bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Sagolun

Gerçi ben sigarayı bırakalı 6 aydan fazla oldu tansiyonum normale dönmüşse ben ölmem....

hadi yine başınıza kaldım .... kabus dolu günler

yine de Allah bilir belki ölürüm ama takmayın ölümü bu kadar....

böyle bir ışık gelecek içinizden geçecek hop bitti...

İtalya ile Türkiye nin bilmem kaçıncı gününün karşılaştırılmasında Türkiye yüksek çıkıyor. Ama başlarda İtalya nın yeterince fazla test yapmadığı için vaka sayısının az olduğunu okudum. Biri çıkıp diyor ki Almanya da bu kadar vaka olmasının sebebi fazla test yapmaları. Diğeri diyor ki bizde daha kaç gün oldu vaka sayısı aldı başını gitti. Valla insanların ne istediğini ben anlamıyorum.

Ayrıca yine çok duyduğum ve okuduğum başka bir konu ise hastalığın belli bir ilacı yok. O nedenle hafif geçirenler evde geçiriyor bu süreci. İngiltere de hastalığı atlatan genç kız da burada çok kötü olmadığınız sürece fazla ilgilenmezler sizinle beni de çok kötü olmadığım için eve gönderdiler dedi.

Şimdi ben anlamıyorum. Türkiye de durum çok kötü mü yoksa değil mi?

sarstan olen sayisi 8455 ve yine allahin cezai çinliler yuzunden yayilmis
ebola 13 bin ama ebolanin belgeselini izlemiştim ölulerine sarilma vedalasma gelenekleri oldugu icin yayılmış ve o yuzden ölmüştü cogu kisi birde oradaki durum belli yeterli saglik imkanlari yoktu
simdi covid 19a gelirsek 23,953 kisi oda bugunluk artarak devam ettigi bir gercek

Hahahaha bunu doktoruma bende sordum Ya biz çok hasta olduk geçirdik mi acaba diye yaptık bizde bi gerizekalılık. Aldığımız cevap çok anlamlıydı bencehsjshhdj dalga geçer bi gülümseme. O kadar değil sizde iyi düşünelim derken abartıyorsunuz öyle şey mi olur dedi dünyanın en rahat adamı aslında ama inanmıyorsa böyle şeylere demekki

aslında asıl soru şu ;

ölümden mi korkuyorsunuz ?
sevdiklerinizin ölümünden mi ?
yoksa sevdiklerinizden bir türlü ayrılmaktan mı ?

mesela ben ölürüm de Ece Erken ölmezse kahrımdan bir daha ölürüm ben öbür tarafta ...

Allah korumuş. İlla birşey yaşanacak. Babannem de 98 yaşında. Yeğenleri karantinada. Yurtdışından geldiler. Tutturdu gideceğim diye. Ceza yazıyorlar deyince oturdu. Parayı çok sever de...

Polyannacilik degil pragmatik olmak..
Solunum problemi olmayan biri oda isgal edince esas hastalar? Yaslilar? Kronik hastalar? O cirpinan doktorlar?
Elbette ki oyle oncelik daha agir durumda olanlar. Hastaligin seyri icin demistim. Bizde de lazim olacak cunku

2011 den beri bu siteyi takip ediyorum öğrenciydim mezun oldum evlendim iş sahibi oldum çocuk sahibi oldum bu siteden bir çok aşamada faydalandım Allah gecinden versin demeyin öyle şeyler

Astım hastasıyım bende yakalanırsam giderim diyorum. Işığı göreceklerin başındayım.

Benim de güvenimi zedeleyen ayrıntı hastanede hastalarla ilgilenilmemesi oldu, burada da yazmıştı bazı üyeler, ilaçlarını vs kendileri bağlıyorlarmış hastalar.. Ona çok şaşırdım. Bir odaya kapatılıp böyle davranılsa bana ben heralde stresten, üzüntüden, korkudan ölürüm orada, coronadan değil. Ama tabi birkaç hastanenin tavrını hepsine genellemek yanlış olur. Eminim canla başla uğraşan sağlık çalışanlarımız da vardır.

Sağlık dilerim
Eşiniz dostunuzla sağlıklı yaşlanın:)
Bu kadar basit değil olmamalı

Arabanızın aynalarını koruyun bunu demeyecektiniz

sevdiklerimin ölmesinden tabikide kendim ölsem bir sekil anlamicamda sevdiklerimi allah gostermesin birde en kotu yani sey normaldede sayko manyak sekilde temizlik hastasiyim kolonya bagimlisiyim yani corona bana bulasmaz disari cikmadikca domestosla yatip kalkalarim envayi cesit kolonyam vardir coronadan ölmek çok koyar valla

Abi niye ben bu kadar güldüm, Ece napmis?

Sevdiklerimden uzak kalma beni üzüyor , sarilamamak, teselli edememek

gençler vık vık vık yazarsınız yazarsınız sonra biri gelir bir öper hop öbür taraf ne korona ne ay sonu faturalar...

takmayın, büyütmeyin ama mutlaka önlemlerinizi alın.

evde kalın, elinizden geldiğince geç enfekte olmaya çalışın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…