bir türlü ayrılmaktan mı ?
mesela ben ölürüm de Ece Erken ölmezse kahrımdan bir daha ölürüm ben öbür tarafta ...
sevdiklerimin ölmesinden tabikide kendim ölsem bir sekil anlamicamda sevdiklerimi allah gostermesin birde en kotu yani sey normaldede sayko manyak sekilde temizlik hastasiyim kolonya bagimlisiyim yani corona bana bulasmaz disari cikmadikca domestosla yatip kalkalarim envayi cesit kolonyam vardir coronadan ölmek çok koyar vallaaslında asıl soru şu ;
mesela ben ölürüm de Ece Erken ölmezse kahrımdan bir daha ölürüm ben öbür tarafta ...
Abi niye ben bu kadar güldüm, Ece napmis?aslında asıl soru şu ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?